Stefan Cvijović Cvija i Jovana Strinić
Stefan Cvijović Cvija i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad se kladi Cvija, ne može bez emocija

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.02.19. | 10:59

Poznati pevač otkrio nam je koja mu je taktika za sastavljanje tiketa, koje timove voli, a posebno će vas iznenaditi koja mu je omiljena liga

Emocija je glavni sastojak u pesmama Stefana Cvijovića Cvije, a ne manjka je ni na tiketima koje sastavlja popularni muzičar.

Izabrane vesti

Ko prati Cviju verovatno zna da je bio veoma talentovan golman, a i pošto je okačio rukavice o klin, zadržao je pasiju prema fudbalu, koju često začini i igranjem tiketa.

Pomenuli smo emociju, i Cvija priznaje da mu je upravo to osećanje jedan od glavnih pokretača kad treba da izabere na koji će se tip kladiti. Nekad pozitivna, prema klubovima koje voli, nekad negativna, prema klubovima koje, kako priznaje, ne voli još od malih nogu.

Kad pogledate koje je parove izabrao za „Tiket za vikend“ Mozzart TV-a biće vam jasno da se jedan od najpoznatijih predstavnika žanra omiljenog kod mlađe publike koji suvereno gospodari Jutjubom posebno raduje pobedama klubova za koje igraju fudbaleri s prostora Balkana, a šta je još otkrio našoj Jovani Strinić pogledajte u novoj emisiji Mozzart TV-a...

 


tagovi

Stefan CvijovićTiket za vikendJovana StrinićMozzart TVbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara