Miloš Milojević predložen za novog trenera Kluža

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.23. | 15:59

Rastanak sa Danom Peterskom sve izvesnije

Pominjala se Holandija i klupa Fortuna Sitard, čekala se prava ponuda sa Bliskog Istoka, ali bi bi bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević karijeru mogao da nastavi u Rumuniji! Kako prenosi renomirani “gsp.ro” mladi stručnjak iz Knjaževca predložen je za mesta novog trenera bivšeg šampiona Kluža.

Nekadašnji rival Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope ima razočaravajuću sezonu iza sebe. Nije uspeo klub iz Transilvanije da bude konkurentan Farulu i FCSB, pa je odlasak Dana Peterskua već viđena stvar. Struja u klubu želi da na kormilu vidi srpskog stručnjaka, a dogovor bi mogao da usledi u narednih nekoliko dana.

Izabrane vesti

Sam Miloš Milojević je istakao da bi voleo da se u narednom klubu bori za trofeje. Kluž ispunjava te kriterijume, s obzirom da je reč o najuspšenijem timu Rumunije u posledjoj deceniji. Pre ove sezone osvojili su pet uzastopnih prvenstva zemlje naših suseda.

Pre Crvene zvezde Miloš Milojević je vodio Hamarbi i Malme. Sa Crvenom zvezdom je osvojio duplu krunu, bez poraza u prvenstvu. Pre toga šira javnost ga je upoznala kao pomoćnika Dejana Stankovića.


tagovi

Miloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara