Komentari na vest

Mozzart Sport saznaje: Vojvodina odbila da proda Jovana Miloševića Zvezdi

L

Ljubitelj

pre preko 1 godinu

Ko je to i na osnovu cega njega proglasio za "supertalenta"? Njegov menadzer kroz placene tekstove po novinama. Da li je neko pogledao neku utakmicu omladinske lige protiv bilo koje ekipe sa vrha tabele. Nema ga, ne pravi nikakvu prednost. Decko je do omladinskog uzrasta pravio neku razliku rastom i misicima ali ne moze vise. Sad su svi porasli i ojacali a fudbalskog talenta i znanja ima za osrednju ekipu nase lige. Kakvi Stutgarti, Zvezda, Partizan. Zapamtite. za 2 godine eto njega u Napretku ili slicnoj ekipi.
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

Proglasio ga je Guardian, npr. A zbog toliko zlobe i ljubomore, koju pokazujes ti i tebi slicni- treba da ide. I ne samo on, nego svako ko je fudbalski talenat a zaglavljen u ovom blatu od lige, klubova, menadzera i takvog olosa kakav si ti
Z

Zapamticemo

pre preko 1 godinu

Eto tvog- NIGDE
L

Ljubitelj

pre preko 1 godinu

Guardian, kazete gospodjo? Isti onaj na cijoj listi je bio Mateja Bacanin, Luka Cvjeticanin, Rijad Sadiku, Armin Djerlek.... da ne nabrajam dalje. Mi koji smo par godina u tom svetu znamo kako se na te liste stize, istim putem kao i u naslove u novinama. Moze li neki ubedljiviji argument? Recimo, snimak sa neke utakmice a da to nije FK Vrsac, Ole, 011... itd.
G

Guest54321

pre preko 1 godinu

@ljubitelj gospoDza ti čale Uopste se nije pokazao protiv olea, vec u repki i na tekmama protiz nor CZV gde je dao 2 u pobedi Vose 4-0… npr
L

Ljubitelj

pre 4 meseca

Jeste stari tekst ali bi valjalo nekad novinari da se vrate i pogledaju malo. Gospodjo, kao sto sam pre 6 meseci napisao i predvideo. Eto Jovana nama nazad na jesen. Na 24 utakmice koje je odigrao njegov tim on je skupio 34 minuta na terenu. Bez ikakvnog ucinka - wunderkind.
D

Dokolicar

pre preko 1 godinu

Svi znamo kako funkcionise to "pravilo" posle Bate Kankana... Trajkovic, Vulicevic, Skuletic i trener Nikolic svi u istom trenutku prelaze u partizan. Znaci, 1/3 tima i trener, mogli su samo ime kluba da promene, jednostavnije je
Х

Хрхехехе

pre preko 1 godinu

Долази за џабе на лето
G

Gostggg

pre preko 1 godinu

ne
N

Nedimović

pre preko 1 godinu

Ispitaćemo ko je odbio i na osnovu čega? Čim rešimo pitanje Piksija.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

MEDJU NASIM OMLADINCIMA IMA 10 PUTA BOLJIH NEGO STO JE OVAJ,NE TREBA NAM U OPSTE!
P

Pametni

pre preko 1 godinu

Neće na “dodjem ti”
M

Mujagaa

pre preko 1 godinu

Bravo!
D

Da li znaju

pre preko 1 godinu

koga su odbili?!
A

Adam czv

pre preko 1 godinu

Hvala Vojvodini, ovaj bi propao u zvezdi a ni zvezda se ne bi usrećila sa njim.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Znači mi pored naše škole moramo skupo da plaćamo iz drugih klubova mlade igrače 🤔🤔🤔
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Plus što se Tvorza non stop hvali da je pokupio svu najtalentovaniju decu iz cele Srbije. GDE SU ONI.
S

Stephan23

pre preko 1 godinu

Gotovo svi ovde ne shvataju da je on na leto slobodan samo u izboru nove sredine, ali će klub koji ga bude dovodio morati da plati trening kompenzaciju Vojvodini, koja nije mala.
N

News

pre preko 1 godinu

Ne mora buduci klub da plati trening kompezaciju za punoletnog igraca. Trening kompezacija vazi za maloletne igrace.
k

kompenzacija

pre preko 1 godinu

Nije ni velika
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Trening kompenzacija se plaća za svaki transfer
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Nije mala ako ti treba da je platis, ali realno nije vise od 40-50k i to se placa kad ga uzimas od kluba
N

News

pre preko 1 godinu

Nema trening kompezacija za punoletne igrace. On ce biti punoletan na leto tako da Zvezda ni bilo koji klub nema nikakve obaveze prema Vojvodini. Kompezacija se placa ako je igrac maloletan i prelazi u klub u drugoj zemlji. Vojvodina ce imati pravo na fond solidarnosti kad ga njegov buduci klub proda za 3 godine koliko je on proveo u Vojvodini.
V

Vanjola

pre preko 1 godinu

Sine beži u Austriju ili Holandiju… mani se našeg fudbala i lopovluka…
G

Gost6666

pre preko 1 godinu

Za 3 4 miliona može da ode, ali za ovu siću ovako talentovan i perspektivan igrač to nikako..pa pre će neki Belgijanci da ga odvedu...
G

GostMaestro33

pre preko 1 godinu

Decko zeli u Partizan i to je to. Inace bi ga ovi prodali Zvezdi bez problema. Ista prica kao onomad za Ivanica. Kada ga je trazio Partizan dok je igrao u Vojvodini. Partizan nudio 1 milion i njemu platu 400 000€ oni trazili 1 250 000€ i platu 500 000. Pola godine pregovarali da bi onda on na kraju otisao u Bate Borisov za 1 milion evra i platu od 450 000. Bukvalno skoro isto koliko je nudio Partizan, ali prosto nije zeleo tamo. Da bi preko Bate Borisova zavrsio u klub u koji je zeleo u Zvezdu. Isto tako ovaj mali zeli u Partizan, sada koliko je Vojvodina zeljna da ga proda Partizanu malo je verovatno, verovatnije je to da ce mali otici u Evropu.
Л

Лацио

pre preko 1 godinu

И то му је такође супер опција ако жели да га сутра постројавају испред југа, шамарају и скидају дрес. Бежи ти мали од Топчидера, то ти је најбитније.
G

Goost

pre preko 1 godinu

Inače, Mića Ivanić je partizanovac od detinjstva. To se zna.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ivanic nije hteo u Partizan? Pa on je partizanovac, pricao javno o tome, nije nikakva tajna...
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Vojvodina je mogla da odbije Zvezdu samo i jedino ako je Zvezda htela da sad u januaru dovede igrača. U suprotnom, samo treba da mu ponudi ugovor, i on će da dođe na leto. A to što su odbili Zvezdu ne čudi, da je Partizan nudio, to bi prihvatili... Ipak sa njima tesno sarađuju...
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ma da, zna se inace da Vojvodina pusta Partizanu, a stalno igra na noz sa Zvezdom. U kom paralelnom univerzumu ti zivis, druze, blago li se samo tebi...
L

LESTRA

pre preko 1 godinu

Dati mu tih 600 hiljada sada na ruke i od leta je nas,kakvi bre pregovori sa vosom kao da se oni tu nesto pitaju
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

A koliko smo samo igraca unistili...nece bre sansu dobiti...pa u ovoj ligi gde protiv kolubare vodimo 5:0 na poluvremenu nasi treneri ubacuju krsticica, srnica...pa kad ces sansu dati klincu?
S

Somborac

pre preko 1 godinu

Decko je dobar ali je previse izvikan,po meni mali Milos Lukovic iz IMT-a je bolji igrac isto je godiste kao Milosevic,igra standardno u prvoj ligi gde je vec postigao 6 golova i 1 u kupu,vuce svoj tim u superligu i najbolji igrac je tima, bolje da njega dovedemo.
D

Dzoni77

pre preko 1 godinu

Nego, šta je s Zvezdinom školom? Ili drugi bolje rade s mladima.... Da su pametni pa da nijednog igrača ne prodaju besnim blizancima..... Mogu i sami da prodaju inostranstvu, veća zarada .
N

News

pre preko 1 godinu

Lukovic je dobar igrac ali nemoze se prva liga Srbije porediti sa evropskim prvenstvom.

CYZ33

pre preko 1 godinu

Jeste bolje jer taj za bolju ligu i nije
G

Gostkj

pre preko 1 godinu

Pa i Mijatović iz Zvezde je u Grafičaru imao 5 golova na 8 mečeva u prvoj ligi, Šljivić je imao 4 gola i par asistencija na 10ak mečeva i onda su ga sklonili.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Ne vidim zasto davati sada 600 hiljada kad se moze sad 6 meseci pre kraja ugovora dogovoriti (kao prethodno sa Ohijem) za leto da dodje za dz.Svakako je mlad i nije da se bez njega ovih par meseci ne moze a ne moze ga Vosa prodati ( ako on to ne zeli) u neki drugi klub.Doduse mislim da momak nije zainteresovan da predje u Zvezdu (posto je ako se ne varam izjavio jednom da ne bi igrao za Zvezdu i Partizan) ali ne bi ga ni bacenih 600 hiljada koje ne idu njemu nego Vojvodini privuklo tome ako vec nece.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

A sta kao to se sme...
S

SvrakaShearer

pre preko 1 godinu

Tako je jedino prirodno i normalno. Bravo Vošo P.s. ovo je daleko najbolja odluka i za igrača i za klub
Z

Za klub

pre preko 1 godinu

Nije dobra opcija, on će otići za 6 meseci besplatno.
C

Carobna frula

pre preko 1 godinu

@Za klub Nece otici besplatno ako ode tokom zimskog prelaznog roka.
N

News

pre preko 1 godinu

Vojvodina nece dobiti ni euro na leto. Svugde u svetu klubovi prodaju svoje igrace svakom, samo kod nas u Srbiji pojedinci nece da prodaju Zvezdi i Partizanu a u ekipi Vojvodine trenutno su vecina bivsi igraci vecitih. Simic,Nikolic,Vitas etc.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Baš dobra odluka - on neće da produži ugovor, oni ga neće stavljati u tim i na kraju ide bez obeštećenja. Onda neka Vojvodina ćera inat. Lično sam za to da igrač ostane u Srbiji dok ne ojača i napreduje, da im se više da šansa da igraju, da se radi sa njima da mogu posle da idu kao formirani igrači i da slušaju srce, a ne menadžere i često nezajažkjive roditelje. A za to nam treba i dobra, stabilna i pouzdana liga, a ne ovaj mulj
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Nema veze moze i da se predje na plan b,posto decku istice ugovor sa vojvodinom za 6 meseci da mu se vec sada da neka kinta kako bi potpisao predugovor sa nama pa makar mu dali tih 600k i da u julu predje kod nas potpisujuci visegodisnji ugovor,onda su tu njegov sadasnji klub apsolutno nista ne pita.
G

Gaxter

pre preko 1 godinu

Sačekati leto i dovesti ga za džabe,kad već ovi glume ludilo i neće da ga prodaju,ponuđeni ko počašćeni.
Л

Лацио

pre preko 1 godinu

Браво! Спасите дечку каријеру. Не знам да ли се сећају људи доласка и дебија Петра Станића? Дечко је у свега пар потеза показао више фудбалског него сви гардисти за деценију у Звезди. После га слали у Панчево, у Графичар да би га сада понудили у склопу трансфера новог клинца. Ни поштену шансу није добио, а само је 1 у питај бога колико. Срам вас било. Само муљајте те ваше Одаде, Мустафе и Срниће. Да су којим случајем Тадић, Костић, Сергеј као клинци дошли код ових несретника, сад би играли другу лигу... Нико у близанце, бежите децо што даље.
g

ganga

pre preko 1 godinu

Ma da,eno ga dominira u Spartaku ili gde već.... Niko od njih nije igrač koji pravi razliku ili koji bi Zvezdi doneo benefit odmah. Kad se setim kuknjave za Radulovića ...
e

esex

pre preko 1 godinu

Stanic ni u spartaku ne odskace,pratim svako kolo,prosek igrac.pitanje je zasto su ga uopste i dovodili u zvezdu.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Инат је најгори занат. Неће 600 хиљада сада, али ће доћи бесплатно на лето. Једино што може да спречи трансфер је чињеница да у Звезди предност имају полупанци типа Кулибали.
@

@bratina

pre preko 1 godinu

Kulibali je prošlost, moguće da će ovaj špic iz Sent Etjena da dodje.
N

News

pre preko 1 godinu

Nije inat vec mrznja pojedinih ljudi iz uprave FK Vojvodine prema Srbiji i direktno prema Zvezdi i Partizanu.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@News Ostavi svoj bolesni nacionalizam i mrznju za kucu ako vec moras negdje da ih siris. Ovde je tema sport.