Može li večeras da eksplodira? PSŽ krenuo u konačni napad na Škrinijara, Al Kelaifi zvao Žanga telefonom

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.09.22. | 13:16

Pregovori podignuti na najviši nivo...

Vitinja, Ugo Ekitike, Nordi Mukiele, Fabijan Ruiz, Renato Sančez, otkupljen ugovor Nuna Mendeša... Karlos Soler iz Valensije ugovoren, fali samo potpis koji će se desiti do kraja dana.

Mnogo dobrih i velikih stvari završio je Pari Sen Žermen (računajući tu i brojne odlaske), ali kapitalna se još čeka. Ili bolje reći - Sveci od kapitalca kog su zacrtali pre nekoliko nedelja nisu definitivno odustali.

Izabrane vesti

Naravno, u pitanju je Milan Škrinijar!

Izgledalo je u jednom momentu da se PSŽ predao i da više neće navaljivati, da je Inter uspeo da se odbrani, međutim L'Ekip upravo javlja kako je sinoć odmah nakon utakmice sa Tuluzom Kristof Galtije imao sastanak sa vodećim ljudima sportskog sektora i da je po ko zna koji put ponovio: potreban mi je Milan Škrinijar!

Shodno tome, u jutarnjim časovima sa Parka prinčeva je u Milano otišla nova zvanična ponuda (50.000.000 fiksno + 10.000.000 kroz bonuse), tvrdi dalje isti izvor, ali je istog časa ponovo stigao odričan odgovor.

"Suočen sa ponovnim odbijanjem Interovog menadžmenta PSŽ je krenuo preko svog predsednika Nasera al Kelaifija, koji je direktno pozvao Stivena Žanga. Da li bi prvi čovek Nerazura mogao da popusti pred ovakvim pritiskom po cenu da ozbiljno naljuti svoj menadžment sa Bepeom Marotom na čelu? Nova ponuda mogli bi da padne do kraja dana. Sada pregovaraju dva šefa. Žang će insistirati da obeštećenje dostigne sumu od 80.000.000 evra", stoji u tekstu francuskog lista.

Podsetimo, Škrinijaru idućeg leta ističe ugovor i milanski klub ozbiljno rizikuje da ga izgubi bez obeštećenja, jer nema naznaka da će Slovak prihvatiti nastavak saradnje.

Bilo je nagoveštaja da bi PSŽ mogao da sačeka zimu i onda ugovori dolazak iskusnog štopera, ali izgleda da Galtije insistira da dobije vrhunskog štopera odmah.

Škrinijar je, dakle, i dalje potencijalna bomba...


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Milan Škrinijar

Obaveštavaj me

Inter
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara