Komentari na vest

Možete li da zamislite Joahima Leva na klupi Brazila?

T

Tite

pre oko 1 godinu

I onda za 3 godine 2026 Brazil se sastane sa Nemackom i pobedi 7-1 Nemacku vrati im milo za drago i onda svi utihnu a Brazil osvoji 6 titulu.
R

Ragina Glava

pre oko 1 godinu

Iako covek nema angažman i godinama je da kazemo u slobodnom padu,zasto da ne?! Brazilu treba da se usadi disciplina u igru,ponasanje,da se potpuno promeni mentalitet da bi konacno dosli pre svega do finala a onda i do titule! Oni od 2002 i titule u Jokohami imaju redom cetvrtfinale (Nemacka),cetvrtfinale (J. Afrika),polufinale i bruku kuci (sa moram dodati, najlosijim timom Brazila u poslednjih 30ak godina), cetvrtfinale u Rusiji,kao i sada u Kataru... Nestvarno je da takva fudbalska nacija od Zagala,Pereire i Skolarija ne moze da napravi coveka sposobnog da vrati stari sjaja velesili... Tite je bio politicka marioneta Bolsonara,covek vise nego prosecne karijere,koji se 'vadio' na dobar odnos sa fudbalerima. Bice vise nego zanimljivo videti ko ce sesti na vrucu klupu Brazila.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Ja msm da bi Brazil unistio Nemacku 7-1 sa Levom zato sto je on kao i Klop a i sadašnji trener Benfike čovek koji uništava sa po 7-0 al to zavisi malo i od utakmice retko se postiže puno golova al poenta je napadanje