Komentari na vest

Morao je biti taj smireni čovek: Za selektora postavljen slučajno, šampion postao namerno

b

bobičiz

pre preko 1 godinu

Sve to jeste, svaka čast. Ali da su Francuzi bili kompletni, prošetali bi se Svetskim prvenstvom.
A

Arči

pre preko 1 godinu

Da su G. Iguain i R. Palasio iskoristili zicere koje im je Mesi namestio u finalu 2014. godine, još tad bi Mesi imao trofej sp, ili da selektor tad nije izostavio Teveza koji je za Iguaina i Palasija igračina, Argentina uzela ovaj trofej, a ne onaj Joakim što jede sline i njegovi puleni...
Л

Ла Пулга

pre preko 1 godinu

Све честитке Лионелу Скалонију. Особито на тактици и измјенама у појединим утакмицама, али у доброј мјери му је то олакшала главна звијезда тима Лионел Меси. Имао је на терену правог вођу екипе.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Da Argentina nije tehnički nadarena što piše u tekstu, to ne bih rekao. Argentina je odlična u svim fazama igre. Čak i u odbrani iako je par puta na turniru ispustila olako prednost. Jer ovo je SP i normalno je da protivnik u završnim fazama takmičenja ima kvalitet da te ugrozi. Da nisu tehnički superiorni ne bi po osvojenoj lopti brzo prebacivali težište u polje rivala i to bez dugih lopti. Nije to samo Mesi nego kompletan vezni red. Ponavljam, kod njih su sve faze igre podjednako dobro zastupljene, to jest na visokom nivou. Zato i jesu šampioni.
N

Najpostenije

pre preko 1 godinu

Skaloni nije tek tako neki tamo. On je igrao do 2016te. Na njegovu zalost, kao desni bek, pored Zanetija nije mogao da se naigra utakmica u dresu Argentine, kasnije je vec omatorio, dosli su mladji, ali je bio dugo clan te ekipe. Svi igraci ga znaju. Covek je imao jako dobru karijeru, igrao je godinama u Deportivu (onom SuperDeporu), kasnije u Laciju, karijeru zavrsio u Atalanti. Cisto malo za neupucene. Mislim da je cak igrao i u Engleskoj, Aston Vila i West Ham, tako neko. I kao neko ko je prosao sve sto je prosao, izgleda da je tacno znao gde je najveca rupa u njihovom nacionalnom timu. Kopa Amerika i sada SP, svaka cast. Tesko da moze tako i sve to na sudije. Jednostavno covek je to zeleo, sto i naslov kaze - namerno je postao prvak. To je kao kada bi nas tim preuzeo Paunovic na primer. Ili, koliko god se neko smejao, Dejan Stankovic. Igraci koji su bili deo dobrih generacija koje nikada nisu nista uradile i tacno znaju i zasto i znaju kako to da isprave.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Htio sam da stavim plus na komentar sve dok nisam vidio ovo Dejan Stanković
s

sudija

pre preko 1 godinu

Moralo je biti 7 sudija na 7 utakmica Argentine. Inace bi isli kuci posle grupe.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Napisite sutra tekst o mcallisteru odigrao je ko da je iniesta prvenstvo
L

Laki92

pre preko 1 godinu

Svaka čast čoveku, ogroman posao je napravio, objektivno sastav Argentine ne spada u top 3 na svetu, odbrana im je prilično klimava(Molina, Otamendi, Romero, Taljafiko), ni jedan igrač top nivoa, i kada je Otamendi bio, nisam ga gotovo, oduvek mi je bio kiksara, sto je i danas pokazao kod prvog gola i i 123em minutu kada je Francuska omašila sta je omašila. Mislim da je vezni red Argentine dobio ovo prvenstvo, neverovatna borbenost, srčanost, disciplina, a i znanje Mekalistera, Enza i De Pola, doktorski odradjeno...
G

Gostima je na žurci dosadno

pre preko 1 godinu

Pa nije kao pixi postavio klimače glave i svoje drugare da donose kafu Sneži i uvlače se go guše
o

ostrascenost

pre preko 1 godinu

Vladan Milojevic za selektora, ako sme od ostrascenih partizana jugoslovena.
P

PD

pre preko 1 godinu

Da nisi dodao ovo Jugoslovena pa i ajde, ovako si samo pokazao konje ostrašćen
Г

Г

pre preko 1 godinu

Тим ти се буквално зове црвена звезда, о чему причаш хахахахаха
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Ja kao grobar kažem da je on najbolje rezultate napravio , pa naš ćela Nikolić!!! A najbolji skauting vršio Grof pa svojevremeno Lotar Mateus...E jesam za Milojevića, jer je čocek za velike stvari, TO SE VIDI IZ AVIONA!!! Evo sa Apoelom će osvojiti titulu... Neko će reći, ih kiparska liga...Da, ali ih uzeo kao sedmoplasirane, sada prvi...A prosle godine igrali plej-aut... A od prvog kola do Lige Šampiona za svaku pohvalu...Eto sve iskreno od jednog iskusnog grobara , koji dugo prati fudbal!
S

Sale018

pre preko 1 godinu

Rastavac. Covek koji sa osrednjim timovima pravi rezultate. Vrhunski takticar.
G

Goster

pre preko 1 godinu

sa kakvim je igracima uzeo titulu,majstore kapa do poda,jedini igraci koji su zvijezde su Messi i Di Maria ostali su solidni igraci ali tako fantastično rapsoredjene uloge tacno se zna ko sta radi,mijenjao je 3 formacije u toku turnira,i tako mocan stručni stab od radnika do majstora.
s

skauzer 1919

pre preko 1 godinu

Da su izgubili rulet penale, druga bi prica bila! Prvo zato sto je izveo najopasnijeg coveka na terenu nad kojim je napravljen penal i dao gol, zatim sto nije izvrsio nijednu izmenu do 90og min. Svaka slika igraca pokazivala je da tesko disu, da su se potrosili u prvom pol i da su pojeli francusku. Onaj Paul do 60og min jede zemlju, od tad ne moze covek vise nije robot. Tako da su penali odlucili da se prica u superlativima ali ja ne bih bas.
s

sasda

pre preko 1 godinu

zivot pise drame

Michaldo11

pre preko 1 godinu

Bio je solidan bek, zavoleo sam ga dok je igrao u Laziu jer je bio borac ali (realno) spor i nije bio za takav klub, iako se Lazio tad raspadao. Ipak se videlo da je dobar za trenera kada je uspeo da u sred Brazila osvoji Kopa Amerika, dokazao je da je dobar i danas. Vidim po komentarima da ga kritikuju jer je promenio Di Mariju a svi zaboravljaju da je on povređen došao u Katar i igrao po 15-ak minuta kada je uopšte i ulazio... Igrala je Argentina extra fudbal sa igračima koji su dobri ali realno slabiji od Francuske pa i Brazila. E to je Skalonijev pečat i zasluga, izvukao je maksimum iz ekipe koja ima 4-5 odličnih i ostale solidne igrače.
G

Goatleoooo

pre preko 1 godinu

Karlos Biljardo je uspio, ispravite to, cak je i drugi mundijal igrao finale i tu su ih pokrali zestoko zbog Diega, ajde malo istrazite to i ispravite…