Duel Stefana Savića i Lautara Martineza prošlog meseca u Milanu (©Reuters)
Duel Stefana Savića i Lautara Martineza prošlog meseca u Milanu (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Inter i Bornmut

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.24. | 10:44

Nigde nećete da nađete veće

Sredom su u prvom planu mečevi Lige šampiona. Epicentri su večeras u Madridu i Dortmundu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Inter u prestonici Španije protiv Atletika u revanšu osmine finala Lige šampiona i kec na Bornmut protiv Lutona u Prmijer ligi.

Izabrane vesti

Neroazuri imaju gol viška iz prvog meča na Meaci, kada je u finišu Marko Arnautović probio bedem Čola Simeonea (1:0). Inter igra fantastično ove sezone, titula u Seriji A je praktično osvojena, a želi se do kraja i u Ligi šampiona gde je tim Simonea Inzagija prošle sezone stigao do finala i poražen od Mančester Sitija. Milanski tim ima 13 vezanih pobeda u svim takmičenjima, dok je Atletiko veoma loš u poslednje vreme, samo jedan trijumf na pet utakmica. Za vikend su Madriđani izgubili u gostima od Kadiza u Primeri (0:2). Jorgandžije ne mogu do titule u Španiji. U Čolovoj eri su dva puta bili finalisti evrolite, a sada imaju šanse za četvrtfinale. Za Inter neće igrati Austrijanac srpskog porekla Marko Arnautović, strelac jedinog gola ovog meseca u Milanu, dok su u povređeni i Karlos Augusto i Huan Kvadrado. Simeone ne može da računa na povređene Lamara, Vitola i Himeneza.

BORNMUT – LUTON (SREDA, 20.30), KEC 1,57

Luton je imao neke dobre rezultate ove sezone u premijernoj sezoni u engleskoj eliti. Livepul je jedva uzeo bod, ali kako šampionat odmiče tako Šeširdžije posustaju i teško će da opstanka. Bornmut ne mora da brine, i naredne godine igraće u Premijer ligi. Trešnjice su osvojile četiri boda u prethodna dva kola, pa ima ulogu favorita večeras protiv Lutona. Bornmut na svom Vitalitiju nije pobedio na četiri prethodna duela (dva remija i poraza). U prvom delu šampionata maleni Luton je dobio narednog rivala sa 3:2. Na dva poslednja meča ovih timova bio je tip GG3+.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Inter MilanPromo kvote

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara