Miloš Vazura (©Starsport)
Miloš Vazura (©Starsport)

Miloš Vazura: Vidim Partizan kao šampiona Srbije! U Evropi smo ispred tima s budžetom od 200.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.22. | 12:24

Generalni direktor crno-belih smatra da javnost preteruje kada situaciju u klubu gleda isključivo na negativan način

Težak početak sezone i povici “uprava napolje” u Humskoj. Međutim, posle serije pobeda u prvenstvu, pa i nakon minimalca u Kelnu optimizam se ponovo uvukao u Partizanove kancelarije. A generalni direktor Miloš Vazura na aktuelni trenutak gleda prilično pozitivno, jer je tim prvi u grupi Lige konferencije, a ni zaostatak za Crvenom zvezdom u Mozzart Bet Superligi nije preveliki.

Uostalom, kako Vazura kaže gostujući u emisiji Novo jutro na Pinku…

Izabrane vesti

Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve”, kaže prvi operativac crno-belih.

Situacija u Evropi u njegovim očima je još bolja posle, kako kaže, istorijske pobede nad Kelnom. Ističe da nemački klub ima budžet od 60.000.000 evra po sezoni, a da Nica, poravnata sa Partizanom na koti od pet osvojenih bodova, može da računa na čak 200.000.000.

Pa ipak, za sada Partizan kao kolovođa. Vazura je prezadovoljan.

Ostvarili smo istorijsku pobedu u Kelnu, igrali smo hrabro, iznenadili protivnika, svaka čast treneru na hrabrosti, igrači mu veruju, uspeo je da ih opusti i to je počelo da donosi rezultate… Natho igra na zavidnom nivou, veoma je ozbiljan igrač, lider i kapiten, odgovara mu sistem rada sa Petrićem. Što se tiče Rikarda, koji je inače imao i asistenciju u 90. minutu za Andradea, pričali smo sa trenerima, u zahtevnijim utakmicama oni imaju drugačije zahteve, te Rikardo često radi važan posao za tim, koji se možda ne vidi kroz golove i asistencije, ali najvažnije je da na kraju utakmice bude dobar rezultat”.

Posebne pohvale na račun Gordana Petrića, koji je nasledio Iliju Stolicu početkom ove sezone. I poseban apel za navijače.

Petrić radi neverovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! U četvrtak je bilo samo prvo poluvreme, potreban im je vetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala. Biće i puno malih Partizanovaca na Dečijoj tribini, učimo klince da vole Partizan”.

Utakmica između Partizana i Kelna igra se u četvrtak od 18.45.



tagovi

Miloš VazuraFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara