Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

MOZZART SPECIJAL: Levandovski ili Haland? Lepih 2,10 na pogodak Haverca protiv Volfzburga

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.05.20. | 12:55

Ako Filip Kostić zatrese mrežu protiv Frajburga, možete da zaokružite kvotu od čak 3,80

Samo nekoliko dana preostalo je do povratka još većeg broja fudbalskih liga širom Starog kontinenta. Ali dok čekamo, tu su Nemci da nam prirede zabavu. A postoji li bolji način za to od okršaja između Borusije Dortmund i Bajerna? Reklo bi se veoma teško. Stoga je kompanija Mozzart odlučila da vam pored standardne ponude, dan obogati kompletnim specijalom vezanim za utakmice Bundeslige.

Tako se na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart, ali i na svakom uplatno-isplatnom mestu možete kladiti na to ko će zatresti mrežu na svim utakmicama tekućeg kola Bundeslige. Naravno, najveća pažnja usmerena je na derbi između Borusije Dortmund i Bajerna, ali u ponudi su i sve ostale utakmice uz najistaknutije pojedince u ekipama.

Izabrane vesti

Recimo, pogodak Roberta Levandovskog protiv Dortmunda danas omogućio bi vam da zaokružite kvotu od 1,65. A možete da idete i „sa druge strane“, pa da gađate da Poljak neće zatresti mrežu Milionera, što bi vas obradovalo još boljom kvotom – 2,11. Ista ponuda važi za sjajnog Erlinga Halanda, pa bi vam pogodak Norvežanina doneo kvotu od 1,75, dok bi u slučaju „suše“ bila zaokružena kvota 1,95.

U ponudi za veliki derbi možete da proberete još neke igrače, pa tako možete tipovati na pogodak Džejdona Sanča, Tomasa Milera, Serža Gnabrija, Rafaela Gerera i Leona Gorecke. Kvote se kreću od sasvim solidnih 2,80 na prva tri pomenuta fudbalera, pa sve do 4,50 koliko bi vam doneo eventualni pogodak Gorecke ove večeri.

Što se tiče ostalih duela danas, svakako je glavno pitanje da li Kaj Haverc može da nastavi svoju ludu golgetersku seriju po povratku sa pauze izazvane pandemijom. Fudbaler Bajera iz Leverkuzena postigao je ukupno četiri gola na minule dve utakmice, pa ne čudi što se novi pogodak protiv Volfzburga kotira sa „samo“ 2,10. Svakako, tip koji vredi staviti na današnje tikete.

Na teren će danas i Ajntraht iz Frankfurta za koji nastupaju dva srpska igrača. I na njih možete tipovati ovog utorka, pa vam eventualni pogodak Filipa Kostića može izmamiti osmeh na lice zbog proalska kvote 3,80, dok bi pogodak Mijata Gaćinovića značio da ste zaokružili kvotu od čak 7,00.

A na meču Verder Bremen – Borusija Menhengladbah imate mogućnost da uhvatite sjajnu kvotu od 15,0. Naravno, to će se desiti ukoliko Miloš Veljković uspe da zatrese mrežu dosta jakog Menša. Svakako, možete se opredeliti za dosta sigurnije varijante poput Tirama ili Plee.

I to bi otprilike bilo to. Preostaje samo da „trknete“ do sajta kladionice Mozzart ili najbližeg uplatno-isplatnog mesta, te da rezervišete svog favorita za večeras.

NAPOMENA: U slučaju da igrač ne počne meč u startnoj postavi, računaće se kvota 1. Autogol se ne računa kao pogodak za igrače. Merodavan je zvanični sajt www.bundesliga.com


tagovi

Bundesliga

Obaveštavaj me

Bajern
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara