Komentari na vest

Mrkela: Imamo brze igrače koji mogu da odgovore na Monakovu fiziku; Uspeh je i proleće u Ligi konferencija

P

Princip

pre preko 1 godinu

Napolje neznalico
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Čekajte bre Zvezdaši,zar nije bio neuspeh kad nije izborena LS,pljuvanje po patak daca takmičenju koji igraju nižerazredni klubovi tipa Partizan, onda je bilo namerno smo ispali da bi igrali lakše takmičenje, jer tu necem i možemo da se nadamo(ili koja god opravdanja). E sada ispadamo iz slabijeg takmičenja i nadamo se patak daca takmičenju, jer to bi bio uspeh. Ahahahahaha, sram vas bilo
Č

Čika Dača

pre preko 1 godinu

Pre početka sezone obećavali LŠ, sad kažu okej je i LK? Obraz djon! Dno dna, jedva čekam da vam vidim leđa
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Prolece u LK nije nikakav uspeh
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Одакле му храброст да изађе из рупе? Зашто му неко не постави питања из његове надлежности? Ко сутра игра задњег везног? Зашто Пешић нема замену? Зашто прошлогодишња трећа опција игра десног бека? Ко је одговоран за Кулибалија? Зашто се задовољавамо са кораком у назад? Докле мислите да просипате клупске паре на ваше промашаје? Са каквим кадром мислиш да играш лш? Ако ће да нас пуне боље да тамо не идемо.
Z

Znači

pre preko 1 godinu

Nije problem da Zvezda bude na kraju prvenstva treća pa da igra LK? Prva neka bude Vojvodina ili Čuka pa neka igra LŠ, jer bi inače ispali pre grupne faze, a drugi neka bude Partizan mozda se izbori za LŠ a ako ne onda LE.. hahahaha čuj nije problem za Zvezdu da igra LK!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Nije problem u trenutnoj situaciji gde mozemo da ostanemo i bez te konferencije a ide se na opstanak u LE.
G

Gost101

pre preko 1 godinu

Uspeh liga konferencija? HAHAHAAAA Cekaj Mrkela da te delije nesto pitaju. Zar niste pricali da iz godine u godinu dizemo lestvicu gore? I sada ti imas obraza da nama kazes uspeh je i liga konferencije? uspeh je sa konja na magarca? uspeh je KORAK UNAZAD? Ko je ovde lud? Mi nismo,ali vi uporno pokusavate da nas pravite budalama!!!! Toliko Evrope,LS,LIGE EVROPE,PROKECA U EVROPI,MILIONA,KAMIONA i ti ladno kazes usoeh je korak unazad? Pa treba da vas je sramota!!!!! Stidite se g.zice kada obraza NEMATE!!!!!
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Ovo što priča Mrkela, verovatno vam je lagan uvod u ono što je svako normalan video, a to je suočavanje sa velikim dugovima koje su napravili. Mulja se, maže se, ali ne može tako doveka kada svake godine posluješ u minusu.
G

Gost6678

pre preko 1 godinu

Misli se da je ovako tesko grupi biti treći uspeh a ne da je takmicenje kao takmicenje uspeh
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Imamo brze igrače? Bože, pa ovaj čovek čak ne zna ni igrace..,.da sine Mito, imamo - svega 2 ...Bukarija i Mitrovica, a ostali sve puževi golaći, koji sluze po terenu...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

"Primarni cilj je grupna faza Lige šampiona", pa "primarni cilj je Liga Evrope", a sada je "dobra i Liga konferencija". U prevodu neka se spreme poreski obveznici Srbije za dodatni namet za finansiranje notornog gubitaša. Copy-paste druga strana Topčiderskog brda. Dokle BRE više, prodavci magle?
G

Gost emisije

pre preko 1 godinu

Ako je tebi ok i LK, nadam se da nećemo od sledeće sezone imati prilike da slušamo tvoje nebulozne izjave opet!!!
1

149

pre preko 1 godinu

Kako uspeh liga konferencije? To je kako ste rekli kup slavice ćukteraš? Nije više jel???
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Daj bre mrkela sto razocaravas ovu mladju populaciju, pa ova deca misli da ste vi stvarno veliku klub da ste u rangu sa Barselonom, Realom, Mancesterom, sada kada kazes da vam je i lk dovoljna pa oni se jadni smorili, smatrali su da to nije vas nivo..😀😀😀
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Kolko znam a pamtim mnogo godina vas primarni cilj je da budete u rangu Crvene Zvezde sampiona sveta. Inace ovaj bulazni i vreme je da neko strucan pocne da dovodi igrace. Dosta vise sa ugradjivanjima u transvere stranaca koji nisu nivo Zvezde a ne pojacanja za klub.
J

Jones

pre preko 1 godinu

Radujem se danu kada će ova neznalica otići iz Zvezde.
1

1981

pre preko 1 godinu

Najbolji tim od Barija se zadovoljava učestvovanjem u Ligi Konferencija?!
M

Mirko mirko

pre preko 1 godinu

Gde su promasaji "gospodine"????
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Sa tobom na čelu skautinga-sve je uspjeh.
S

Sale1

pre preko 1 godinu

Njega namerno stavljaju da nas ovde iritira !!!! Covece ,shvati da te niko ne voli ,da si totalbi promasaj . Jednostavno odlazi !!!! Lepo bi bilo da sve promasaje OGROMNE platis iz svog dzepa !!!
F

FlashGordonPetrich

pre preko 1 godinu

Sve je uspeh osim neuspeha 😎 Zbogom pusti snovi, Slavice evo nas!
a

a bre da bre

pre preko 1 godinu

Sto se tice lige konferencija, bicete prisutni na konferenciji posle utakmice, od Evrope toliko sto se vas tice, za vas nece biti zime, ipak GASPROM vam je sponzor😁
b

bugiber

pre preko 1 godinu

Vasa posljedna evropska utakmica ove sezone ...Uzivajte
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Bolje da budemo 4. nego da igramo ligu konferencija! U tom slučaju bi se posvetili glavnom cilju a to je direktan plasman u LŠ. Proleće u konferenciji ne znači baš ništa. Nacionalni koeficijent veše neće obezbeđiivati direktan plasman u LŠ. Interesovanje bi bilo slabo pa ni finansiski ne bi baš zaradili. Klubski koeficijent bi popravili ali više će se popraviti direktnim plasmanom u LŠ. Prvenstvo je prioritet svih prioriteta.
1

1346

pre preko 1 godinu

Ima smisla ali trebaju da dovedu pojačanja na zimu i u najgorem slučaju pre letnjih priprema. Naravno da izdvoje od projektovanih 25 miliona evra u tu svrhu po dva miliona evra za četiri, pet novih igrača.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Jel znate šta je ovde najgore. Što onaj Prevarant potura onog mučnog Tozu da potpisuje se papire, ugovore, kredite, itd itd itd. Pa kada Djavo bude došao po svoje, neće Prevaranta da traže nego mučnog Tozu. A Prevarant će samo da ispari sa punim koferima love, kao što je to uradio i u predhodnom klubu. ZVEZDA ZVEZDAŠIMA.
j

jajajajajaj

pre preko 1 godinu

u ligi evrope pa da idemo na barsu,ajax,leverhuzen,sahtjor,salzburg,juve..milina xD da odemo u tu lk slavice cukteras i da se tucemo u bulju od srece
S

Sale1

pre preko 1 godinu

Covece ,botu jedan ostavio si 70 poruka sa Slavicom Cukteras .Idi leci se .Nije bolest sve sto boli !!!!
e

ekspert

pre preko 1 godinu

Bolje bi bilo da se ne oglašava koliko si promašaja napravio
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Ако смем само да приметим да су ликови који су поверовали у причу да је ово тим за полуфинале лиге европе исти ликови који сада кукају што смо пред испадањем. Ја лично нисам био превише оптимистичан, група у којој су Монако, врх Француске лиге и тим пројектован за ЛШ, Трабзон, шампион Турске и тим пројектован за ЛШ и Фернецварош, прошлогодишњи учесник ЛШ и шампион Мађарске. Јако, јако тежак жреб, и то је сваком познаваоцу фудбала било јасно. Ту нијансе одлучују, и све у свему, будући да је ово екипа коју није селектирао садашњи тренер, са којим нису прошли припреме, екипа која је дефицитарна на пар кључних позиција, ја сам сасвим задовољан приказаним, пораз на баш глуп начин од Монака, у Турској надиграни, поштено изгубили, разбили Ференцварош у БГ и тесно изгубили тамо (што је можда и једини кикс по мени, требало је бар бод тамо да узмемо). Екипа остала на плус 7, штуца против бункера (последица дефицитарих позиција), али побеђује рутински. Јако позитивно што се даје шанса младима, очекујем више минута за Мијатовића, Митровића, Азарова, Мустафу, Станковића и Лековића пре свега. Доста Цокна ротира, што уопште није лоше јер екипа има доста играча и мора већина да буде са минутима у ногама. По мени, на зиму не треба много активности на тржишту, него лепо скаутовати играче за лето, евентуално потписати неког коме уговор истиче. Лето је кључно, треба оформити тим који може да игра на нивоу типа Макабија ове године у ЛШ и која може да узме то треће место у групи.
g

gost1234

pre preko 1 godinu

Bravo mito bekrijo, pa vam da ponude da igrate i kup Albanije za vas bi to bio uspeh, obraz,-djon, pamet-nula, odgovrnost i dostojanstvo!!! Pa kako se to pise???
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Smrdljivko :iskreno se nadam da će te biti 4.u grupi!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

A i to će nam doneti ligu šampiona sledeće godine, a vi plačite od muke.
l

liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Odlazi ustvo!

