Komentari na vest

Mirna glava Lazara Samardžića: Naravno da sam mogao da spavam nakon što je transfer u Inter propao

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Kakva laz da Inter i agencija nisu hteli da pokazu papire. Kriv je njegov otac jer je hteo proviziju za sebe. Znam da ste slabi na nase igrace ali ovakva laz je neoprostiva za jednog "novinara".
.

....

pre 7 meseci

Buduci milinkovic savic sto se tice transfera taman je ovaj otiso u arabiju sad ce za ovog 5 godina da pricaju svako leto ds ide u junajted psz juventus inter i na kraju posle 5 godina u udinezeu eno njega u al ahliu
M

Milan1995

pre 7 meseci

Vidi se da nema nas mentalitet sto se toga tice, ne mora sve odmah! Bravo mali, i hvala sto si izabrao nas!
s

skeptik

pre 7 meseci

jos jedan od primera kako neuspesni i preambiciozni i alavi roditelji unistavaju karijere svojoj deci...
J

Jova1246

pre 7 meseci

Pa bas i ne! Naprotiv! Isto tako pricate i za Zileta a njega otac spasio mafije!

Oldboy

pre 7 meseci

Ne moraš ti da komentarišeš, rekli su već istu priču Rafaela, Kolarov i Marotta, zao mi je sto nisi došao u Inter, jer si najtalentovaniji srpski igrač trenutno. Tatica će dobiti svoju proviziju sledeće godine
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Da je pametan da se vrati u Nemacku... Dortmund bi lego njemu kao Kec na Desetku. I da je pametan da se vise ne odazove kada bude pozvan u Reprezetaciju. Nemacka Reprezetacija je sad u Eksperimentisanju, bice u usponu....Njegova Sanse i prilika bi bila da se vrati u Nemacku Reprezetaciju jer aad trenutno svaki Indijanac dobija poziv. A Za Srbiju ja nikad vise nebih igrao. Nek im igra Sergej Milinkovic Savic Kornjaca. On je igrao trenutno 2 utakmice u takmicenju i jedan prijateljski mec...Tako da moze i ima pravo da promeni Reprezetaciju.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Sva sreca pa je odabrao da igra za nas, Tadic 34god i dosao je momak da preuzme desetku. Karijera uzlaznom putanjom. Jos Bajcetic kad bi izabrao nas pa njih dvojica i Ilic i mirni smo.
I

Ilke.Bg

pre 7 meseci

Novi Dejo Savicevic