Komentari na vest

Milošević: Ako previše razmišljate, onda mislite o novcu, a to nije dobro

G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Ne moze da kaze na kojoj poziciji mu trebaju pojacanje jer bi to bilo... neposteno prema igracim koji su vec u klubu? U najmanju ruku neobicna izjava. Valjda mu je milije da o tome prica igracima iza ledja? Ili ce cisto igrati sa igracima koje mu klub da, pa cak i ako je licno svjestan da sa tim igracima ne moze da pobjedjuje u kontinuitetu? Ne kontam.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Nek je sava smesan, svaki njegov pik za pojacanje je bilo pun pogodak, doneo je partizanu dosta para. I malog filipa je on gurnuo u vatru recimo, forsirao ga pa eto dodje desetka sa te strane, sadik takodje.. ima njuha, nije nem za mesto trenera i svakako ima znanja, mislim da ga je orevelika zelja unistila u partizanu a i trako je raditi kad ti cela drzava radi o glavi.. u svakom slucaju, ja mu zelim svako dobro
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Pa kad placas pojacanja po 1-2 miliona evra i ne pogodio. Trazio je da mu se dovede Asano kome u CV-u pise da je igrao u Arsenalu i Bundes ligi. Trazio Natha koji je imao jos jaci CV od Asanovog. Trazio Markovica (i promasio debelo sa njim) koji je prethodno bio pod ugovorom sa Liverpulom. Sadika necu ni da spominjem jer Savo nema ama bas nikakve veze sa njegovim dolaskom, ali eto, posto ti vjerovatno mislis da je Savo doveo i Sadika da kazemo i da je i Sadik isto placen debelo i da i u njegovom CV-u pise da je u Partizan dosao iz Rome. Znaci, svi ti igraci koji su dosli u Partizan u Savinom mandatu su em bili (za nase pojmove) zvucna imena em su kostali Partizan vise nego 90% drugih Partizanovih pojacanja u cjelokupnoj istoriji Partizana. Pa, daj meni pare i ja cu ti odmah reci, "uzmi Mesija, on je dobar, uzmi Kantea i on je isto dobar, itd." Hocu da kazem, sto nije iscackao nekog totalnog anonimusa i doveo ga u Partizan za sicu? Tad bi mogli pricati o nekom "trenerskom njuhu", a ovako je to smijesna prica. Pa, Stanojevic napravi bolji rezultat i igru od Savine u 6 mjeseci, a na pojacanje nije potrosio ni 1% od onog sto je Savo potrosio. Zar ti to ne govori nesto?
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Na sta si ti, nesreco, mislio, kada si prihvatio da suradjujes sa Trojanskim konjima u Partizanu? A na Skupstini si (kao) hteo da se bijes sa tim istim Trojancima, bruko od coveka.
d

dežavi

pre gotovo 3 godine

Valjda je shvatio gde je grešio. Mada ni to nije dovoljno. Vrhunska dostignuća traže i karakter,kompletnu osobu,ne samo spoznaju o greškama. Slovenija je doduše lakša za rad,ali radiće prosečno sa skromnijim fudbalerima. Možda je ipak valjalo pre da se gura za mesto sportskog direktora.Bilo bi bolje i za Partizan,a u toj ulozi bi sigurno delovao ozbiljnije i autoritativnije od idealiste Ilieva,koji bi opet konačno dobio svog pretpostavljenog...
М

Мађионичар

pre gotovo 3 godine

Телеком Прва лига Словеније је јако добро организовано такмичење. Све је под конац, финасије су редовне. Желим му пуно среће у Олимпији. Видећемо како ће се снаћи у новој средини. Марибор ће им бити ове сезоне највећи ривал у борби за титулу. Сумњам да Мура им капацитета поново да буде шампион. Цеље треба очекивати у борби за Лигу конференције заједно са Домжалама. Браво има занимљиву екипу и биће нагазна мина многима у лиги. Копер и Алуминиј ће бити задовољни да избегну испадање или доигравање за опстанак. Табор и Радомље ће у борбу за опстанак.
n

nešto onako

pre gotovo 3 godine

Iskreno, Savo me razočarao kao čovek (nije od reči), ali imam neki osećaj da će uspeti kao trener... Nema radnu etiku, kao npr. Nikolić, ali čini mi se da ima kefalo za ovaj posao... Slično kao fudbaler, nije bio vrhunski, ali dobra mu je bila karijera...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Ja opet mislim totalno suprotno. Po meni, on nema ama bas nikakve sanse da uspije kao trener. U Partizanu ga je malo krenulo u pocetku (a koga i nebi kad imas jedan od 2 najskuplja i najjaca tima u ligi?), medjutim onda se vrlo brzo pokazalo da on o takmicarskom fudbalu zna zapravo vrlo malo. To se najbolje vidjelo u onim evropskim utakmicama protiv AZ-a, a onda jos i vise u nasoj ligi u onim utakmicama protiv Novog Pazara, Spartaka iz Subotice i naravno, Vojvodine. To su sve timovi od kojih je Partizan bar za duplo jaci i covjek jednostavno tu prednost nije znao da iskoristi nego je iz trke za titulu ispao vec poslije par kola. Olimpija ga je uzela cisto zato sto je ime – uzeli su isto tako prije njega i Nikolica i Stolicu i ni sa jednim se nisu usrecili – e tako ce isto biti i sa Savom ako ne i gore. A poslije toga ako opet dobije negdje trenerski posao (a da nije u pitanju Javor, Radnik iz Surdulice ili tako neki tim), ja bih licno bio sokiran. Ali sacekajmo, pa cemo vidjeti ko je bio vise u pravu.
D

Debelo

pre gotovo 3 godine

Olimpija klub sa ogromnom istorijom? U kosarci da.U fudbalu je ovaj nesto pomesao.
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

Nula od čoveka, a ni kao trener nije daleko.
M

Mikrofonija

pre gotovo 3 godine

Čudo od trenera je stiglo u Sloveniju:) Još je odbio unosne ponude zato što ne juri pare:))) Valjda su Slovenci spremili dovoljno mikrofona da bi Sava Glava dugo ostao kod njih:))))))
R

Relja Basaraa

pre gotovo 3 godine

ma Sava je smesan