RARITET

pre preko 1 godinu

Znaci ovo vise nije cipiripi kup,kup Slavice Cukteras ili Hanke Paldum?
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Jeste, ali kad vec nismo imali srece u grupi, daj sta das.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

A sad nije,sad je to takmicenje koje je osvojio Murinjo!
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Oni licno nisu ni rekli da je cipiripi kup. Navijaci kazu da jeste sto i nije daleko od istine. Dobra stvar u toj LK je bodovanje i nista vise.Mada od nokaut faze kada se prikljuce ekipe iz LE pocne i da lici na intertoto. Bice nam smesno i kada ga Zvezda bude igrala
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Ako ga nekada budemo igrali ne znaci da to nece biti cirkuzantski kup.Narocito grupne faze tog takmicenja su smesne.A ovaj covek sa slike nikada to nije izjavio. Vi lazete i verujete u to sto lazete
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

MRŠ iz Zvezde!!!...
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Hahahaha sad je tamo uspeh hahahahhaha
P

Podrška upravi

pre preko 1 godinu

Da nije bilo Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu, odavno bi bio katanac na stadionu Zvezde. Oni su naši spasioci. Svi da podržite Gospodina Dr Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo oni mogu da nas vodu u pobede. I pored svi uspeha ovde godinama vode lažna propagandu protiv Gospodina Dr Terzića i Gospodina Mrkelu . NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA koji ima i Nik UNUK DJENERALA, Don Vito Corleone, Visente Del Boske, Škrabotina, Iz šljivika, SilverSurfer, Drvo, Nebo, DSCZ, Sladajac, d. g, Esex, VecaBgd, Novak majstor, CaleB pravi, ranGo, Polakote, itd itd itd itd. Neka dobro znaju da će Gospodin Terzić i Gospodin Mrkela do penzije voditi Zvezdu. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. A ovi što ih godinama ovde napadaju to su ubačeni komšijski Trojanci da spinuju laži protiv Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo napred Gospodine Terziću i Gospodine Mrkela u inat ovim nabrojanim lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
E

Ej ti

pre preko 1 godinu

U INAT DUŠMANIMA 🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I jos da dodam da Dr.Zvezdan Terzic nije kriv u postupku za transfere u OFK Beogradu nego ga Partizanovi generali namestaju zato sto je lep,pametan,uspesan i pre svega posten!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Boze Gospode
Q

QwertzPa013

pre preko 1 godinu

Ne nije uspeh! Zamena teze umesto odgovnornosti, ako ne prodjemo dalje u LE, daj ostavku i da se ne ljubimo.
p

polakote

pre preko 1 godinu

verovatno na brzini u igri mislis na ultra brzog kulibalija ili na spide gonzalese kataija i rodica( za koje posle 30 minuta utakmice treba unositi nosila da ih iznesu sa terdna) ili za kiksaru kangu i matorog macora na holu busnog ko siti. sram te bilo para koje dye pokrali a osakatili klub prepun preskupih matorih baba s svr da bi se tefzic i yti direktore naplatili mrsiy zvezde. napolje terzic i mrkela

veljkoss

pre preko 1 godinu

Kako te nije sramota da pljuješ Katajia i Rodu?
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali sutra ispadamo sto posto nazalost ali tako stoje stvari.
J

Joo

pre preko 1 godinu

Hvala ti sto si doveo Pesica i prodao onog smotanka Ohija!!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

pre 3 meseca ovo je bio tim za polufinale lige evrope... sad je i konferencija uspeh.... kad ce se terza pojaviti u palati pravde, zna li sta?
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Znači više nije cipiripi kup....
p

plavac

pre preko 1 godinu

sad je samo kup slavice ćukteraš
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Ma važi majstore. Pre početka sezone ste izračunali koliko para će te zaraditi ove sezone od lige šampiona. A i rekli ste da možemo do polufinala LE. A sada je i LK uspeh. Nego ti objasni vaše galaktikose La Prevara, Tomane, Dioni, Rišairo, Falko, Kulibali itd itd itd itdddddd. Ima ih koliko hoćeš da ih sve ne nabrajam trebaće mi pola sata.
s

sale1

pre preko 1 godinu

sve da plati iz svog dzepa !!!!
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Nazalost, ovog cemo gledati godinama

