Komentari na vest

Mitrogol o Saudijskoj Arabiji: Al Hilal je kao Real Madrid, ovim tempom će liga biti nalik Engleskoj

L

Lorens

pre 8 meseci

i naravno mog komentara nema...
a

armija

pre 8 meseci

Sramoto!
z

zvezda uvek u srcu

pre 8 meseci

Legitimno je sto Mitrovic i Mikinkovic-Savic zele ogroman novac i sto ih vise ne interesuje karijera.Ono sto nije u redu da dobijaju poziv u reprezentaciju.Ne moze operski tenor koji je operu zbog para zamenio satrom,da i dalje bude tretiran kao clan opere.
B

BH

pre 8 meseci

Uskoro će i svjetsko klupsko prvenstvo e pa da vidimo onda toga"Reala"
Ч

Четник

pre 8 meseci

Рече човек који до јуче није чуо за тај клубу, а вероватно да није знао тачно ни где је Саудијска Арабија. Добар играч, штета што му је једина амбиција у животу да заради огромне паре уместо да игра врхунски фудбал.
Х

Х Х

pre 8 meseci

А теби није амбиција да зарадиш највише могуће новца твојој породици? Није ни Фулам врхунски клуб, човек је направио логичан избор, отишао да игра за 4 пута више пара.
Ч

Четник

pre 8 meseci

Х Х Да не би случајно остао без хлеба да није отишао у СА? Наравно да не би. Већ је зарадио преко десет милиона € у каријери и зарадио би сигурно још толико да је остао у европи, али џиберски менталитет и никаква фудбалска амбиција одвели су га тамо где јесте. То што ја критикујем Митровића и Сергеја не значи да их ја не волим или тако нешто већ напротив. Обојица су могли много више, али као што рекох џиберски менталитет их је одвео тамо где јесу. Зато су хрвати 3 нивоа изнад нас. А ви који поздрављате то што су отишли у СА, заправо ви сматрате да су они смеће које ето тако треба само да извуку неке паре.
M

MSt

pre 8 meseci

E moj Mitre, ni sam ne verujes u to sto pricas. Covece, Real Madrid, Mancester Junajted, Milan, Liverpol, Bajern, ... to su najveci klubovi na svetu i ne mogu u istu recenicu sa Al Hilalom ili bilo kojim drugim klubom iz tog dela sveta. Druga stvar, ta liga mozda bude kao Engleska ali za jedno 1000 godina i ti to vrlo dobro znas ali pored tiga sto si debelo placen da tamo igras, ti si placen i da promovises tu ligu.
M

Milovance

pre 8 meseci

Mitre volim te brate al ne bi mi ti vise video reprrezentaciju s’obzirom gde si otisao..
d

d. g.

pre 8 meseci

Čovek otišao u Arabiju da napreduje. Zar je toliko teško reći da je lova u pitanju.
D

Dabome

pre 8 meseci

Pa da napreduje finansijski.
D

Dhahaha

pre 8 meseci

Ali ova zastava sa sve natpisom na engleskom jeziku.😀Ovo je farsa od lige, navijača, klubova, "rivalstava". Vidi se da je sve živo iscenirano i dogovoreno izuzev same igre. Moguće da su i "navijači" plaćeni za to baš kao što je bio slučaj u Kataru na mundijalu.
M

M. R.

pre 8 meseci

Pa nije baš tako. Ultraolularan je tamo fudbal odavno. Još 1994. je, recimo, bila euforija, pošto su prošli grupu na SP (i generalno, igrali odlično).
G

Gost999

pre 8 meseci

Eto objašnjenja zašto on mora da igra svaku 90 minuta za reprezentaciju, igra u Realu. Doduše azijskom, ali koga briga. A Vlahović se već raspituje za Arabiju, video da ozbiljnog fudbala za njega nema ništa...
M

M. R.

pre 8 meseci

A baš loše igra za reprezrntaciju; recimo, poslednja utakmica...
M

Mitros

pre 8 meseci

Ima tu više problema, očigledno je da igrači neozbiljno shvataju takmičenje u toj ligi i stoga su i rezultati često vrlo visoki sa puno postignutih golova. Rivalstva su veštačka jer su 4 glavna kluba u vlasništvu državr odnosno princa. Dalje ulaganja u manje saudijske klubove su vrlo mala i tu igraju igrači tipa Tawamba, Stojković od 40 godina, Pavkov itd i treće kvalitet domaćih igrača je vrlo upitan. Tako da volim Mitra i moj nik je nazvan po njemu ali ovo što je rekao je čist promašaj i dodvoravanje poslodavcima (izgleda da po ugovoru to svi moraju da rade i Ronaldo često daje slične izjave).
f

ficfiric

pre 8 meseci

klasicno srbsko:ocu odma i sad.ne mogu da dostignu kvalitet ozbiljne lige za godinu ili dve,ali su na dobrom putu.takodje za nekoliko godina najaca fudbalska liga na svetu ce biti MLS (pod uslovom da ne ugroze americki fudbal)
g

grobar32

pre 8 meseci

Aj ne zasmjevaj, liga je za k.....
J

Jaaaaa

pre 8 meseci

Gledao sam više od pola utakmice, majstor se ispromašivao za medalju. Utakmica delovala kao na nekom terminu, a onda uveče vidim igralo se i 7+ tako da ... Liga bez briga što bi se reklo!
H

Hehehe

pre 8 meseci

Oni su svetlosnim godinama daleko od Reala
a

aha1

pre 8 meseci

aha al u pm km i ppm
B

BH

pre 8 meseci

Unazad