Komentari na vest

Može li večeras da eksplodira? PSŽ krenuo u konačni napad na Škrinijara, Al Kelaifi zvao Žanga telefonom

Z

Zoyy

pre preko 1 godinu

Lik je buduci kapiten Intera :)
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Sad je ostao, ali svakako ide sljedeće ljeto, to je jasno.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Da još dodam, Škrinijar nije cigan kao Donaruma, gospodin čovjek i ovo za produženje ugovora je samo formalnost, jer zašto bi produžavali ugovor kad su pregovarali o transferu?
E

Erector

pre preko 1 godinu

Da malo pojasnim ljudima koji gledaju tekme čisto da pljuju igrače. Škrinijar je odigrao zadnje dvije utakmice lošije jer se prilično do poluvremena, a zašto? Zato jer je morao pokrivati ogroman prostor na tim utakmicama jer je Barela odigrao loše, tj. ništa u odbrani na desnoj strani, a Damfris standardno loše igra odbranu, što Škrinijaru dodatno otežava. Naravno da se brzo istrošio a nema kvaliteno rješenje kao zamjenu(sa Dambrosiom bi to još lošije izgledalo). A ovi što govore da ne vrijedi 80m pitao bih koliko onda vrijedi De Liht po vama?
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Vidim ovi iz Milana i Djubrentusa cvetaju u Seriju A, sve pobeda do pobede, nesto tabela ne govori tako. hahahahah
I

Inter

pre preko 1 godinu

Ovo da nema naznaka za produzetak ugovora je cista glupost. I pre kraja prosle sezone se pricalk za produzetak ugovora, onda je Kinez hteo da ga proda, pa kad je zapelo poceli su pregovori za novi ugovor gde bi usao u rang najskuplje placenih fudbalera Intera, samo sto je to sve pomereno nakon prelaznog roka. Ruku u vatru bih mogao staviti da Skrinjar nece otici kao slobodan igrac iz Intera, u to sam kao u retko sta siguran. Ko ne zna slobodno moze da se informise kako je Skrinjar postupio kad je trebao da potpise prosli ugovor.
N

NindzaKornjaca

pre preko 1 godinu

Ma kako je ovo moguce kada Gile pise ovde da on ne ide nigde.Gile je glavni i odgovorni u Interu (Bar on tako mislis) bez njegove dozvole nista ne sme da se pise ili da se proda. Gilence ajde javi se znamo da je tesko,ali bar napisi da si preziveo drugo mesto u Italiji.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Inter treba da proda sve što može, jer će ove sezone svakako da se kolje od 5 do 7 mesta sa Napolijem i Laciom koji ih je upravo demolirao.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Bitno da Milan dominira protiv Sasuola i sličnih timova :)
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Sad je kasno za prodaju jer nemaju zamjenu a ne mogu je ni dovesti... Jedina opcija je da ostane do polusezone u Inter ali to ne odgovara PSG-u... Realno i ovo je previse para za njega, meni se licno on ne svidja kao stoper i nisam siguran da ce se bas proslaviti u PSG, u Inter e dobro uklopio i odradjuje dobar posao... Mislim da su pare korektne i da ako ga sad ne prodaju ide im besplatno... A opet bez njega ce odbrana biti suplja... Teska odluka.
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Ludi su ako ga prodaju.
I

Internazionale Milan

pre preko 1 godinu

Kinezi se razumeju u fudbal kao Maricu u K.... ! Bezite što dalje od kluba nakaze!
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Zasto vise ovi Kinezi ne prodaju klub? Sta izigravaju sa ovom smesnom politikom vodjenja. Onaj mali Zeng je komicna pojava, kome i ciji ce on da bude predsednik, katastrofa...
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

I na kraju, da je PSZ pametan da ga uzme za dzabe, jer njima do zimskog prelaznog roka nije neophodan, u prvenstvu ce svakako biti prvi a i grupu u LS ce proci sa ili bez Skrinjara, pri tom ustedece 70 miliona....
k

kkcz

pre preko 1 godinu

Pa da, ali ako ga ugovore u Decembru, tek ce u Junu doci kada mu istekne ugovor. Tako da ce biti na raspolaganju za sledecu sezonu, a ne u januaru.