Komentari na vest

Mister clutch Rodri spasao Siti i surovo kaznio kukavičluk Maurisija Poketina

Ц

ЦОЈГ

pre 2 meseca

Ерлинг Халанд,злочин који траје... КДБ-у је упропастио макар 2 чисте асистенције...
D

Deniz

pre 2 meseca

Poketino Manulać. Mekan, bez temperamenta, neozbiljan. Ne znam kako ga je PSG doveo, a u svlačonoci onakvi igrači. Čelsiju treba mesar Murinjo.
G

Gooost1989

pre 2 meseca

To sto pilicarite sa uplatama i kvotama to je vasa stvar . Ja imam tiket i sliku kao dokaz na 25 uplatu 595 dobitak , a ja znam da bi se ti ozenio kad bi imao tih 25 tako da je sve ok
A

Artur2

pre 2 meseca

4sumnjive situacije za penal,bar 2cista..kolvil u zadnji minut lopty gura rukom sebi na volej,penal sterlinga nad wokerom,lakat nad akanjiem,i da je bilo koji drugi igrac bio sem halanda sudio bi se penal na ono cupanje cilvela..ekipa koja od celzija kiksa,ne treba titulu da uzme a oni su to 2puta ucinjeli .
M

MarkoDJ1987

pre 2 meseca

Pep voli vise da eksperminetise nego da osvaja trofeje cini mi se… eksperimentisao godinama bez pravog spica, cim je doveo pravu devetku… eto triplete. Sad opet covek eksperimentise, igra bez pravih bekova i pitanje dal ce osvojiti i titulu u Engleskoj. Naravno ne treba umanjiti ucinak Liverpula i Arsenala, koji sami odlicno igraju ali mi je najveci utisak Pep i njegovo izmisljanje formacija i igranje bez klasicnih brzih i prodornih bekova. Neka se ugleda malo na Ćabija Alonsa.
K

Kleo

pre 2 meseca

Poketina treba da bude sramota zbog onog sto je uradio u drugom poluvremenu, imas prostora za kontre, a ti 20 minuta pred kraj izbacujes najboljeg igraca i sve ofanzivne igrace, i mec zavrsavas sa 5 odbrambenih, 4 klasicna vezna i 1 spicem u nekoj nedefinisanoj taktici gde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Ziheras najgori, nije ni cudo da su primili gol na kraju.
E

Epson

pre 2 meseca

Haland je jedan od najboljih spiceva na svetu koji je samo imao los dan danas.
S

Seoul

pre 2 meseca

Halandu sve najgore u karijeri želim
g

gostttt

pre 2 meseca

je l to zato sto si ga triplovao kao kapitena
S

Stevan Miksaa

pre 2 meseca

Tripl kapiten?
k

koliko

pre 2 meseca

si izgubio ?
A

Ajzenhauer

pre 2 meseca

Vlbdlb....blbllll ne lupaj ne lupaj svega ti. Ti mora da si navijac deda mraza iz crvenog dela(sotonskog) xaxaxa pa oni su imali svoje ljude u pl 20 godina. Nema vise
P

Peki30

pre 2 meseca

Poketino je ovo prosuo, realno jesu palmer, sterling i jackson pali, ali trebao je uvesti mudrika, maduekea i cukvuemeku, prerano se povukao. Caloba zakuca loptu u mrezu.ova postava celzija je top, treba stalno sa njom igrati i ubacivati nkuku,calobu,culvuemeku, mudrika, maduekea,razigravati ih, ali kakva partija Disasija, pokupio je sve pozadi i izbacio, apsolutni igrac meca. Da je colvil taj nivo, a ne da mu haland 2-3 puta ostaje sam na petercu. Idu bolji dani za Celzi, ova ekipa je veceras dokazala klasu, mada je siti umoran od evrope
u

unitedalltheway

pre 2 meseca

Volio bih da se javi onaj lik sto je na prosloj vijesti vezano za Chelsea komentarisao kako je enzo jedan od najboljih veznih na svijetu. Volio bih da ga pitam sta je onda Palmer? Enzo nije ni u top 50 veznjaka na svijetu, za njeg je Palmer Andres Inijesta lično. Poketino se sa izmjenama potrudio da izgubi, ali nije uspio, malo je falilo. Haaland bi ragbi gol danas glavom promasio. Sve u svemu, podjela bodova realna
V

Van der Elst

pre 2 meseca

Mozda je mislio na Enca Sifa.
G

Gost 22

pre 2 meseca

Ili na Enca Frančeskolija
m

mislim ti ja nešto

pre 2 meseca

Ovaj rezultat najviše odgovara Liverpulu. Sada je i realno, i kada odigra zaostalu utakmicu, Siti bod iza njih. To je ujedno otvorilo i šansu Arsenalu da ovaj put može do titule. Daleko je još sve, ali mnogo je realnije da čekaju kikseve Liverpula nego Sitija. Izgleda će stvarno biti nategnuto kao treger. Do sada sam mislio da je Siti neprikosnoven. Možda uđu i u nervozu, videćemo.

suaddjoz@gmail.com

pre 2 meseca

Gledam Poketinja izvodi Palmera a uvodi čoveka koji nije igrao ove godine i to kod rezulrata 0:1 protiv Sitija na Etihadu, a onda i ostale izmene. Oduzeo ekipi glavnu kreativnu snagu, potez da ne izgubi, a ne da pobedi i na kraju upravo to dobio. Što se nekažnjava kod protestovanja tiče, sudije nekad previše tolerišu. Kako brejkdens Vokera nakon odluke sudije nije žuti, a neki drugi dobijali kartone kad rukom izudaraju travu? Nego ono što je bitno, imam utisak da je Siti nepripremljen ušao u meč sa stavom lako ćemo mi ovo, ali naleteli na tvrd orah, ekipu koja je disciplinovano igrala i koja ih je, da joj napadači ne pate od hronične impotencije, mogla dobro kazniti. Previše prostora ostavljeno za kontre i po ko zna po koji put ove godine protivnici to eksploatišu. Tu je glavna slabost Sitija ove godine
G

GOCE GOSTIVAR

pre 2 meseca

Koštaće Gvardiolu to što je pustio Gundogana i Mareza jer je bez njih Siti vidno slabiji.Ovakav Siti nema šanse da veže 10 pobeda u nizu.Do kraja igraju i sa Arsenalom i sa Liverpulom i sa Totenhemom koji im redovno uzima meru.Liverpul i Arsenal imaju šansu ove godine jer će Pep sledeće godine dovesti 2 top pojačanja u sredini i gaziće sve redom.Za Arsenal i Liverpul je ova godina biti ili nebiti....sad ili nikad.......
G

Gost12343215

pre 2 meseca

Dugo Nisam vidio da je man city izgledao ovako nemocno protiv nekoga kod kuce. Mozda I najvise sto me iznenadilo jeste i da u ovakvoj utakmici, Gdje je Chelsea lagano Mogao da dobije da je iskoristio barem jos jednu kontru, kad Rodri zabija za 1:1 ocekivao sam pakao zadnjih 10 minuta. A ono nista. Apsolutno nista do kraja. Ni panike niti sta za Chelsea. To me najvise iznenadilo. I da, Doku izgleda kao rijetko neinteligentan lik.
м

м11

pre 2 meseca

Ако некоме до вечерас није било јасно сада би требало да буде да ПЛ неће дозволити Ситију да освоји 4. титулу у низу. Срамота да ни један пенал није досуђен...
V

Vldblk9a

pre 2 meseca

Cuj PL im nece dozvoliti :) pa oni su ih i napravili ovakvima i omogucili im sve ove trofeje. 8 godina ih pustali da krse sve moguce, da namestaju knnige i prijavljuju nerealne dobiti. O cemu ti druze pricas? Da su imali odnos kao prema ostalim klubovima taj siti bi vec 2013 bioizbacen u 3cu ligu minimum.
м

м11

pre 2 meseca

Лакат у главу је пенал увек...
.

.....

pre 2 meseca

Možda prave situaciju da se prvenstveno odluči u poslednjem kolu. Veća neizvesnost, veća gledanost.
A

Aladin

pre 2 meseca

Koliko se Čelsi ispromašivao pa to se retko viđa. Mogli su lagano da daju 3-4 gola. Haland imao nekoliko šansi, a najveću u 78 minutu. Nemoguće da ono maši. Haland večeras ubedljivo najgori igrač Sitija. U prvom poluvremenu (pa čak i u drugom) dosta diskutabilno oko VARA. Mog'o da se sudi jedan penal za Siti. E moj Siti ovako se gubi titula.
G

Gooost1989

pre 2 meseca

Samo zelim da vam kazem da me je siti oborio za 600 000 i da nisam zeleo kes aut od 400 . Pozdrav zauvek
S

Stevan Miksaa

pre 2 meseca

Niti ti verujem, niti me je interesovalo. Pozdrav.
P

Puxce

pre 2 meseca

Idi druže na masažu neku nek ti opuste malo te mišiće,lik ne može vrat da okrene ni za 3 stepena,sav uklešten nekakav ,lopta kao da čunj udari a ne igrača glavom kad igra
L

Lazzzzar

pre 2 meseca

Djole Petrovic prvi golman🇷🇸
S

Slanina

pre 2 meseca

Dobar je Petrovic i napredovace dosta kroz Premijer ligu. Mora da popravi reakciju na centarsuteve, nekoliko puta je danas zaplivao u prazno.
R

Reee

pre 2 meseca

Embape je 3 klase iznad ovog halanda,dao bi 94 gola da ugra u sitiju
O

Odlični Plavac

pre 2 meseca

Zlata vredan bod kojim je Čelzi dodatno utvrdio 10. poziciju na tabeli !!
M

Monteroo

pre 2 meseca

Cetiri zicera protiv kopenhagena i danas dva mrtva zicera...gram talenta haland nema...to je cist caletov projekat brz jak sve po sablonu...u ovakvoj masini ... Od ovoga mitar jovke vlahovic da ne pricam o benzemi,levandovskom spakovali bi dva komada pa onda trcite koliko hocete. Celsi da na ovom nivou igra obicne utakmice borio bi se za LS.
S

Sivonja iz RS

pre 2 meseca

Čelzi zasluzio pobjedu. Trebaju klasičnu 9ku i drugog trenera, inače mlad i perspektivan tim. Prvi sam bio skeptičan što se tiče ove utakmice, ali pokazaše da mogu sa Sitijem. O Poketinu i taktici ne bih jer bih najradije povraćao.
K

Kazablanka

pre 2 meseca

Celsi zasluzio pobedu? Likovi samo sto nisu i trenera doveli u bunker celo drugo poluvreme.
V

Vldblk9a

pre 2 meseca

Poketinove izmene tezak kriminal, kao da je hteo da izgubi. Onda moze li i jedan sudija da skupi petlju i pocne da daje zute sitijevim igracima za jurenje dudija, unosenje u lice, i konstantne rasprave. Kao razmazena derista. I komentatoru sa arene dokazanom mrzitelju arsenala, 65 kontakta u 16tercu nije nikakav rekord jer je Arsenal imao 77 na emiratima protiv west hama, nsu dali gol ne samo protiv vile nego i protiv Arsenala, i 92% poseda u 10min koje nikad nisi video, mogao si da vidis i opet na utakmici Arsenala koji je imao 95%. Od kada ovaj ne prenosi Arsenal prosto je uzivanje gledati njihove utakmice.
r

rsczz

pre 2 meseca

Sastavim od cetvrtka do subote tiket i prodjem 14 parova bez problema i cekam zadnji par Siti kec reko' dolazi lagano i eto belaja, sta sad covjek da im kaze, izbise mi ogromne pare iz dzepa...
d

d.o.o.

pre 2 meseca

tako ti je to. mada je ovaj par bio prerizican da se stavi na tiket, celsi je toliko bipolaran da apsolutno nikad ne znas sta da ocekujes.
d

dadobob

pre 2 meseca

Chelsea je imao i više nego nekoliko prilika za završiti ovu utakmicu, ali ih je Rodri kaznio. Gusto moj MOTM, cijelo vrijeme se borio s Dokuom i uz to je imao nekoliko odličnih prodora. Đorđe opet fenomenalan, nadam se da si je zacementirao jedinicu u Chelseau. Haalanda uopće neću komentirati, danas bi i štalu promašio da je gađao, a De Bruyne je jedini koji igra okomito, ovih milijardu pasova okolo i onda katastrofalni centaršut i nije neka sreća. O penalima i nedosuđivanju istih ne treba trošiti previše riječi, suci su unakazili bezbroj utakmica, što ne bi i ovu?
J

Jaffa keks

pre 2 meseca

Celzi ove godine motivisan protiv Sitija. Ako bude ovako neka situacija par kola pred kraj, kakva bi to ludnica bila.
B

Bazinga

pre 2 meseca

Palmer klasa
p

pfff

pre 2 meseca

Pratio sam Lester i ovaj mali Casadei nije bio dovoljno dobar u Cempionsipu/Lesteru i poslat je nazad u Celzi da bi danas zaigrao protiv Sitija. Bravo Poketino. Nek Mudrik dize formu na klupi svaku utakmicu.
'

'Mmm

pre 2 meseca

Ovde su pojedini komentarisali kako ce Siti da nanize 10-15 pobeda i da resi borbu za titulu ali to sigurno nece biti tako. Siti ne briljira ove sezone to je svakome ko malo vise prati fudbal jasno i mislim da su promasili sa pojacanjima Doku i Kovacic su dovedeni kao zamene za Mareza i Gundogana a realno Marez i Gundogan su mnogo kvalitetniji od njihovih zamena fali oni dosta Gvardioli a tek ce mu faliti u odlucujucim mecevima a i Gvardiol i Nunes nisu pokazali nista specijalno.
M

Makks

pre 2 meseca

Dajte Halandu da sutira penal. Mozda uspe da pogodi gol. Mozda.
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Pogodih rezultat lagano, pogledajte posljednji post... i naravno da napad i jednih i drugih ništa nije odlučio, i to sam pogodio. Čelzi ima najgoreg trenera u ligama petice, a da je Nkunku od starta igrao, možda bi i pobjedili.
A

Aj realno

pre 2 meseca

Koga boli k šta si ti prognozirao,čuj neko da proverava njegove komentare 🤦
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Ajde malo smiri živce, popij bromazepam. Kao da neko mora pogledati...
A

Aj realno

pre 2 meseca

Normalno da ne mora,ali odakle ti uopće ideja da bi nekog toliko moglo zanimati šta je neki didier pisao pa da ode proveravati to,šta nije uredu s glavom legendo