Komentari na vest

Milovan Sikimić: Još 2002. sam znao da će Drogba postati igrač, nezaboravno je igrati pred 25.000 navijača u četvrtoj ligi

S

Sikima

pre preko 1 godinu

Odlican teniser.
M

MarkoMladenovac

pre preko 1 godinu

Kakvu je ekipu tada imao Mladenovac... Svaka utakmica- 2000 gledalaca minimum na tribinama koje primaju možda 1 800 gledalaca. Danas kad se sabere poseta na 6 utakmica Superlige možda ima 2000 gledalaca. A Sikima u Mladenovcu razvaljivao. Veliki pozdrav
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Sikima - debitovao protiv Liona, dva autogola. Posle se samo nadovezivao na to
E

Evo ga

pre preko 1 godinu

jos jedan skaut u najavi . Pa sto ne nadjes novog Drogbu u Francuskoj drugoj ili trecoj ligi i preporucis Partizanu ? Pricas o tome sta je bilo pre 20 godina . Pa nihe ovo rubrika ,,mojih top 11 sa Nebojsom Petrovicem."
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Jel ta Lea Kiš SOS kanala još ima te emisije. Lik je fino počeo al posle i Lea da mu pozavidi.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Zapamtio sam ga po tome sto nikada u zivotu nisam video stopera da udara loptu glavom u padu, pa lik je definitivno jedinstven po tome. Ali da je cuvao Jestrovica dobro u derbiju, jeste.
Q

Q

pre preko 1 godinu

O cemu ovaj prica ? Drogba je iz Le mana otisao u Marsej,a ne iz Gengama.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Drogba je iz Le Mana otisao u Gengan, pa onda u Marsej. Kako tako samouvjereno napises, rekao bi covjek da si ti igrao sa njim, a ne covjek iz intervjua.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Drogba je 27.01.2002-e dosao u Gengam a 01.07.2003-e je presao u Marsej. Ukupno je u Genganu odigrao 50 utakmica postigao je 24 gola i imao 4 asistencije.