Komentari na vest

Mrkela jasan i glasan: Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u prvenstvu

P

Popsi

pre 8 meseci

Ja ne znam šta tačno radi Mrkela u Zvezdi, a poraz koji smo doživeli se dešava jednom u 5 ili 10 godina kao Borac na Marakani onomad.
Z

Zvezda Berlin

pre 8 meseci

Gospodo iz Zvezde, prestanite da budete prepotentni. Ponasate se kao da ste unapred uzeli titulu i da samo treba da izadjete na teren da bi ste pobedili. Terzic prica o problemu terena…ma problem je sto ste se opustili i umislil, sto ste jos po odmorima, a ne uz tim protiv Vozdovca.
J

Još jednom

pre 8 meseci

Treba obaviti “pripreme” još jednom…
N

Nedeljko Kokot@Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Don Vito Corleone – na kraju komentara kaže: “Podrška za Bahara i sve igrače pogotovo Afrikance”. On na razvalinama sopstvenih zabluda ponovo banalizuje i vulgarizuje vrednost potpuno bezvrednih Afrikanaca, koji su došli u Srbiju da nam prodaju znanje iz fudbala, nama koji smo bili prvaci planete i Evrope u uzrastu U21. Što kaže srpska narodna poslovica: “Jadna majko, jadnih li svatova”!
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Nažalost poznatom stihoklepcu sa kodnim znakom Don Vito Corleone, u poslednje vreme nam se javljaju sve više čitalaca koji žele da pristupe našem pokretu. Evidentno je da nam se priključio i pokret “Sledbenici DVK-a”, kao i nekoliko čitalaca koji ostavljaju svoje komentare pod imenom našeg pokreta! Geslo našeg pokreta je promocija mladih, talentovanih igrača iz Zvezdine škole, kao i iznošenje istine o nekvalitetu Afričkih “kapitalaca” u srpskom fudbalu. Ovi foliranti iz Afrike su samo oruđe u rukama menadžersko-klupskih struktura, a služe im isključivo u lukrativne svrhe! Mladi igrači Voždovca su ogolili turobnu istinu o niskom kvalitetu Zvezdinih Afrikanaca!
O

Objasnjenje

pre 8 meseci

Poslednjih 30 i kusur godina se nesecam da je Zvezda krenula u takmicenje bez centarfora.Nema ga ni na klupi, zaista neverovatno.Ne cenim da je to ni dobro ni lose,samo konstaiujem iz ugla gledaoca Jeste se fudbal mnogo promenio ali kome da centriras kome! A Mitrovic i Bukari centriraju i mi to radimo dosta cesto dvadesetak i vise puta na utakmici.Sta je cilj ako centriras a tamo nema nikog.Jednom je bio Olajnika u prolazu i precka.
K

Kad je muka, di si Đuka

pre 8 meseci

Kad teče med i mleko, Terza drži katedru, a kad mečka zaigra na vrata Mrkela je frontmen.
P

Pokret Don VitoCorleone@Džigerica

pre 8 meseci

@Džigerica – Hvala ti na interesovanju koje si pokazao za naš pokret! Nažalost, moramo te obavestiti da nismo u kontaktu sa individuom pod kodnim znakom “Don Vito Corleone”! Saznali smo iz njegovih komentara, da uglavnom priča o zaštiti njegovog hipotetičkog nika, kojeg je u stvari posudio od našeg pokreta. Voli čovek da se kiti tuđim perjem! Ali, nama to ne smeta! Još dve karakteristike njegovih komentara su apologetska tirade o zvezdinim Afrikancima uz nedvosmislenu podršku, pljuvanje po onom klubu, iz susedstva, u nekrofilskim dresovima. Takođe se vidi, da je ova individua veoma vešta u pisanju petparačkih stihova, rima, o vrednostima Zvezde!
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Mogu da shvatim da Mocart ne može da utiče na kradju Nikova, ali ne mogu da shvatim da nećete u velikoj većini slučajeva da mi pustite komentar kada ja kulturno i bez ružnih reči odgovorim malom kradljivcu mog Nika i ostalih Zvezdaških Nikova. Od poslednjih 20 komentara na ovoj vesti, on je ostavio više od pola i to sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Da stvar bude još više tragikomična, napiše komentar sa ukradenim Nikom pa nekoliko puta sam sebi odgovara i čestita na komentaru sa opet ukradenim Nikovima, pa ovo nema ni kud Kustirice na filmu. Podrška za Bahara i sve igrače pogotovo Afrikance.
Д

Делија 91

pre 8 meseci

Звезда није смела да себи дозволи луксуз да ти идаље будеш спортски директор.. Од 2017 године 50 промашених појачања,а 0 погођених.. Да имаш образа давно би поднео оставку.. Срам те било, ти ћеш неког да нападаш...Трансвер политика иди ми дођи ми... Бурмаз вам није ваљо,Теодоровић такође ,ал зато Кулибали топ нападач класа.. Таман се уиграла екипа и изгледало је одлично ви продате Ераковића и све зезнете..Са Милуновићем,Спајићем и Дегенеком,Родићем не може ни Мозарт бет суперлига више да се игра о Лш и да не говоримо.. И наравно да смемо да изгубимо,кад могу Реал,Барса,Ливерпул и.т.д може и Звезда.. Бахар је ту до зиме најкасније не због резултата,већ због управе,јер ту већ избијају чарке. Мислим на случај Адо.. Лик ништа није показо на припремним утакмцима,Бахар лепо каже лош је и на тренигу а Терзић и Мркела га убеђују да га стави у протокол. То нема нигде.. И већ кад паметују Бахару нек објаснис Терзићев трансфер у Фиорентину.. Уместо да Звезди легну паре на рачун,Звезда плаћа излазни трансфер то нема нигде..
P

Pokret dvc

pre 8 meseci

Sa Mrkelom nema šale. Bahar ako je pametan, shvatio bi ovo kao pretposlednju opomenu. Izgubi li šansu za dobar plasman u grupi odmah na pocetku, smeniće ga Mitar očas posla. Strani treneri ovde ipak nisu rešenje. Ne poznaju prilike a i realno JSL im je samo odskocna daska. Neka prica ko sta hoce ali sa Coknom smo Zmajeve ispratili sa 6 komada u mrezi. Zasto je sklonjen Kanga, mirni momak iz Bačkog Jarka i bitanga iz Srbobrana? Dekara se posvadjao samo sa Ohijem jer se nabacivo ženi a ovaj nam otera pola tima a pritom jos prosipa bodove. Alo prijatelju, o cemu pricamo? Poslednja opomena! Zvezda iznad svega!
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Poraz u nasoj ligi je, znaci, nenormalnost? Pa, zato nam i jeste liga takva kakva je. Umjesto da bude pozitivna stvar kad neki uslovno receno manji klub pobjedi Partizan ili Zvezdu, ljudi u nasem fudbalu na to gledaju kao na neku katastrofu. Nikad nama nece biti bolje sa takvim mentalitetom i takvim nacinom razmisljanja. Cuj, "Zvezda ne moze priustiti poraze u prvenstvu???" Zalosniju izjavu u srpskom sportu odavno nisam procitao.
D

Djape NBG

pre 8 meseci

Vi koji pljujete na komentaru ovog teksta po SLS, setite se da je mlada ekipa Voždovca, prosečne starosti 21,5 godina, bez ijednog “kapitalca” iz Afrike, ponizila Zvezdu, sa svim afričkim “kapitalcima”, a pet ih je bilo u timu! Naravoučenije: srpskom fudbalu trebaju talentovani srpski klinci i dobar trener, a ne trebaju mu loši Afrikanci i treneri mediokriteti!, kojima se iz raznih menadžersko-lukrativnih razloga nameću Afrikanci, koji ne donose nikakvu razliku na terenu! Kad je neki Afrikanac iz SLS, otišao u neku evropsku ligu?! Nikada, a možda ni kasnije!
m

miki333

pre 8 meseci

Pravis tim za ligu sampiona a dozvolis sebi da primis 3 komada od smesnog vozdovca... ocigledno da tu nesto je stima, ili trener problem ili igraci koji ne mogu koncepciju trenera da isprate... doveli raspalog degeneka, decko ocajan, dragovic mislima ko zna gde se nalazi oterali igrace koji su se borili za zvezdu i ginuli na terenu... kraso se seta po terenu...omladinci nam jure rezultat protiv vozdovca, lucic uz svo duzno postovanje nezreo za prvi tim... gde im je centarfor? igas protov bunkera sa dva zadnja vezna, a kanga sedi na klupi...sve u svemu ili ovaj trener veze nema ili nije slucajno ovako lose postavio igru i igrace
I

Ivan P.

pre 8 meseci

znaci, vrati Borjana, Srnica, Gobeljica. Rasteraj Dragovica, Degeneka i ove nove strance. Ako to ne pomogne, izmisli masinu za putovanje kroz vreme, spreci nastanak fudbala.
m

miki343

pre 8 meseci

re Ivan. da li smo sa navedeni. igracima izgubili ijednu utakmicu u protekle dve godine? Ivanic i katai nisu povredjeni bec sklonjeni iz tima isto kao i kanga... njemu kangva igra protiv ekipa koji parkiraju autobus ispred sesnest, a degenk je nekada bio igrac... sve u svemu nista ovo ne valja... ko nam igra centarfora??? covek igra protov bunkera sa laznom deverkom napred... cirkus...
D

Daj faul@miki333

pre 8 meseci

@miki333 – kaže: “Pravis tim za ligu sampiona a dozvolis sebi da primis 3 komada od smesnog vozdovca”! Druže “miki333”, ti u svom komentaru potcenjuješ mlade igrače Voždovca, koji su 75 minuta sakrili loptu, pogodi kome?! Afrčkim “kapitalcima”, najavljivanim kao iznenađenje za grupnu fazu LŠ. Umesto da pišeš o “smešnim” Afrikancima, ti potcenjuješ mlade igrače Voždovca i njima daješ epitet “smešnih”, umesto da kažeš pravu istinu! Za tvoju informaciju, “smešni Voždovac” je učinio “smešnim” te čuvene gromade iz Afrike! Tek kako će biti “smešno” kada se smešni Afrikanci pojave u LŠ! To će biti tragi-komično!
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

U ovom nadahnutom intervjuu g. Mrkela nam ni jednom rečju nije objasnio negledljive predstave koje su nam prikazali afrički internacionalci! Sa realnim fudbalom ovo nije imalo blage veze, samo pešačenje, smaranje, apsolutno negledljivo! Ne znam da li su oni projektovani da igraju u grupnoj fazi LŠ?! Molim g. Mrkelu da nam malo pojasni ovaj fenomen!
D

Džigerica@Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Pokret Don Vito Corleone – Ne znam da li poznati stihoklepac sa nikom Don Vito Corleone pripada vašem pokretu, ili je on slobodan strelac, jer u poslednjim javljanjima u svojim komentarima ne daje nedvosmislenu podršku Afrikancima, posle debakla Zvezde protiv zmajeva, gde su se Zvezdini Afrikanci obrukali i svojim nečinjenjem na terenu doprineli Zvezdinom debaklu. U ranijim komentarima Don Vito Corleone je Afrikancima davao nedvosmislenu podršku, na kraju tekstova uvek naglašenu velikim slovima! Sada je utihnuo! Don Vito, molim te za jedan stručan komentar, kakva su tvoja očekivanja od ovih gromada iz Afrike, u sve bližoj LŠ?! Unapred hvala!
s

sledbenici DVC-a

pre 8 meseci

Narod ne zna sta da misli posle svega ovoga. Evo i Mrkela nije podrzao trenera i momke. Igraci iz Afrike potpuno podbacili, Bakar nemusto nesto promrljao i nestao... Molimo Don Vita da nas uputi malo i da svoj strucan komentar. Takodje nije realno da nas Lalat ode iz jedne Zorje tek tako. Mislim da ga spremaju za zimu ako se desi debakl. Taman tad Bokiju, Srni i Falku isticu pozajmnice a i Kangu, Magika i Miću Ivanića da vrati gde im je mesto. Doveo je tonu nekih svojih igraca, imao podrsku ali ovo prosipanje bodova moze skupo da nas kosta. Mozda cak i titule i LS sledece godine. Cokna je skoro dao inrervju za klupski sajt i pozalio se na komicnost lige u kojoj trenutno radi. Seik danas ovako, sutra onako... mesa mu se u rad i sastavlja tim... Zelja mu je da se oproba u LS i od toga nece odustati. Imamo naše trenere (eno i Deki gradi po Slaviji, greota je da placamo 5 stanih trenera pored nasih koji osecaju klub i tezinu dresa. Vito pomagaj!
P

Posetioc

pre 8 meseci

Čuj ovo ne mogu da dozvole sebi “luksuz” da gube u prvenstvu, pa u svakoj normalnoj iole kvalitetnoj ligi šampioni ma koliko dominantni bili gube po nekoliko mečeva u sezoni i još dosta nerešenih imaju samo je kod nas to “luksuz”, a hoce da budu konkurentni u LŠ, pa kako ako tokom cele sezone na domaćem frontu imaš kante za napucavanje i još plus jaku logistiku u vidu sudjenja i svega ostalog i to ne samo u direktnim okrsajima sa protivnicima nego i da se oni koji se pokažu da bar malo mogu da ih ugruže sakate u utakmicama protiv ostalih…liga mora da nam bude jača i organizovanija da bi ne samo šampion, ali i oni, nego i ostali klubovi bili koliko toliko konkurentni u Evropi.Neka Zvezda bude broj jedan u izboru vlasti i neka se tu gura najviše novca i neka imaju malo gurke u sudjenju kod spornih situacija ali neka se i ostalim klubovima obezbede pristojna sredstva za evropska takmicenja i fer sudjenje u ligi, neka se tako podigne i kvalitet lige i ujednacenost poveća i tako oni svi imaju jače utakmice naviku igranja pod pritiskom i ostalo, daj da Voša bude klub broj 3 da moze da ugrozi večite umeša u borbu za titulu da se privatni klubovi poput TSC ne sakate nego im se pomogne da rastu kad imaju zdravu priču, da se dignu Niš,Kg,Novi Pazar…tamo gde će ljudi iz tih sredina kad se vidi da se dobro radi i postoji kvalitet dolaziti na stadion da ti klubvi imaju kvalitet bar za LK a prva tri, četiri kluba da budu na minimum nivoa da mogu da ivraju LE, to se sve može kad bi se htelo, mi smo uvek bili talentovanija nacija za fudbal od tipa Belgijanaca pa i Grka i imamo potencijal da uz takav rad imamo i jaču ligu i da naši klubovi beleže bolje rezultate u evropskim takmičenjima.
i

idi bre begaj

pre 8 meseci

slazem se ...jak je vozdovac.Ove godine bas su ulozili,doveli proverene igrace,reprezentativce. Budzet im je ogroman a i atmosfera uzarena na krovu .
Z

Ziva istina

pre 8 meseci

Kako da izgubite u vasoj ligi? Nema logike zaista
G

GOST1234

pre 8 meseci

OD OVOG COVEKA NIKAD NISTA SUVISLO NECEMO CUTI!!!!!!!!!!! UVEK NEKE NEMUSTE RECENICE I POSTAPALICE. BOLJE DA NISTA NIJE REKAO..........................................
b

bitnoGost

pre 8 meseci

POJACANJA!!!!!!! Doveli ste besplatne igrace u sezoni gde su trenutni prihodi vec 40miliona evra. CENTARFOR, STOPER, ZADNJI VEZNI ili ce biti problema i dalje
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Cek,pa posle fiorentine ste pricali da cete pokoriti evropu.Kakva sad pojacanja?😂😂😂😂
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Kakvih 40 miliona evra, u kom ti svetu zivis. Maksimalno 25 miliona evra od LS. A rashodi za platu plus novac za dovodjenje igraca 35 miliona evra.
D

Dr Laza

pre 8 meseci

Slažemo se za loš dan, ali Zvezda takođe ne sme da dopusti loš dan, a ne godine, da joj Mrkela bude sportski direktor! Kikseva poslednjih godina nebrojeno, ove godine situaciju malo popravio Marko Marin, ali na pamet Mrkeli ne pada da prihvati deo krivice što su se ogromna sredstva potrošila na promašene investicije
Y

YayaT

pre 8 meseci

Imamo Lekovica,Milunovica i Spajica na klupi;Barak nijednog ne vidi u timu i dovodi Degeneka koga je sportski sektor oterao dva puta.Cak je i Rodic u timu silom prilika...Zvezda ima taj luksuz da ima 4 igraca odbrane u rosteru tima na koje trener ne racuna;to vam je nas sportski direktor.
г

гост 1312

pre 8 meseci

Лош дан, лоша утакмица, примили 3, изгубили, идемо даље, чуј не сме да се изгуби! Похвалите клинце из Вождовца, тренера. напишите нешто о њима, заслужили су… Сви ми који волимо Звезду знамо да Мићко није штопер за ЛШ, били смо против Дегенека, мислимо да нам треба централни везни, желимо шпица “убицу”, нико није слеп… Терзине приче о играчима за премијер лигу и остале бајке балалајке у фазону уста моја хвалите ме су смешне, овог бесмисленог лика који обитава на функцији директора годинама излишно је коментарисати!
J

Jovannnn

pre 8 meseci

A zašto? Jedan Real, Barca, Inter, Milan, Bajern, Dortmund itd. itd… gube utakmice… samo Zvezda ne sme ni nereseno da odigra… zato i jeste kako jeste …. Sramota

VecaBg1971

pre 8 meseci

Zato sto u svim tim ligama koje si nabrojao postoje klubovi, pored ovih vodecih, koji znaju da igraju fudbal, za razliku od Srbije i naseg tuznog prvenstva. Pokazao ti je TSC sa Bragom i Partizan sa Nordsjelandom, koji su daleko od najboljih klubova svoje zemlje. Ovo sto se desilo Zvezdi se nece desiti narednih 5...6 godina, ovo je bio incident, mnogo redji nego u jacim ligama. Opet kazem, bedno prvenstvo, Zvezda preslaba za bilo koje Evropsko takmicenje, to je jedino sto je pokazao Vozdovac za vikend.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@VecaBg1971 Druze, promasio si poentu. Ta Mrkelina izjava je apsolutno nenormalna. I ponistava bilo kakav smisao sportskog nadmentanja. Zamisli samo taj sport u kome samo jedan klub uvijek pobjedjuje i nikad ne gubi? Da li uopste razumijes sta je sport i ljepota sporta?
D

Dgj

pre 8 meseci

Poraz na vreme dosao, da se uvide nedostaci. Steta samo sto ce ovi momci ni krivi ni duzni morati da prime 7-8 komada na prolece jer, ko sto rece mita struka, porazi ne smeju da se desavaju.
Y

YayaT

pre 8 meseci

Ivanic,Katai i Kanga su srce tima;dzaba trcanje,kompjuteri,statistike....Gde su bili Lucic,Olajnika,Mitrovic i Kangva juce? Niko od njih nema lidersku crtu i iskustvo koja ova trojica poseduju.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Vanja Drkušić. Pregovori u toku. Samo obeštećenje da se dogovori.

