Komentari na vest

Milost ne postoji u Suarezovom rečniku: Ubio Barsu i spremio otkaz čoveku koji ga je oterao (VIDEO)

V

Vito i ja

pre preko 2 godine

Još se oplakuje Barsa? A ti Holandjani treneri..sačuvaj bože,to može da radi kući i nigde više..onog vanGala mi isto preko glave.Gde god radili prave Hol kolonije... Ovakvoj ekipi treba ludi Simeone, da otera penzionere i žrtvuje godinu sa mladjom ekipom,ovo sad je ekipa za 10-12og mesta na tabeli..
p

podesen

pre preko 2 godine

Ja negde citao da ovaj Kuman dnevno popije po 4 buteljke vine.Tezak alkos a i infarkt ga spicio.Deluje mi ovako crven u licu i ako je ridj.A teska prevara od trenera.
D

Dragoooo

pre preko 2 godine

Osveta se SERVIRA hladna... Ne pije se
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Kuman trupac sa sve holandskom kolonijom i na terenu i u štabu.Neverovatno šta je Bertomeu,lopovlukom napravio od kluba...Laport nemoćan..ali ni prići energiji iz prethodnog mandata..Godine do oporavka slede
L

Luja

pre preko 2 godine

Jel to onaj što grize ko šnaucer?
G

Gost¹²è⁴

pre preko 2 godine

Pratim fudbal skoro 20 godina, a ne pamtim slabiju Barselonu. Oporavak ima da traje bar 3 sezone.

milford

pre preko 2 godine

Ne pratis ga 20 godina, jer da pratis zapamtio bi onaj raspad od ekipe sa holandskom kolonijom, Rajziger, De Bur, Koku, Overmars i Klajvert. Tada su Cavi i Pujol tek pocinjali seniorsku karijeru. Koliko je samo tiketa baceno te godine zbog njih, po 3 vezana poraza, 5 meceva bez pobede, svaka druga utakmica u gostima poraz, kuci su primali po 3-4 komada od Deportiva i Valensije. Bili su u zoni ispadanja i onda ih je uzeo Radomir Antic i doveo do kupa UEFA. Uprava mu se odlicno oduzila sto je sa takvim raspadom od ekipe izborio evropu pa su mu dali otkaz, postavili Rajkarda za trenera, doveli mu Ronaldinja i ostalo je istorija. Tako je nastala ova Barselona, a lako je mogla da potone u sekundu kao sto se tih godina redovno desavalo Sevilji, Betisu i Atletiko Madridu.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Svaki tim mora posle nekog vremena da prodje kroz periode smene generacija ili velikih promena u timu… sada ce verovatno da lutaju godinu, dve , tri, a onda ce se kockice ponovo sloziti
7

777

pre preko 2 godine

Pa nije bas tako, koliko para toliko muzike evo cim se slavina zavrnula rezultati stali... Fudbal je danas biznis desi se da manje bogatiji klub pobedi bogatiji klub ali u celom svetu siromasniji nema sta da traze ne zbog toga sto nemaju pojma nego zbog toga sto nemaju novac... Ne moze Zvezda da bude prvak Evrope pored Sitija niti moze Kolubara da bude prvak Srbije pored Zvezde velika razlika je u kvalitetu tj novcu...
L

Lažni car

pre preko 2 godine

Legitimni naslednik Kumana je De Bur! Onda će Barsa da bude prvak, ali Segunde.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ovo je bukvalno bio 1 dana. Doduse gledao sam samo prvo poluvrijeme. Felix me odusevio koliko je racionalno, a opet muski odigrao.
Y

Yihhj

pre preko 2 godine

I u ovom se vidi kakva je Messi fudbalska velicina. Od odlaska Neymara lik ih je bukvalno sam vukao i borio se za trofeje, a bez njega ne mogu da upute ni sut u okvir gola. A sa Messijem su svake godine igrali najmanje cetvrtfinale i bili su u borbi za titulu lige do zadnjeg kola. Nemojte zaboraviti da je ovaj isti tim Barcelone sa Messijem prošle sezone uz jednom trenutku vezao 14 pobjeda u 15 utakmica. U 33 kolu Primere Barcelona je bila privremeno prva na barem 40 minuta, ali je Granada preokrenula i dobila utakmicu. Osim svega toga, samo su sudije naklonjene Realu (kao i uvijek) spriječile predprošle sezone da Barcelona osvoji titulu, a sezonu prije te Barcelona je ubjedljivo osvojila titulu i igrala polufinale lige prvaka protiv Liverpoola. Messi je bio najbolji strijelac i grupne i nokaut faze u ligi prvaka te sezone. I sve je to Messi radio sa ovim raspalim timom Barcelone. Uz sve to, predprošle sezone ruši rekord Xavija po broju asistencija (21) u jednoj sezoni La Lige asistirajući ovoj skupini amatera. U zadnje 3 sezone Mesi je 3x bio najbolji strelac lige i 2x najbolji asistent. Mesi - najbolji igrac ikada.
S

Skontali smo

pre preko 2 godine

Da si mesi fanboy ok
A

Apsodifu

pre preko 2 godine

Do kojih trofeja ih je vukao Mesi? Sta pricas ti druze. Opste je poznato da Barsa nema protekciju sudija na terenu I da joj ne sviraju penale cake I kada vetar obori njihovog igraca. Barsa je pocela da puca onog trenutka kada su se olako odrekli prvo Cavija, a posle I Injeste. Iako u poznim fudbalskim godinama, oni su I takvi bili za klasu bolji od svih onih koji su trebali da ih zamene. Prosto je politika kluba bila katastrofalna I to im se sada obija o glavu. Njih ne bi sada spasilo cak I da imaju milijardu da daju za pojacanja.
9

951357

pre preko 2 godine

Vrlo interesantno. A znas ko je jos bio u toj ekipi koju je, kako ti kazes, vukao Mesi? Ovaj sto im je dao drugi gol! A naravno da tim sa Suarezom i Mesijem i bez njih nije isti. Cim je Suarez otisao, poceo je raspad. A Mesi, pa videli smo prosle sezone...
9

951357

pre preko 2 godine

A da, i Grizman je otisao. Ali bitno je da je sve to zbog Mesija :D
D

Drvo

pre preko 2 godine

crveno beli dresovi su najlepsi na svetu

Betoven

pre preko 2 godine

Covece,oterali su Suareza,Rakitica,Mesija,unistili Pjanica,Kutinja,Grizmana,De Jonga.Bolje ne zasluzuju.Strasan tim su imali ali velike lopove i nesposobnjakovice na celu kluba.
S

Salieri

pre preko 2 godine

Ovog Kumana ne bih doveo ni za trenera superligasa Srbije. Rutinska i najlaksa pobeda Atletika ove sezone
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ovaj poraz od 2-0 od atletika je 10 puta veca sramota nego od bajerna 3-0.Ovoj ekipi treba neko da ih razdrma,poslje pre toga u penziju pikea,buskeca,albu i roberta.Da se ne lazemo sad se tek vidi sta je mesi uspevao da izvlaci iz ove ekipe.Covek pod valverdeom osvojio dve titule,kapa dole
H

Hehehehehehehehehe

pre preko 2 godine

Ovaj Kuman je teska neznalica , a i Barsa je generalno smejurija bez Mesija. Mislim da se svi navijaci Reala raduju sto ostaje Kuman, pregazice ga Ancelotti za 3 nedelje.
m

mile dodik

pre preko 2 godine

A realno otjerati ovog suareza i da ti igraju ovi debili je najveca glupost ikad u fudbalu.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

kosmička pravda

Badr-Hari

pre preko 2 godine

Ne verujem da su ikada lakše došli do pobede, ali nije to bila rutinska utakmica samo za Atletiko već i za Barsu. Niko se tu ni najmanje ne uzbuđuje, osim novinara koji su Kumana već tri puta smenili, pronašli bar 8 trenera koji će zameniti Kumana itd. Laporti to naravno ne pada na pamet, rezultati nisu bitni, igra takođe, trenera nije imao nameru da menja i neće šta god se bude dešavalo do kraja sezone. Sramota je nepoznata reč kako za Bartomea & Co. tako i za Laportu & verovatno istu tu Co.

goranc333@gmail.com

pre preko 2 godine

Barselonin najveći uspeh je poraz od Bajerna od "samo" 3:0.
S

Sapunjavi Macor

pre preko 2 godine

Ljudi moji koliko je ovaj Arauho los... Sve mislim mlad je, smena generacija, treba ga istrpeti. Al danas je bio nepodnosljiv. Covek kod drugog gola stoji 65 metara od svog gola, spor je kao puz u vracanju nazad, a na sve to glavna taktika Simeonea su kontre i on opet izadje i ostavi Pikea (koji je takodje katastrofalan) nazad. Kumovao je direktno kod oba gola. Otresao ga je i Feliks u jednoj kontri, a bome i Lemar ga je podobro isprasio. Ogromna 0 od igraca!!! Mingeza na desnom boku deluje karikaturalno. Decko s centarsutom ne veze, gore centrira od Gobeljica. Dest na levoj strani da ne pricam, igra levog bocnog, ne ume da doda levom nogom kamoli da centrira. Kuman izbacuje Kutinja a jedini Kutinjo igrao veceras i uvodi Fatija koji je vec umisljena zvezda sa brojem 10 na ledjima, isto 0 veceras. Buskets mi na svakoj tekmi deluje sve sporije, smesno je kako ga je Ljorente pretrcavao. Sve u svemu ne zna se gde su gori na kojoj poziciji i da li su gori igraci ili trener.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Pusti ti Gobelju, Gobelja u timu kola Lige Evrope, sad malo Gajica da prozivamo 😂
e

eskobar

pre preko 2 godine

bravo veliki si igrac bio i osto secam se kad si kad si igro u ajaks jos tad si pokazo da si majstor drago mi je sto si pobedijo barsu i kumana
D

Drvo

pre preko 2 godine

Hvala Eskobare na tvojim toplim recima. Kako ti je gore?
S

Suarez

pre preko 2 godine

Drago mi je sto me ovako toplim recima obasipas, i drago mi je sto sam naucijo srbski jezik da mogu komentare da citam, ajde brate na pivo neko sto da ne
G

Gurbetacija

pre preko 2 godine

Ccc sta je mesi prosle godine vukao do drugog mesta i osvojenog kup.Ako ove godine uzme zlatnu loptu na osvnovu igara u ovakvo barsi mislim da ce zatvoriti svaku debatu.
t

to ti

pre preko 2 godine

je skoro gotova stvar.Juce sam gledao kvote...na Mesija 1.50 a na Levu 6
3

3.

pre preko 2 godine

mesta pardon
Z

Zn

pre preko 2 godine

Ne mozes oterati Suareza i da nemas nikakvu zamenu, a zamenu za njega je realno tesko naci jer je momak top igrac. Kakav amater Kuman, takvi mu i rezultati.
N

Nigeriac

pre preko 2 godine

Pošteno....
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Ja koji pogledam 3,4 utakmice Barselone za godinu dana, kad god sam gledao, Suarez je dao gol, i ja to vidim koji blage veze nemam a ne vidi Kuman i slicni i oteraju Suareza, koji je jos 3 godine mogao 20+ golova da da kao od sale?! zaista ne kapiram nista...
b

barsaaaa

pre preko 2 godine

skup ekstra talentovanih klinaca vodjen covekom koji nije trener.Da se razumemo ovo je nula za ono sta je barsa bila,ali i ovakav tim je previse talentovan i ne moze me niko ubediti da je ovo maksimum.A tek sad vidim sta je mesi bio.On je covek ovakvu barsu prosle godine drzao u borbi za titulu do 3 kola pred kraj i uzeo kup.Gde ces veci izazov od toga,nije izazov kad odes u juve koji 10 godina prvak.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Barsa je prosle sezone jos gore startovala.
X

Xavi in

pre preko 2 godine

Da gore je startovala jer Messi nije igrao,kad je Messi poceo da igra, Barsa je pocela da dize formu i pobedjuje
Y

Yuijj

pre preko 2 godine

Drvo, Nemoj zaboraviti da je ovaj isti tim Barcelone sa Messijem prošle sezone uz jednom trenutku vezao 14 pobjeda u 15 utakmica. U 33 kolu Primere Barcelona je bila privremeno prva na barem 40 minuta, ali je Granada preokrenula i dobila utakmicu. Videt cemo da li ce to napraviti ove sezone. Ali prvo moraju uputiti i neki sut na gol.
9

951357

pre preko 2 godine

Pa sve je to super, samo sto Mesi nije jedini standardan igrac koji je otisao. A sto se nizova tice, ima tu i do rasporeda, forme, srece... Naravno da ih je Mesi vukao, ali nije ni samo on...
V

Venom

pre preko 2 godine

Ovaj Kuman je puko ko kokica.Otero Suareza,doveo svoje Holandjane...On misli da se danas igra isti fudbal ko 90ih a njegove taktike su u skladu sa tim njegovim misljenjem.Covek u 85 minuti uvodi stopera a gubi 2:0.Barselona prije nije imala neku odbranu ali je zato imala napad i sredinu.Zadnjih par godina su imali samo napad.A sad trenutno nemaju ni napad ni sredinu ni odbranu.