Komentari na vest

Može li Bamidele da bude prva sedmocifrena prodaja niškog Radničkog?

Ћ

Ћелави препотенко

pre 2 meseca

У односу на потенцијал који има и средину из које долази (југ Србије - Пирот, Ниш, Лесковац, Врање - увек имали врло талентоване играче и највећу посету публике без обзира на ранг такмичења) све што пружа Раднички је прескромно. Град који је дао Пиксија, Рамба Петковића нема никакву школу фудбала, никакав скаутинг. Не сећам се да сам икада чуо за неког талентованог омладинца да је пројекат клуба. Осим донекле Лазара Ранђеловића, који је Лесковчанин. Чумић и Митровић су дошли са стране, нису одиграли поштено ни читаву сезону и већ су брже боље (пре)продати. Раднички на југу мора бити оно што је Војводина на северу. Универзитетски град, гравитирају ка њему сва друга мања места. Војводина има СЦ Вујадин Бошков, традицију стварања врхунских играча, струку итд., све оно што Раднички нема, а може и мора да има. И при томе Војвидини не иде у прилог близина Београда, па смо сведоци черупања Вошине омладинске школе од ФКЦЗ, ПФК и Чукаричког последњих година. Докле год је тако Раднички ће бити мали клуб, а ти излети у “Европу” (ако се испадање од Малтежана у сезони купања може назвати “Европом”) су више изузетак него правило.
T

Tiho tiše

pre 2 meseca

Aminovao licno Nikola Trajkovic,syo bi svakako trebao da bide slucaj u svakom klubu da trener ima glavnu rec. Ocigledno decko razume sta trazi trziste i kakvi igraci prave razliku. Pa ne radi se u Malmeu na lepe oči.
d

d.g.

pre 2 meseca

Zar posle tri utakmice? Svaka čast na skautingu.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

ovaj nigde nije prosao ...pa vi vidite kakva nam je liga
K

Krupanjac

pre 2 meseca

Eto, nije se još ni raspakovao, a oni bi već da ga prodaju... Dao dva gola i već ste ga proglasili za Mesija
n

nego sta

pre 2 meseca

sad je vreme ,dok je vruc jer ako stane ..posle kraj
К

Косингас

pre 2 meseca

Да се човек умори, читајући. Скрибомане, реци што више, у што мање текста.
F

FSS Klan

pre 2 meseca

Umesto 16 000000 € za mistera i njegov struči nestručno štab treba staviti hibridnu travu na terene, a nebrukati se sa oranicama
T

Tvrdjava Nišlijska

pre 2 meseca

Vratiti Ristica koji je doveo ovog momka!!!ovo je dokaz da u Nišu ima itekako sposobnih fudbalskih ljudi
M

Meraklija zapad

pre 2 meseca

Nije samo njega doveo nego je napravio odličan prelazni rok za kratko vreme i dečko je pogodio svakog igrača. Svaka čast i velika podrška za njega, a sigurno će to prepoznati neki drugi klub i otići, a dečko nam je Nišlija. Treba da se zapita Toncev što je Ristic otisao i da izađe javno da kaže.
N

Nišlija77

pre 2 meseca

Samo što ga sigurno nije našao Ristić, niti je imao neku svoju bazu podataka, nego mu ga je ponudio verovatno agent od igrača. Tako igrači u Srbiji dolaze. Niko tu od direktora se ne bavi sakutingom niti imaju znanje za to. Usere ih nekada da pogode i to je to.
M

Milan Niš

pre 2 meseca

Pa svaki igrač ima agenta, pa sto ga neki drugi klub nije uzeo nego ga uzeo Radnički, Ristic je prepoznao da igrač ima kvalitet I uzeo ga što ga drugi klub nije uzeo ako ga Agent nudio. I za to trebaš da imaš kvalitet da prepoznaš igrača da je za tvoj klub.
P

PFC Partizan

pre 2 meseca

Gledao sam utakmicu na krovu i mogu reci da mi se Radnički svidja i nadam se da će u Nišu igrati kako treba protiv Zvezde. Iskreno sam iznenađen igrom i izborom igrača tj, pojačanja koji je sportski sektor doveo i svaka čast.
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

nije ristic i nije ovaj igrac vec nam je liga KRS
D

Dejan m

pre 2 meseca

Ina sposobnih pa gde su sto se ne jave to au oni koji bi po principu ti daješ novac a ja se ponašam kao gazda to više ne prolazi nigde
?

??

pre 2 meseca

Na kraju teksta ni manje ni vese vec na leto ga sele iz kluba. Istina da bi tad mogli najvise para da uzmu jer ima ugovor na dve ipo godine. Vec sledece leto bi bio znatno jeftiniji. Videcemo ga do kraja sezone, ne treba ga forsirati jer nije dugo igrao, moze lako da se povredi. Ne treba zaboraviti da ga je doveo covek koji vise nije u radnickom
о

одговарају му

pre 2 meseca

наши терени,подсећају га оне из Африке...