Mirko Ivanić i Radovan Pankov na treningu crveno-belih u Beleku
Mirko Ivanić i Radovan Pankov na treningu crveno-belih u Beleku

Mirko Ivanić ima bag

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.20. | 13:14

“Najveći rizik je ne rizikovati”, poručuju iz Zvezde

Pokušava na sve načine Dejan Stanković da probudi Mirka Ivanića i vrati ga na nekadašnji nivo. Toko treninga u četvrtak jutro, prilikom situacione vežbe, mladi šef stručnog štaba je razgovarao sa nekadašnjim kapitenom Vojvodine…

Svi na Marakani se nadaju da će Zvezda dobiti mnogo više od mirnog momka iz Bačkog Jarka. Mada, nije ga bilo na prijateljskom meču sa Vardarom.
“Jasno je da Ivanić ima psihološki bag. Na može da dođe na nivo igara iz Vojvodine I BATE Borisova”, kratko je objasnio Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba.

Izabrane vesti

Sam Ivanić je rekao da mu je smetala pozicija u timu…
To ćete morate da vidite sa trenerom”.

Vezista je plaćen BATE Borisovu 1.300.000 evra, Radživ van la Para je za skoro identičnu svotu doveden iz Hadersfilda.  Simptomatično je da je Crvena zvezda grešila kod igrača dovedenih da prave razliku.
Mnogo smo rizikovali u poslednje tri godine, jer je najveći rizik – ne rizikovati. Kad se sve sabere i oduzme napravili smo vanserijske rezultate. Znam ja dobro da ovde nema minulog rada. Ako promašimo jedan, dva ili tri prelazna roka neće biti dobro. Kao što znam da će doći godina kada Crvena zvezda neće biti šampion”, poručio je Terzić.

Zvezda i dalje ima teg zvani Van La Para.
“Trener Stanković ne računa na njega. Mi smo tu odluku podržali. Otežavajuća okolnost je što je igrao za Hadersilfd i Crvenu zvezdu. Imamo nekoliko ponuda iz zemalja gde prvenstva počinju. Transerferisaćemo ga ili poslati na pozajmicu. Isti je slučaj sa Žanderom I Kanjasom”, dopunio je Zvezdan Terzić koji je tokom boravka na pripremama prvog tima u Antaliji pričao o mnogim temama, što možete čitati OVDE, OVDE i OVDE.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara