Komentari na vest

Mituljikići raspoloženi u Austriji: Grafičar imao Šturm na konopcima, pa se radovao remiju

A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Sta se desava sa Sljivicem? steta da se izgubi, talentovan je dosta, nista manje od Mijatovica
G

Gost 126 mb@Nenad1246

pre preko 1 godinu

Jeste! Bravo Nenade, dobro si mu rekao, nego šta! Nama trebaju gotovi fudbaleri, jako brzi i dobro tehnički obučeni, kao što su Ben, Kanga, Kangva, Kulibali, Mustafa! Nama ne trebaju naši mladi igrači, reprezentativci Srbije u U-19! Šta će nam oni?! Nek’ se kale u raznim Grafičarima i IMT-ima do besvesti! Da nije bilo ovih klasnih fudbalera iz Afrike, zar bi smo onako sjajno prošli u Evropi ove godine?! “Napred, u nove poraze” (Vladimir Bulatović-Vib)!
i

ima li

pre preko 1 godinu

neko neke vesti o malom Sljivicu? Jel ostaje kod nas, sta se tu desava? Jel igra uopste negde? Tipa drugi tim.graficara
G

Gost Zvezda je život

pre preko 1 godinu

Kanga je pola ekipe ko to nije shvatio ne znam šta je gledao
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Zar ovo nije dovoljno da se braca Mituljikic prikljuce prvom timu i pripremaju da iduce leto postanu standardni clanovi prve postave. Posto smo ispali iz Evrope,a ovde smo u velikoj prednosti na tabeli,misljenja sam da treba zahvaliti Srnicu,Krsticicu, Kulibaliju,Sanogu,pa i Kangi i ostalima koji samo dzabe primaju plate i spremiti nasu decu,koja se kasnije mogu dobro unovciti,a ne da se na leto opet prsipa novac za neproverene strance. Bolje je uloziti novac u infrastrukturu i izgraditi novi stadion i trening centar,koji imaju gotovo svi ozbiljniji klubovi u Evropi. Tako bi se lakse stvarali domaci asovi a i publika bi vise dolazila na lep i funkcionalni stadion.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Opet vi i prodaja na uštrb rezultata. Nismo mi trgovinsko preduzeće već fudbalski klub i kao takvom su nam rezultati prioritet. Nema šta Zvezda da razigrava decu za to nam služi Grafičar. Zvezdi trebaju gotovi fudbaleri. Za zahvalnice pojedincima se slažem ali nam na njihovim pozicijama trebaju gotovi kvalitetniji fudbaleri ako hoćemo iskorak, a ako ne da vratimo Tralalata bez struje pa nek razigrava decu za prodaju bez imperativa rezultata.