Komentari na vest

Može li večeras sve da se reši VS Može li večeras sve da se zakuva

i

iron

pre 6 meseci

Bugari tuku Madjare a Crna gora Litvaniju...i Crnogorci pobedom u Budimpesti prolaze dalje...
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Strahinja Erakovic od pocetka i osvajamo EURO, Ivan Ilic umesto Lukica, Radonjic umesto Zivkovica i Luka Jovic umesto Mitrovica!
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

@JovanCZV pa da po tebi za Srbiju bi trebali da igraju i Racic,Djuricic,Maksimovic,Grujic,Mladenovic,Babic i na golu Rajkovic i da ubucu Crveno Belo Milina
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Nasa Grupe nije da je naj laksa nego je i naj smesnija. Sto se invidualnih kvaliteta tice u prve tri selekcije imaa tacno tri igraca koji nesto vrede .U Madjarsku : Sallai i Sobozlai i Szalai . U Crnoj Gori : Marusic, Savic i Jovetic a kod nas Mitrovic,Tadic i Kostic. Svi ostali igraci su haos. I mi smo umislili da smo neko i nesto i imamo neku nadu. Nasa Selekcija se sastoji od Menadzerskih igraca. Evo dali neko igra u ozbiljnijoj ekipi Real,Barca,Atletiko,Sosijadad,Bayern,Leverkuzen,Dortmund,Leipzig,City,Arsenal,Liverpul,Totenham, Inter,Napolli ? U Juventusu igra Kostic,Vlahovic greje klupu, u Milanu Jovic greje klupu. Znaci haos nasi igraci igraju u neki solidnim klubovima sa ne tako vaznom Ulogom. Ovo danas po kvalitetu Madjari i Crnogorci nebi smeli da izgube ni bod, alk Crnogorci kao tim su niko i nista , dok Madjari nemaju kvalitet ali igraju jako timski i bore se uz tom imaju jakl dobru hemiju u ekilo vec godinama to ih vadi inace Madjarska je Krs Reprezetacija , isto kao mi i Crno Gorci .
P

Pedja108

pre 6 meseci

Bugarska najlosija i jedini mec gde su imali pobedu je protiv nas. Srecno smo izvukli nereseno u poslednjim trenucima. Ova prijateljska protiv Belgije ne znam zasta je sluzila, osim da FSS uzme neki dinar. Niti je ikome bila potrebna, niti smo videli nesto novo. Nije bitno koja postava je igrala, vec da li imas nesto novo da isprobas u smislu formacije, akcije itd. Videli smo jedno veliko nista, a Belgijanci 3-4 puta sami ispred golmana, sto je bruka i sramota. Na nivou klubova, imamo jako bogate, bogate i siromasne, pa nije cudo da je neko dosta bolji. Ali na nivou reprezentacija je sramota, da se ne moze organizovati ne samo odbrana, vec sve. Ovo samo pokazuje da Piksi nista novo od Katara nije doneo, igramo sve isto, samo nam je grupa ultra slaba. Ovo je sigurno najlosija grupa za kvalifikacije i mi i dalje nismo sigurni.
G

Gost RS

pre 6 meseci

Sramota je u ovakvoj grupi obraćati pažnju na druge rezultate, bez obzira što ni mi nismo ništa posebno.
Q

Qwertzz

pre 6 meseci

Gledao sam Litvaniju poslednje dve takmičarske utakmice. Kažem vam ozbiljno, mogu da iščupaju bod Crnogorcima. Nisu baš toliki amateri kakvim se predstavljaju. Naravno, bez obzira na ostale, sramota je ako nismo u stanju da pobedimo Bugare.

Mali peca

pre 6 meseci

ne moze da se zakuva
r

rnduljo bre

pre 6 meseci

Ma dogodiće se očekivani scenario. Realno C.Gora je dobra kao reprezentacija za razliku od očajnog klupskog fudbala i opušteno pobeđuje Litvance a Srbija će odigrati koliko nam treba da rutinski izborimo drugo mesto. Ipak imamo dobre igrače, ja lično kad pomislim da Mitrović igra, dečko je zakon, da tu svaka odbrana mora pasti, uz poštovanje i Tadića i većine tima kao i naše legende Piksija kao selektora, nekad najboljeg igrača svih vremena. Jedini strah mi je da li neko možda minira reprezentaciju iznutra da ne odemo na Euro, nešto mi nije ambijent kao pre godinu, dve, ne znam, ali nije nešto u redu.