Komentari na vest

Mrkela o Maksimoviću: Nismo blizu dogovora! Za sada...

П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Наша крила
Р

Рокада

pre gotovo 2 godine

Имаш сада, Мустафу, Букарија, Митровића, Станковића, Лучића крила за три екипе. Потребна два добра века и миран си и за лш и ле. Победите рачуна на лево крило ових што ћемо играти са њима, да не оде маст у пропаст.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Neko je pitao ko je Italijan, 30+ godina, desni bek. Davide Santon. Postao slobodan agent. Dejan Stanković dobro ga poznaje. U Interu delio svlačionicu od 2008. do 2011. godine.
2

2342342

pre gotovo 2 godine

santon je za nase uslove kafu licno. plus je veliko ime.
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

deda milunovic je nesta licno za ovog lika. u zadnje 3 godine je vise povredjen nego sto je igrao ne vjerujem da je 10-ak utakmica odigrao.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Par puta je bio igrač utakmice za Napoli i to protiv odlicnih ekipa. Isto tako zna da kiksne da bi ga covek zadavio. Ako nam bas on treba onda dobro. Ima vec dosta para pa neka igra za 600h.A moze i da nauci nesto od Dragovica🤭
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ne verujem u tog igraca. To sto je igrao godinama u Italiji ne menja cinjenicu da je nepouzdan na poziciji koja je delikatna. Ja znam za njegovu jednu dobru sezonu i italiji, sve ostalo nije bilo dobro. Imali smo i primer Picinija. Reprezentativac, igrao za velike klubove, igrao najjace lige, pa smo videli kako je to izgledalo.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ti se pitaš da li će Maksimović doći, onoliko koliko se i Ja pitam. I ako bih Ja voleo da Maksimović dodje. 10 godina iskustva u Seriji A, bezbroj jakih utakmica u nogama, bio bi veliko pojačanje.
Г

Гост 1914

pre gotovo 2 godine

Ха,ха ха- Кад се само сетим како га Абубакар Оумару направио маг....м на њиховом Рајку,3-0 за нас,хи хи......
T

Transfermarkt

pre gotovo 2 godine

Nevezano za temu, Transfermarkt je nedavno digao kompletnu vrednost SuperLigeSrbije, naravno najviše vrednost igrača Crvene Zvezde..
D

Da li to možda...

pre gotovo 2 godine

Ima neke veze sa činjenicom da su dva najveća benefaktora tih finansiskih procena Ivanić i Katai, koji su, takodje, dva najbolja igrača lige?
v

vdv

pre gotovo 2 godine

A sta je digao to je sve smesno jer to je moralo da ide mnogo vise naravno pre svega Zvezda jer ona je najvise donela bodova a mi smo gotovo top 10 liga Evrope to niko nije svestan toga. I onda vidis da su lige koje su 10 mesta ispod nase lige opet vrednije od SL. To nesto nije u redu i kako treba, a transfermartkt retko toliko gresi u prcenama vrednsoti i igraca i lige
G

Gost90

pre gotovo 2 godine

Zvezda u fudbalu za nas zemlja jaka. Njihovi najbolji igraci su ipak Iliev i duo VV.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Dekijev drugar iz svlačionice! Desni bek, 30+ godina, Italijan?
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Štoperski tandem Dragović - Maksimović, deluje moćno, nema šta.
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Prvo povecati ugovore Dragovicu, Kataiju, Ivanicu a pa tek onda dovesti Maksu- koji gori da se pokaze nakon svih ovih godina
O

Ovako

pre gotovo 2 godine

Neko negde lupi da dolazi neki dobar igrac. Onda svi portali prenesu i svi se izloze. Onda ide jos 3-4 vesti kako je blizu dogovora ili nije blizu dogovora. I igrac na kraju ne dodje jer ga vrvt niko nije ni kontaktirao ali je bitno da su se navijaci zamajavali 10 dana i da se skrene prica sa toga da i dalje nemamo desnog beka nego gobeljica amatera.
Š

Šabola

pre gotovo 2 godine

A Šiljo se jos uvek femka. Ne svidjaju mu se komentari pa jos vaga. Srpski Inzagi koji je terorisao golmane po Arabiji, Izraelu, Turskoj bira gde jos na istoku nije bio. Zapadna Evropa i ozbiljan fudbal ga neinteresuju.
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

ne brini se ti za nas,STRAH je to,razumem.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Šilja tetrebe sleteo, u bg je danas već i na Marakani
J

Jel vidjas Raleta

pre gotovo 2 godine

Mislis Srpski Inzagi? Sto se kalio po jakim ligama?

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Plata mu je 1.7 miliona .Zvezda ako mu da vise od 800.000 to je bacanje para...to je moje misljenje.
D

Djordjo

pre gotovo 2 godine

Vratite Miluna
s

sale1

pre gotovo 2 godine

Covece,da li se ti toliko pravis kao da ne znas sta mi mislimo o tebi ???? Hajde put pod noge .Da li ti shvatas koliko kostas Crvenu ZVEZDUU???? Svi tvoji promasaji plate od milion itd .presaberi se malo i putuj iz Zvezde . kupujes igraca na cijoj poziciji si pre sest meseci doveo Motiku za 1,5m pa onda iz genka za 2 miliona i sad njega za 500 000 plus mladi plus pre toga 10 promasaja za dva prelazna roka .zvezda je zbog tebe u ogromnom finansiskom minusu
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Veze ti nemaš gde ko igra, al si zato stručnjak za FM.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

I dalje 34-ti na UEFA listi a ti mlati letnji dan do podne.
P

Prinke

pre gotovo 2 godine

Trenutno dva stranca igraju u prvoj postavi. Lepo kupite stranog štopera, desnog beka i rešeno!
k

krstim se

pre gotovo 2 godine

kakva plata od 1.700.000 ko će da mu da tu platu? ajde ne pisite svasta....
i

idemoo

pre gotovo 2 godine

Koliko sam video pozajmica i pola plate negde oko 1.7m, mnogo. Nije mi jasno kako Srnic ne moze da bude idealan za desnog beka, decko je krilo znaci igrao je ofanzivu i sad igra zadnjeg veznog koji je zaduzen za prljave poslove. Po meni sa svojim CV- jel i trenutnim stanjem je idealan desni bek, nema boljeg trenutno.
I

I

pre gotovo 2 godine

Da si ikad sutnuo loptu razumeo bi da igrac koji u zivotu nije stao na poziciju beka ne moze igrati beka u kljucnim utakmicama, makar imao karakteristike Kafua i Danija Alvesa.
i

idemoo

pre gotovo 2 godine

E dal sam sutnuo loptu... mnogo je lakse da krilo igra beka nego da krilo igra zadnjeg veznog a Srnic je uvaznim utakmicama igrao i Krilo (Keln, CSKA, Krasnodar..) i zadnjeg veznog sada. Decko je igrao uz liniju pa je presao u vezu gde igra defanzivu bukvalno ako je naucio nesto od toga moze da igra beka. A kroz njegovu karijeru kad je vec igrao KRILO sigurno se desilo da ga je neko spustio na beka ili u defanzivnim utakmicama sigurno je imao posao da udvaja sa bekom, kako god da obrnes vece veze ima sa bekom nego sa bilo kojoj pozicijom van krila.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Imaš dva hirurga jedan je ortoped jedan kardiovaskularnu. Dal bi pristao da ti ortoped radi operaciju srca jer je ovaj drugi trenutno nije tu?
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Dobro je. Neka tako i ostane. Covek je srpska verzija Dejana Lovrena. Kiksara. O Bordou i bojkotu da ne pricam.

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

On ima platu 1.700.000e a Dragovic 600.000e ....Morao bi tu da se nadje veoma veliki kompromis.
C

Cetnik KiM

pre gotovo 2 godine

Ti Ako verujes da Dragovic igra za Samo 600k ne bi me zacudilo da verujes I u Deda Mraza..
G

Gost677

pre gotovo 2 godine

Pamte navijaci zvezde i promašaj protiv CSKA, pamte i Bordo, ali sasvim slučajno ne pamte dva crvena kartona Kange gde smo ispali zbog njegove gluposti protiv Serifa i Ludogoreca... Jel mu iko na tome zamera, a zamerate i pljujete Pesica i Maksimovica. Vi ste nista do licemera ,pljuejte i volite samo one koje pljuje ili voli masa...
P

Pobedaaa

pre gotovo 2 godine

Bravo bato, udri Copy-Paste kad god nešto izadje o Maksi.
G

GS

pre gotovo 2 godine

Kanga se Zvezdi odužio svojom višegodišnjim igrom u Crvenoj Zvezdi, požrtvovanošću i golovima, a Maksimović je istao upamćen po dve stvari, Bordo i način na koji ie otišao iz Zvezde nakon godinu dana. Njegov transfer ne bi raspetljala ni kancelarija evropskog iavnog tužitelja, tako da porediš prijatelju neuporedivo
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Pa evo, tebi i 37+ neznalica objašnjenje: Kanga je najbolji fudbaler Zvezde od Ramba Petkovića. Kad kažem "najbolji" mislim na najuticajnijeg na najznačajnije uspehe. Projektil protiv Krasnodara je najvredniji gol u istoriji Zvezde. Taj gol vredi više nego sve Kataijeve "majstorije" na koje se kratkovidi navijači lože. Bez tog gola nema ničega od zadnjih 5+ godina. Bez tog gola možda danas ni nema kluba, a u NAJBOLJU RUKU još bi bili egal grobarima i duvali od poluamatera kao i oni. Da ne ulazimo u fakat da je KANGA oživeo karijere i Kataija i Ivanića, kad je u ozbiljnim igračkim godinama na molbu Dekija, promenio poziciju (bio polušpic/10ka, a onda od jednom postao boks-tu-boks/8ica) i žrtvovao svoj prestiž za dobrobit kluba. Da nema te bubice u glavi (koje je pod Dekijem sasekao 90%) lagano bi bio standardan u nekoj srednjeplasiranoj ekipi liga petice.
F

Fabri

pre gotovo 2 godine

Cuj igrao na visokom nivou, pa jedini uz Dragovica koji bi imao ozbiljne utakmice i kontinuitet u ozbiljnom prvenstvu i fudbalu godinama.. Pamtimo ga kako ga pamtimo ali za nase uslove je klasa
K

Kragujevac96

pre gotovo 2 godine

Prijatelju dragi za naše uslove retko ko nije dobar.. Svaki nazovi fudbaler koji je iole fizički spreman može da igram ovu našu ligu bez briga sa 16 klubova i da od toga nažalost živi.
В

ВСС

pre gotovo 2 godine

Нама не треба играч за наше услове, треба нам играч за Лигу шампиона. Звезда је сувише моћна за наше првенство, требају нам права појачања за Европу. Макса то није, њему је кикс друго име и лепо нека нас заобиђе а и прескуп је. Треба нам прави бек, а Макса не може да покрије ни бека ни штопера јер се не зна где је шупљи! Мотику послати на каљење у Ниш, Лучића такође, па кад оде Иванић вратити их. Тад ће бити прави за Звезду! Сада Мустафа и Митровић имају предност.