Komentari na vest

Mnogo više vatre na tribinama nego na terenu: Veliki derbi Grčke po meri Panate i AEK-a (VIDEO)

P

PAOKara

pre preko 1 godinu

AEK osvaja i to zasluzeno.PAOK i Olimpijakos su bas losi ove godine.Jedino dobro za PAOK je sto ce da utope ova 2,3 talentova Grka za godinu,dve.Jednostavno PAOK je bolje igrao kad je imao manje novca za transfere.Gazde oba kluba su digli ruke i to zabrinjava.A sto se Paskalakisa tice,obraza nema.Dokaz da oni koji se najvise kunu u klub ustvari najveci izdajnici istog.Mucno je gledati takve osobe.
m

mono paok

pre preko 1 godinu

mariNARKOS!!!!!

619_miliona

pre preko 1 godinu

Dobar remi! Srbija je uz AEK kao sto su oni bili uz nas 1999. Za ove mladje koji to ne pamte, u sred bombardovanja fudbaleri i navijaci AEK-a su dosli u Beograd da podrze nas narod! Znaci ne Olimpijakosovi i Paokovi, nego bas Aekovi. Srbija voli AEK i ne zaboravlja!
G

Gost16121996

pre preko 1 godinu

S obzirom da sam rođen 16.12.96 godine ne znam za to,hvala ti na tome što si podelio informaciju,stvarno nisam znao za to..
P

PD

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, ali narod ovde slabo pamti. Igrom slučaja bio sam na toj utakmici, stvarno svaka im čast kada su svi okretali glavu od Srbije. Na pola terena natpis stop bombama, i to ne ni Olimpijakos ni Paok u koje se komunistički blizanci kunu, nego baš Aek. Sportski pozdrav