FicaKg

pre 8 meseci

Шта прича овај дебил, само ствара огроман притисак на играче и тренера. Није реално да завршимо лигу 37/0/0 са гол разликом 160:10. И Бајерну и Ситију се деси да изгубе од последње пласираног, да имају по 30 шутева на гол али ништа те неће тај дан. Свакако ћемо имати 20ак бодова више од другопласираног
L

Lazaros

pre 8 meseci

Све је супер ,ми немамо правог шпица ,пишем већ месец дана !!! Олијинка је више крило ,Красо је више игра другог шпица (везног) Лучић је крило ,а мали Мијатовић није тај ниво !! Е сад ако хоћете да играте Лигу Шампиона без шпица онда нека нам је са срећом !! Још фали штопер и везни играч !! Први гол смо примили зато што је Вождовац играо високи пресинг скроз горе!! Друго терен је много мањих димензија ,и кад се екипе бране много је лакше !! Све су свему треба још пар озбиљних играча , ми јединог шпица у резерви од првог кола имали у виду Мијатовића !!! Недопустиво
F

Familija

pre 8 meseci

Sada je kasno tražiti klasičnu devetku napadača sa fizičkim predispozicijama visokog i snažnog mi nemamo ni bekove osim Rodića beka nemamo igrati Ligu Šampiona bez bekova koji defanzivno mogu igrati na nekom dobrom nivou je ludost ni Gvardiola u Sitiju ne igra bez bekova sa defanzivnim karakteristikama pa je jasno kao dan kako će to izgledati u najkvalitetnijem klupskom evropskom i svetskom takmičenju bez napadača koji može da pokupi loptu u skoku to nije dobro ovakav sistem sa Mijailovićem i Rodićem na štoperskim pozicijama sa Mitrovićem i Bukarijem koji će defanzivno pokrivati bekovske pozicije pa to je suludo nećemo igrati ni napred ni pozadi dobro protiv Voždovca video se bukvalno recept kako će igrati klubovi protiv nas u domaćem šampionatu pustiće nam posed i držati niski blok i iz tranzicije igrati napred i čekati našu grešku a kojih će biti i čekati svoje šanse drugačije će biti kada budu primili gol tada će morati da rašire formaciju ukoliko žele da probaju da dođu do šanse ili gola ili pak možda i pored negativnog rezultata ostati u niskom bloku što bih ja uradio da sam na njihovom mestu u Ligi Šampiona biće druga priča tu ćemo mi hteli to ili ne biti saterani u niski blok a to neće biti ni nalik na prijateljske utakmice odigrane u julu mesecu eventualno ako nas pogura žreb pa da izvučemo nešto manje kvalitetnog protivnika a da to ne bude top kvalitet mada pitanje je uopšte da li postoji takav protivnik u Ligi Šampiona previše se pisalo posle Fiorentine hvalospevi a niko nije pisao da igračima iz Italijnskog kluba taj meč kao i nama je bio prijateljskog i pripremnog karaktera gde igrači jure fizičku spremu da se što bolje spreme za početak sezone nekako i ljudi iz Zvezde su se utopili i sklopili sa takvom slikom pa se nije previše razmišljalo o bilo kakvoj doselekciji tima mada smo i ovako promenili mnogo igrača što nekako i mora negativno da se odrazi na rezultat a sada mislim da nema niti vremena niti izbora da se izađe na tržište jer nemožeš kupiti igrača samo da ga kupiš i dovedeš sada vidimo svi da ćemo morati ozbiljno da se namučimo da dođemo do titule tek sada je jasno da smo grešili i to je normalno kada radiš možeš i pogrešiti ali ono što je bitnije da smo to shvatili tek u situaciji kada smo drugi na tabeli domaće lige uz mogućnost da budemo i na trećem mestu ukoliko partizan reši svoju zaostavnu utakmicu tri gola primiti protiv Voždovca za sat vremena igre jeste alarm da se još jednom svi u Zvezdu presaberu i razmisle kako su uopšte radili i potpisivali igrače bez obzira što niko nije ozbiljno skautirao pojedine igrače pa mi smo Glazera doveli bez ijedne utakmice da ga bilo ko pratio ili gledao dovoljno je bilo to što je Bahar rekao ne želim Borjana on mora da ide želim ovog golmana a pogrešili smo i što je najgore odrekli se na jedan nepristojan način Milana Borjana nekoga ko je vodio ovaj tim i klub šest godina i sezona i to sa ogromnim uspehom to što mi sada igramo direktno bez kvalifikacija grupnu fazu Lige Šampiona upravo je zasluga Milana Borjana i svih momaka koji su to na svojim leđima izneli sada je kasno greške su napravljene a mi moramo dalje može da se desi da ne dođemo ni do titule u domaćoj ligi jer tabela sada govori za sebe te ne znači da treba da odustanemo od kluba od igrača od Zvezde naprotiv ovo može i mora da nas poveže još više da još više punimo Marakanu i još jače i snažnije budemo uz klub i igrače bez obzira na trenutne okolnosti ovo je bukvalno zadnji trzaj i poziv na mobilizaciju na lojalnost i vernost klubu prepoznaće se svi oni kojima Zvezda jeste bila i danas je a biće i sutra u krvi i srcu zato ljudi teško je sada greške su napravljene za tim nema žaljenja a za nas to je poziv da budemo svi koliko god je to moguće uz klub i grb na svakoj utakmici u ovoj sezoni da brojnost na tribini i stadionu bude jasni znak ko stoji uz klub i igrače i kada je lepo i kada je teško zato drugog dana septembra SVI NA STADION nemamo izbora zbog kluba zbog CRVENE ZVEZDE koliko god je to moguće svako ko može da stigne i dođe SVI NA MARAKANU
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Gde je onaj drugi,on je zanimljiviji.Sad će protiv Novog Pazara jedno 5-6 komada,svaki put kada ide neko slavlje obavezno ide rešetanje...
G

Grešiš

pre 8 meseci

sinko, ja se sećam proslave kad je bilo 1:1, ali mislim da će sad biti drugačije.
G

Gile 88

pre 8 meseci

Ovaj tim je igrački duplo bolji od prošlogodišnjeg i ovakve reakcije amatera Dragovića i Degeneka urušavaju teško stečeni ugled u Evropi u prethodnih 8 sezona. Nije ovo ništa strašno ali vreme je da se odbrana uozbilji. Od odlaska Pavlova nema klasičnog špica
V

Vnebojsa

pre 8 meseci

Superligu treba da igra 10 privatizovanih, dakle privatnih timova. Tada ce liga biti kvalitetnija. Pogledajte Azerbejdzansku ligu, po kvalitetu je svetlosnu godinu ispred nase. To sto Karabag, Nefci ili Sabah nisu prvaci Evrope ne znaci nista, ali tamo se 5 ekipa bori za titulu. Ovde se od oktobra do juna otaljavaju obaveze. E onda kad neko iskoci iz sablona, poput Vozdovca, javljaju se Mite Mrkele i slicni menadzeri kako je u fudbalu sve moguce. U fudbalu jeste, ali u kvazifudbalu ne bi “trebalo”.
P

Popsi

pre 8 meseci

Hvala, ne treba mi Šolak.
č

čekrk

pre 8 meseci

A što be Mrkelo,što to da zvezda ne sme da gubi utakmice,pa be bate valjda i drugi imaju pravo da igraju fudbal i pobede zvezdu,što je be zvezda da nju niko ne sme da pobedi,čemu to, vi sprovodite diktature u srpski fudbal, dokle be više
M

Marko1983

pre 8 meseci

A da malo razmislis pre nego sto pises!
k

kakakakak

pre 8 meseci

e moji strucnjaci od boacija nemozete da pogodite napadaca.
G

Gambinovic

pre 8 meseci

Nemamo mi luksuz da ti budes sportski direktor evo vec 6 godina, pa si tu i dalje…
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

Nemojte stvarno da pravimo frku sto je Zvezda izgubila jednu utakmicu, a pritom smo svi vidjeli da su dva gola koja smo primili greske odbrambenih igraca. Naprosto dodje takva utakmica i dobro sto se desilo sada, da u narednom periodu ne ulazimo nonsalantno u utakmicu i sa devizom lako cemo. Da treba da dovedemo jednog spica i jednog stopera...to je sigurno, ali isto tako gomilanje igraca nikako nije dobra stvar. Mislim da prije svega treba zavrsiti sa Milunovicem i mozda prodati Lekovica a onda dovesti stopera i mozda jos bitnije jednog snaznog i visokog spica, kojeg ce hraniti loptama Kraso, Mitrovic i Bukari.
P

Pedja108

pre 8 meseci

Dao sam ti plus, ali jedna ispravka. Sva tri gola su greska stopera, svaki po jedan. Za prvi Degenek, drugi Mijailovic, treci Dragovic. Zaista se retko desava da sva tri odbrambena naprave kardinalne greske i da otprilike iz tri suta protivnik da sva tri gola.
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Nece biti ove godine jedina sigurno..
G

Gost Rajder

pre 8 meseci

Ovakve utakmice su dobre da se vidi gde su mane i da se popravlja. Sto kazu uci se na greskama. Da smo sve pobedili do LS mislili bi da je sve na mestu. Gresis, ucis iz greske, popravljas. I velike ekipe iz boljih liga imaju losih utakmica, ali posle toga se ne pada u bedak i odmah baca drvlje i kamenje, to ih i cini velikim

Kontraudar

pre 8 meseci

Meni samo nije jasno što raskantaše najbolji tim od Barija. Rekao Terza da je tako. Rasturiše mu koncepciju.
P

Popsi

pre 8 meseci

I taj tim iz Barija je gubio utakmice. Opet ćemo biti prvaci da svim pobedama do kraja.
S

Storari

pre 8 meseci

Dezavusianje klasično, uvek i svaki put isto.Hoćemo bez centa plaćenog obeštećenja da igramo LŠ, a još kada bi mogle i plate da se ne plaćaju to bi bilo top!Naravno, bonusi da se prihoduju i da se jednom mesčno hvalimo istim.Smejurija teška.Evidentno je da je potrebno još pojačanja ako želimo da probamo da koliko-toliko ispariramo.Naravno uvek će se javiti "stručnjaci" koji će nam objašnjavati pojam platnih razreda i ostalih gluposti a sve se svodi na to da se nešto MORA uložiti da bi dobio.Druga stvar je što su Terzići i Mrkele navikli da uzimaju igrače bez ugovora a sav prihod da smuljaju Bogu hvala, sa obrazloženjem da se uložilo za plate i sanaciju duga koji je narastao kao da.nijednom nismo igrali evropu predhodne decenije.
M

Marko M.

pre 8 meseci

Oces otici više gade jedan?
a

alo indijanci

pre 8 meseci

ovii sto lupetaju da je normalno da zvezda izgubi u ligi nasoj kao sto u jakim ligama gube ocilgedno imaju problem sa mozgom, Videli ste tsc, Cukaricki u evropi....Koristite mozak
j

jaa

pre 8 meseci

Samo Mrka ima luksuz da dovodi milionske promašaje od igrača i da nikome ne odgovara.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Budi ti jasan i glasan pa objasni gde su pojačanja za ligu šampiona?????? Ove sezone Zvezda će imati siguran prihod od 50+ miliona evra, zašto se ne dovode pojačanja????? Niste ni pare od predhodne dve lige šampiona iskoristili da podignete Zvezdu na viši nivo. Hoće i posle ove lige šampiona da bude ista priča??? Zar Doktor nije bezbroj puta rekao da svake sezone treba investirati u tim kako bi bili sve jači i jači. Zašto se ne dovode kvalitetni provereni štoper, zadnji vezni i špic, ako ste već u mogućnosti???? Auu koliko olako shvatate ligu šampiona, to nije normalno. Kao da partizan, Tsc i Čukarički nisu bili dovoljna opomena šta znači igrati u Evropi. Kao da Voždovac nije dovoljna opomena. Podrška Zvezdi uvek.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

To što ti tražiš ne možeš za 50 miliona kupiti,a i sve da možeš što bi dolazili u našu ligu.
D

Daj bre

pre 8 meseci

Vito, sta ti pricas dece dobri igraci da dolaze kod nas kad nece da imaju kvalitetne utakmice u nasoj ligi, imas Zvezdu pa jedno 5 koplja ispod Cuku, Tsc, Partizan, Vosu, da dolaze da bi igrali u celoj godini lš zbog 6 kvalitetne utakmica, ma daj.
d

dejan77

pre 8 meseci

Jasno ko dan...fali ti stoper..zadnji vezni ozbiljan i spic...tog loma koje ste nagomilali treba vam jos tri prelazna roka da ocistite. Igrate ozbiljno takmicenje tako se i ponasajte
k

kolodin

pre 8 meseci

Sa ovakvom postavkom odbrane tri stopera, Mitrovićem i Bukarijem kao wing bekovima Zvezda će imati velikih problemau našoj ligi sa ekipama koje iole znaju da igraju na kontre,a u LŠ da ne govorim. Tako je od početka i na pripremama je bila ista situacija, golman je na turniru u Rusiji odbranio 6-7 zicera u 3 utakmice, ali sada je Voždovac te svoje šanse iskoristio.
M

Miksea

pre 8 meseci

Voždovcu se sve poklopilo, mislim da im je svaki šut i prilika završena golom, dok je CZ imala 30 šuteva i posed 70%. Dešava se.
l

lupetas

pre 8 meseci

Ne desava se, Nismo imali 30 suteva to je jos jedna laz, koju ponavljate da bi opravdali poraz, situacija je alarmantna
N

Nenad1246

pre 8 meseci

@lupetaš Nemoj čoveka zvati lažovom. Zvezda je imala 34 šuta na utakmici.
B

Bg

pre 8 meseci

Kako je ovaj covek dosao na to mesto ostace jedna od vecih misterija srpskog fudbala
G

GostPa

pre 8 meseci

Nije on obavio posao toliko loše koliko se prikazuje. Ako eliminišemo igrače koji su došli iz Rusije po preporuci Grofa, dovedeni su Boaći, Srnić, Radonjić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Degenek, Ben… Kad pogledate te promašaje, svi su imali solidan fudbalski CV… Kafu (razbio je za Ludogorec, otišao u Francusku), La Para (igrao Premijer ligu), Garsija (otimačina sa Olimpijakosom), Dioni i Kulibali (došli iz prve francuske lige)… Ima sigurno još i pogodaka i promašaja, ali ima ih svuda. Falko i Pićini su Stankovićeve ideje. Drugo, ne dovodi ih on samostalno već trojica odlučuju, a to su pored njega Terzić i trener. Manite se više toga da je celu politiku pojačanja određivao Mrkela. Tako je samo na papiru.
B

Bida

pre 8 meseci

Pa dobro znas ko ih je doveo terzu i nega u 3 sata nocu
a

asensio marko

pre 8 meseci

Partizanu fali 3 igraca al i ovakav je ovaj Saldanja izmislio fudbal za nase prvenstvo.
d

darkok

pre 8 meseci

Sve više verujem da je Partizan namerno izgubio od Danaca kako bi se posvetio samo našoj ligi i kako bi bili konkurenti za titulu do zadnjeg kola,e zato ide ovakva panična izjava mrkele i da nesmeju da gube bodove jer zna da ih ni Partizan neće gubiti a i protiv TSC da nismo pokradeni imali bi 100% učinak u ligi i da što mnogi misle da zvezda ima bolji tim se varaju Partizanu fali još jedan štoper i levi bek i nije ništa slabiji od zvezde ili jači tu smo negde samo treba pustiti da se igra pošteno i sudi pošteno pa da vidimo ko je gde.Ps naravno da su džaja i nedim tu da zvezda bude pogurana na sve moguće načine i da prikriju njihovu kradju koja je krenula od prvog kola,namerni penali,crveni kartoni produžeci od 15 minuta ako rezultat nije povoljan itd....
A

Ab

pre 8 meseci

Hahahahahahahahah hahahahahha
v

v1ad

pre 8 meseci

Hoce, bice konkurentan punih 10 kola.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Kako bi što uspešnije prikrila svoju lukavost, uprava je odlučila da se izgubi sa pet golova razlike.
j

jel da?

pre 8 meseci

Znaci slicni smo sa timovima ali zvezdu moraju da guraju a partizan ne? to je tvoja logika
k

klinci

pre 8 meseci

da,da ali zato poletna deca odigrala i pokazala kako se grize na terenu
d

darkok

pre 8 meseci

Dakle jasno sve,neće više da dozvole sebi da igraju utakmicu a da pre toga nisu dogovorili sigurne bodove od tima protiv kog igraju i Džaja i Nedim će da šalju proverene sudije koje sude samo ono što zvezdici odgovara kao uostalom što rade u poslednjih 9-10g sa izuzetkom sezone 2017 kada su uspeli nameštenu titulu da izgube toliko o tome pozzz!!!

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Mislis mrle, ostale ekipe ne smeju da dozvole sebi luksuz pa da odigraju posteno protiv galaktičara!
A

Ajanap@

pre 8 meseci

Pa isto je da li imali 3 nerešene ili 1 poraz, na kraju.
C

Cccc

pre 8 meseci

Kolko vidim matematika ti je vrlo losa, bolje je izgubiti jednu utakmicu nego tri igrati nerešeno. Tri nerešene su kao da si dve izgubio ali vi ste grobari poseban soj vi imate i drugu matematiku, vas i kradu, vi imate i neka svoja pravila fudbalske igre što je po pravilu penal ili ofsajd za vas nije ako je protiv vas ali ako je obrnuto onda moze. Jednom rečju vi ste smeće od navijača.
s

sasa 79

pre 8 meseci

A moze da dozvoli luksuz da igra vec godinama bez cenarfora, bez brzog halfa, brz bekova
P

PFV

pre 8 meseci

https://off.net.mk/offside/fudbal/zatvorete-go-prashanjeto-okolu-promashuvanjeto-na-sezonata-kje-nema-pak-vakvo evo jedna. 9 ka ..ko za Mrkelu
m

mile led

pre 8 meseci

I onda zašto nema publike na stadionima, zašto su rezultati u Evropi ovakvih slično
P

Popsi

pre 8 meseci

Divna analziza koju smo i očekivali od Mrkele. Imam utisak da se on tamo ništa ne pita i samo daje ofucane izjave poput ove.

kln

pre 8 meseci

hvala vam sto ste nas spustili na zemlju, prazninu koju osecam ne mogu da opisem
G

Gostqwerty

pre 8 meseci

Pa gde su nam naše vedete sa kojima bi mi igrali LŠ,zašto na terenu nije bio Mitrović,Lučić,Kangva koji je pet u glavu za Kangu,Kabić,Šljivić,Mijatović ??? Zašto se ta super talentovana deca ne puste da igraju,zašto se ne forsiraju,posle LŠ će vredeti svaki 20m evra...čuj još naslov "mali Katai"...pa eno vam malog Kataia,zaboravio ući na teren iako je bio u protokolu...ah da igrali su svi navedeni,ah da u toku svog prisustva na terenu su bili apsolutno nevidljivi i beskorisni,ah da nisu se uklapali kod Mistera,pa ni kod Cokne,eto ni kod Bahara se ne vide...mora da je do kluba i trenera,jer vi odavde sa mocartovih komentara bi ih forsirali i prodali za minimum 20 miliona nikako ispod,samo ne znam kome,za 20miliona dinara nekako ali evra,ako se neko zaebe pa da i više od milion evra posebno posle ovog stelt moda za sve navedene u utakmici protiv skoro najslabijeg tima u super ligi Srbije,da se lupamo nogom "in d pedu"...ali vi ovde bi sve,a ne bi ništa,lešinarite po portalima naslađujući se ,pljujući i prozivajući,a utakmice ne pratite ni na tv,tekstove ne čitate,samo naslov i u niskom startu ste za pljuvanje....eto vi bi sa tom decom igrali LŠ,eto sa tom decom bez najpljuvanijih ove godine na mocartu,Kanga i Rodić rezultat bi bio drastično gori,a da je igrao neretko pljuvani Katai Zvezda bi pobedila...ali vama niko i ništa ne valja... Posle ove utakmice jasno je da nam je podmladak u timu prosek i da im cena posle LŠ može biti samo niža jer se brukaju i protiv Voždovca,a ne jačih timova,najbolje bi bilo prodati ih đuture i uzeti za njih to što se može...jasno nam je svima da bez Kange,Kataia,Ivanića pa i Rodića neće ići ni u prvenstvu,a verovatno ni u LŠ,mada u LŠ će kontekst igre biti totalno drugačiji,gde će Barakov sistem dobiti smisao jer neće imati protivnikovih 10 igrača nabijene u svom šesnaestercu i ko god se otvori protiv Zvezde primaće golove... I da ,ubeđen sam da smo pogrešnog levog beka prodali,Mitrović je na svom maksimumu a to je nedovoljno za Zvezdu,mislim da je Azarov daleko plemenitiji i kvalitetniji fudbalski...al sad je gotovo... PS. najsmešnije kod omaldinaca mi je bilo to što dižu kragne i što se otimaju za loptu kao balavurdija na ćošku...to se sad "najelo mesa" što bi rek'o naš narod pa ih uhvatio bes i bahatluk...dobili lepe plate,igraju u najvećem klubu na Balkanu...e deco deco,rad,red i disciplina ili ste pukli u ovom sportu !!! Biće Zvezda najbolja kada bude najpotrebnije i prolazi grupu u LŠ minimum kao 3. ,samo nekako ovog škarta što pljuje i kad je dobro i kad nije da se rešimo,mada sumnjam na grobare...
p

pogledajte

pre 8 meseci

Ludilo grobarsko,posle obe bruke u Danskoj,oni i dalje se javljaju i prosipaju pamet.Sad će ispasti da su najbolji u Univerzumu,ovakvo ludilo u svom životu nisam video .Šta vi uopšte želite,kad Zvezda pobeđuje ne valja,kad gubi ,opet ne valja.Namerno gubi ,pušta itd,itd.Totalno ludilo u vašim glavama.
s

stoton

pre 8 meseci

Mozda mi jesmo ludi, ali vi ste neverovatno glupi. Zar mislite da ce sve biti onako kako Terza kaze? Uvek kad vas je na pocetku sezone dizao u nebesa, usledilo je gorko prizemljenje. Mi znamo da nemamo tim i da nam je uprava losa, a fora je u tome sto vi mislite da imate, a za nijansu ste "bolji" od Partizana. Vrlo, vrlo je tanka linija. A da i ne zaboravite da fkcz i dalje vise duzna nego Partizan, pored svih "vracanja dugova" i busanja u grudi gospodina sa poternice.
P

Pa

pre 8 meseci

Ovo je bruka veka najmladji tim u celoj Evropi vas u prvih sat vremena odvaljuje sa 3:0,da su morala deca da stanu da ne bude petarda.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Pa da ce ova ekipa da cepa u LS nece sigurno, mozda nece biti ni 3. u grupi al da je tanka linija izmedju vecitih i nije bas! Od igraca do igraca na poziciji Zvezda skoro svuda ima 3x boljeg igraca, ne skupljeg to je nebitno, BOLJEG! Golman Partizana je odlican, Natha majstor ali u godinama i Saldanja koji nesto zna, ostali su igraci tipa Srnic i Gobeljic nekad u Zvezdi a to je Javor, Napredak i Pazar nivo bez da uvredim bilo koga...
z

zaks

pre 8 meseci

@stoton Pa logično je da veći klub ima i veća dugovanja ali samim tim i prihode ali to vama ne vrijedi objašnjavati, vi sve okrećete naopako. Čovjek izjavi da Zvezda ne smije sebi dozvoliti luksuz da gubi bodove protiv lošijih ekipa što je i realno, a vi odmah okrećete na neko namještanje, puštanje. Šta je Mrkela rekao da nije logično ? Je li, možda , normalno da gubi bodove od lošijih ekipa što su , po sastavima, sve u našoj ligi? Može se desiti loš dan, kao u subotu, gdje lopta neće u gol, ali to je jednom u 20 utakmica.
V

Vlada VS

pre 8 meseci

U svim normalnim ligama jači klubovi gube bodove, a valjda Zvezda ne sme.Da samo što im država ne pokriva dugove
i

igor978

pre 8 meseci

Luksuz je ako se izgubi meč?!? Samoživost i bahatost
L

Luksuz

pre 8 meseci

Pa nije izgubila dve godine. Nije se moglo.
H

Haha

pre 8 meseci

Luksuz na sve strane a da nema luksuza.
r

riđobradi

pre 8 meseci

U prevodu, pojačana "inspekcija" sudijske organizacije, kao i ponovo zvezdino igranje van terena kao što je onomad poručio Mrkela pošle godine kad je Stanojević vodio FKP
r

reci nam

pre 8 meseci

Kada smo kod Stanojevica koliko utakmica osim zvezde je u toj sezoni izgubio Stanojevic?
T

Tereza

pre 8 meseci

"Borićemo se na terenu i van njega!"
F

Familija

pre 8 meseci

Stanojević ima jedan kvar ima jedan kvar
s

sSs vlada

pre 8 meseci

Gde Zvezda sme da gubi
Z

Zvezdas!

pre 8 meseci

prosle sezone na prolece imali smo bodovnu prednost igrali u kombinaovanom sastavu mogao je svako da nas pobedi a nije , znaci nije to do Zvezde nego do lige, znaci liga je slaba a poraz u ovakvoj ligi je znak za ALARM a ne nesto dobro i dobra stvar za zvezdu
B

Bole-bg

pre 8 meseci

Ovom samo neki luksuz u glavi.
M

MRKELAAAA

pre 8 meseci

PRODALI SMO I POKLONILI ERAKOVICA I PANKOVA JEDINA DVA BRZA IGRACA I SADA NEMAMO NORMALNOG IGRACA ZA OVU FORMACIJU, DOVEDITE BRZOG KVALITETNOG STOPERA POD HITNO, ZADNJEG VEZNOG.
G

Gost1979

pre 8 meseci

Naravno da Bajern iz Pjongjanga ne sme da izgubi utakmicu. To je loše po zdravlje...
T

Trenercina

pre 8 meseci

Zvezda ovako otvoreno nece igrati u ligi sampiona.Igracemo mi na kontru i polukontru pa ce tu na malom prostoru da se pokrivaju nedostaci stopera u brzini (da nekazem da su matori) i ving bekova u defanzivi jel Bukari i Mitrovic bekovi nikad nisu ni bili.Problem je sto i u takvoj formaciji mi nemamo drugog ozbiljnog veznog pored Stamenica da zatvara ispred ove trojice.Mislim da je to najveca slabost i da takav igrac mora da dodje u najkracem roku da bi se uzimao koji bod u ls.A gore Bahar i neplanira da igra sa pravim spicem to ce dva brzaka na pas Ivanica ili Krasoa pa sta se uradi.
Б

Блок

pre 8 meseci

Ти можеш да дозволиш луксуз да промашиш 98 посто појачања???
R

Rece neko ..

pre 8 meseci

On se pita u Zvezdi za???Drugi dovodi pojacanja ne doticni koji je tu levo smetalo ali ima zvanje s.d svi znamo iz kojih razloga isto ko i propali fudbalercic sin doticnog koji je dobio Ofk a sa kojim ciljem i na koji nacin i to se zna,pored toliko legendi dodju dvojica tatinih i krenu sa ....
D

De jàn

pre 8 meseci

Zvezda sebi ne moze da dozvoli da od 7 pojacanja bude 6 promasaja, pa je sebi to dozvolila. Pitaj se zasto nikad niko nije odgovarao zbog silnih promasaja?!
p

petka

pre 8 meseci

..a ti imaš kompentencije da možeš da kritikuješ ? Mrkela je takav kajav je , ali je dobro uradio da digne glas
D

De jàn

pre 8 meseci

Imam 'kompetencije' da kritikujem. Saberi sve igrace koje je licno doveo Mrkela, pa podvuci crtu i vidi koliko je promasaja. Njemu je davno trebalo uruciti otkaz. Istovremeno njemu i Terzi da se zabrani bilo kakvo komentarisanje.
D

Dr.Mr.Pr

pre 8 meseci

Evo procitah samo naslov, ni ne zelim dalje. Dal je iz koteksta ili ne, ali Mrkela ne laprdaj. Veze nemas ti. Cuj nemamo pravo na poraz. Druze to je sastavnio deo sport. Da uzmemo tituli i sa 10 poraza pa sta. A bolje gledaj da naucis svoj posao ili idi. Marin je uradio vise od tebe za 2 godine koliko vec.
G

Gde je mozak???

pre 8 meseci

Kako ces da uzmes titulu sa 10 poraza ako npr jsd bude imao svega 2 poraza?
g

gde je mozak???

pre 8 meseci

Ajde razumem grobare ali ovde se javljaju neki lazni navijaci zvezde misle da ako gubis u losem prvenstvu da to nesto znaci , sta je to poraz partizana u ligi pomoglo partizanu protiv Sabaha i Nordsjelanda?
N

Na otavi

pre 8 meseci

Ne pomaže ništa poraz, ali dosta bi pomogle jake utakmice koje bi zaista igrali. Pa taman ih sve pobedili. Ovako iz livada ići u LŠ mora da uzme danak. Igrati u Surdulici pa u Madridu nije isto. Npr videlo se one godine kada je Sasuolo oduvao Zvezdu.
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Sa sporim igračima sredine i stoperima koje ima plus Rodic nema pressinga i vracanja u odbranu da se brane kontre!!Tek će imati problema
m

mss

pre 8 meseci

Ma gde si mančester siti ,nismo vas prepoznali
I

Ima li neko mozak ovde

pre 8 meseci

Culmi91 i sava, primeri zasto je Srbija medju najnizim nivou inteligencije u evropi, u slabijim ligama od nase gube redom svi pa to nije nista im pomoglo da ojacaju nego su ostali na istom nivou kao sto ni partizanu u evropi nije pomoglo sto su gubili od Mladosti Gak i Radnika svejedno su popili petardu
O

Oollll

pre 8 meseci

Autošovinisto očito ti imaš problem sa inteligencijom jer ponavljaš ovaj komentar svakih nedelju dana iz nekih izmišljenih zapadnih istraživanja
P

Pokito

pre 8 meseci

Jesi malo opalio po svom narodu po običaju. Ponavljaš komentar
s

scarecrow

pre 8 meseci

Може централа једном да погреши ал неће други пут, опуштено мркела имате ви слику духа који лебди у канцеларији да вам обезбеди сигурне победе кад год затреба
Z

ZokiNS

pre 8 meseci

Mrkela, hocemo napadaca! Ne igra se fudbal bez centrafora. Tri godine ne znate napadaca da dovedete....
Z

Zcba

pre 8 meseci

Gde je nestao Madjionicar sto voli da ispada glup?
S

Srbin narod najgluplji

pre 8 meseci

Neki izgleda moraju da se interpretiraju izjavu na potpuno pogresan nacin, definitivno smo kao nacija medju najgorima po iq a mozda i najgluplja nacija na svetu , Narod koji samo naslov cita jer je za vise previse glup.
Z

Zaim

pre 8 meseci

Kokos,kad nam rece koliko dugujemo,onda nam reci imamo li kakav prihod.Kad nam to kazes onda molim te to isto nam reci za svoj tim,cisto da se upoznamo sa vasom situacijom,vi ste sigurno u debelom plusu.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Доведите центарфора и централног везног, вратите Катаија и Кангу у прву поставу бар за нашу лигу! Није време за експерименте, играјмо 4-4-2 у нашем шампионату, са нормалним бековима, у европи се свакако прилагодите противнику! Немојте сада да радимо глупости, још један овакав пораз и.....
Л

Лаик

pre 8 meseci

Маните се изјава у медијима и радите свој посао како бисмо спремни дочекали старт ЛШ. Порази се дешавају и дешаваће се.
J

Jajaš Marko

pre 8 meseci

Samo bez panike. Ali se dobro zna da se "parkirani autobus" u nasoj ligi nekad jako tesko razbija. Tad ne pomazu brza krila i presing kad protivnik ne izlazi iz 16 m. Bunker se najlakse razbija centarsutevima i udarcima van 16m. Ali tu dolazimo da malog problemcica. Jedini koji znaju nesto usicariti na suvi talenat ili pogoditi sa distance su Katai i Ivanic koji trenutno nisu igrali. Drugi nacin centarsut ali niko osim Kataia i Milunovica nezna dati gol glavom. Centarfora nemamo ,dzaba hiljadu centarsuteva i kornera. Ako nema para za pravog špica onda bar stavite malog Kahvica na klupu pa neka udje kad treba razbiti bunker i kad ima hiljade centarsuteva. Da glumi "Pavkova". Eno vidim u Ofk Beogradu skace metar i po u vis i daje golove glavom. Glava mu bude iznad precke prilikom suta. Ako ja ovo vidim kao laik onda valjda to i vi u klubu znate.
S

Sta,

pre 8 meseci

Li ovaj glumi, cuj ne sme, pa najbolje da se jos pojacate i da budete ne 20 puta jaci i skuplji nego 50 puta da se slucajno ne ponovi Vozdovac, treba cestitati onim klincima iz Vozdovca koji imaju najmladju ekipu i koji su vodili 3:0 i posle stali i branili rezultat.
s

sadgre

pre 8 meseci

Naviklo debelo dete na slatkise svaki dan jedan dan ne dobije odmah se naljuti
T

Trenercina

pre 8 meseci

Zvezda sa ovim igrackim kadrom tesko moze da uzme neki bod u ligi sampiona.Ova formacija trazi ozbiljne spoljne igrace u oba paravca.Bukari i Mitrovic igraju samo napred,defanzivno jako slabo ostavlja se previse prostora i stoperi imaju ozbiljan problem.Kad se tome doda da su nam stoperi izuzetno spori da ne kazem matori a da ispred niih nemas ozbiljnog zadnjeg veznog koji to moze da zatvara onda propast.Bahar sigurno zna sta radi ali ako se nedovedu ozbiljan stoper kao zamena Erakovicu koji je jedini imao brzinu i vezni koji bi pomogao Stamenicu bicemo u velikom problemu.Nemamo mi ni spica to svi vide ali ajde verovatno planira da igra na kontru i polu kotru pa smatra da mu to i netreba jer sam siguran da Zvezda nece igrati ovako u ls.Bicemo mi zatvorena formacija sa Bukarijem,Olajnikom i mozda Katajiem u kontri.Nadam se da samo da ce Bahar da ovo sve zategne na vreme inace tamo nema zezanja primacemo po pet komada ko od sale .
o

ovo je istina

pre 8 meseci

jer sam siguran da Zvezda nece igrati ovako u ls.Bicemo mi zatvorena formacija sa Bukarijem,Olajnikom i mozda Katajiem u kontri.Nadam se da samo da ce Bahar da ovo sve zategne na vreme inace tamo nema zezanja
S

Splet nesrećnih okolnosti, a ne sistemska gre

pre 8 meseci

Zvezdin poraz se desio ne iz izgrađenih akcija Voždovca nego kardinalnih grešaka štopera pri vraćanju lopte golmanu. Ovako nešto se dešava jednom u par godina. Ovo smo imali kad su u timu bili Omega, Krneta i Tutorić.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Колико си ти несречна околност, показује то да је Туториќ играо задњи пут у звезди 2008 год, а крнета 2013,а омега 2014!Битно су теби били у истој постави!
J

Joey

pre 8 meseci

Navijaci jasani i glasani: Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da i dalje drzi nesposobnog Mrkelu
a

aha, nego šta

pre 8 meseci

Privatizujte sve klubove u prva 2 stepena takmičenja i napravite regularno prvenstvo, pa da vidimo, gde će ko biti. Ovako država te finansira, dugove ti otpisuje, trošiš ili kradeš koliko hoćeš i nikad, niko ne odgovara, od Zvezde i Partizana, do svih ostalih klubova. Mnogo Vas zabole za fudbal, igrače, navijače... tu ste, da budete poslušni ovom ili nekom drugom gazdi države i da to debelo naplatite, dok ste na funkciji, gde ste zamenili, iste takve, a isti, kao Vi će Vas zameniti. Nemate luksuz da gubite utakmice u domaćem prvenstvu, pa Vas sve refom cepaju po Evropi.
M

Mujagic

pre 8 meseci

E zato smo tu gdje jesmo sa domacim fudbalom. Tacka.
z

zasto lupetate

pre 8 meseci

petardiran partizan dobija u prvvenstvu ovakvom i sada neki pokusavaju da nam objasne da je dobro sto je zvezda izgubila u prvenstvu gde i partizan pobedjuje, a za LS treba da budes iznad ovakve lige 5x, naravno da je ok kada gubis u ligi koja je dobra a ne da gubis u ligi gde su ovako slabi protivnici
S

Sto lupetate gluposti

pre 8 meseci

Da li su ljudi normalni sta pisu pa videli ste tsc , cukaricki , Vojvodinu, koju u evropi, korist je imala ekipe te sto su dobile partizan, jel su ojacali mozda? sta su tacno dobili time, Da li vi shvatate koliko je nasa liga slaba i da je upravo svaki poraz odraz da ekipa znaci da je bila na amaterskom nivou a ne da je domaca liga jaca...Pa ovaj vozdovac ce ostati na istom nivou naredne sezone to sto su dobili zvezdu nije nista pomoglo niti zvezdi niti njima osim sto su porasle cene igracima njihovim .
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Lakše će nam biti igrati u LŠ nego na krovu sa protiv onog bunkera.
м

мркела

pre 8 meseci

Комплетна незналица, боље да ћути и да се не брука
A

Acs Sd

pre 8 meseci

Bili su na ribanju kod ..tate..!Dobice jos 4 nova igraca a domace sudije i filijale su resene.
a

abc

pre 8 meseci

hahaha Koliko grobara od jutros, bili bi lepo po njima da oni što ih pune juniori iz Danske do čepa okreću utakmice u prvenstvu, kao protiv Radničkog iz slobodnjaka koji nije postojao, i da Zvezda najnormalnije gubi od timova od kojih je pet puta jača. Desio se kiks ali oprez mora da bude nikad veči jer do kraja polusezone "danci" će igati sado jednu čistu utakmicu, derbi i nijednu više.
T

Twix

pre 8 meseci

Za 35 godina zivota ne secam se dal je vise od 3 puta nego drugi bio sampion osim Zvezde i Partizana. Ako i toliko. Bolesno.

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Pravi šamar u pravo vreme!!! Prodati Mitrovića, Kangwu i Lekovića i dovesti ŠTOPERA, ZADNJEG VEZNOG I NAPADAČA!!! Ako nam je Voždovac dao tri komada, kao od šale, šta će biti sa Portom, Benfikom, Sitijem, Napolijem ili englezima!!!
k

kamo l

pre 8 meseci

Lepe sreće,da večiti gube češće.ovi dožive bruku u Danskoj i onda se kao diu protiv javora,strašno i žalosno.
M

Micaga

pre 8 meseci

Za ovakve izjave se odgovara pred zakonom...Pa znaci namestate sve???????
n

na lecenje

pre 8 meseci

DA li si ti normalan??? Pa sto nas tvoj partizan nije dobio?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Deremo sve.
B

Berardi10

pre 8 meseci

Kako si glup greote
G

Gosgos

pre 8 meseci

Nismo mi Partizanz opusti se
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Ne slepče. To se zove ambicija. Hoćemo da budemo savršeni.

Mladen

pre 8 meseci

Ma sigurno, bez stimanja nebi "instalaciju" mogli da pobjedimo, nikad javem Spartaku nebi dali 3 gola , Fiirentinu smo zatvorili sa sudijom,Zenit potkupili od Putina licno, Nefci los sa tada Saldanjom smo ipak posteno dobili a Fener takodje sa sudijom i putem var tehnologije.Upravu si da ne namjestamo bili bi kao partizai u Danskoj-svaki vikend bi pucale petarde.
n

na lecenje

pre 8 meseci

Jel realno da vi svaku izjavu interpretirate na vas nenormalan nacin?
S

Srbija je najgluplja nacija

pre 8 meseci

A gde je to on rekao da "namestaju sve" da li si ti normalan? Naravno da zvezda nema luksuz kada se bori za titulu da gubi utakmice

Sava

pre 8 meseci

Ne znam da li je ovo neki pritisak na sudije ili neka bolesna igra moći. Bukvalno sve ekipe gube u prvenstvu ili kupu. Kao navijaču Zvezde mi je glupo da gledam utakmicu koju ćemo automatski da dobijemo zbog nekih sudijskih odluka ili ako se preti protivniku. Potpuno sumanuto. Da izgubimo još tri utakmice do kraja prvi smo 100%. Mrkela nije svestan da je najgledanija liga na svetu upravo to zato što je neizvesna, u Engleskoj bukvalno svako svakog može da pobedi i to je valjda neka draž fudbala. Ko će da gleda ligu kad se unapred zna pobednik. Dolaziće možda neki klinci i veliki graditelji Beograda.
d

da li si ti normalan?

pre 8 meseci

Pa jel neko gleda prvenstvo litvanije gde gube svi redom ili poljske i gde je to prvenstvo sad? kakve uspehe imaju u evropi?
G

Gde ti je mozak

pre 8 meseci

DA li si ti gledao TSC, Cukaricki , Vojvodinu u evropi i sada treba da bude dobro ako zvezda izgubi od takvih ekipa a pogotovo jos slabijih da li ti shvatas koliko lupetas, uporedjivati nasu ligu sa stranim moze samo onaj ko nema ni malo mozga....
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Šta lupaš? Siti nabije 100 bodova i jedan poraz.
L

Ludilo tesko....

pre 8 meseci

"Da izgubimo još tri utakmice do kraja prvi smo 100%." Kao sto smo jedva osvojili titulu kada je Stanojevic bio trener a oni izgubili samo od zvezde, da li vi mozak koristite kada pisete ovakve komentare?
N

NoName 1

pre 8 meseci

O čemu ti pričaš? Čovek je sto posto u pravu. Partizan će OPET IMATI NIZOVE POBEDA, sve do susreta sa Zvezdom. Kao što je imao sa Stanojem. Dvadeset pobeda, pa poraz od Zvezde. Pa opet dvadeset pobeda, pa poraz od Zvezde. Tako da je Mrkela u pravu, Zvezda nema luksuz da gubi utakmice.
g

gx

pre 8 meseci

Najgledanije liga ..zvezda ili partizan...to je to...seoska liga...jedva čekam LS ...
m

mord

pre 8 meseci

Pa ti ne znas da nasoj ligi i nasoj svesrpskoj zvezdi ne treba jak partizan, a gde jos i jak vozdovac.
k

koga ti lazes?

pre 8 meseci

Ti navijac zvezde? ti?
M

Mladen92

pre 8 meseci

Ne mogu da verujem da na ovako realan komentar dobijes ovoliko minusa sta nije uredu sa ljudima,ova izjava Mrkele je toliko glupa da nemam reci,Bajern Dinamo i ostali klubovi koji godinama dominiraju svojim ligama i gube i remiziraju utakmice vise bih voleo da osvojimo prvenstvo sa 2-3 poraza i 2-3 remija nego da bude 40 bodova i da niko niti dolazi na stadion da gleda reseno prvenstvo niti ko gleda na tv
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Иди бре сине тамо на арени, гледај најзанимљивије лиге, пусти нас да беремо своју бригу, зајеби те жваке! Још један овакав пораз и? Па невидиш ли да онај Олајинка ниво ришаира и дионија, па Декија би разапели да губи 3:0,немој молим те!

ТируРиру

pre 8 meseci

У Енглеској свако сваког може да победи јер онај задњи потроши 100м. Дај и Лучанима паре па ће сваког сваког да добије. Мани ме више те приче
K

Kokos

pre 8 meseci

Ovakve izjave mogu da daju samo mentalno oboljeli ljudi. Crvena zvezda misli da nema pravo na proraz, da niko ne sm ije da je pobijedi i da mora kupiti sve što je na tržištu, ali za državne pare, jer svoje nema, pošto duguje 80 miliona eura.
T

To je jasno...

pre 8 meseci

Pa ti si mentalno oboleo
P

Petrinjo827

pre 8 meseci

Uh uh al si ti opasan, evo svi se tresemo od tvoje “stručne” analize 😂😂
N

Noke

pre 8 meseci

Pogledah veci deo ove utakmice i pre svega treba cestitati ovoj deci iz Vozdovca. Disciplina u igri im je bila na nivou i to im je donelo rezultat. Po meni, sva tri gola Vozdovca su samoubistvo Zvezde sa ovim igracima u zadnjoj liniji. Dragovic definitivno nije vise ono, sto je bio pre dve godine. Rodic takodje a Mijajilovicu ovo nije ni primarna pozicija. Kako god, porazi se desavaju i lepo je videti da nekad neki autsajder dobije favorita. Ono sto po mom misljenju treba da brine Bahara je njegov stil igre. Do sad mu je to donosilo rezultat ali se da primetiti da je prisutan ogroman prostor protivniku za tranzicije i to su ova deca iskoristila. Ako se drzi tog stila sve ove utakmice, ne verujem da ce ga menjati u ligi sampiona. Tamo su protivnici daleko jaci nego Vozdovac i bas ce biti zanimljivo videti, kako ce se njegov pecat pokazati protiv jedne Benfike i slicnih.
N

NoName 1

pre 8 meseci

Nikakav prostor ova deca nisu iskoristila. Dve užasne greške štopera i jedno amatersko postavljanje Mijailovića... Msm, čovek pokriva gol aut liniju umesto gola. Ostalo su imali jednu kontru koju je golman odbranio rutinski
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Oni su iskoristili greške. Imali su jedan organizovan napad u tranziciji.
V

Van la ode para u bunar

pre 8 meseci

Neka,neka,bolje da se bavi ovim nego da traži "pojačanja"...
@

@Culmi91

pre 8 meseci

To sto nismo gubili do sada je samo dokaz slabosti lige a to sto smo izgubili sada je dokaz da je odbrana krs a ne da je liga ojacala, To razume svako ko ima malo mozga ali ocilgedno ti mozga nemas, to sto se ti radujes porazu svog tima je dokaz da treba neko da te pregleda
P

PALE, RS

pre 8 meseci

A može da dozvoli luksuz da ima promašenih 30 pojačanja od kad si došao stručnjače?! Polako, uvijek se neki pritisak pravi bespotrebni. Što to Zvezda ne bi izgubila, pa nije Man. City....
M

Mutommbo

pre 8 meseci

Reakcija Zvezdine odbrane je u najmanju ruku čudna. Nisu ovde pali golovi iz napada Voždovca, nisu ni iz neke odlične tranzicije gde nije imao ko da zatvori, već su štoperi odigrali nonšalantno. Kiksevi se dešavaju, pa i neki propusti u pokrivanju ali ovo je više bila indolencija. Sačekajmo da vidimo reakciju, posebno kod dovođenja pojačanja u narednim danima.
m

mrkela...

pre 8 meseci

Gde su pojacanja nakon odlaska Pesica i Erakovica, otisla ti dva vazna igraca nisi doneo zamene
V

Vladimirc

pre 8 meseci

Pesic je sve, ali nije vazan igrac.
o

ovde

pre 8 meseci

Su ljudi pričali,da je Pešić na terenu,igrač manje.E stručnjaci ,pojma vi o fudbalu nemate.Rekao sam nedavno,neće proći dugo vremena,kreće pljuvanje po Baharu.Za mene je ovo najslađi poraz u istoriji Zvezde,čim krenu ti hvalospevi ,znam da nešto ne štima.
Д

Драгиша Мишовић

pre 8 meseci

Како да их донесе,на леђа😂
1

1. Gost

pre 8 meseci

Pošto mi nevidimo, ako Mita stručnjak kaže
r

realno...

pre 8 meseci

Mozda je do formacije koja nam apsolutno ne odgovara?
M

Matori navijac

pre 8 meseci

Mnogo su se uobrazili. Moze im se.
N

NOTORIUS

pre 8 meseci

GDE SU POJACANJA ? ZASTO DO SADA NIJE DOVEDEN NAPADAC A CELOG LETA SE SPOMINJE
X

Xyz

pre 8 meseci

Koja pojacanja? Pa igrali smo protiv Vozdovca, sve i da smo sa drugom ekipom igrali pobeda nije smela da se dovede u pitanje
C

Culmi91

pre 8 meseci

Ne nego cemo da dobijamo sve po 3:0...Koga bre zanima takav fudbal,takvo takmicenje...City,Real,Bajern gube utakmice,samo mi nemamo luksuz da gubimo...Nisam se obradovao pobedi Zvezde ne pamtim,a ovaj poraz od Vozdovca sam maltene proslavio...
H

Hero

pre 8 meseci

uporedjujes najjacu ligu sveta sa nasom amaterskom ligom...
v

vidi se

pre 8 meseci

Ti nisi normalan...
M

Mozga nemas

pre 8 meseci

DA li si ti normalan, uporedjujes premijer ligu sa nasom ligom?
a

ala si se izlupetao

pre 8 meseci

Pa Partizan sa stanojevicem nije imao poraz osim protiv zvezde znaci za malo da su osvojili tutulu na taj nacin a ti si pretpostavjam bio srecan sto partizan nije izgubio ni jednu utakmicu a zvezda jeste?
S

Smouth

pre 8 meseci

Ne stizete na sve strane dragi Mrkela...sada se bavite i OFK-om pa ste malo mezimicu zapustili. Nista strano, sledece godine kada OFK-u ugurate u SL eto jos 6 sigurnih bodova. Sve neke patriote koje sve prodaju i izdaju
M

MRKELA!

pre 8 meseci

GDE SU POJACANA, GDE JE STOPER ZADNJI VEZNI I NAPADAC?
N

Nms

pre 8 meseci

Sta ce nam pojačanja? Za nasu ligu imamo vise nego odlican tim, a za LS sve i da mozemo da dovedemo Mesija i Ronalda necemo uraditi nista.
B

Bljak

pre 8 meseci

Sudeci po komentarima navijaca zvezde sve je super sto smo izgubili samar i lekcija a kada je Stankovic izgubio onda nije bilo razumevanja za poraz eto toliko o navijacima zvezde. Licemeri vise vole stranca od legende kluba
g

gostivarski

pre 8 meseci

Stankovic je pod jedan izgubio, pod dva igra je bila ocaj na kraju, pod tri preterano je zastitio neke igrace a nekih se odrekao iako su bili dobri...ni na sta to nije licilo, mi smo iako smo izgubili imali preko 30 suteva ka golu protivnika.
H

Hjjk

pre 8 meseci

Stanković propustio 3 lige šampiona
G

GoldenGoose

pre 8 meseci

Pa kad se nekome nakace na ledja, onda tako, pljuvacina za sve. Vec je bilo komentara da ide Bahar, posle prvog kiksa, a do juce su ga ti isti prizivali. Ali racunaj da medju tima koji komentarisu imas i nase standardne pljuvace, i botove i navijace Partizana koji se lazno predstavljaju (cuveni "ja kao Zvezdas" komentari).
D

Djaps96

pre 8 meseci

Zamisli to, nemamo luksuz da izgubimo, mislim da je najbolje onda da im se dodeli nekoliko titula unapred, da se ne igra onda dzabe liga kad vec nemaju luksuz da izgube.
V

Vladimirc

pre 8 meseci

Sledeci put kada nesto procitas, potrudi se i da razumes.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

Nw podrzavam ovog balvana i lopova ali je istina da ne sme da se gubi i prvenstvu u ovakvom kakva je nasa liga zato sto i nikag gori partizan nece gubiti a nece gubitu malonzbig filijala a mnogo vise zato i ovakav kakav je bolji je od ostatka lige.... jel ti jasno sada
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Normalno da ne smemo kad neki timovi igraju sa štitom pa negube.
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Nemamo odbranu 3 5 2 je nula od taktike !
N

Nikola kad ti kaze

pre 8 meseci

Nije problem 1352 jer ce to biti 1541 u LS,vec je problem sto tamo Bukari i Mitrovic nemaju sta da traze defanzivno! Prva ozbiljnija ekipa ce nas pregaziti.
N

Noke

pre 8 meseci

@Nikola kad ti kaze Pravo u metu....
u

uzas

pre 8 meseci

kanga,rodic i mijat mali promenili ekipu u drugom poluvremenu. prva postava 3 komada primila,a sa ovom trojicom dala se 2 gola da su igrali od starta ne bi takav rezultat bio. kabic bolje da ide na pozajmicu ono je sramota da bude u zvezdi. sljivic mali mnogo moze al on mora jos da uci dosta. lucica da ne komentarisem i mitrovica i bukarija katastrofa sebicluk. olajinka ne moze spica da igra covek ni jednu loptu nije primio niti dobio ijedan duel. kraso nikad gori setnja po terenu brzi igraci ga prerrcavaju kao cunj. mijailovic odlican. Degenek haotican. drago kiks al je dobar