Komentari na vest

Miloševićev oproštaj sa stilom: I drago mi je, i žao što idem, nedostajaće mi Novi Sad

P

Prijedolgzi

pre 12 meseci

Prestige Mboungou(10/PoluSpic) , Cristian(MladostGAT, desno/levo krilo) , Spic Ronaldo Tavares
S

Slavko Popovic, Cacak

pre 12 meseci

Postovani, pouzdano znam da bi momak ostao ovde da je iko, ali IKO, hteo da obeca minute i stavi na papir. Jer, zaista, ima igraca koji to imaju, i svi to znamo. Niko od domacoh klubova, zbog trke za novcem, niko nije zeleo da mu garantuje minute ne samo u ovoj sezoni, vec ni u sledecoj. Tako da, sve sto pisete, molio bih vas da se zapitate- sta biste vi uradili? I pored toga sto Stutgart placa svaki njegov ulazak, dobio je sansu onoliko koliko je dogovoreno sa Nemcima, samo da bi ostvarili pravo od sledece prodaje. A pokazao je da moze. Ja mu zelim srecu! Sportski pozdrav!

Chiske

pre 12 meseci

Znaci ovakvi komentari me uvek zaprepaste jer mi prosto neverovatno da bilo ko razmislja na ovaj nacin. Pod jedan zasto bi klub bilo kome obecavao minute pa da je Mesi licno? Pa valda po zasluzi? Vidi Zuku? Obecani minuti i vidi kako ga tacno boli ona stvara da se iole potrudi, cim je dosao pred kraj ugovora krenuo da igra. Druga stvar zbog cega ovo ne pije vodu je da ako je hteo minute onda bi otisao na pozajmicu ili bi se borio za prvi tim u Vosi. U Studgartu SIGURNO nema zagarantovane minute. A recimo posle partizana ja bi mu licno davao da bude starter znaci pokazao je da valja itekako... Zal ostaje sto ide, ali nemojte da ste naivni i da verujete u te price kao hteo je da ostane itd.
D

Dragan 1985

pre 12 meseci

Vosa ako donese pola boda u kvalifikacijama bice dobro. Ona mora da se pojaca da bi bila konkurent TSC-u i Cuki. Trece mesti i sledece godine bice misaona imenica, ako se ne dovedu pravi igraci.
p

prijatelj

pre 12 meseci

Prelazni rok je komplikovan, treba pristsnak drugog kluba, igraca, trenera, sportskog direktora, predsednika. Nije tajna da se pregovara sa Ivezicem, Radulovicem, Vulicem, Fernadezom, ali mislim da je manje od 10 % da se potpisu.
m

monteroo

pre 12 meseci

Milion ii po za decka koji je ekstra igrac,tretiraju nas kao Eritreju.....a nasi daj sta das da se ogrebemo... ima sve...leva desna smisao za igru,onaj dupli pas i drugi gol pa to u SLS nije neki spic uradio deset godina. Radice svabe na njemu i ako za dve godine da 20 golova ode u za jedno 70 milki... Onog zemija od dva metra su prodali Wulvsima a nije ni blizu .... Terza da im je dao tri milke i pustio ga da odigra LS s 18 g uzeli bi 15 milki lagano ..on se sprda s pesicem... Za malog je ekstra ovi bi ga upropastili za jos sest meseci...na kraju sklonili zbog nekog tatinog sina...
M

Majkl Daglas

pre 12 meseci

OVAJ MOMAK BI PROPO CEKAJUCI SVOJU SANSU U VOSI, KAO STO SU UPROPASTILI NESKOVICA, KABICA, VIDAKOVA I DRUGE. I KAO STO SVI KLUBOVI U NASOJ LIGI DRZE MLADE NA KLUPAMA, DAJUCI IM MINUTE NA KASICICU ILI IH DAJU NA SULUDE POZAJMICE, I VI TO SVI DOBRO ZNATE. SA DRUGE STRANE, MOMAK JE PROTIV GROBARA IGRO POLUSPICA, STO JE NJEGOVA POZICIJA, GDE JE NAJBOLJI! MOMAK, OTISO JE I VLAHOVIC SA 17, PA JE NESTO URADIO. SRECNO!!
V

Voša NS

pre 12 meseci

Gde je i šta radi Nemanja Radoja? Ima li neke šanse za povratak
?

???

pre 12 meseci

A samo me jedna stvar zanima. Jel otisao za dzabe??? Jeste sigurno. Zato sto imaju ugovore na po god dana ili ih ninnemaju
r

ragazzi di belgrado

pre 12 meseci

dete moje drago... Iskreno jos uvek si zelen za prvih 11 i u Vosi pored jednog Nemanje Nikolica, da si ostao, sledece sezone da budes u rotaciji ,a one sledece u prvih 11, ali dobro... Zao mi je te dece koja odu odavde sa 17,18 god... Zamislite da ostanu do 20, 21 god pa to je vec formiran igrac... Ne moze da igra za Celsi ili Real, ali za Tvente , Rapid Bec, Kopenhagen, to moze da bude u prvih 11.... I nadam se da ce naci model klubovi i mladi igraci da ostanu ovde dok ne sazru,a ovon detetu puno srece!
o

otodjibaje

pre 12 meseci

Mnogo smo mi iza, da bi ovde neko tavorio do 21 godine, Evropa to vise nece da kupi....moramo jos mnogo da ulazimo u infrastrukturu, stručne ljude, trenere, sportske radnike da bi uopste mogli tako da razmisljamo...
S

SamuiloIII

pre 12 meseci

A o korupciji da ne pricamo. Kada to budemo sveli na normalne granice, sve ce biti drugacije. Vidic je sa 18 bio kapiten, kako rece. Bilo nekad. Sada dovodimo nepismene crnce i matore izraelce.. jer, zaboga, iskustvo!?
W

Wooow

pre 12 meseci

Uzas kakav komentar. Decko je odigrao 2 cele utakmice, dao 3 gola, imao asiatencija… Nikolic 30 utakmica i 4 gola. Ko je ti zelen a ko bostan?
B

Boza zvani Pub

pre 12 meseci

Stizu Andreja Ilic, Tufegdzic, Jamkam, Vulic i Crnomarkovic.
K

Kukii

pre 12 meseci

Zubairu iz Uba, Ivezic, Jamkam i Uros Milovanovic. Hocemo Ze Turba
g

giw

pre 12 meseci

gde si cuo za to
F

Falinjo

pre 12 meseci

Vose treba sveza, vrela krv. Stranci izmedju 21-24 godine, zeljni da se prodaju dalje u lige 5ce. Dosta sa matorim, povratnicima.
Z

ZBILJA

pre 12 meseci

Naravno, stižu(godinama unazad) Eduardo Fiero, Emmanuel Chabulai mnogi drugi...
e

esex

pre 12 meseci

Velika greska je ovako preran odlazak..jesu preko vrhunski uslovi itd al decko nece ni prici prvih 11 cak i da je kvalitetom tu negde.tamo preko domaci igrac ima prednost a stranac mora biti duplo bolji da bi igrao..eventualno neka pozajmica pa da mu se poklope kocke..ja mislim da je morao ostati jos godinu u vosi jer prave solidan tim,ima dobrih saigraca i klub se budi,cini mi se..nadam se da gresim i da ce me demantovati,svakako mu zelim sve najbolje!!

Chiske

pre 12 meseci

Nadam se da nisi upravu ali se isto tako i slazem sa tobom. U Vosi bi sigurica igrao celu sledecu sezonu na profesionalnom nivou a u ligi koja je 10x laksa od Bundes jer taman se ustalio eto na predzadnjoj tekmi. Tacno se videlo da mu je nekako sve bilo opusteno za razliku od recimo tekme u Kragujevcu gde je promasio nepromasivo. A mislim da ce daleko dogurati i napolju, i to samo zbog dobre glave...

Leki

pre 12 meseci

Ali Računica je neka da retko koji dečak je otišao iz Voše a da nije uradio nešto u sledećem klubu.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Bravo klinac i samo guraj! Kakva rutina protiv Partizana! Deluje da zdravo rezonuje stvari, da je spreman da se razvija i uci, cak i nevezano za fudbal, sto je vec ogromna prednost. Svakako ne ocekujem da igra puno za Stutgart u prvoj sezoni, ali vec u drugoj je sve moguce! Samo napred mali!
i

iz sljivika

pre 12 meseci

Zarad svog razvoja trebao si ostati u Vojvodini bar još 4-5 godina. Toga ćeš vrlo brzo postati svestan. Ipak je 17 godina premalo za toliki korak. Sve najbolje u karijeri ti želim.
d

d. g.

pre 12 meseci

Ako bude igrao u drugoj ligi i nije mu neki nivo. Šteta što naši klubovi ne sačekaju još neku godinu sa decom već prodaju na prvu. Da je ostao bar još godinu bolje bi bilo i njemu i Vojvodini. Vrednost bi se bar duplirala.
S

Slaninar

pre 12 meseci

Htela je Vojvodina da ga sačuva ali u trenutku kada se uključila zvezda u trku i kada nije hteo da produži ugovor mi smo ga prodali Sttutgartu. Imamo i 12% od sledeće prodaje.
i

iz sljivika

pre 12 meseci

On je insistirao da ide. Nije do kluba.
S

Samuilo III

pre 12 meseci

Sta pisete gluposti?!? Nije tacno
G

Gost gost

pre 12 meseci

Prerano ide, eto ga za tri godine u Metalcu
g

gost031

pre 12 meseci

Prerani odlazak u inostranstvo...mislim da će proći kao 90% mladih igrača koji su otišli preko...