Komentari na vest

Mladi igrači i rezultat - može u Voždovcu: Zmajevi sanaju plasman u Evropu

D

Dragan 1985

pre oko 2 godine

Trentutno nas 3 i 4 klub po kvalitetu su Cukaricki i TSC, 5ti Vojvodina ili Vozdovac. Od leta ove godine cemo verovatno imati 5 klubova u Evropi, jer ne verujem da ce Rusiju vracati u UEFU pre sezone 2023/2024. Rusi ce verovatno biti izbaceni na godinu dana iz svih takmicenja u najmanju ruku.
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Dragane, nije baš tako, iako je nama “smrtnicima”logično da će se Srbija jednostavno samo pomjeriti sa 16na 15 mjesto, u UEFi ne misle tako, već je bila neka projekcija (jer nije samo Rusija izbačena -upitno je ista će biti i sa Ukrajinom koja je sad sa ovu sezonu 22/23 trebala biti osma). Zato se spominju prijedlozi da bi UEFA “samo”razdijelila neke pozicije viška od 8do 20 mjesta po zemljama ali bez pomjeranja za 1 odnosno 2 mjesta -samo radi toga jer se još nezna šta ce biti sa ukrajinskim klubovima-dali ce moći ili neće da se takmiče . Zato ostavljaju mogućnost da bi možda Ukrajini dali mjesta u grupama direktno kako je Slijeduje znaci bez ikakvih kvalifikacija, a ukoliko to nebi bilo moguće tada bi se dogodila još neka pomjeranja-ali opet ne pozicija zemlje -značila Srbija koja je 16 i dalje ostaje “zvanicano” 16 i na 4 ekipe ali ne 1 LŠ i 3LK, nego 1 LŠ,1LE,2LK. Znaci drugi bi išao u LE iako nije planirano.
M

Mizika

pre oko 2 godine

Probudili se zmajevi…u pravo vreme,bravo
K

Kvalifikacije

pre oko 2 godine

Pišem uopšteno ne samo za Vozdovac u Evropi … Najgori period za 3-4tim Srbije npr.Čukarički,Vojvodinu,TSC, ili sad Voždovac…su prolaz kroz kvalifikacije za LK, jer nemaju stečenih bodova na UEFA koeficijentu kluba, pa moraju igrati sa favoritima koji bi mogli igrati i LŠ,LE a ne samo LK… kada bi prošli u grupe, mogli bi se nečemu nadati -kojoj pobedi,neresenom.. i tada Evropa nebi bila samo san, npr TSC je onda pod pokojnim Saboom, odigrao sa Steauom odličnu partiju ali je ispao nakon koliko 6:6 pa penala…Ok ruku na srce-Steaua je imala problem sa koronom.. Čukarički -Hammarby prva 3:1, druga 5:1 katastrofa ,ali je desni bek Cukarickog tada imao pauzu zbog žutih kartona i skoro svaki od tih 5golova je došao sa Čukine desne strane odnosno Hammarby leve,ali je ipak pokazao da se može nešto i igrati… samo grupna faza nekog od klubova i može tu biti koji bod za koeficijent ...
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

A sta ce tamo? Da ih nakanta Flora prvom kolu?
K

Kakoooo?

pre oko 2 godine

Ne, najbolje da uopste ne igraju. Ko radi taj i gresi, podrska mladoj ekipi.
G

Gostujući

pre oko 2 godine

Ajmo Zmajeviii!!!