Igrači Real Madrida (©Reuters)
Igrači Real Madrida (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Real Madrid 1,90, Everton 2,25, Torino 1,80

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.04.24. | 12:12

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Real Madrid protiv Barselone u El Klasiku, zatim kec na Everton spram Notingem Foresta u Premijer ligi, a potom i kec na Torino protiv Frozinonea u Seriji A (sve susrete šampionata Španije i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Mešoviti rezultati u četvrtfinalu UEFA Lige šampiona samo su jedna pozadina poslednjeg El Klasika u sezoni, jer Real Madrid zna da će pobeda nad velikim rivalom Barselonom u potpunosti prekinuti nade Katalonaca u osvajanje titule prvaka. Blankosi imaju osam bodova prednosti na vrhu Primere i upravo su eliminisali Mančester Siti u četvrtfinalu Lige šampiona. Real Madrid je neporažen na 16 prethodnih utakmica na svim frontovima, od sredine januara u Kup duelu sa Atletikom. Barselona je imala dodatni dan da se pripremi za derbi posle poraza u utorak od Pari Sen Žermena rezultatom 4:1, zbog čega je trener Ćavi pobesneo zbog suđenja koje je opisao kao "katastrofu". Sada je Blaugrana primorana da se usredsredi samo na posrnulu odbranu titule, a trenutno su neporaženi na 10 mečeva u prvenstvu, dok na šest proteklih ligaških utakmica nije primila gol. Katalonci su svesni opasnosti koju Madrid predstavlja, posebno pošto su izgubili od njih sa 4:1 u finalu Superkupa u januaru.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

EVERTON - NOTINGEM FOREST (NEDELJA, 14.30), KEC 2,25

Everton ulazi u predstojeći dvoboj sa Notingemom na 16. poziciji na tabeli, ali ima samo dva boda više od zone ispadanja. U prošlom kolu Karamele su pretrpele najteži poraz u sezoni - izgubili su od Čelsija rezultatom 6:0. Pre ovoga bila je teška pobeda domaćina nad autsajderom Barnlijem od 1:0. Generalno, tim Šona Dajša trenutno ne karakteriše nikakva stabilnost, a čak im ni domaći stadion ne pomaže uvek da osvoje bodove. Notingem Forest je sakupio bod manje od Evertona i nalazi se na 17. mestu na tabeli. Razmak od zone ispadanja je minimalan – samo poen. U poslednjim rundama Šumari su se dobro ponašali uz samo jedan poraz u pet utakmica. U prošlom kolu izabranici Nuna Espirita Santa remizirali su sa Vulverhemptonom 2:2.

TORINO - FROZINONE (NEDELJA, 15.00), KEC 1,80

Torino ukupno ima dobru sezonu i bori se za mesto u evropskom takmičenju, ali je trenutno na devetom mestu na tabeli sa 45 bodova. Izabranici Ivana Jurića zaostaju šest poena za sedmoplasiranom Atalantom, a Napoli ima četiri boda prednosti. Torino je u prošlom kolu odigrao nerešeno bez golova sa Juventusom, ne uspevši da pobedi drugi meč zaredom. Bikovi su neporaženi na 11 prethodnih susreta kod kuće, a na poslednjih 10 na domaćem stadionu su primili svega tri pogotka. Frozinone je prvi ispod crte, ali nije beznadežan slučaj. Tim Euzebija Di Frančeska je 18. na tabeli sa 27 bodova, ali Udineze ima bod više. Remi 2:2 protiv Napolija u prošlom kolu bio je treći uzastopni za Frozinone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara