Komentari na vest

Mitsko slovo „R“ u Barsi: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo i naslednik Rafinja

M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Ovo je isto da je Barcelona dovela Isca ili illaramendija sa 25 godina, pa rekli zato što su njih dvojica Španci i što imaju prvo slovo I u prezimenu oni su nasljednici Inieste. Smiješno, kao što je i smiješan transfer Raphinhe. Precjenjen, a od ovih 6-7 napadača u Barceloni je najmanje dokazan i ima najmanji kvalitet.
O

Onix

pre gotovo 2 godine

A Rafa Markez? I on ima slovo R.
B

Bojčo

pre gotovo 2 godine

On je Meksikanac💁🏻‍♂️
A

Amigo

pre gotovo 2 godine

Savrsen igrac za Barsu.Pri tom saradnja sa Bjelsom daje dodatni zacin
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Samo sto je u slucaju Brazilaca vise "H" nego "R". Oni citaju Homario, Honaldo, Honaldinjo... R se skroz guta u grlo i vise je H.
B

Berlondo

pre gotovo 2 godine

Covek je apsolutno u pravu, a vi nalupali 22 minusa i to neraspitani.E Srbijo majko moja
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

po dva odlicna igraca na sva tri mesta u napadu, za raspored sreda-subota sasvim ok. Depaj i Bratvajt idu i to je to. samo da se odbrana pojaca (Kunde) , desni bek i mozda zadnji vezni. Zahvaliti se Destu, Pajicu, Bratvajtu, i Lenglea nikada vise ne vracati ni pod razno
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Slicnost sa doticnima samo slovo R i nacionalnost. Treba da taj tek da se dokaze, da moze u istu recenicu sa legendama Brazila.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Sledeci na R Robert Levandovski ahahahha.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

A sta ce Cavi da radi sa 7 napadaca? Da kazemo da su prva 3: Tores, Leva, Rafinja. Razlog je taj jer su ih poslednje doveli, insistirao upravo Cavi na njihovom dolasku i dali ozbiljnu lovu tako da nema razloga da budu na klupi. Tu je Fati, ako ga zaobidju povrede vec je pokazao kakav je igrac i od strane Barselone je vidjen za “novog” Mesija, dakle ni on ne moze na klupu. Tu je Depaj, kog doduse mediji stavljaju na transfer listu, ali nikako da vidimo ko je zainteresovan pritom je prosle sezone uz Pedrija najbolji igrac. Doveli Aubu koji mozda i jedini prihvati rotaciju jer jedini moze da igra na sve 3 pozicije dovoljno dobro pa ima minute. Obnovili su ugovor sa Dembeleom i ako ne bude konstantno na terenu cas je se opet popismatini i posvetiti igricama. Jedino ako u Barsi i racunaju na lose scenarije pa da Auba, Dembele i Fati budu cesto povredjeni, Depaj da kuburi sa formom, Rafinja ili Leva da se ne snadju pa im zato treba toliko napadaca.
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Sve zavisi od formacije koju ce cavi da forsira,a od ovih 7 99% je sansa da ce njih 4 biti u startnoj,i ne vidim zasto bi tores isao ispred fatija,depaj ide a o brajtvajtu nema potrebe komentarisati
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Pre mislim da ce Dembele levo, Rafinja desno, Levandovski spic. A klupa Tores, Obamejang i Fati, Depaj ce otici.
m

majko draga

pre gotovo 2 godine

Porediti Rafinju sa ovima hhahahahah umrecu.-......
D

Darkomi

pre gotovo 2 godine

Pa ima čovek R u prezimenu,,,nista čudno....hahah