Komentari na vest

Minutaža Zvezdinih klinaca: Leković jedini dobio kontinuitet, izgubljeni period za Nikolu Mituljikića

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ljudi igra ko zasluzi Lekovic je ocigledno se izborio ali treba da igra u kontinuitetu.
k

kuršlus

pre oko 1 godinu

Da Bog da da rasteraju sve i ter-mit. Dosta je bilo amaterizma i lopovluka.
Z

Zm

pre oko 1 godinu

Od mituljikica nema nista Mijatovic platio da bude u prvom timu platili kamenoresci iz batajnicedrugi Mijatovic je u graficaru sto se tice golmana miladinovica blagi uzas katastrofa mnogo boljih golmana ima u omladinskoj skoli sama pogledajte utakmicu protiv cukarickog gde je primio 4 gola
B

Bojo

pre oko 1 godinu

Jedini, ali bukvalno jedini, način da se prevaziđe ovaj problem i da mladi supertalenti dobiju minutažu , je povećanje broja bonus igrača , sa jednog na tri ili čak četiri. Tu svi dobijaju: I klubovi ( jer bonus igrači su najtraženiji i jedini za koje se može dobiti iole neki novac), i mladi igrači ( jer prava šansa je kada startuje od početka utakmice, a ne pri kraju, kada je utakmica već rešena). Eraković je imao sreću kao bonus i za dve sezone je od nesigurnog omladinca postao najbolji i najskuplji igrač Zvezde. A , zamislite da nije bio bonus... posle par kikseva više ne bi ni igrao, verovatno bi ga vratili u Grafičar i verovatno ne bi uspeo kao što ne uspeva 95 % mladih u Zvezdi. Sve ovo isto važi i za Partizan... E sad da li su oni u Upravama Zvezde i Partizana, (a koji odlučuju i predlažu FSS i broj bonus igrača,) nesposobni, slepi pa ne kapiraju korist od bonusa...Na primer: Kada bi FSS doneo propis o četiri bonusa, u Zvezdi bi bar 6-7 prosečnih igrača bilo višak, ali bi za dve godine Zvezda umesto jednog Erakovića dobila još bar 4-5 igrača vrednih pojedinačno 5-10 miliona evra. Ali kome ja pričam ... ?
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Neće to baš tako da funkcioniše kako si ti zamislio. Može i 11 bonusa da bude pravilo ali džaba kad ne možeš da nađeš ni ovog jednog da valja. I ovog jednog treba ukinuti niže lige su za razvoj ova treba da bude takmičarska i to je to. Ko zna igraće ko ne zna sedeće i to je to,a ne da godine i pasoš određuju ko može na teren. Imali smo mi te periode kad smo imali na terenu po 7-8 mladih pa nam sezona kupanja bila limit u Evropu. Batalite više te mitove o nekoj zvezdinoj deci ovo ono ko valja igraće tako je uvek bilo i biće.
d

delija02

pre oko 1 godinu

Pa ne treba pravilo,sad je po pravilu samo jedan, Cukaricki,Vozdovac imaju po 7-8 treba da igra zato sto vredi ,a ne zato sto je bonus,U Zvezdi se guraju na silu pa cim vise nije bonus nema mesta.sto znaci da nije ni vredeo

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Pa kako sad, rekao Terza odavno da su nasa deca blago. Nagledasmo se zato Srnica i ostalih omladinaca. Pa ako ta deca nemaju kvalitet za nasu ligu, sta rade u Zvezdi?!
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Klinci Ajaxa, pa Benfike pa naši borovi.
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Sa sve Rundulom na celu.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Ako nemas ozbiljnu gurku kao erakovic ili lekovic preko tate.....nista...svi putevi vode...u kancelariju kod terze i on te uputi dalje kome treba da se kesira ili nesto zavrsi... Zvezda na pripreme vodi 50 igraca ..bar 15 je za nasu ligu OK ..ali zavrse u mitrovici,surdulici...put bez povratka...
N

Nije bas tako

pre oko 1 godinu

Pazi, ako si talentovan, imao ti gurku ili ne, pa makar zavrsio u Surdulici - uspeces. Evo ti primer Nemanje Matica - otisao u Kosice. Kosice jbt, mislim ajde razmisli, pa odatle u Celzi. Ako je igrac zaista toliko talentovan, upsece drugim putem, navice ga skaut. Kod nas su sve price. Dobar je dobar, ma strasan je, nema mu ravnog, zavrsi eto u toj Surdulici, svi krivi samo on nije i sta onda? Ode u neki BSK Backi Jarak treca liga. Znas zasto? Pa zato sto nije toliko dobar. Seti se onog Jankovica. Eno ga negde u Bosni, Bogu iza tregera, a bio wondekid svetskog glasa. Takvih ima koliko hoces. Na izvoz na izvolte. U pravu je Milojevic kad je rekao - mnogi igraci su jaki na prici. Odusevio je, makar mene, tom recenicom jer je iskreno i tacna.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Nije bas tako@ E vidis taj Matic se sece jos u petlicima da ne bi smetao tatinom sinu,apsolutno nepozeljan... Zasto dinamo ima prodaje igrace od 20milona a zvezda ne moze za dva... Nema price,cirkusa samo posao ili si za nas ili nisi...
p

prosto

pre oko 1 godinu

Zato sto ne duguje ko mi a jos je i u eu.
T

Trenercina

pre oko 1 godinu

Kako da udje mlad igrac? Cik nek Cokna zameni Pesica. Sta mislite da on nevidi da covek veze nema.Nesme jadan, naredjenje bato!!!! A doticni se tako ponasa da bi ga sutno ne iz ekipe nego sa stadiona.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Omladinska škola ne radi svoj posao. U prvih 11 samo je Eraković ponikao iz omladinske škole. Sve ostale koje pominjete ili nemaju kvalitet za prvih 11 ili nisu produkt naše škole. Oni proizvode osrednji kvalitet i ima ih gomila po pozajmicama. Na prelazu iz omladinskog u seniorski fudbal se pogube. Očigledno da su treneri iz omladinskog pogona davno prevaziđeni.
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Eraković se opasno ugurao u prvi tim druze, to svi znaju, pitaj ekipu sa šipke o čemu se radi, oni su parlamentarni, lepo će ti objasniti. Ista priča je i sa Lekovićem, tata mu je u dobrim odnosima sa pomenutima pa protekcija.
Z

Zvlat BG (pokret)@d.g.

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar! Vidi se da imaš fudbal u malom prstu isto kao i šah! Nemaju naši mladi fudbaleri (koji su svi odreda reprezentativci Srbije) zavidan kvalitet i zato im “stručnjaci” u Zvezdi ne daju šansu u kontinuitetu! Zato šansu dobijaju razni Bukari, Kangva i Mustafa (dok je bio u Zvezdi). Kako i koliko u Zvezdi dobro rade vidi se na primeru Lučića, koji je oteran da bi se napravio prostor za Bukarija i Mustafu! Lučić je u međuvremenu postao “A” reprezentativac Srbije, a oni daju prednost nekim bukvama za fudbal iz Afrike! Zato smo osvojili “sjajno” četvrto mesto u grupnoj fazi LE, prošle jeseni! Tada su se izvanredno pokazali ovi Afrikanci!
d

d. g. @zvlat

pre oko 1 godinu

Ranije smo imali Jovića Grujića pa i Joveljića. Isti taj Lučić često počinje sa klupe Čukaričkog. Svakako vredi više od 200000 na koliko mu glasi klauzula. A ona priča Erakovića i guranja nek gurnu još nekog takvog.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Ne kradi nik! Jadno! Čuj, pokret?!?!? A ti si PR?
e

esex

pre oko 1 godinu

Izmena kad srnic ulazi umesto nikolica a mituljikic na klupi dovoljno govori o strategiji a imamo osvojenu titulu.ne kazem ja da je taj mituljikic top itd al kako da pokaze kakav je kad ne igra.kako da se razvija na klupi!?!?! Na kraju dobismo i gol,umesto da je sve mlade stavio koje ima pa makar i izgubili..sramota i neznanje i kratkovidost.
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Kome da pokaže da vredi? Tebi i meni? Neka pokaže treneru pa će igrati. Nema tu kvaliteta druže, bar ne za ono što treba Zvezdi
e

esex

pre oko 1 godinu

tusistarista.izvini ali gde si gledao mituljikica pa da kazes da nema kvaliteta? Jel ti srnic ima kvaliteta,veteran a titula osvojena..Ja sam rerdovno gledao graficar i taj nivo su mituljikici prerasli davno.da si bar jednu tekmu grafosa odgledao slozio bi se sa mnom
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Esex- nije poenta da ti i ja gledamo već trener. Neka se njemu dokažu. Ako misliš da si bolji od Cokne dodji u Zvezdu.
M

Makijan

pre oko 1 godinu

Jako kompleksan problem. Sam sistem je jako truo i zastareo. Zvezda nema viziju i jasan plan kako dalje i šta sa mladim igračima kada dodju do prvog tima. Na sve to u prvom timu vlada prezasicenje predugo su tu nekima se i išlo kao Dragoviću a najgore je kada je neko na silu trpi atmosfera. Sa nekima se pogresilo kao Kangwa i to se vidi nema karakter za Zvezdin dres. Srnic da u 31 god. uzima mesto mladima kada je sve rešeno je sumanuto. Ali simptomaticno je da kada mladi dodju da nmg da se razmahnu da stagniraju da su u grču. S.Mitrovic pogotovu. Svi klinci se pogube od pozajmica, Graficara i klupe prvog tima. Treba stati iza njih debelo. Stanković iz Napretka je napredovao, Radulović iz Surdulice takodje. Pa suludo je da im mesta zauzimaju nezainteresovani stranci ili naši u poznim godinama. Tvrdim da nam fali novi vodja skroz nova energija, podmladjivanje. Gladniji igrači koji ovde neće rešavati egzistenciju. Šta više može da motiviše Rodića u 32 god. sve osvojio prejaka plata kod nas živi. Isto tako i ostali slični njemu.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Nesto se slazem sa tobom, nesto se ne slazem. Slazem se da je sumanuto da Srnic zauzima mesto bilo kom u timu, ali ne zato sto mu je 31 hodina (inace sasvim okej godine za dobrog fudbalera) vec zato sto je jednostavno los, imao 21u ili 31u godinu. Sramota me je svaki put kad ga vidim u Zvezdinom dresu. Dragovicu se nije islo, to su izmisljotine jednog coveka ovde. Bas mu se islo iz tima gde ce imati sigurnu Ligu Sampiona u tim koji ispada u drugu ligu koji je u finansijskim problemima. How yes no. Za Kangvu se ne slazem da je greska njegovo dovodjenje, vec sto Nikolic ima cesto prednost u odnosu na njega recimo.
S

Svedok

pre oko 1 godinu

Sto se libite sto ne iznesete istinu. Kako da se da sansa Zvezdinoj deci kad se kinta zaradi na dovodjenju Kulibalija koga niko nece u Evropi. Gadi mi se vise to naduvavanje a nasa deca odlaze bez sanse. Do pre lar godina u Africi se igrao drugorazredan fudbal. Kako to da mi te igrace favorizujemo. Prucev je jedini stranac koji moze podici kvalitet. Videli smo Ado ni prosek, Kangva ispod proseka. Mitrovic se dokazao a Mijatovic je buduca zvezda nivoa Dejana Stankovica. Da je pameti Prucev, Mijatovic, Joveljic,Stankovic, Mitrovic. Ne mogu da shvatim da Zvezda ne forsira pricu Ajaksa sa mladim igracima koji treba samo da stalno igraju takmice se. Braca Mituljikic mogu mnogo ali samo zajedno. Podseticu Zvezda je stvorila bracu Ilic ali od toga igracki nije imala koristi. Cokna ako hoce nas navijace iza sebe. Brate gurni klince izguraj generaciju. Uzdignes li njih bices bog i ti i Milijas i Savic. Verujem da se isplati. Jajarenje sa igracima na zalasku karijere nije dobitna kombinacija. Rizik se uvek isplati.
p

pa1

pre oko 1 godinu

U zvezdi moraju da igraju najbolji! Imamo razvojni klub i tamo igraju mladi. Ko vredi doći će do prvog tima. Ko je lud da pušta mlade pored ovoliko pljuvača?
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Totalna zabluda! U Srbiji, a pogotovo u Zvezdi stvari tako ne funkcionišu!
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

@zvlat Baš su u Zvezdi tako ostvari uvek funkcionisale. Tim iz Barija samo Jugović sve ostalo pokupljeno ono najbolje iz ostalih klubova. Tako rade timovi koji idu na rezultat i tako su oduvek radili. Te bajke i maglu od Zvezdine decu su počeli da prodaju u periodu kad nismo imali za ozbiljne igrače tad ni reziltata nismo imali. U Sitiju imaš tačno 0 igrača kluba.
p

pa1

pre oko 1 godinu

Znam da u Zvezdi to ide i po babu i po stričevima ali ne znam baš mnogo klinaca o koje se Zvezda ogrešila a da su bili za prvi tim. Ne računajući Jovića ili Joveljićai slične koji su prodati zbog besparice
P

Polit

pre oko 1 godinu

Terzić:U toj ligi mogla bi da učestvuju po četiri kluba iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Mađarske. Bilo bi idealno da iz tog takmičenja postoji prohodnost ka evropskim kupovima. To je nešto što bi svima odgovaralo, jer naši budžeti su premali za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a preveliki za domaća takmičenja.
Г

Грдне ране

pre oko 1 godinu

Најважније да Пешић и Срнић имају минуте. Ракоњац какав год да јесте, дао је 3 гола на 2 утакмице, и поред толике бодовне разлике, трећу утакмицу на клупи, игра онај леват Пешић. Они тачно као да им је циљ унитштити сваког кога треба да се гура, а левате пуштати да играју
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Prosto rečeno, nema kvaliteta. I ovi koji su u klubu i ovi koji su na pozajmicama. Ovaj mali u Mladosti više nije ni u 11, o malom Kneževiću bajke, a on u nedelju protiv Zvezde nije mogao da se sastavi, mali Stanković (Napredak) on nikad nije ni bio neki igrač, Radulović s vremena na vreme bljesne i to je to. Mijatović ništa mnogo nedostataka još kad ga stručnjak pošalje na krilo tek se tu zakopa. Mali Mituljikić koji je ostao kod nas ni ne dobija šansu a i kad dobije... Gledam u nedelju Mitrovića i pitam se ako je Barsa stvarno nudila neku lovu onda je Zvezda debelo pogrešila. Ubedljivo najgori u timu. I to ne samo u nedelju već u 85% utakmica koje ili počne ili uđe sa klupe. Jednostavno loše se radi u mlađim kategorijama, dovodi se mnogo dece sa strane, treneri u većini nisu na nivou za "odgajanje" dece i kad se na sve to dodaju mamina i tatina deca onda je sve jasno.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Zato što Zvezda nema nikakav sistem! Sve zavisi od potreba, želja jednog čoveka i njegovih trenutnih kombinacija! Fudbalsko samoubistvo za mlade igrače! Fudbalski, ako si mlad i prelaziš iz omladinskog u seniorski fudbal, ne zna se šta je gore, da potpišeš ili ne potpišeš za Zvezdu!
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Naravno da znam ko mu je otac, i hoces da kazes da zbog toga igra ? Pa sta sad ako mu je otac, jer to znaci da sve ovo sto sam rekao nije istian samo zato sto mu je on cale ? Jel Bosko bio los igrac i jel igrao samo zato sto mu je Milko brat, ili obrnuto ? U svemu trazite teorije zavjere, kao da on ne moze biti talentovan fudbaler ako mu je otac to sto jeste, znaci treba biti narkoman da bi svi rekli eto tata mu je to i to...Sve ono sto sam nabrojao je istina i decko nema ama bas nikakvu protekciju, nikakvu...Da mu je tata to sto jeste da li bi sve ovo sto sam ja rekao bila istina,ili je fora samo u tati ? :( Jel Niko Kranjcar bio los igrac ?, ili je imao protekciju jer mu je cale to sto jeste ?! i Mnogi drugi ,imas u sportu koliko hoces takvih primjera, Sale Djordjevic, itd itd itd, koliko ima uspjesnih roditelja i jos uspesnije djece ne smao u sportu...Kod nas Srba samo nekakve teorije zavjere, izgubilo sve smisao svega mi, i gdje nema nadjete...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Nisam ja to rekao, već lik ispod! Samo sam pojasnio na koga aludira u komentaru! Ako bih krenuo da ti objasnjavam sta, kako, koliko, zasto trebalo bi 3 dana da kucam! A neke stvari nisu za portale. Biti dete poznatog ima svoje prednosti i mane. Dok ovo pisem u omladinskoj skoli Zvezde se nalazi nekoliko igraca ciji su očevi igrali u njoj. Veoma poznata imena. Sve koje si nabrojao sam video uzivo, ukljucujuci i pokojnog Cicu Kranjcara! Niko ovde ne priča i nema protiv normalnog sleda stvari bez obzira ciji roditelji su u pitanju, ali kao i svemu mi smo majstori i to da pokvarimo, pa gledas nepotizam, kumovsko-burazerske veze, jednom rečju kombinacije. Plastično rečeno, na 1 normalnog idu 2 nenormalna koji koriste svoj uticaj!
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Zna se zasto igra Lekovic
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Zasto igra ? Zato sto ima 19 godina, zato sto je visok 192, zato sto podjednako igra dobro i sa lijevom i sa desnom nogom sto je danas spansko selo za 90 posto profesionalnih fudbalera ne samo kod nas vec na svijetu, zato sto je bio Graficaru sa 18 godina najbolji stoper Prve lige Srbije, zato sto odlicno cita igru, zato sto je jak u skoku i zato sto ima brzinu za razliku od 95 posto fudbalera u Srbiji. I ono najbitnije, ima tijelo za profi fudbal(za svoje godine), sa 19 godina on se nosi kao od sale fizicki sa 10 godina starijim igracima po ovim nasim oranicama... Ili ti znas nesto drugo ???, sta voditeljica mu je sestra, brat mu je na tribini, tata mu ima firmu, ili mu je brat od tetke u UEFI :) :) :) :) :), ili mu ujak zida zgrade po Bg na vodi ??? :( . Daj uozbiljite se...
Z

Zvezdazvezda

pre oko 1 godinu

Pozdrav od Nebojše Lekovića
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Mislio je na tatu, oba sina u Zvezdi! Ex-predsednik FSS, ex-generalni sekretar FK Crvena Zvezda, poslanik u Skupštini, bio u komitetima UEFA/FIFA i glavni izvor informacija iz istih za doktora virtuelne ekonomije!
z

zufer

pre oko 1 godinu

Joksa1986 u ovo ni ti ne veruješ...dete je panj i samo zahvačjujući ocu ke tu gde je.Kao nekad Lalatović.Suvi i idpod proseka .Može da dominira tamo gde đu se sklanjaju .Grafičar =Ultra cop zvezda=FSS,SNS,AV,SPS...NEUSPEP POKUŠAJ DA SE NAPRAVI ONO ŠTO PARTIZAN IZBACUJE GODINAMA NA TRŽIŠTE
L

Lalo

pre oko 1 godinu

Koliko je mladih talenata propalo ili tek treba da propadne. Pa ako nemaju mesta u Zvezdi, šalji ih bar na pozajmicu negde gde mogu da igraju.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Ово је онај најјачи тим од Барија са 50 милиона буџетом! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Kako da igraju pored Srnića,Gobeljića i ostalih,ljudi budite realni.Srnić tek treba da pokaže talenat..Umesto da sad puštaš klince,neki od njih imaju ozbiljan talenat,pa da ih sledeće godine pustiš u lš,cena skače odmah.Ne odgovara tvorzanu,od Srnića i ekipe ima 50% plate,taman za Mašine troškove.
1

101 p

pre oko 1 godinu

Nešto nema logike u toj teoriji ako malo razmisliš
a

argh

pre oko 1 godinu

Trener se žali kako mu igrači nemaju motivaciju da igraju našu ligu. Čovek na +20 na tabeli, pri vođstvu od 3 0, u 70. minutu ubacuje Srnića, Gobeljića... I to su radili i Milojević i Stanković i novi Milojević. Ja bih rekao da onda to nije do trenera, već do Terzine provizije.
G

Gost4456

pre oko 1 godinu

A koga da ubacu? Mijatovica koji je npr direktan krivac za gol protiv napretka? Svi kukate da klinci dobiju sansu kada dobiju i neodigraju dobro posle pisete zasto si ih stavio miloje? Odlucite se hocete da igraju deca ili da osvajamo bodove. Lekovic ima dobro citanje igre ali je jako spor i ne moze da bude novi erakovic. Isti problem je imao i babic zato nije ni zadrzan. Prespor. Erakovic je npr brz okretan, snalazljiv i dobro cita igru protivnika. Njega ako prodaju ispod 10 milki nesposobni su onda.
D

DekiCZ

pre oko 1 godinu

@Gost4456 Niko nista nije rekao Mijatovicu, mlad je, nek gresi. Radije bi da on pogresi jer mora da gresi da nesto nauci, nego da gledam Gobelju i Srnica -- ta tvojica su se bas nagresila evo skoro deceniju, a plafon su odavno udarili.
a

argh

pre oko 1 godinu

Zato su Srnić i Gobeljić uvek odigrali bez greška. Kada ćeš im dati priliku da pogreše, ako ne na +20?! Mladim igračima moraš da daš priliku da pogreše.
d

dasd

pre oko 1 godinu

Za motivaciju je apsolutno u pravu, ja sam igrao za Zelju 2011/2012 i bjezali smo Sirokom za 8 bodova, mislim da smo i zadnju utakmicu izgubili, poenta je dzaba ti i trener i sve kad znas da ces biti prvi.
o

obozavam

pre oko 1 godinu

Kad ljudi pljuju Babica , kao nije bio dobar zato je i pusten. Nas sistem je katastrofa, decko kida kako igra i ko je imao malo mozga mogao je da vidi da decko ima potencijal. Ali kod nas ne znaju da rade sa mladim igracima. Ozbiljna skola mora da se zavrsi za to a ne ova nasa gde preko brata od tetke dobijete papire....
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Ljudi, vi prosto ne shvatate...kad bi terzinjo dao bilo kom klincu šansu i kad bi neki od njih slučajno upalio, onda bi se to očekivalo kao standardna praksa...on od te dece ne može da se omasti kao od povratnika koje niko neće. Pro$$$ta matematika.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu u inat dušmanima.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Igraće kad napune 23-24 god. Kad i dalje budu veliki talenti. Nešto poput Velje Nikolića..
M

Manche

pre oko 1 godinu

Stanić, MItuljikići, Radulović, Stanković, Lučić.... Zvezdo, napravi igrače od njih.
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Nisu kalibar, Boško Janković, Dušan Basta, i da ne pričamo neki ranije su u njihovim bili su aždaje... Ako neko s devetnaest godina nije kalibar za Zvezdu, neće biti ni sa dvadeset i dve. Mnogo loše se radi u omladinskoj školi i to je činjenica. Pustite me tih talenata ali Luka Adžić, isto važi i za Partizan za razne Baždare i Svete-Štete. S koliko godina su Stevan Jovetić, Boško Janković pravili razliku ili recimo s koliko godina je Mirko Vučinić kidao u Lećeu u onoj seriji A i to došavši iz Sutjeske iz Nikšića...
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Bravo Žgane! Najzad neko ko se razume u fabulu radnje i ko izgleda prati tematiku.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

@Žgane Ima i do toga, ali... I Basta, Janković, Mrđa, Luković su u njihovim godinama igrali redovno, na pozajmici na Ubu. Onda na kontinuitet igre dodaj mladost, želju, kvalitetniji trening, talenat koji imaju i dobiješ igrača - ozbiljnog. Isto tako sam video da su u Kruševcu Stanković i Knežević preorali teren, i ne sumnjam da bi jedan od njih bio korektan da je igrao umesto Srnića, lošiji sigurno nisu. Isto mislim i za Lučića. Voleo bih da od leta budu u ekipi, pa da se izbore za svoje mesto. Jedino je Mituljikić izgubio. Što se Adžića tiče, samom sebi je rešio status u Zvezdi. Kod Vladana je imao dosta kvalitetnu minutažu za svoje godine. Tema za priču, večita. Igrati na rezultat sa "proverenim" igračima, ili žrtvovati rezultate pa proizvesti igrače za budućnost. Znam,voleli bi svi i jedno i drugo... Nadam se da će se i to desiti nekad. Pozdrav!🙂
G

Gost 2

pre oko 1 godinu

Pa cim dodju kod ovih deca nazaduju,idite bre deco u inostranstvo gde cete igrati manite se prvog tima Zvezde.Posle se vratite kada vas obuče dobro,ovde niste ni za omladince vise
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Lekovic ni blizu talenat ko Erakovic, decko ispanicio u Mitrovici kod kornera bez potrebe a iz toga posle dosao penal...
Z

Zna se

pre oko 1 godinu

Pa zna se da Lekovic igra i forsira se jer mu je otac dobar sa ekipom.
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Imamo prednost od 20 bodova i ni jedno Zvezdino dete ne dobija sansu da igra.To je dokaz totalno pogresnog rada i ne strucnosti ovog strucnog staba.Terzu i Mrkelu ne bih ni komentarisao.Taman je pocelo lepo da se radi sa Vladanim Milojevicem,a vidite ko nam je sada trener i na sta nam lici tim.
Т

То је зато

pre oko 1 godinu

Што имамо жену на месту тренера, који нема кохонас да сам ради
p

papapa

pre oko 1 godinu

Kakvi mituljikici dal ste vi normalni ljudi, seljaci iz negotina umislili da ce da igraju kod terze magije

Pule

pre oko 1 godinu

Ne znam zasto nisu ostavili Nikolu Stankovica da se kali kod nas ,ako se vec poslali Stanica na pozajmicu nisu grebali njega
F

FKCZ1991

pre oko 1 godinu

Zato sto nema mesta ni za Motiku, Mituljikica, Knezevica, Radulovica, Lučica cak i Nikolic (bek) ne igra i ko zna koliko jos njih… bolje da idu tamo gde ce igrati, pa ovaj Mituljikic nije pozvan sad za U19 i U21 zbog neigranja a brat mu je pozvan u rep… steta, mora i on da ide negde da igra
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Od trojice Stankovic, Knezevic, Stanic su mogli bar jednog da ostave a ne da zadrzavaju Srnica, Krsticica ili dovode Mijailovica.
E

Elas

pre oko 1 godinu

Veluki je Talenat,šteta što ne igra...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ma posle Ajaksa i Benfike najmocniji rasadnik talenata. :) A sve im je podredjeno, cela drzava, sve i opet su nesposobni hahahahahahahaahhaahahhaahahaah
V

Vokri kapiten

pre oko 1 godinu

I tako jadni pobede Mladost Gat a neko primi 4 komada
z

zufer kapitencina

pre oko 1 godinu

Pa sta je netacno rekao? Sve vam je podredjeno kao u Severnoj Koreji. I vi to znate, samo ste toliko iskompleksirani da okrecete glavu kao dete od 5 godina.
T

Tarantula

pre oko 1 godinu

Ma mani se demagogije i sedi sredom kao svaki pravi komšija svetskog šampiona i prati ligu šampiona ispred tv.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

zufer kapitencina@ Svi nam se sklanjaju pa i partizan i to vec 6 godina :). Njagore je decko na svetu sam sebe lagati, a ako vjerujes u sve to onda si dobro nagrabusio :)