(©Starsport)
(©Starsport)

Milošević zvanično selektor BiH, pojačanja traži u Partizanu, Dinamu, Rijeci...

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.09.23. | 11:57

Izvršni odbor potvrdio izbor

Na užarenoj klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine treći selektor od početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo! Posle Meha Kodra, koji je na funkciji bio samo dve utakmice, od danas je i zvanično Savo Milošević.

Nekadašnji rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Jugoslavije dobio je jednoglasno podršku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH na današnjoj sednici, pišu mediji iz Sarajeva.

Izabrane vesti

Milošević će biti promovisan danas, a prvi zadatak će imati već za dve nedelje, kada će BiH igrati protiv Lihtenštajna, pa Portugalije u nastavku kvalifikacija za EP. A, tim gotovo da nema nikakve šanse da se domogne šampionata Starog kontinenta.

Kako tvrde mediji sa raznih strana bivše Jugoslavije, rešio je Savo Milošević da napravi rez u reprezentaciji i da dovede nekoliko novih lica. Poziv je poslao kapitenu Partizana Svetozaru Markoviću, koji je bio mladi reprezentativac Srbije, ali nije odigrao nijedan meč za A sastav, potom Niku Galešiću iz Rijeke i Dariju Špikiću iz Dinama.

Uz to, povratničke pozive u državni tim trebalo bi da dobiju Gojko Cimirot, kojeg nije bilo na poslednjem okupljanju, Almedin Ziljkić, sa kojim je Milošević sarađivao u Olimpiji.

Računa Milošević i na Vladana Danilovića, Sinišu Saničanina, Ivana Bašića...


tagovi

Savo MiloševićFudbalska reprezentacija BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara