Marko Lazetić
Marko Lazetić

Miroslav Klose o Marku Lazetiću: Impresionirao me, ima moćan udarac

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.03.23. | 12:57

Mada, Altah se muči da postigne gol

Važio je Miroslav Klose za sjajnog napadača, međutim, u trenerskoj ulozi njegov prvi samostalni angažman protiče u neefikasnosti. Nemac je prošlog leta seo na klupu Altaha, kluba koji se bori za opstanak u Bundesligi Austrije i u opasnoj je zoni.

Razlog što tone (pretposlednji na tabeli, u konkurenciji 12 klubova) je što u 2023. još nije dao gol. Odigrao je četiri utakmice u nastavku sezone, a ni na jednoj nije zatresao mrežu. Pretrpeo je poraze od LASK-a, Rapida i Austrije Klagenfurt, odigrao 0:0 sa Tirolom, a ako se zna da je pucao ćorcima i u poslednjem meču u 2022, sa Austrijom Luštenau ona je jasno gde je klica problema.

Izabrane vesti

Klose ga je svestan, isto tako i strpljiv, te ne želi da stavlja prevelikli pritisak na leđa ekipi, uključijući i zimskog novajliju iz Milana, Marka Lazetića. Bivši fudbaler Crvene zvezde je u prethodnom prelaznog roku pozamljen Alhtahu, ali je u prve četiri utakmice kalendarske godine ulazio s klupe.

Namerno smo mu dozirali minutažu, dve ili tri sedmice je Marko dosta trenirao, a malo igrao. Sad polako počinje da ulazi u ritam“, rekao je Klose.

Srpski tinejdžer je u prvom delu sezone odigrao samo osam minuta u dresu prvog tima Milana, ali je iskustvo sticao i na mečevima mladog tima.

„Tamo sam ga i primetio kao napadača. Kad imate u vidu njegove godine (rođen 2004) i sve što donosi, da poseduje moćan udarac i da je sjajan u igri glavom, onda znajte da me je zaista impresionirao“, dopunio je Miroslav Klose.


tagovi

AltahMarko LazetićMiroslav KloseAustrija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara