Komentari na vest

Modrićev ‘last dance’, špic koji ne daje golove i generacija mlađih od kojih se očekuje da konačno povuku

D

Domba

pre gotovo 3 godine

Niti je Šuker smjenjen niti je nebitan lik još uvijek otvara vrata nogom u Fifu i Uefi
T

Taribo West

pre gotovo 3 godine

Protiv Engleza će početi opreznije, sa pojačanom vezom: Brozović, Modrić, Kovačić u srcu veznog reda, desno će Vlašić, levo Perišić dok će u špicu igrati Rebić koji je puno pokretljiviji od "šifonjera" Petkovića i Budimira. Kramarić je trebao igrati napadača međutim javno je isticao u medijima da on ne može igrati najisturenijeg nego polušpica...
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Osvajaci treceg mesta u Francuskoj 1998, generacija Bobana, Sukera, Prosineckog, Boksica, Jarnija, Asanovica... neuporedivo je jaca ne samo od ove generacije Hrvatske, vec od BILO KOJE Ex-Yu selekcije od raspada zemlje pa do sad. Sjajni Luka Modric tesko da je u top tri najbolja hrvatska fudbalera, jer su pre svih Prosinecki, Boban i Suker na svim zamislivim nivoima ispred njega, a tu su negde i Boksic, Asanovic i Mario Stanic. Hrvatska je imala svoj vrhunac na proslom SP i sada treba ocekivati pad uz smenu generacija.
J

Jay Jay Okocha

pre gotovo 3 godine

Modrić je sigurno bolji vezista od Bobana i Prosinečkog. Osvojio je pregršt trofeja sa Realom, tri uzastopne LŠ... Standardan je bio 4 sezone u Totenhemu pa evo devetu sezonu je standardan u Realu gdje je glavni vezista. Boban je bio gotovo uvek rezerva u Milanu, slali su ga na pozajmicu u Bari jer je bio višak stranac. Prosinečki je bio rezerva i u Realu i u Barsi...
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Milan u kome je Boban bio "rezerva" (apsolutna glupost, jer je Zvone bio i ostao legenda kluba) je bio jaci od Modricevog Reala bar trostruko. Boban i Prosinecki su neuporedivo darovitiji igraci od Modrica, a tuzno je sto danasnja Youtube generacija to ne moze da skapira. Ne omalovazam Modrica, njegova karijera govori sama za sebe, ali Robi i Zvone su bili madjionicari sa loptom, igraci koji teren gledaju "odozgo". Ako Pandev ima duzu i uspesniju inostranu karijeru od Darka Panceva, cini li ga to i boljim fudbalerom? Jel npr. Firmino bolji od Romarija samo zato sto duze igra u Liverpulu nego sto je Romario u Barseloni? Klinci, naucite lekciju, gledajte stare video klipove, uzivajte u pravim majstorima...Luka Modric je super igrac, vrlo stabilan i pouzdan, ali on i Robi se ne mogu porediti, bas kao ni npr Nemanja Matic i Dragan Stojkovic Piksi.
n

ne jedimo g

pre gotovo 3 godine

Pasalic, Gvardiol, Brekalo, Bradaric, Vlasic itd itd plejada mladih igraca a ne mlatimo praznu slamu, Hrvati su doktori fudbala.
K

Kostajnica

pre gotovo 3 godine

Dobri su uglavnom na velikim takmičenjima. Ali baraži su mi posebni. 5 puta prošli baraž. Bitne duele igraju izuzetno
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Sreca nasa sto se nismo kvalifikovali
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Oni odlaskom superstarova koji su nosili dres barse juvea bajerna reala po pet i vise godina sto nikom nikad nije poslo za rukom na ovim prostorima za 100godina loptanja...se vracaju tamo odakle mi nikad nismo otisli a to je 3 kategorija evropskog fudbala.
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Nisam ljubomoran na komsije, oni su izborili ucesce, i cestitam im. Ali nemojte pisati o Rusiji, odgledao sam sve utakmice, i svarno nisam video srecniji tim od hrvatskog. Ako je iko zasluzio da dodje do finala oni nisu, nego su na srecu dosli do njega.
S

Svabic Predrag

pre gotovo 3 godine

Svima nama nekad treba malo srece pa i u sportu, sve je to sport i zivot, stigli su do finala kako god i svaka im cast.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Libo nas za komšije.
E

Epicentar67

pre gotovo 3 godine

Koga zanima hrvatska reprezentacija?
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Realno, svakog normalnog tko prati i voli nogomet, reprezentacija koja može ispast u skupini, a može i dogurat daleko, znaš tko će daleko, znaš i tko neće proć skupinu, al čar je baš u ovakvim reprezentacijama. Ja bi isto rekao i za vaše, ne znam prilike al čudno mi je da izbjegavate velika natjecanja, samo kad pogledam našu skupinu, ne može me nitko uvjerit da Srbija nije u najmanju ruku ravnopravna sa Češkom i Škotskom, ja bi rekao da ste i bolji (po imenima barem). Kao što rekoh ne znam prilike, i zašto niste na još jednom velikom natjecanju, al da jeste, bili bi mi jedna od zanimljivijih ekipa.
G

Gost 88

pre gotovo 3 godine

Zanima svakog normalnog ko prati fudbal.A pošto si ti zatrovan mržnjom onda ti preostaje da širiš nacionalizam sa tribina,degradiraš svoju zamlju time....a onda kad treba platiti kaznu za to junačko huliganstvo moliš za milost kao miš. Sportski pozdrav
@

@žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Ne mogu daleko ovaj put. Ipak je to daleko od ekipe od pre tri godine. Nema Mandžukića i Rakitića, Modrić ostario, Vrsaljko propustio sezonu, Lovren povređen, nedostatak rešenja na levom beku i špicu...
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Generalno, imamo jako dobar kadar, to su sve igrači iz liga petice. E sad taktika i formacije nas malo muče. Ja osobno bi stavio Kramarića prije Petkovića jer 20 golova u Bundesligi se ne može zanemariti i on mora biti starter. Kramarić je možda u najboljoj formi od svih igrača iz reprezentacije. U obrani bi dao šansu Gvardiolu, dečko je pokazao da zna igrati i zašto ga ne ubaciti u prvih 11. A što se tiče desnog krila, Brekalo bi trebao biti ispred Rebića jer Rebić nije u nekoj formi dok je Brekalo također kao i Gvardiol pokazao da zna igrati i vrlo lako može stvoriti višak. Sredina Modrić, Brozović i dao bi šansu Vlašiću/Pašaliću, Kovačić def na klupu. Ostatak obrane kao što ste i napisali, Vida, Čaleta Car i Vrsaljko. Sportski pozdrav svima :)
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Slažem se, al ipak će ovisiti i od protivnika tko će igrat. Samo jednu stvar bi promjenio, a to je da bi volio da je stoperski tandem Gvardiol-Vida, nek na beku bude Barišić. Ali kužim da je problem neuigranost na poziciji na terenu gdje je uigranost možda i najvažnija, a ovo je ipak veliko natjecanje i nema puno prostora za probe i kemijanja.
V

Vozdovac

pre gotovo 3 godine

Treba navijati za njih sve dok ne igraju protiv Srbije. Lepa zemlja, komšije su nam, isti jezik, i tamo kao i kod nas na sreću ima dobrih, ispravnih i zdravih ljudi. Hrvatska ima standardno kvalitetnu ekipu, a i klupa im je kvalitetna tako da verujem da mogu daleko da odu mozda cak i do polufinala. Italija, Francuska, Portugal i Belgija jesu najnezgodnije reprezentacije, mislim da nista nema od Nemacke i Spanije i to vise nije to, Holandija nije ista bez Kumana dok od Engleza standardno ocekujem prosek i ispadanje na pola takmicenja.
X

Xctg

pre gotovo 3 godine

Mogu eventualno da im pozelim srecu, ali da navijam za Hrvate pa dajte ljudi
@

@Xctg

pre gotovo 3 godine

Zasto da ne navijas ? Sta je meni zgresio Modric, Kramaric, i svi ostali dobri Hrvati ? Zasto ih ne bi podrzao, navijao ? Losih ljudi je svuda, ima ih i u Srbiji. Sutra ces se sa nekim Srbinom pljuvati, pobiti, jel to razlog da onda Srbiju ne volis, da je vise ne podrzavas ? Drazi mi je dobar Hrvat nego los Srbin.
P

Pancev

pre gotovo 3 godine

Modric je motor sve zavisi od njega!!
V

Vida17

pre gotovo 3 godine

Ekipa za koju se zna da ce odigrati dobro prvenstvo, jednostavno svako veliko takmicenje makar ispadnu u grupi ostave dobar dojam. Uz pozitivan ishod iz prvog meca veoma lagano mogu da ponove Rusiju.
P

Prosecni Srba

pre gotovo 3 godine

Malo cu ih bodriti zbog Rozge i Nede Ukraden, lipi su i Split, Dubrovnik, Makarska a i Nives Celzijus je tu. Ajde komsije, zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila, da je vrati nazad u moree...
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Kovacic, Pasalic, Kramaric na klupi... dobar izbor imaju nema sta, u finalu SP nisam navijao za njih kao sto su mnogi Srbi pa necu ni sada mada ih i ne mrzim, nek prodju grupu pa kuci.
s

sto nebi

pre gotovo 3 godine

navijao za njih isti jezik sve isto ista smo govna samo su nas zavadili
R

Realno223

pre gotovo 3 godine

Za godinu i po dana je svetsko, tako da će Modrić i tamo igrati ako se kvalifikuju. Ne bih rekao da mu je ovo ,,last dance". Veliki je majstor Luka.
S

Strucni stab

pre gotovo 3 godine

Bukvalno, bice tamo tad makar i na klupi
a

asd

pre gotovo 3 godine

Kramaric mora da igra u prvoj postavi! Strasan igrac! Doktor
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Nemaju zamenu za Mandzukica on je bio jako kvalitetan spic Livakovic mnogo tanji od Subasica za Modrica ce biti interesantno dali jos moze u tim godinama da odigra vrhunski mislim da im je pozicja napadaca najtanja kao i desni bek Perisic je jako malo igrao ove godine a nisu imali ni srece sto prvu igraju protiv Engleske!!
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

Joba@Joj majke ti ne lupetaj !Pojma ti nemas!
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Livakovic dobar golman hmmm ne mislim tako ajde da vidimo gde ce otici iz Dinama sta ce se desiti kada ode u neku jacu ligu gde ce imati minimum petnaest suteva po mecu Bruno Petkovic jako tanak spic pa on nemoze u hrvatskoj slaboj ligi da postigne 15 golova za Vrsaljka mislim da mu je karijera krenula nizbrdo bice zanimljivo videti koliko moze Modric on je motor tima moje misljenje da nece proci grupu!
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

Babaroga@To sto mrzis Hrvatsku ne znaci da treba da pricas gluposti.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Livakovic nije primio gol na 6 utakmica u Ligi Verope. Žele ga Roma i Lil. Protiv Totenhema u Zagrebu odbranio živo i neživo. Kako onda loš golman?
@

@liga šampinjona

pre gotovo 3 godine

Ne piše gluposti nego je čovek realan. Ova ekipa i forma ne može se porediti sa ekipom i formom od pre tri godine. Mandžukić i Petković - glupo ih je stavljati u istu rečenicu, Kovačić u reprezentaciju ni blizu Rakitića, Modrić 36 godina, Vrsaljko skrhan povredama, Lovren povređen, Subašić mnogo bolji golman od Livakovića...
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Dobro ste rekli, najbolje igramo kad smo autsajderi a protiv engleza to sigurno jesmo, s druge strane englezima sigurno neće leć ta uloga velikog favorita i nekoga tko mora tražit pobjedu. Nama su Englezi najbolje što se moglo izvuć iz prvog šešira, a mi njima najgore što se moglo izvuć. Protiv Češke će bit zeznuto, pola ekipe im igra u Češkoj a pola od toga u Slaviji, ta uigranost bi mogla bit nagazna mina svakome. Protiv Škota se da igrat i mislim da je njima samo uteg to što su domaćini, možda otkinu bod nekome al to bi trebalo bit to, jednostavno fali kvalitete. Bitno je proć skupinu a poslje onda može bit svašta na jendu utakmicu, najbolje se to vidi sa prošlog SP-a u Rusiji. Mislim da ovo Modriću neće bit "last Dance" jer ipak je SP iduće ljeto, dosta je to blizu da bi neka starost i godine igrale veliku ulogu, za nekog tko nema neke ozljede kroz karijeru i koji kako vi kažete, igra "pješke". A što se komplet reprezentacije tiče, poslje eura ili najkasnije sp-a, renovirat obranu, bacit Gvardiola i Vuškovića (ili bilo koja 2 dostojna talenta) u vatru, pa nek se uigravaju, sigurno nisu ništa lošiji od ovoga štos e sad ima, a neki danas neiskustvu kad tad se mora platit sa smjenom generacije, ne možeš čekat do 30 da krenu redovno igrat, sad ih baciš propatiš malo, al poslje imaš konkretnu obranu, nešto što nam fali duže vrijeme.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Kraj ovako dobrog napada i sredine odbrana vam i ne treba. Srećno na prvenstvu.
@

@gostimir

pre gotovo 3 godine

O kakvom dobrom napadu govoriš kad je naslednik Mandžukića Bruno Petković koji je totalno van forme. Slab i u Dinamu dok je u inostranstvu igrao u Seriji B. Kad je bio član nekog italijanskog prvoligaša, po pravilu nije mogao postići niti jedan gol...
I

If

pre gotovo 3 godine

Srari dobri hrvati nazad malo slabiji al sredina i naprijed sasvim solidni za nova iznenadenja. Steta sto nema Mandze on je trecina ekioe