Komentari na vest

Mojes za osam meseci prešao put od heroja do toga da ga navijači teraju

P

Pantela24

pre 2 meseca

Vidi se da fali Paketa, u tom i loši rezultati! Nemaju loš tim, neko je napisao da Antonio nije više taj nivo, sa tom konstatacijom se slažem! Potreban je jedan pravi napadač, jak, target man! Mislim da bi bili mnogo bolji! Sportski pozdrav!
C

Ciklus

pre 2 meseca

A pre toga je prešao put od toga da ga navijači teraju do heroja.
.

.....

pre 2 meseca

Nije za njih ništa izgubljeno. Sedmo mesto koje verovatno donosi Ligu Evrope im beži tri boda i utakmicu manje koju igraju večeras. Za Ligu šampiona realno nisu.
S

SilvioB.

pre 2 meseca

Realnost je da ove sezone Vest Hem ima slabiji tim i nema dovoljno igrača za rotaciju. U poslednja dva prelazna roka otišlo je devet fudbalera koji su bili deo prvog tima, od kojih su četvorica bili ofanzivci. Dovedeno je samo pet novih igrača, većinom defanzivnih karakteristika. Plus povrede i AFCON.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Ovaj čovek je najpotcenjeniji trener u EPL. Ali nije sve do rezultata, ima dosta i do marketinga. Dajem glavu da je bolji od Poketina, Solskjera, Tuhela, Kontea i ostalih prevaranata što se vrte kroz ligu zadnjih 10god.
L

Lacio1900

pre 2 meseca

Istina. Bilo bi interesantno da novinari Mocarta napišu tekst o podvali kad je preuzimao Junajted. Istrošen tim bez adekvatnih pojačanja. Njegovi naslednici u prethodnih 10 godina dobijaju top fudbalere, a rezultati očajni.
P

Peki30

pre 2 meseca

Navijaci su nerealni! Tim koji je na tabeli izmedju Newcastla i Chelsea ne moze biti los. Nije bilo Kudusa, pa ni Pakete, tek ce proigrati, imaju ponajbolju vezu u ligi