Komentari na vest

Milunović kapitalna investicija za evropsku jesen, Zvezda u plej-ofu sa trojicom štopera

T

Toooo

pre gotovo 2 godine

Odlična odbrana kada se bude igralo pokretnih 3 zadnja čak i 5 sa bekovima koji se transformišu do centra i ti nema prolaza ni bržim ekipama. A napred 4 - dva krila, vezni + centarfor formacija 3:4:3 ili odbrana 5:4:1
Z

Zilinjo

pre gotovo 2 godine

A gde je desni bek, zna li se sta? Gobeljica ne racunam.
С

Срб90

pre gotovo 2 godine

Одличан штопер за наше услове. Добар у скоку и идеалан за формацију са 3 штопера. Мислим да би требали да пробају Букарија као офанзивног десног бека у тој формацији. Брз је и пробојан, да поради мало на центаршуту и ето. Бољи је од Гобељића.
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Gde je mali Bogdanović?
N

NemaSta

pre gotovo 2 godine

Ma bolji je Serdar Vujacic.
б

бебето

pre gotovo 2 godine

Деки тражи од управе да доведу Ада и Закарјана из Русије и ријеши се половњака ,није их остало још пуно
G

Gost Ad

pre gotovo 2 godine

Kada je bio Milun u timu Zvezda je dominirala u skoku kako u odbrani tako i u napadu. Stavljali smo na muke velikane kao sto su Liverpul, Milan Olimpiakos. Odlaskom Milunovica Zvezda više nije dominirala u skoku sta više dosta golova primila posle centarsuteva udarcem glavom. Setimo se utakmice sa Glazgov Rendzersom. Milunovic nam čuva vazdusni prostor u Zvezdinom sesnaestercu. Zvezdina PVO sa Milunovicem ce biti mnogo jača.
V

VAR

pre gotovo 2 godine

A to protivnički treneri kao ne vide, pa su nam se nadavali golova po zemlji, posebno u LŠ.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kad je Milun igrao trpali nam po 5-6 komada u LŠ iz zajebancije.
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

razlog Milunove efikanosti je bio Ben sa fenomenalnim izvodjenjem kornera(niko u time ne moze Benu da primirise po Tom pitanju)
B

Bravo

pre gotovo 2 godine

za komentar slažem se ali vidim grobari se nesto bune,ne vole Meda.
.

.......

pre gotovo 2 godine

Jos Zuleta da vratimo i naseg gardistu Vujadina Savica i pali se masina. Dokle vise sa ovim povratnicima, dobar je Milun i hvala mu za sve ali covek puni 33. Treba nam mladji stoper koga mozemo kasnije i da prodamo. Miluna, Krsticica, Bena, Sanoga, Gobeljica, Srnica itd. ne mozemo posle nikom da prodamo.
V

Vidite

pre gotovo 2 godine

trenutno se ne pravi tim za finale LS,to cemo malo kasnije , za par godina zato ne treba mnogo talasasti.
G

Gost Ad

pre gotovo 2 godine

Bez obzira koliko ima godina ako igrač svojim igrama opravdava ukazano mu poverenje treba mu omoguciti da igra, takvi igrači će svojim igrama doneti veći prihod klubu nego da ga prodaju a da se na njegovo mesto dovode igrači koji adekvatno ne mogu da zamene svog prethodnika. Odlaskom Milunovića Zvezda nije uspela da reši problem skok igre. Milunović rešava problem vazdusnih duela kako u odbrani tako i u prekidima pred protivnickim golom.
H

Herakle

pre gotovo 2 godine

Odlicno, iskusan dobar stoper, vec poznje Zvezdu i sistem. Mislim da bi bilo odlicno da Erak ostane jos godinu dana, odigta Evropu l, ode ja Svetsko medju 22 igraca i sledece leto ode uz malo srece za 15miliona u ozbiljnu ligu a je Rusku koja je pod embargom sada i njihovi klubovi ne igraju Evropu. Dragovic, Milunovic, Erakovic, Pankov dovoljno za seoznu i mladi Lekovic za slucaj da se neko povredi i kao bonus. Mislim da je prodaja Erakovica ove godine greska i da nam treba 5 stopera za dugu seoznu jer igramo i sistem sa 3 pozadi. A imam pitanje koje mi se namece kao logicno, zasto u nedostatku budzeta za solidnog napadaca oko 10miliona eura umesto sto dovodimo Pesica, Ohija i slicne igrace koji su ok za klubove ranga sredina Turske lige ali nisu za najbolji klub istocne Evrope sa ambicijom da bude stalnu ucesnik lige sampiona, zasto Stankovic je stavi Katai na spica. Ovo mislim iz vise razloga a to su Odlicna egzekucija, leva, desna noga, skok igra takodje solidna, tehnika odlicna moze da se izvlaci da zadrzi loptu, povuce, gradi napad, proigra krila, jos uvek dobra brzina koja je u padu sa godinama ali za napadace kakve sad imamo on je vihor, ume da se izvuce levo , desno, da otvori igracima iz drugog plana, ume da udje u prostor takodje, a ume i da povuce kada primi loptu u noge, igra 1 ja 1 i 1 na 2, na spicu bi stedeo snagu da se nevraca nazad i je trosi na defanzivu i juri protovnika i imao bi svezinu za zadnju trecinu polja. Takodje odlican i kao drugi spic u paru sa Pavkovom ili Pesicem. Meni je Zvezdin najaci tim sledeci 3-4-3 Borjan - Dragovic, Milunovic, Erakovic - Rodic, Sanogo, Kanga, Kangva - Bukari, Ivanic Katai.
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

A tim bez klasicnog napadača...ko devojcice
M

Mare55777

pre gotovo 2 godine

Ne moze Bukari da igra desnog wing beka.
H

Herakle

pre gotovo 2 godine

@Mare55777 Slazem se sa tobom za Bukarija ali tim moze da izgleda i ovako, mislim za Evropu, kod nas koji god da izadje dace 2,3 komada svakome , formacija 4-3-3 Borjan - Erakovic (desni bek), Milunovic, Dragovic, Rodic - Sanogo Kanga, Kangva - Ivanic, Bukari, Katai
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Milunović ima specifičan kvalitet, to je pre svega skok i to se može iskoristiti. Prošla sezona je baš bila mučenje u tom delu, videla se opasnost u branjenju prekida i nemoć u napadu, tačno se osetilo da nedostaje dobar igrač glavom i skok.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Specifican kvalitet po kome ga ja najvise pamtim je "udaranje laktovima" protivnickog igraca u vazduhu, i zuti karton u 5-om minutu utakmice....Cak ni onaj specificni kvalitet "puzevske brzine" mi nije u glavnom fokusu, kada se pomene Djed Milun.
m

mrka brka

pre gotovo 2 godine

https://www.youtube.com/watch?v=J88pnJ1argg
P

Profesor fudbala

pre gotovo 2 godine

Znaci spali smo na to da kupimo otpatke Alanjapsora pred penziju. Hocete li vise jednom srediti tu skauting sluzbu?
2

23212

pre gotovo 2 godine

profesorka, sedi 1 !
U

U osnovi

pre gotovo 2 godine

To je to.
б

бари 1991

pre gotovo 2 godine

Арсен Закарјан играч Динама Москве 19 год ,игра за младу репку Русије.Погледајте видео.Брзо би се уклопио може играти на више позиција.Мислим да би с њим ,Адом и два брза бека направили успијех,али ко шиша приједлоге.Тал с менаджерима
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Genije jel imas ti 10 miliona za tog decka? Inace je stvarno dobar igrac...
C

CzZ

pre gotovo 2 godine

15M,malo li je?
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

"Starac Fočo od stotinu ljeta" aka Djede, dobrodošao! P.S. Da li je u Sočiju nešto potpisano vezano za Erakovića? Predugovor?
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Naše najveće pojačanje biće odlazak Mite kilavoga. Lik je oličenje nesposobnosti.
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Наше највеће појачање биће кад као у озбиљним клубовима главну и последњу ријеч о куповини играча буде водио тренер, а не менаџери, директори и друге измишљене функције.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Pa, mister je doveo i Falka i Pičinija.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Luja-koliko god branili i voleli Stankovica, ovo je istina, on ih je doveo. Ali jbg i on covek uci, radi, i gresi. Ali definitivno postaje ozbiljan trener...
G

Gost pa gost

pre gotovo 2 godine

Kada nekoga proglase najboljim stoperom lige evrope,kada ode iz kluba vidi se promaja u skok igri odbrane,kada je svaki korner gol-sansa u napadu,kada nam ne daju korner protiv Milana zbog njegovog skoka,meni je dovoljno da kazem da je pojacanje za Zvezdu.
a

ahahhaahahahahhahha

pre gotovo 2 godine

kad nam ne daju da izvedemo korner zbog njegovog skoka hahahhahahahah papaahhahaahahahahahahahahahaahah pa ja ne verujem ahahahahhahahahahahhahahahaha ahaahahahahahahaahahahahahhahahaahahahhaahahahhahahahahhhahahahaahhahahahahahahahahhahaahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah
h

hahhahahhahahahahahahaha

pre gotovo 2 godine

ahahahhaahhahaahahhaahahahahaahahahahahaahahahahhahahaahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahah jehovini svedoci plaču za ovakvim jednim koji agituje :)))))
G

Gx

pre gotovo 2 godine

Ma prodaju chupu sto posto...
N

Nije samo to

pre gotovo 2 godine

Mislim okej, nije najbolji stoper, daleko od toga, ali ono moramo uzeti u obzir koliko je harizmatičan lik i doprinosi odnosima u svlačionici. Dzabe i da imas najbolje igrače ako nema dobre hemije u svlačionici reflektovaće se i na teren, tako da okej sve u svemu drago mi je :)
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Svi veliki timovi tako biraju igrače, gledaju po svlačionici ko će sa kim lepo da se druži, da pevaju u busu kad idu na gostovanja, da se druže privatno, a teren... koga to još interesuje
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

U formaciji sa 3 stopera je bio uvek klasa. Meni 10miliona za Erakovica i stoperski trio Maksimovic-Dragovic-Milunovic zvuci brutalno, e kako bi to uticalo na novu formaciju i igru treba sacekati i videti.
7

777

pre gotovo 2 godine

Koliko je puta ovaj lik bio na ivici skandaloznog crvenog u prvom poluvremenu zbog nekog idiotskog starta ili laktanja. Klasičan mesar tipa Gobeljić. Eraković je za njega već sada Nesta lično.
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

Ljudi slusajte ovo, sreo sam danas Ohija ispred Marakane,slikali smo se zajedno i dao mi je autogram! Bas sam ga pitao da li je povredjen kao sto se pise po medijima i kao sto stankovic non stop prica,rekao mi je da je imao manju povredu koju je sanirao pre 10-ak dana i da se sad oseca odlicno i jedva ceka da istrci na teren! Znaci decko je ZDRAV i nista mu ne fali vec punih 10 dana a ovamo od stankovica u medijima slusamo konstantne lazi kako je "povredjen" i da je to razlog zasto ne igra u opste od pocetka prvenstva! Sad je sve jasno kao dan,namerno Sabotiraju Ohija i poturaju price o njegovoj izmisljenoj povredi samo da bi ga oterali iz kluba i prodali! O tome se radi,koja crna povreda i slicni bakraci,to je sve dimna zavesa za navijace i javnost!
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Covek posle izlaska iz povrede nije odmah spreman. Zaigrace on ne brini...
p

plavac

pre gotovo 2 godine

veliš slikao se
i

istina

pre gotovo 2 godine

a jeste posle slikanja otisli na pivo hahahahahahahahahahahaha
R

RsBL

pre gotovo 2 godine

Ja ga sreo prije pola sata i pitam ga jesi li se slikao danas sa nekim,kaze nisam!
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Čekaj do prošlog kola si pričao da ste se sreli na Kališu... Stvarno misliš da ti neko veruje?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Prvo, internet je kriv što je iznedrio takve likove kao što si ti, koji će svoje teorije zavere da iznose svaki put kada umisle nesto! Drugo, lazes! Deki Stankovic nije danima pre tvog "neverovatnog otkrića istine" govorio da je povredjen, vec je samo jednom, na pitanje novinara, rekao da Ohi ima malu povredu lista i da neće rizikovati sa njim dok se to ne sanira! To što ti citas ovde danima takve izjave po komentarima na sportskim portalima ne znači da to Deki svakodnevno radi! Zar je to toliko teško da se shvati?! I treće, Deki je legenda kluba! Pitanje je da li si uopšte i bio rodjen kada je on igrao u Zvezdi! Za ostale klubove necu ni da pitam. I po takvoj legendi se ne pljuje, ne proziva i ne meša mu se u posao! Cak ni po cenu tvog pokušaja da budes ovde popularan!
s

shulz

pre gotovo 2 godine

sta je bilo kad si se probudio?
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Dobro je ispalo sto je otisao, za to vreme je stasao Erakovic i sada donosi ozbiljan profit, a evo sad dobijamo nazad ozbiljnog stopera.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Bilo bi još bolje da nije ni dolazio opet nego da opet kupe nekog mlađeg i bržeg štopera koji ti napuni kasu kad ode
S

Srndać

pre gotovo 2 godine

Ne znam, ja sam prezadovoljan što se vratio Milun, mnogo nam je značio zbog skoka. Kad se samo setim onih "trometraša" iz Koppenhagena i Jang Bojsa... Treba nam takav tip igrača. A kako će Deki da ih uklopi nek razmisli, plaćen je za to. A i lično ne verujem da ćemo da igramo sa 3 štopera, brzo će Eraković da ode.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Srndać@ Kad Erakovic ode Lekovic ce kao treci stoper, prvo jer mora biti neko bonus igrac a drugo jer je ljevak, jer Mitrovic nece pre Bukaria u prvih 11, tako da Erak ak dode kao treci stoper ide Lekovic, jer se mora praviti nova koka za prodati a Lekovic vec sad ima ozbiljan CV kod skauta zbog price o Real Madridu, Ima prvenstvo iza sebe na kojem je cak i gol dao itd itd itd
@

@Joksa1986

pre gotovo 2 godine

I ja sam mislio da je Lekovic levak i radovao se da levog stopera konacno igra levonogi igrac, nebitno u kojoj formaciji i da Dragovic predje na desnog. Ipak je desnjak. U omladincima i Graficaru je bio zver. Moderni tip stopera, dovoljno agresivan ali je i elegantan. Jedino sto je katastrofalno odigrao sad ovo evropsko, U19 valjda. Nadam se da ce biti nesto od njega.
S

Srndać

pre gotovo 2 godine

@Joksa1986 Mislim da će Leković da bude i bolji od Erakovića. A za bonusa imamo i Stankovića, možda upali za domaće prvenstvo da igra desnog beka, nije se uopšte loše pokazao, naprotiv. Ma samo da gazimo, jedva čekam petak da napunimo one dužnike iz prošle sezone, pa onda kvalifikacije.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

Milun je ok štoper,i ništa više od toga.Kao što je roda ok bek. Problem je u tome da sve na sva usta priča iz uprave da Zvezda diže lestvicu iz godine u godinu,diže budzet...juri LŠ kao nešto sigurno u narednim godinama..Da bude stalni član.Onda ne mozeš da vracaš igrače iz grupne faze LE kojima je to realni limin...Da su bar mladi,pa da čovek očekuje napredak...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Stara narodna kaze - "ko laze, taj i krade". Da li nas je uprava masno slagala po pitanju pojacanja...i ne samo ovaj put ??? Rodrigao i Kasijera se naprasno preobrazise u deda Miluna i Silju...Prvi deo narodne izreke su vec odavno "overili". A za drugi deo - pa zakljucite i sami, kako ko hoce.
S

Sarloa

pre gotovo 2 godine

Ta pojacanja od po 4-5.mil koja navodis su novinari "obecavali" Zvezdi a ne uprava! Niko iz uprave rekao nije da ce upravi njih dovesti vec da pored svih ostalih pojacanja razmisljaju izmedju ostalog i o njima,i nista vise od toga! A ti idi pa se zali novinarima jer su oni upravo ti koji su danima po svim sportskim sajtivima "dovodili" te presupe igrace od po 4-5.mil u Zvezdu i pisali kako je to 'gotova stvar' idi pa se njima zali zbog toga!
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Mene ili tebe kao navijača Zvezde treba da interesuju rezultati kojih ima na pretek. Titule su tu,svake godine preskačemo novi stepenik kada ne Evropa u pitanju. Tvoja obaveza kao navijača da kupiš sezonsku i platis članstvo i naravno da si na svakoj utakmici a ne da visis na portalima i prosipas pamet. Ako si pametniji od sadašnje uprave prijavi se kao nezavisni kandidat na sledećim izborima u Zvezdi i povedi nas u finale LS.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Тим је на јачи него прошлогодишњи. Кангва Букари и Митровић су озбиљна појачања. Па види ко лаже.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

@Sarloa.....Ma bravo...vidim da ima onih kod kojih je talenat za otkrivanje uvek "novih" i "drugih" krivaca - nepresusan. Ko li je sledeci krivac za lose transfere ??? Ma citav svet je kriv, evo cak i novinari, samo nikad lenja i nesposobna uprava nije kriva. Jel tako ? Da ne postojite, takve navijace bi trebalo izmisliti.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

@CaleBpravi Tebe i takve kao ti treba izmisliti. Na utakmici Rangers Zvezda si video stadijum ljubavi prema klubu koji mi mozemo samo sanjati zbog takvih kao ti. Ceo stadion je nagradio aplauzom svaki dobar i los potez svojih igraca, ohrabrio ih. Ceo stadion je navijao i skakao. A takvi kao ti zvizde na prvu gresku nasih igraca. Trebalo bi da lecis frustracije na drugom mestu.....
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA MILUNA,UPRAVU I TERZU U INAT SVIM DUSMANIMA!
?

?!?!

pre gotovo 2 godine

Kome će Dejan, od tri igrača na sredini Ivanič, Kanga, Kangva, da kaže da neće početi utakmicu u kvalifikacijama, baš me zanima?! Kanga na tako nešto odmah skaće na glavu, to je poznato. Ivanić nije onaj od pre dve godine, teško bi se pomirio sa takvim resenjem. Kangva ako leti na klupu, pa što smo ga onda dovodili je li zato da sve ostane isto. Moraće Dejan dobro da se oznoji, da pronađe rešenje jer najgluplje je da rezultat trpi zbog sujetevigrača, mislim na rezultat u kvalifikacijama.
G

Gost37737

pre gotovo 2 godine

Nijednom, jer može da napravi formaciju sa svom trojicom u startnoj postavi, kao što je do sada i radio.
p

pesicevi botovi

pre gotovo 2 godine

A najsmesniji su ovi "strucnjaci" iz fotelja koji loptu ni na fizickom sutnuli nisu a pisu ovde kako je Milunovic 'spor' a sa druge strane su danima ovde likovali i radovali se kada se vratio onaj balvan pesic koji je uz pavkova i bena Najsporiji spic koji je ikada igrao u Zvezdi,to im nije smetalo a ovamo smeta Milunovic haha...sikter bre,podrska za Miluna i upravu!
G

Gost ido

pre gotovo 2 godine

A šta li si ti šutnuo,tako stručan?Verovatno kupus na njivi.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Taj isti Ben je dao gol kada god je ušao u igru. Toliko o tvom pikanju lopte.
T

Trange Frange

pre gotovo 2 godine

Nego jel Prevarant ispeglao ono sa Fiorentinom za Nemačku Banku. Napolje bre, u našoj Zvezdi si našao da radiš kombinacije. Nije ti ovo OFK.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Samo prijateljski podsetnik da se ovako likovalo i kod povratka sporohodnog Krleta. Još jedan metuzalem u timu.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ne brine me on lično,nego što će to značiti ponovo igru sa tri štopera,gde će Rodić i Gobeljić da glume spoljne,a ozbiljno igrači će morati na klupu(Kangva,Bukari).
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Kad citam komentare stvarno steknes utisak da ovaj ili onaj igrac ne valja, spor, je, tehnicki neportkovan, ovo ono! Milun je bio tu, ne treba vreme adaptacije, znaci ako je fizicki fit, odmah u vatru, naravno da bi bilo bolje da dovedemo nesto mladje, brze itd. ali trenutno nema, inace sigurno bi ga doveli! Isto za Pesica, pricate gluposti, ono sto malo igrao, gradi se , postavi se, pa daleko miljama i od Ohija i Pavkova, videcete! pozdrav
п

пеле

pre gotovo 2 godine

Крстичић,Бен ,Гобеља би требали добровољно напустити клуб,аМилуновића када буду претрчавали немојте да говорити да нисмо упозоравали на вријеме
M

Mržnja

pre gotovo 2 godine

Sve grobari koji komentarišu a predstavljaju se kao Zvezdaši i lupaju minuse.Mislite da ćete da unesete pometnju kod nas ? Zvezda je najjača u Srbiji i to sve dokazuje u Evropi.Ako ne uđemo ove godine u LŠ,sledeće hoćemo, ali opet igramo Evropu.Kažite kad ste vi igrali evropu toliko godina zaredom kao mi ? Timove koje mi dobijamo kao na traci vi nikad niste dobili u istoriji.To što vi nemate upravu,igrače,to je vaš problem i nije kriv Vođa,zato što vam on plaća licence,nego ste vi "navijači" krivi!Koliko vas ima na stadionu ?
z

za Mržnjaa

pre gotovo 2 godine

Bolje da nisi ostavljao komentar, koliko si pun mržnje, zlobe, pakosti, nesrečće, očaja, dugo nisam porčitao ovako neki komentar pun frustracija i nezadovoljstva svojim životom.
с

свестран

pre gotovo 2 godine

Враћају само да би неко дошао.Боље довести три екстра играча него 7 половњака.Постајемо и личимо на Партизан ,он је прије десетак год имао среће с повратницима ,али када их је поново почео враћати доживјео је фијаско.Ми смо само када смо вратили Катајиа и Кангу имали успјех,али само та два ,послије никог бољег нисмо довели осим што је Драговић дошао сплетом срећних околности.Волио би да гријешим ,али мислим да ће Букари бити промашај
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Šta fali? Sa dva brža štopera kao što su Eraković i Dragović, nije problem da gledamo sporijeg štopera sa odličnom skok igrom
#

#aaaaajdeeee

pre gotovo 2 godine

To vise nisu bekovi vec wing bekovi i pokrivaju celu stranu. Oni su vezni igraci. Uzmi procitaj nesto o formacijama 3 5 2, 3 4 3, 3 4 2 1 pa pricaj. Ovo ti pricam kao neko ko se malo vise razume u fudbal, kao bivsi fudbaler i neko koga interesuje trenerska tematika. U najgorem slucaju idi na igricu FM pa pogledaj. 😀
M

Malj

pre gotovo 2 godine

Najvece pojacanje je Mitrovic
G

Gost75

pre gotovo 2 godine

Milos Degenek je bolji igrac a njega su posto poto sklanjali iz tima. Videli smo na sta nam je licila igra kada su on i Kanga bili na ledu kod trenera (mislim da je tada odbio transfer u Singapur).
ш

шта очекивати

pre gotovo 2 godine

Ako се не пласирамо у лигу шампиона по трећи пут Терзић може да пакује кофере.Има навијача које плаћа и они му све аминују.Најављивали су новинарчићи и он јачу Звезду .Мислио сам да ће доћи неко још ббољи од Катаија бар ,повратак Радоњића или неког још бољег,бека,задњег везног ,па као шлаг на торту и нападач,али нам увијек завлачи .Први ће цех платити Секи до првог неуспјеха јер довро се сијечамо да смо испали у Албанији вјероватно би већ тада дао оставку ,а Терза би опрао руке.Титуле 5 у низу,а вјероватно и 6 је само статистика ,док се не избаци неки јаки клуб у Европи,а ту не рачунам екипе из источне Европе ништта се није направило
l

lool

pre gotovo 2 godine

Istina
G

Gost brt

pre gotovo 2 godine

da li ti posedujes clansku i sezonsku kartu? dolazis li na stadion svaku utakmicu? neverovatno mi je koliko negativne energije ovde ima. ja, takodje zelim boljeg od kataija, sanoga i gobeljica, ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion i podrzavaju isti!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Evo ga kondukter zvani gost brt, svi kaaarteeee na pregleeeeed
C

Cinjenica

pre gotovo 2 godine

Koliko smarate sa tim nadimkom Djed, on je jedan od razloga zasto smo toliko golova primali u Ligi sampiona i u turskoj je primao petarde takodje... Mada mozda mu taj nadimak odgovara zbog nacina na koji igra... Najsporiji igrac u univezumu...
a

abc

pre gotovo 2 godine

Golovi padaju tako što "lopta prođe napadaće, pa igrače sredine terena, pa tek onda uđe u prostor stopera...Dug put lopta pređe do ne uđe u gol, tako da kriviti samo stopera nije baš najpametnije.
D

Djordjo

pre gotovo 2 godine

Dobrodošao kuci Djede
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

A Krstičić dve godine sedi na klupi, ili stoji iza gola, a prima 450 hiljada evra godišnje , plus bonusi i premije. Samo dovodi povratnike, i skupe promašene strance. Pogodi sa jednim od deset igrača. Da nije bilo Grofa, Dede, i nevaspitane žene, naebali bi. Gde je taj iskorak u dovodjenju kvalitetnih igrača. Gde je taj špic u koga će se najviše uložiti. Još čovek mrtvo ladno kaže ove godine smo najjači tim Zvezde IKADA. Alo ej IKADA.
d

dr.Zvezdan

pre gotovo 2 godine

Samo ti kupi sezonsku koju nikad u zivotu kupio nisi i manje kmeci,jer kad dr.Terza opet udje u LS ima da svisnes od muke!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Da dodam i Ben već 4-5 godina prima 700-800k na stare zasluge, jer je potvrdio sa linije dva gola protiv Salcburga. Od tada ga nigde nema protiv Partizana, ni u Evropi, uništava nam desnu stranu napada već godinama, ove sezone ga nećeneće ni biti u sastavu, ali preko 2 soma evra DNEVNO mu uredno leže na račun. Natrpa neku Mladost ili Radnik da se klinci lože i svi mirni, a dug se ne vraća.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Milunović će biti još bolji nego prvi put, sad kad pored sebe ima Dragovića umesto Degeneka, jedini je problem što već ima 33 godine. Sad se otvara prostor za Erakovića da igra na desnom beku.
G

Gostионица

pre gotovo 2 godine

Има и Крстичић многе поред себе...
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ako Eraković ode na desnog beka,zaboravi na deset miliona nećemo dobiti ni milion za njega.
S

Strasno....

pre gotovo 2 godine

10 golova primljenih protiv Totenhema , 9 golovoa protiv Bajerna, To je taj vas Milunovic kojeg uzdizete....On nije kvalitet nikakav jedino sto ima je visinu to sto daje ponekad gol , zaato uvek zbog njegove sporosti primamo gol. I onda taj njegov gol ne znaci nista....
П

Петровград

pre gotovo 2 godine

Бајерн дао Барси 8 комада на једној утакмици, ајде не будали.
S

Sloga 1983

pre gotovo 2 godine

Bolji je od Erakovića sigurno
A

A sta je

pre gotovo 2 godine

Na 3000 igraca pod ugovorom jos jedan, samo da veliki vodja bude zadovoljan.Ali za svaki slucaj sponzorusa ce da odlaze utakmice iako na svakoj poziciji ima po pet igraca-cisto da se zna da moze kako hoce. Sipaj veliki vodjo samo sipaj,al doci ce jednoga dana sve na naplatu.
M

Ma idi begaj

pre gotovo 2 godine

A kad sipali Tadic, Dacic, Ruzic, Dinkic i ostali u jsd tad se nisi bunio!? Plus sto i niste imali nikakve rezultate u Evropi! Ni jednom niste prezimili u Evropi!
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Od vas svih koji pljujete moja deca od 8 i 13 godina imaju vise odgledanih Zvezdinih utakmica na Marakani, a nisam iz Beograda. Zato svi na stadion pomozite klubu kupovinom karte, i bice i bolji rezultati a i igraci....
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Naivan si prijatelju....steta. Ali ni jedan jedini dinar od tvoje kupljene karte nece otici za kupovinu kvalitetnijih igraca, nego ce otici u dzepove onima kojima se vec prelivaju isti.
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Samo od Evrope zarađeno je dosad preko 100 miliona evra i oni još uvek ne mogu da dovode bolje od 10 povratnika po sezoni i svaljuju na navijače krivicu za to? E moj Terza, kakve ovo botove zapošljavaš.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

#CaleBpravi ja gledam Zvezdu 30 godina zbog Zvezde ne zbog ljudi koji je vode, oni su kao i igraci prolazni. I tu ljubav prenosim mojoj deci.
k

koga briga...

pre gotovo 2 godine

@CaleB pa da, najbolje da stadion zjapi prazan kao lavor pored... covek je upravu, vecina ljudi ovde sto pljuje nije videlo stadiona, ali su zato svu pamet sveta popili... i ti svojim raznim postupcima sigurno punis necije vec pune dzepove, a napadas ovde coveka sto vodi svoje klince na utakmice, nesto najcistije, zbog cega se sport i klub zavole... ali kako ti to da shvatis kad ocigledno samo pare volis, cim ih toliko pominjes, zato idi pretresi svoju slamaricu da mirnije spavas...
b

brxysd1

pre gotovo 2 godine

Prijatelju ja bot sigurno nisam vec kazem da sedite u foteljama i pricate gluposti(da ne budem prost), a kada je utakmica nigde vas nema. A ako si rad mogu ti dokazati da nisam bot....... Ostavim mail adresu javis mi se i pokazem ti da nemam nikakve veze ni sa Terzom niti sa klubom.
b

brxysd1

pre gotovo 2 godine

I stvarno ne znam ko je ovde bot kada svaki potez uprave bio dobar ili los pljujete. Volite svoj klub, prenosite tu ljubav svojoj deci, idite na stadion jer nam fudbal nije tolilo los, sto nam je Zvezda i pokazala. Manite se pljuvacine i mracenja.
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Samo da je na starom nivou i sve će biti top. Dobijamo dosta i na prekidu, djed je tu tata. Prošle godine nam je to mnogo nedostajalo. Trebalo bi Erakovića zadržati još godinu dana. Neće nam tako lako davati golove ni mnogo jači.
N

Nije mi jasno

pre gotovo 2 godine

Da istivi ovi sto sada pisu kako na Milunovic ne treba, su isti ti koji su kukali kad je prosle sezone otisao. Secam se kako su svi plakali za njim jer smo u prvih par utakmica imali 20 kornera i nismo mogli jedan gol da postignemo, i svi su bili u fazonu da smo mnogo izgubili sa njim u ofanzivi, a sad im kao ne treba. Ludilo mozga.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Može li mister da objasni zašto je insistirao da se vrati Krstičić?
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Pustite upravu da radi svoj posao, strucni stab svoj posao a igrace svoj posao. Svojim radom su nam u poslednjih 5 godina doneli mnogo srece. Moglo je to i bolje ali moglo je i gore. Setite se perioda pre. Igraci koji su u Zvezdi treba da su nam najbolji i treba im pruziti podrsku i podici samopouzdanje. A sa ovakvim pljuvanjem postizete samo kontraefekat. Svi vi koji pljujete stadion verovatno godinama niste videli. Kupite kartu idite na utakmice i bice i boljih igraca i rezultata. Evo vec u petak je prilika, dete za ruku, pozovite drugara i na stadion. ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Što ga Turci pustiše kad je tako dobar, Dobar možda za prvenstvo,za europske utakmice sporać.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Jednostavno smo morali bolje ako hoćemo iskorak.
n

nista novo

pre gotovo 2 godine

Rupa i najsporiji igrac kojeg su mogli da dovedu, posto je previše spor da vrši pritisak na sredini terena, on će biti savrsena prilika da iz kontre da nam daju golove kao po običaju..
c

cirkus...

pre gotovo 2 godine

kako ce da nam odbrana da puca sa njim... mogu da zamislim...
J

Jovicahfh

pre gotovo 2 godine

Samo da ne bude novi Nena Krsticic
O

Ohijevi botovi

pre gotovo 2 godine

Opet li pljuju i pljuju juce pavkov danas milun. A pritom isti ti jako dobro znaju da je milun proglasen u prvu postavu lige evrope 2021 g. U formaciji sa 3 je doktor, on Dragovic i Sanogo brutalno jaka postava. Ali ljudi koji nisu loptu sutnuli, koji su bezali sw fizickog i koji 20 m ne mogu potrcati samo pljuju i pljuju
7

777

pre gotovo 2 godine

Sofascore nije UEFA, nije ga uefa proglasila u najboljih 11 vec obicna aplikacija za utakmice
7

777

pre gotovo 2 godine

@777 imamo isit nick na ovom sajtu... Druze ne lupetaj kakva Sofascore...
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Uuuu da to je to LŠ partnerstvo deda Milunović i baba Pankov. Žele ljudi -30 gol razliku pa to ti je. Još na to Gobeljardo bek, žali Bože navijača koji će za to plaćati karte 10-15 hiljada dinara.
n

nemam reci..m

pre gotovo 2 godine

Da ubrzamo igru, dovedu najsporijeg stopera celoj evropi...
n

nadji reci da mi objasnis

pre gotovo 2 godine

@nemam reci..m... kako to brzina ili sporost stopera utice na ubrzavanje igre tima? da li ce on da istrci napred sa loptom do protivnickog 16-erca pa tamo da uposli napadaca za zicer...
G

Gost566

pre gotovo 2 godine

Najsporiji stoper u istoriji stopera, trom pravi faulove van 16,jer ne može da zaustavi igraca bez faula... Igramo sa tri stopera jer je čovek toliko spor ... I mi ga jos vraćamo??? Pa pogledajte tu formaciju protiv Milana na Marakani samo što nismo primili 5 golova na marakani, a Milojevic je sa standardnom formacijom izdržao i protiv Napolija i Liverpula da ne primi ni jedan gol...
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Kako je izdrzao kad ste protiv Napolija dobili 4 komada?
d

da znas....

pre gotovo 2 godine

Na marakani je bilo 0:0 ...
A

Apocalipto

pre gotovo 2 godine

Slolidan igrac ali vi ga preteraste kao da je Maldini...
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Navijači Milana ,mrze Maldinija,nemaš ti pojma.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Imamo 5 stopera,8 krila,a samo 2 beka ovaj drugi na prolece bio cak u trecem planu,Mitre dajjjj bekaaaaa!!!!
G

Gost 997663

pre gotovo 2 godine

Nije to ništa, mi u Partizanu nemamo nijednog zadnjeg veznog al zato imamo 10 krila i samo jednog centarfora.
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Ово Милуновић нацртао где га је Сума избацао на дербију и пробушио Борјанку?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Ne, nego tvoje putesestvije od LL, preko Kovina do Gornje Toponice!
T

Tragedija....

pre gotovo 2 godine

Sa tri stopera bez sanoga u sredini je ovo put za propast i ispadanje....Stankovic misli da Kanga moze da sa svojih 1.65 da igra zadnjeg veznog samo u njegovoj ludoj glavi...
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Sanogo je bio povredjen i jos nije 100% spreman tako da ga postepeno uvode u igru. Igrace Sanogo zadnjeg veznog....
A

Ašanin

pre gotovo 2 godine

Zaboravio je Djed da je praštao tudje dugove.
n

ne verujem

pre gotovo 2 godine

Da videli smo taj kvalitet u ligi sampiona kada smo sa njim u odbrani primali 5-6 golova po meču, bas zbog njegovog izrazito kvaliteta...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Samo da smanji koriscenje laktova pa mozda i budemo imali neke vajde.
V

Vaziii

pre gotovo 2 godine

Sa tri stopera, to valjda govori dosta o kvalitetu Milunovica koji ne može da igra u standardno formaciji u kojoj igramo vec zbog njega igramo sa tri stopera, što znači da gubimo jednog igrača u sredini ...To je taj vrhunski kvalitet
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Kada igras u formaciji sa 3 stopera umesto 4 igraca u odbrani imas 3, tako da dobijas igraca vise u veznom redu. Tako da tvoja konstatacija nema veze sa vezom a u fudbalsko znanje ti je ravno 0.
A

Aaaaaajdeeee

pre gotovo 2 godine

Lik je upravu.. Druga stvar da mi igramo sa 3 u defanzivi pa da dobijes jednog vise u sredini.. ali sa formacijom od 3 stopera i 2 beka to je 5 pozadi i automatski gubis jednog u sredini
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ovaj što pljuje čoveka kako se ne razume u fudbal, bio bi u pravu kada bi ta dva spoljna igrali recimo Mustafa i Bukari ali sa Rodićem i Gobeljićem to je realno 5-3-2.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Gde ces ofanzivnije od Rodica on je i u 4231 koje igramo wing bek, a kamoli kada igramo sa 3 stopera. Po desnoj strani nemamo resenje.....
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Nadam se i dolasku Maksimovića, pogotovo ako Eraković ode.