(©Starsport)
(©Starsport)

Mrkela jasan i glasan: Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u prvenstvu

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.08.23. | 09:21

„Nećemo da pravimo dramu, porazi se dešavaju“, kaže sportski direktor Crvene zvezde

Poraz posle 699 dana. Kraj jednog ciklusa koji je potrajao. Crvena zvezda je izgubila meč od Voždovca na Krovu (3:2), prepustila lidersko mesto Mozzart Bet Superlige ekipi TSC-a.

U nekim drugim zemljama, u nekim drugim klubovima, ništa značajno se ne bi desilo, po onoj narodnoj „pala muva na medveda“, ali u Srbiji, u Crvenoj zvezdi, svaki poraz je sam po sebi vanredno stanje. Pogotovo što su crveno-beli moćno izgledali do gostovanja na Voždovcu.

Izabrane vesti

Spremaju se na Marakani za start Lige šampiona, gde će se sudariti sa „alama“ iz Zapadne Evrope, pa su tri primljena gola na Krovu došla, u neku ruku, kao otrežnjenje, kao rendgen koji im je pokazao gde su sve prisutne pukotine u igri, koje svaki iole jači rival može da eksploatiše.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela ne pali alarm, ali priznaje i da nije svejedno što je tim izgubio meč na domaćoj sceni posle 699 dana.

Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju. Međutim, u klubu ćemo napraviti analizu. Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski“, poručuje Mrkela preko stranica Žurnala.

I ima jasnu poruku za celu crveno-belu javnost.

„Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim u najkraćem: Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u domaćem prvenstvu“, jasan je i glasan Mitar Mrkela.

Priliku za popravi Crvena zvezda tražiće sledećeg vikenda, kada na naš najveći stadion dolazi Novi Pazar.


tagovi

Mitar MrkelaFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara