Komentari na vest

Miroslav Klose o Marku Lazetiću: Impresionirao me, ima moćan udarac

G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Sta zna Klose, bolje grobare da su pitali...
S

Seti

pre oko 1 godinu

se priča iz Milana kada je došao. Te igraće te kvalitet je te budući sjajan špic Pa?....Gde je sad?
a

abc

pre oko 1 godinu

@gosthjk Što si iskompleksiran? Pa u pravu su Grobari, te igraće umesto Žirua, te biće mu zamena, pa op! Ćao iz prvog tima i pozajmica u , pazi sad, Altah??? Malo manje ostrašćenosti nije na odmet.
1

149

pre oko 1 godinu

A evo kreće priča o novom Van Bastenu. Nije ga dugo bilo.
@

@149

pre oko 1 godinu

Dosta su pisali o čaplji Sadiku...
1

149

pre oko 1 godinu

@149 Promašio si temu.
G

Gost123...

pre oko 1 godinu

Lazetić je još jedan dokaz koliko te populističke priče o "pružanju šanse našoj deci" ne piju vodu u profesionalnom fudbalu, ako se istovremeno očekuju i neki dobri rezultati. Pogledajte sve te igrače koje su poslednjih par godina proglasili za velike talente i svi u glas tražili da im se pruži šansa, što u Zvezdi, što u Partizanu. Lazetić ne može da igra u klubu koji se bori za opstanak u Austriji, a ovde traže da predvodi napad u borbi za Ligu šampiona. A gde su Filip Stevanović, Tedić i mnogi drugi? Možda oni jesu talentovani, ali od tog talenta do toga da neko postane igrač je veoma dug put i mnogi se uopšte na razviju kao igrači iako imaju ogroman talenat. I to čak ne mora ni da ima veze sa godinama, neko je već kvalitet sa sedamnaest, neko se razvije nešto kasnije, kao Luka Toni ili Vardi, a neko jednostavno nikad. To nije problem u klubovima koji nemaju imperativ rezultata, oni mogu da čekaju i po nekoliko godina i da mu daju sto šansi, ali u Zvezdi ili Partizanu posle prve greške svi ga pljuju, zvižde, zovu drvetom. Vidite samo šta se dešava sa Nemanjom Jovićem, ili kako je prošao Štulić. Setite se kako je u Zvezdi gurnut u vatru Filip Đorđević samo zato što nisu mogli da dovedu iole kvalitetnijeg špica, nešto slično kao sad, a posle par promašaja klupa i praktično kraj karijere u Zvezdi, ali je on ipak uspeo da se izbori za sasvim solidnu karijeru. Jednostavno, ne može se neko gurati na silu u prvi tim, kad je kvalitet, onda svakako treba da igra, kao Strahinja Pavlović ili u Zvezdi Eraković, ali guranje nekoga na silu zato "što je naše dete" ne donosi ništa dobro ni klubu ni igraču.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Klose, dugogodisnji njemacki reprezentativac, pocinje karijeru tako sto preuzima niskoplasirani austrijski tim. Marin, dugogodisnji njemacki reprezentativac pocinje karijeru kao skaut nekog tamo tima sa Balkana. Nasi nekadasnji reprezentativaci, zapocinju karijeru ili kao precednici FSS-a ili treneri LS u pokusaju. Sta ti je standard bre!
X

XD

pre oko 1 godinu

Znamo. Ahahahahahahahahahahahahahahaha
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Mada, Altah se muči da postigne gol hahahaha

pancevac92

pre oko 1 godinu

jedan igrac ne cini celu ekipu,altah je slaba ekipa,ali sta kompleksas kao ti zna
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ako neko sretne ovog sto se potpisuje gema, dajte coveku sapun, sampon i pokazite mu gde je psihijatar najblizi.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Nemoj to Klose,pozlice ovima sto velicaju Filipa Stevanovica,Nemanju Jovica,Bazdara i ostale iz najbolje skole univerzuma.Ipak su oni procenili da je Lazeticev transfer u Milan izmisljen.
a

aaaaaaaa

pre oko 1 godinu

Kako ne spomenu najskujeg i najtalentovanijeg ikada Motiku zvanog grejač klupe od 2,5 mil. I ovaj premocni Lazetic u nikad mocnijem Altahu. A o Jankovicima, Spiridonovicima, drugi put
A

Altah

pre oko 1 godinu

Pozdrav osvajamo sve zbog ovog vunderkida vaseg.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Motika nije Zvezdino nego Bajernovo dete a ovaj je Milanov igrac na pozajmici u Austriji jer je momak 2004. godiste.A Altah ne bi osvojio nista sve da mu Mbape dodje sutra.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Da Milan racuna na malog, nebi ga slali u Austriju na zajam vec bi ostao negde u Italiji da se kali. Ista je prica za Motiku, u Austriji su da nadju kupca, i jedan i drugi