бартендер

pre preko 1 godinu

Наш највећи успјех би био кад би ти поднео оставку сад у зумској паузи!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Uf, uf... Na pocetku sezone nikad jaci tim od Barija, idemo na LS. Posle toga bese LE nam je po meri, napadamo prvo mesto u grupi. Sad je uredu i LK? Nije druze uredu, da ste doveli zadnjeg veznog, desnog beka i spica na vreme igrali bi verovatno LS.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Sram te bilo, pre samo par meseci ste se i ti i tvoj satrap širili kako imamo tim za polu-finale Lige Evrope, a sad se praviš blesav i izjavljuješ kako će biti uspeh ako se uopšte plasiramo u prolećnu fazu lige kikirikija. Sram te bilo za prodaju Pavkova i Ohija, a dovođenje Kulibalija, sram te bilo za nedovođenje bekova i zadnjih veznih, sram te bilo igračkog kadra prosečno starog 30 godina, sram te bilo za sve što si uradio u proteklih iks godina, a nemaš nameru da prihvatiš odgovornost i odeš. Dok je tebe i takvih, nama spasa nema.
H

Hemija

pre preko 1 godinu

Ne znam koju hemiju koristi Mrkela ako misli da imamo odgovor na njihovu fiziku.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Botovi na mukama. Ne mogu protiv sefova pisati, a kako da pisu da je uspjeh LK kad je to citavu jesen bio kup Hanke Paldum i slicni vrlo humoristicni opisi..?
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

To i dalje jeste kup Hanke Paldum. Ali realna opcija jeste da ako pobedimo verovatno idemo tamo, a ako ne pobedimo, cak ni tamo. Tako da, daj sta das. A i ono, bodovi i lova slicni, samo protivnici dosta slabiji...
D

Dspi direktore

pre preko 1 godinu

Mrkela gleda utakmice sa Lalatom, pa im sve deluje veoma brzo!
p

plavac

pre preko 1 godinu

ovoga mi krsta,'naš kak'a roba stigla iz srednje zemlje
p

požega

pre preko 1 godinu

Polufinale Lige Evrope?
G

Gostgg3+

pre preko 1 godinu

А до пре два месеца сте трубили на сва уста да је лш Звездин ранг... Сад је и лк успех. Јако ми је жао што сте у Звезди, што ведрите и облачите и никакав посао не радите. Још сте за све то дебело плаћени. Срамна управа без образа
Т

Танасије ЦЗБГ

pre preko 1 godinu

Мрш из Звезде!!!
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Kako sad da je i uspeh proleće u LK, kad je to za gromadu kup Slavice itd.
C

Czz

pre preko 1 godinu

Imamo i tebe kao sportskog direktora. Ali ti ne znas da odgovoris ni na jedan jedini prelazni rok. I tu propadamo, i tako se gasimo. Napolje paraziti jedni. Sto dalje od sporta
m

milivoje m

pre preko 1 godinu

Kulibali,vodi ga kuci bruko jedna,nije on decko kriv ,naravno vi ste krivi koji ste ga doveli.trazi cu odstetu od uprave koja nanosi dusevni bol nama zvezdasima dovodjenjem ovakvih krseva.
v

vucko90

pre preko 1 godinu

A beše neuspeh sve osim lige šampiona
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kakav si ti Licemer. Pre početka sezone već ste uračunali prihode od LŠ ove sezone, a sada je i LK uspeh. Umesto što ste celo leto pričali bajke o najjačem timu od Barija, da ste doveli kvalitetne igrače, igrali bi LŠ. Nikada lakši put do LŠ nismo imali nego predhodne dve godine, a vi ste to usrali.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Cuti neznalice.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Nabroj tri brza igrača iz prve postave. Prva dva su Bukari i Mitrović. Ko je treći? Godinama stvarate tim od 30+ i nije te sramota da izjaviš ovako nešto? Ajde sikter iz Zvezde!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Sad ce neko da ti kaze Mustafa je brz, a covek ne moze da se sastavi, ne zna gde je levo.
z

zulu011

pre preko 1 godinu

Od kada je za najveći klub na Balkanu, Liga konferencije uspeh?!
l

legionr993

pre preko 1 godinu

prvo najave napad na finale lige evrope pa sad uspeh i liga konferencija.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

sine mi smo nekada pobedjivli liverpool bili egal sa krasnodarom arsenalom u sred lontona jang bojsom kopenhagenom koji je tada bio 50% slabiji od ovog sada.