Komentari na vest

Miloš Luković jednim golom prekinuo dve serije (VIDEO)

l

loše

pre 5 meseci

Bilo je koskanje na tribini i terenu,a ne tuca.partizan kada je gostovao ista situacija je bila .za sve je kriv trener IMT-a i gazda kluba(Zvezdin vodja severne tribine).Samo u srbiji huligani mogu da vode klubove 😃Nisu pazarci kao ostali da ih vredjeju i ponizavaju titovi blizanci,tj nedaju na sebe i svoj klub.nemogu da prihvate da u srbiji postoji i 3 klub koji ima navijace i koji nisu virtualni navijaci (navijaci drustvenih mreza) kao oni(podrzavaju klub na tribinama tj uzivo a ne virtualno).
d

damirrrrbg

pre 5 meseci

nije ni cudno sto nijedan jedini klub, ne sme da ode u Pazar i da se nada bodovima.. za navijace drugih klubova, da ne pricam, niko ne sme da proviri u Pazar , ali zato pazarci idu svako gosotvanje i rese navijace.
Б

Блок

pre 5 meseci

Хахахахахахахаххахахахха
h

halo

pre 5 meseci

I posle što je Pazarcima stadion večito zatvoren, gde god odu bude nevolje, ljudi su uspeli da stvore sveopštu tuču na utakmici kluba koji sveukupno nema 30 navijača u gradu od 1.5 miliona ljudi.
L

Legenda kaze

pre 5 meseci

Legenda kaze da je to ista grupica navijaca,koja je prekljuce navijala za zvezdu,juce za ofk a danas za imt
D

Daj faul

pre 5 meseci

Legenda kaze da “prekLJuce” ne postoji kao rec…legendo…
@

@legenda kaze

pre 5 meseci

A nakLjuce za fmp

Bojank91

pre 5 meseci

Uopste nije bila sumnjiva kvota 3+ na Pazar
t

televizor

pre 5 meseci

Pogledajte samo koliko navijaca ima na utakmicama rumunske lige, nisu nam potrebni klubovi poput IMTa
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Ove Pazarce treba u lokalnu ligu izbaciti!
I

Istinaa

pre 5 meseci

Navijacima Pazara zakonom treba zabraniti prisustvo utakmica jer oni nisu navijaci i ne vole svoj klub i samo prave probleme klubu. Ponasanje veceras na utakmici je skandalozno!
t

televizor

pre 5 meseci

Mozda su isprovocirani?
h

hemfri sumadija

pre 5 meseci

Sta je skandalozno, to sto su istukli ove jer su ih provocirali ili?
b

bujrum

pre 5 meseci

Da je normalna drzavava,Pazar bi igrao zonsku ligu.
M

Massimo

pre 5 meseci

Bruka i sramota od suđenja i navlačenja za IMT. Bukvalno je l moraju toliko očigledno da ih sapliću...
N

Nbg

pre 5 meseci

Bukvalno nema govora o navlacenju,nijedna jedina sumnjiva odluka sudije (osim dva auta posle kojih je nastala frka jer je pomocni izgubio vid u tim situacijama) . Sto se tice frke na tribinama kako to da je frka bas bila kad ste vi gostovali? Kako do sad nikad ni najmanjeg problema nije bilo na utakmicama imt-a? Gde god se pojavite uvek su problemi.Treba vas izbaciti iz lige zauvek!
N

Nenad1246

pre 5 meseci

@nbg Oprošten crveni karton u nadohnadi igraču IMT-a i rušenje igrača Pazara u šesnaest gde nikad nije pušten snimak ali kad vratiš prenos deluje i više nego čist penal.
I

IMT bruka

pre 5 meseci

IMT me negativno iznenadio ponasanjem strucnog staba i igraca🤨Nisu Pazarci bili ovu utakmicu na nivou kako stvarno mogu igraju(podbacili),ali desava se to svakoj ekipi.IMT je celu utakmicu isao na faulove,izlezavanje po terenu,strucni stab konstantno rasprave sa sudijom🤷‍♂️cisto su umrtvili utakmicu i izazvali tenzije koje su bile nepotrebne(da je bilo publike pa i da razumem,ali pred 200 navijaca i to vise od 100 je bilo iz Novog Pazara).
N

NP boy

pre 5 meseci

Prvi put vidim da neki navijaci dobiju batine na svom terenu, a da to nije od Delija ili Grobara koji su ipak najbrojniji.
N

News

pre 5 meseci

Scepovic promasi ceo gol sa pola metra.
S

Saša_PFC

pre 5 meseci

Prvi put sam ove sezone pogledao ozbiljnije N.Pazar i malo je reci da sam se razocarao.Pogledao sam sastav prvih 11 kao i rezerve i zgranuo sam se koliko imaju stranoh igraca u ekipi kao i iskusne i kvalitetne igrace.Ipak razocarenje sa moje strane je u tome da dok sam gledao utakmicu video sam da N.Pazar ustvari nema ama bas nikakvu igru...pa njih je danas IMT odvikao od fudbala...pazite IMT je ekipa koja ce se tokom cele sezone boriti za opstanak u premijer ligi a danas N.Pazar sa toliko iskusnih i kvalitetnih igraca nista nije ucinio.Naravno prva greska je trener jer je ocigledno da je covek nedovoljno strucan i spreman da vodi jednu ovakvu ekipu koja danas nije imala ni glavu ni rep.Apsolutno bez ikakve igre...
c

cobu

pre 5 meseci

Sudija upropastio utakmicu, gde ga samo nadjose, inače pazar bio očajan danas
t

tako je

pre 5 meseci

Trener, Scepovic, Ergelas i Azemovic treba peske da se vrate za Pazar, bruka kako vodi utakmicu i kako ova trojica igraju.
A

Azemovic i Ergelaš su ok

pre 5 meseci

Azemovic i Ergelas su odlicni igraci,ali desava se da 1-2 utakmice ne budu na vrhunskom nivou.Ne znam zasto ne probaju par utakmica decka Opara iz omladinaca(svaku utakmicu daje golove).
B

Baxter88

pre 5 meseci

I Karaklajic je bio grozan!
c

crveni djavoli

pre 5 meseci

Čekamo beogradske divljake u Kragujevcu početkom proleća da im objasnimo šta imamo! Svaka čast braćo Pazarci.
A

Aca LJotic

pre 5 meseci

Crveni DJavoli Kragujevac je Zvezdin Grad uvek bio i ostao a kad smo vec kod toga gde su vam zastave?
c

crveni djavoli

pre 5 meseci

Upali ste na utakmicu treće lige gde nije bilo ni policije i oteli deci od po 15-16 zastave koje su imali. Kragujevac mrzi Beograd, a to ce mala zvezdina filijala da oseti vec pocetkom proleca. Crno vam se pise!
А

Аух

pre 5 meseci

Шта се то променило у мом вољеном граду?! Не живим у Кг-у већ десетак година, па ме занима откад су то Ђаволи и Пазарци браћа? Да ме не схватите погрешно, то је супер ако је тако, раније је то била баш мржња, туче, каменовање аутобуса и разне друге глупости.
k

kendisport

pre 5 meseci

Gde je policija da spreči tuču na tribinama? Inače svaki put kad IMT igra kući, grupa divljaka provocira sve redom. Sve u svemu sreća njihova što će u plej aut, a Pazar u plej of, jer im se na sledećem gostovanju u Pazaru crno piše, ali bukvalno.
t

televizor

pre 5 meseci

Zna se ko stoji iza IMT, ciji vodja vodi klub, samo je pitanje odakle novca?
g

garinča

pre 5 meseci

reci ko to vodi imt da i mi znamo?
S

Smouth

pre 5 meseci

Slika i prilika naseg fudbala. Novi Pazar odigrao ispod svojih dosadasnjih igara, ali sudijsko navlacenje za IMT koje je na kraju i izazvalo haos na kraju. Ceo mec izmislja faulove, dozvoljava izlezavanje i na kraju sa 2 pogresna auta zeli da se spasi. Na oba auta cela klupa IMT-a uletava, uzima loptu i napada igraca Pazara...to samo u nasem fudbalu moze. Kazna ce verovatno da usledi za Novi Pazar jer se samo oni kaznjavaju po automatizmu. Verovatno jos 5 meceva bez navijaca
n

nbg

pre 5 meseci

Haha navlacenje za Imt,jel moguceda ste toliko nerealni? Celu frku je zakuvao pomocni pored klupe Imt jer je cist aut za Imt dva puta dosudio za Novi pazar. Stalno vam je neko kriv,odigrali ste katastrofa,prihvatite to..
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Ovaj Luković i onaj mali Sremčević baš deluju gradjom i kretanjem kao pravi centarforovi. Da sam na Terzićevom mestu pokušao bih obojicu da dovedem u Zvezdu pogotovo ako budu prodali Mijatovića i rešio bih se Šerifa i po mogućstvu Krasoa i Olajinke.
A

Aranđel

pre 5 meseci

Luković 95% dolazi u Zvezdu

Goran Milojevic

pre 5 meseci

Добеи су игрчи и један и други али није исто играти у Звезди и Партизан као у неко другом клубии из моцарт бет суперлиге... ракоњац је такођњ у чуки био добар код нас ништа има таквих примера пуно....
T

Tuneki

pre 5 meseci

Nije bio dobar Rakonjac, odigrao je smao jednu polusezonu u Cuki, evo sad u TSC 1(jedan)gol za polusezonu