Miloš Luković (©Starsport)
Miloš Luković (©Starsport)

Miloš Luković: Znam za interesovanje i ponude drugih klubova, fokusiram sam na IMT

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 13:54

"O mojoj karijeri brigu vodi gospodin Rade Dunjić", kaže napadač Traktorista

Nije bilo rezultata na evropskoj sceni, ali u Mozzart Bet Superligi pojavila se plejada mladih napadača koji bi uskoro za lepe novce mogli karijeru da nastave u inostranstvu. Priča se i piše o Urošu Sremčeviću iz Mladosti iz Lučana, Jovan Mijatović je negde između Zenita i Fajenorda, dok mladi špic IMT-a Miloš Luković orvilačnji pažnju akuta još od prošle godine, kada se u drugoligaškoj konkurenciji pojavio na velikoj sceni. I prosto eksplodirao.

Trend je momak rođen 2005. godine nastavio i u Mozzart Bet Superligi, postigao osam golova na 17 utakmica (neki su bili i odlučujući), i na taj način podigao tržinu vrednost. Imao je klub sa Novog Beograda ponude iz Skandinavije, tačnije Moldea i Bode Glinta, ali je iz redova IMT-a stigao negativan odgovor.

Izabrane vesti

Dobre igre Miloša Lukovića nisu ostale nezapažene i u Rusije, ali deluje da na Novom Beogradu nema žurbe. Odnosno i da mladi napadač želi da se fokusira na preostale dve utakmice prvenstva u jesenjem delu sezone, pošto Traktoriste čekaju dueli sa Čukaričkim i Javorom.

Deluje da je mladi napadač miran, iako sa 18 godina nije lako nositi taj teret.

"Znam da postoji interesovanje i nekoliko zvaničnih ponuda, ali trenutno sam usresređen na teren i igre IMT-a. Želim da odigramo što je moguće bolje dve utakmice, a o ponudama i karijeri brine se prvi čovek kluba, gospodin Rade Dunjić", poručio je Miloš Luković.

Pored toga što redovno trese mreže u redovima IMT-a, Miloš Luković je član mlade reprezentacije Srbije. Nedavno je imao solidnu rolu u Severnoj Irskoj.



tagovi

IMTMiloš LukovićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara