Komentari na vest

Miloš Milojević predložen za novog trenera Kluža

a

a jel

pre 11 meseci

Motika predložen za voditelja Slagalice????
p

predložen????

pre 11 meseci

hahahaha hahahaha hahahaha
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Koliko god pljuvali Miloja, on nije izgubio ni jedan mec u kupu i prvenstvu, kao ni u derbiju za godinu dana...Jedino u Evropi je lose bilo, ali opet je evropa dosla u nezgidno vreme, cim je zadizio opremu Crvene zvezde...On nije pripremao ekipu preko leta vec drugi strucni stab...Ipak Milojevic nije los trener i nije dobio pravu sansu, pa da sudimo da je los...Usao je direktno u ligu sampiona, doduse klub direktno ulazi sa osvojenom titulom...On je dosao u Zvezdu na kako se kaze roster koji nije on pravio kao sto je dosao i Dusko Ivanovic na tudju selekcuju igraca i dosao na 1-6 imao skor 16 pobeda i 11 poraza , da je zvezdi priznata dobijena protiv Barse vvt bi usao u top 8 i imao bi skor 17 pobeda i 10 poraza gledajuci svoju statistiku...Milojevic nije uopste los trener, ali verovatno nije uspostavio autoritet ito je jedini razlog...
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Dobro lepo gde god da ode zelim mu sve najbolje hvala mu na svemu sto je dao za Fudbalski Klub Crvena Zvezda i da se jednog dana vrati u Fudbalski Klub Crvena Zvezda kad bude bio iskusniji.
g

gost iz Italije

pre 11 meseci

evo da vam.ja javim, novi trener Kluza je Bergodi Kristijamo bivsi trener Osk Sepasija vec doveo i par svojih igrca Popadjuka , Mitreu.... To ze zna vec 10 dana .
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Pa jel moguće da je Evropa opet slepa na neverovatan niz bez poraza kakav svet nije video. Hahahahahahaha
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Milojko Arsenic Bez i jednog jedinog poraza u Prvenstvu bez i jednog jedinog poraza u Kupu u Vecitim Derbijima jedna pobeda i dve neresene odveo je Crvenu Zvezdu direktno u Ligu Sampiona.
a

asensio marko

pre 11 meseci

Iz Zvezde danas je i u Rumuniju nemoguca misija otici.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Samo Rapid Bukurešt
X

Xaxaxa

pre 11 meseci

Jel ovo sportski ili humoristicki portal ? Ko normalan da angazuje trenera, koji je popio pedalu posle "osvajanja" duple krune ? Zasto je popio pedalu ? "Doslo je do zasicenja" ? Hahahahah. Ko je predlozio Milojevica Kluzu? Milojev menadzer ?
K

K5973

pre 11 meseci

Nije li Vaš Nikolić dobio pedalu posle duple krune? Niste se javljali tada...
X

Xaxaxa

pre 11 meseci

Sine ne lupetaj,Nikolic je sam otisao u Madjarsku,on nije hteo da ostane.
H

Hastaluego

pre 11 meseci

Odlično za njega, igraju i Evropu, sve najbolje Miloje.
D

Dejani

pre 11 meseci

To bi bio za njega korak unazad. Bolje da ubode sada neku Arabiju posle ovako perverzne ligaške statistike sa Zvezdom ..
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Miloje mladji jeste da mu fali iskistva ali mislim da nije uopste los trener, okolnosti u koji je dosao sigurno mu je otezao mandat u zvezdi al na kraju uspeo je da osvoi duplu kruni.
v

vi ste seljaci

pre 11 meseci

koliko sam srecan sto ovaj lik vise nije trener Zvezde