Komentari na vest

Mitar pristao na ugovor do 2026, Fulam zateže, jer realno boljeg neće naći

c

cg

pre 11 meseci

kao neko prati fudbal 30 godina , pogotovu premier ligu. razocaran sam kad vidim da igraci u tim godinama idu u arabiju da igraju fudbal. katastrofa. prvo sms , sad mitrovic... samim tim ce izgubiti na kvalitetu a i reprezentacije ce da se raspadaju. Nego izgleda nikad dosta novca.
S

Stari Ras

pre 11 meseci

Aleksandar Mitrović je na 205 utakmica, postigao 11 golova???
P

Partymaker

pre 11 meseci

Teško da će naći boljeg a da im ih ne oderu za transfer. Što se tiče Žorža Žesusa, ako se ne varam sem u Portugaliji nije imao rezultata, u Feneru se nije nešto pokazao a ekipa nije ni malo loša...
E

ESvasta

pre 11 meseci

Hahaha, boljeg nece naci 🤣🤣🤣
S

Skalidis

pre 11 meseci

Kako su Saudijci uopšte mogli da pregovaraju i ponude Mitru ugovor ako je on igrač drugog kluba koji nije prihvatio njihovu ponudu? Za to kod ozbiljnih država i saveza slede ozbiljni penali i sankcije.
L

Londoner

pre 11 meseci

Fulam bez Mitra ispada glat, razumljivo je da ga ne pustaju. S druge strane, nije u redu kociti ako igrac ima zelju da ide i to pogotovu neko ko im je toliko pruzio.
J

Jrkrk

pre 11 meseci

Fulam ima dobru ekipu kakav Mitar nije igrao vise od 22, 23 tekmi covek, oni bez Mitra mogu ali bez Palinje nemaju sta da traze u Pl zato i traze 100 miliona, takodje veoma bitan igrac je Robinson, pa tek sledi Mitar mada za njega mogu da nadju zamenu ima dosta igraca tih karakteristikama na trzistu