Komentari na vest

Mrkela o razlozima loše igre i rezultata: Naši ključni igrači u ovom trenutku nisu u pravoj formi

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Mito, zajebana ekipa na Mozzart-u! P.S. Uživo sa T & M je još smehotresnije!
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Igrače koji su bili u pravoj formi Pavkov i Ohija ste prodali. Pavkov je svoj kvalitat pokazao protiv Milana, Liverpula Olimpiakosa. Ako budemo čekali da Kulibali udje u formu bojim se da bi mogli ostati i bez titule u supet ligi.
N

Neka

pre preko 1 godinu

Samozvani mister je odradio ekipu, i sada drugi da udu krivi. Miser mister pobeže, a rasulo ostavi. To je dibagnoza
L

Luja

pre preko 1 godinu

Odlazi Gargamele.
F

Faul

pre preko 1 godinu

Nisu nespremni samo nisu sposobni da trče posle 60 min. Normalno niko za to nije kriv jer ih niko nije ni trenirao...
P

PERA KALENIĆ

pre preko 1 godinu

Samo u ovakvom sistemu i u ovakvom poretku Ti Mrkela, Terzić, Vazura, Vučelić i Vama slični možete da radite to što radite i tu gde radite, Samo ovde i nigde više na svetu.
З

Звездаш онај стари

pre preko 1 godinu

Управа напоље на првој следећој, ко ми приђе да ме кења нокаутираћу га! Ови криминалци и незналице морају из клуба.
D

Dr Laza

pre preko 1 godinu

Mrkela gulanferu, čitam ovde komentare da ne umeš da pogodiš pojačanje, a ustvari ti to radiš savršeno. Savršeno nalaziš igrače koji su spremni zbog svog fudbalskog neznanja da pristanu na procente za tebe i mađiju, jer vama nije interes da dovedete igrača koji bi Zvezdi donosio profit i uspehe, već su prioritet igrači koji će isključivo i samo vama puniti džepove
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Lepo ti u Zvezdi a...nema sanse da podneses ostavku
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Nisu problem porazi, niti loša igra, neučestvovanje u očekivanom evro talmičenju već što Zvezda nakon šest godina igranja u Evropi ne napreduje igrački. Da postoji strategija, tokom ovih šest godina, koja je u interesu kluba Zvezda je mogla da se podigne do solidne ekipe u evropskim okvirima. Da bude svima težak protivnik u Ligi Evrope. Jasno bi se znalo koja su očekivanja od omladinske škole i kakvi profili igrača bi se tražili u inostranstvu. I postepeno bi se sklapao mozaik. Ovako, omladinska škola je postala centar za jeftinu prodaju mladih igrača uz opravdanje da Zvezda ne može da ih čeka. Iako bi to bila najjeftinija i najprofitabilnija opcija za klub koji je bio u finansijskim problemima. Dok se u prvi tim za masne pare dovlače igrači u poodmaklim igračkim godinama uz obrazloženje da iskusni igrači obezbeđuju Evropu. I sada se cela ta filozofija ruši a najbolji tim ikada koji bi trebalo da igra polufinale LE raspada se u paramparčad i u septembru se okreće obavezama u domaćem prvenstvu. Jedina jasna strategija koja se sprovodi ovih šest godina jeste konstantno medijsko pumpanje slike o jačini tima i podilaženje navijačima. I onda se okrive navijači što su imali očekivanja. Oni su ih stvorili na osnovu izjava čelnika kluba a ne kao rezultat sopstvenih želja. Ali, želje navijača Zvezde i treba da budu nerealne i treba da stvaraju konstantan pritisak. U Zvezdi se nije nikad, do poslednjih par godina, aplaudiralo porazima a ispadanja predstavljala kao epske pobede. To je bilo svojstveno drugima i Zvezdu je upravo pobednički mentalitet odvajao od drugih. Danas se slave porazi od 1:0 jer se nije primilo šest komada. Drugo je vreme, drugačiji fudbal i sve je to tačno ali ako se utakmice gube i pre nego što su počele zašto se uopšte takmičiti? Onda da se držimo svog blata i da ne gledamo preko plota. Kako Makabi nije primio šest golova od PSŽ-a? Kako Šerif ili Santa Klara imaju bolje strance od Zvezde? Koji klub sa ozbiljnim ambicijama u Evropi prodaje dva centarfora pred dve važne utakmice i menja ih očiglednim poluproizvodima? Ko je dozvolio da jedna tempirana bomba koja se predstavlja kao ne znam kakav fudbaler radi šta hoće na terenu i to uglavnom na štetu Zvezde? Koji su to kvalitet doneli povratnici osim što su možda bili kooperativniji oko stvari koje sa fudbalom nemaju veze? Da li angažovanje Mijailovića predstavlja plan "podmlađivanja" ekipe? Očigledne stvari nisu dobre i ne treba biti naučnik da bi se to primetilo. I ponavljaju se. Teško je poverovati da su u pitanju slučajnosti. Jedina srećna okolnost je što Zvezda ne može da završi kao OFK Beograd. Ali, je na tom putu.
G

Gde da

pre preko 1 godinu

Potpišem? Od prvog do poslednjeg slova razložena i argumentovani razlozi, ne katastrofe ili lośih rezultata, ali NE DOVOLJNO DOBRIH, s obzirom na okolnosti koje su vladale.
D

DSKV

pre preko 1 godinu

,,Ja razumem da neko malo krade ali da ..." rece jednom jedan nas politicar.
N

Nikola035

pre preko 1 godinu

Ostavka!
A

Aleksandar 011

pre preko 1 godinu

Ovavka situacija je druze zato sto nisi u stanju pet godina slovom i brojem da dovedes krsteno pojacanje... Moja baba da je trazila spica, zadnjeg veznog, desnog i levog beka do sada bi ubola... Neko treba da odgovara za ovog Kulibalija.... Za ovakv transfer se u zatvor ide... Gde si ti njega skautirao covek imao toliko povreda da zadnjih godina nije ni igrao fudbal. Gde posle zvezde igraju Tomane, Van LA Parla, Spiridonovic,Zander, Tomane, Falcineli, Dioni,Falco ne mogu vise svih ni da se setim... Krsticic majko bozija koje sve tu u talu... Jedini koji nije hteo u kombinacije a koji je dosao sa 25 i kusur golova je Ohi, pobegoa decko i Evo cim je otisao u Dansku dva meca, dva gola. Najpostenije bi bilo da ti se lepo spakujes i odes. I pazi za kraj moze da se desi da se povrede tri igraca.Pesica tek necu da komentarisem ti si strucnjace prvog spica doveo poku spremnog kako sam kazes.... I sve to moze da se desi. Ali ne sme da se desi da ceo tim ne zna gde stoji na terenu. Mi delujemo kao ekipa sa malog fudbala koje u hodu nesto kombinuje ko ce sta da radi...Smesi nam se katastrofa...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

На жалост Спиди је и даље играч Звезде. Повуче и Николића по сплавовима . Још га нисмо вратили.
P

Projekat...

pre preko 1 godinu

....za polufinale Lige Evrooe kaže Terza 🤣🤣🤣
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Волео би да видим где ћеш наћи посао после Звезде. Такав не требаш ником. Замисли власника клуба како гледа док ти правиш милионске промашаје и расипаш паре где стигнеш. Колика је плата Спидију или Крстичићу. Продужио си уговоре Гобељићу и Срнићу јер их неће нико. Колико су Ришаиро Диони и Пићини коштали Звезду. Зашто је отеран Охи. Зашто је Кахвиц продан за кики рики. Шта си видео у Кулибалију. Одговори на ова питања интересују Звездаше.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Ima i dalje, možemo da nabrajamo promašaje čitav dan, čovek je retki antitalenat da oseti igrače a uz to nema ni sreće da ko ćorava koka ubode neko zrno. Kao zvezdaš moram da kažem da Partizan za manje pare ume da ubode igrače ali ovi naši nikako, ako im se i posreći da neki deda ubedi unuka da dođe u Zvezdu kao provereno i dokazano ime oni će ga upropastiti (Dragović). Ovaj Dijabate je za svih naših 15 krila izmislio fudbal. Sinoć gledam i Zvezdu i Partizan i moram da priznam da Partizan sa krš ekpom igra mnogo bolje od nas što je derbi i pokazao. Nama se priča o ligi šampiona svodi samo na pare od kojih tim ne pokazuje nikakav napredak ali se pune nečiji džepovi, šta će mi liga šamipona ako će da nas ponižavaju tamo a sinovi će da se zapošljavaju u Zvezdi ko da im je to deda ostavio, o tome niko ne razmišlja, razmišlja se o generisanju 100 miliona evra za dve godine i naravno odmah dupetom o ledinu.

Miki

pre preko 1 godinu

Naravno da je čitava situacija povezana sa Stankovićem, koji je ostavio ekipu fizički nespremnu i Mrkelom, koji je sem Bukarija doveo škart igrače!
e

esex

pre preko 1 godinu

Bukarija je marin doveo a kangvu je bozovic preporucio..jedini koji vrede..

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Gospodine Mrkela, u ovo što ste ispričali morate priznati da ni sami ne vjerujete. Toliko ste novca skrckali i zadnja tri prelazna roka kako bi smo mi nadograđivali ekipu, a mi smo svake sledeće sezone bili lošiji. Ovo što se sada dešava je posljedica nerada uprave, uživanja na lovorikama osvojenih titula u SL i slavljenje ispadanja od Rendžersa i Milana kao da smo napravili velike uspjehe. Kada se pravi tim valjda treba računati da će i najbolji igrači morati nekada da se odmore ili se povrijede pa im dovesti neke zamjene, ali o kojim zamjenama mi pričamo kada nama fale najmanje tri igrača na ključnim pozicijama u timu. Ovo krpljenje i igranje igrača na atipičnim pozicijama u ovakvim utakmicama i na ovom nivou da nije tužno bilo bi smiješno. Ovo što mi radimo sa bekovima, štoperima, zadnjim veznim ne rade timovi ni u šestoj ligi.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Боље да не пишем шта мислим о твом раду. Само би волео једно. Кад ћеш да погодиш једно јефтино појачање типа Дијабатеа који вуче цео тим напред. Знам да си стручњак да платиш скупо и промашиш. За месец дана си ову екипу упропастио. Кулибали уместо Охија. Мажеш очи са Мићком уместо Ада. Бекове да не помињем. Мотику и оног Руса да не помињем.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Info iz 1. ruke: Kulibali je Marinova zelja i inisistirao je na njemu i na onom gruzijcu i ako je Mitar bio protiv. Lose Mitine odluke ne treba saktivati i sigurno mu treba dati otkaz, ali on je bio protiv ova dva igraca.
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Kad bi posle ove izgubljene utakmice , ti isti što pričaš neke gluposti i pravdaš se , ti kad bi otišao u svlačionicu i rekao svima i igračima i treneru da će ovog meseca zbog ovakve igre i neuspeha svima pa i tebi biti otkinuo 30% od plate , brzo bi se popravila forma i rešile gluposti ....
P

PDK

pre preko 1 godinu

Mrkela napolje... Ponavljam se stalno...krstenog igraca nije doveo covek. Koliko god se mi smejali komsijama i "ja garantujem" oni su bolja dva-tri prelazna roka odradili. Ovaj Kalifa, Picini, Falko, Zander....oteras Ohija sa kojim si ubo. Imali srece kad se Katai vratio, Dragovic sam maltene dosao, oteras Degeneka vratis Miluna...bekovi pet godina imamo samo Rodica na obe strane bez pojacanja smo.
k

kup

pre preko 1 godinu

Imate i ti i terza dobru podršku, plaćate vođe navijača zato vas i štite... Umesto da stanete na stranu Dekija i navijate Kangu, da li je bitan ili nije, možemo o tome pričati 1001 noć...realno, ruši mir u svlačionici Vi zbog njega i navijača, pustite Dekija niz vodu...i dovedete verziju stolice za trenera, ma klupicu dovedete...
V

VipZapad

pre preko 1 godinu

Braco Zvezdasi - U nedelju skup centralno na zapadu i teranje uprave. Moramo biti glasni jer ce nas placenici sa severa nadglasavati.
M

MUFC 23 MJ

pre preko 1 godinu

Najveca glupost je bilo vrsiti onoliki pritisak u medijima i kriviti Dekija za ispadanje od Haife ..Dekijeva Zvezda je razbijala ,ok imala los dvomec ali zbog toga se ne menja covek koji je svake godine igrao sa Zvezdom Evropu,ok nije LŠ,ali je Evropa i nigde se nije obrukao,a da ne pricam u prvenstvu ,Deki je odvaljivao protivnike a sad isti ti igraci igraju nereseno ili pobedjuju na misice ...uglavnom Deki ne bi izgubio ove 2 tekme,sile nema ,ali mi smo takav narod sve dobro zaboravljamo ,i samo cekamo jednu ili dve lose stvari i odmah pljuvacina i sad umesto Dekija ,Zvezda ima amaterskog trenera
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Izjavi Mita i ostade živ, intersantno da su svi igraci, apsolutno svi, pali u "formi" u istom trenutku, da ne kazem mesecu, odnosno posle Makabija. Jeste Mito, a mi se kopčamo na leđa. Meni ovo vise lici na voljni momenat, sto bi u prevodu znacilo...pare nisu problem.....para nema !
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxa
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Izjavi Mita i ostade živ, intersantno da su svi igraci, apsolutno svi, pali u "formi" u istom trenutku, da ne kazem mesecu, odnosno posle Makabija. Jeste Mito, a mi se kopčamo na leđa. Meni ovo vise lici na voljni momenat, sto bi u prevodu znacilo...pare nisu problem.....para nema !
M

Mecava

pre preko 1 godinu

Realno coveka treba prebiti da pije na slamcicu kakav je horor sa transferima učinio.
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Zašto se više ne dovode igrači iz Južne Amerike ili slično?
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Odlazi luzeru!!! Dovedite vise tog beka i napadaca!
S

Sal

pre preko 1 godinu

Stvari su jednostavne. Stanković je forsirao igru preko levog krila i Katai i Ivanić su prošle godine dali 40 golova i namestili verovatno 20. Špicevi nisu nešto rešetali, ali eto taj Ohi je dao deset, Pavkov desetak isto, to je 60 golova za prošlu sezonu samo od ova 4 igrača. Špiceve ste razjurili jer se mister posvadjao sa njima, pa onda otišao iz kluba. Ti igrači sada fale i njihov direktan učinak, kada se uzme u obzir da smo primali malo golova, jasno je gde je problem - odbrana u problemu, a napred Bukari ne može sam da nadomesti nedostatak učinka gore navedenih. Beka niste našli, Azarova je možda kalibar za domaće prvenstvo, mada i tamo poklanja golove. Desni bek mi je i dalje misterija, ova zajebancija da krećeš na LŠ sa Gobeljićem i Srnićem. Kanga je preumoran, mora da se rotira sa Veljkom, ma koliko to bilo loše, pusti Kangvu u domaćem, da odmene Kangu. Umor rezultuje greškama, ali danas je ključnu napravio Pešić posle oduzete lopte, cela odbrana izlazi napred, on se plaši kontakta i gubi loptu i primamo gol. Sad Dragović kriv, ma nemoj. Loše pripremljena i odigrana utakmica, baš kontra onoj protiv Monaka. Nije ni bitna Le toliko koliko deluje da je tim totalno van kohezije, da nema lidera i uticaja tog lidera na terenu. Pod hitno da se dovodimo u red inače sledeće godine, ako i udjemo u LŠ, nemamo šta mnogo da tražimo tamo - jedino ako se tim dobro ne osveži i popuni. A to je Mrkelin posao, bar na papiru. Do tada ćemo sigurno izgubiti Bukarija, pa će opet biti jurnjava za bar jednim brzim igračem. Pamet u glavu što pre. Ajmo Zvezdo!
P

Prke

pre preko 1 godinu

Najslabija karika u Zvezdi vec godinama je upravo Mrkela...nije mi jasno kako to niko ne primecuje...koliko promasenih pojacanja u vreme kad je dostupno sve na internetu...statistike,utakmice....covek nije za taj posao definitivno.
P

Princip

pre preko 1 godinu

a ko da ga smeni? kad su zajahali kao da su od boga dani. treba neka revolucija slicna grobarskoj..samo do kraja ici i napoljeeeeee. 30 nula pojacanja..
G

Gostina

pre preko 1 godinu

Kulibali? Daj covece
b

bre alo

pre preko 1 godinu

Nista ne brinite, na sledecoj utakmici sever skandira Mrkela Mitar!!!!
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Bi oni da dobiju zeleno svetlo, sve po direktivi.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Dal si ti Mrkela u formi, ti si vec duze vreme, povuci se dok te ne oteraju, tako je najbolje
G

Gost Trajko

pre preko 1 godinu

Mrkela samota je to sto se doziveli da Kanga p.sa po svima vama u klubu.
S

Sd

pre preko 1 godinu

Kazu da nesto je trulo u drzavi Danskoj...
T

Tarmi Mrk

pre preko 1 godinu

Vas sprda...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Bez obzira na trenutnu krizu, mislim da je u poslednjih 5 godina uradjeno zaista mnogo. Ali, sto se tice ove sezone imam jedno kljucno pitanje za Mrkelu: Sta vam je ili kome smetao Ohi? Covek daje golove svuda. Davao je i u Zvezdi, ali cim da gol, odmah biva zamenjen. Kao, ne zna da dribla. Pa, bar je uvek primao loptu, zadrzao je u nogama, dao saigracu. Pogledaj Pesica, svaki put, ne veceras, nego na svim utakmicama otkako se vratio, lopta se odbija od njega ko od drveta. Doveden Kulibali, koji je vrlo nespretan. Pa, bar iskoristite njegovu visinu i centirajte coveku, da vidimo da li zna da da gol. Raduje me povratak Veljak Nikolica i nadam se da ce on ubuduce zauzeti Sanogovo mesto. Dzabe ne znam kakva dobra igra, ako nema napadaca koji zna da da gol. I dokle ce se trpeti Kanga sa svojim idiotskim potezima. Kad je Vladan Milojevic uspeo da ga se otarasi, igrao je dva puta zaredom LS. Sa Kangom se ne mogu ostvariti rezultati. Pustite njegovu tehniku, on je direktni krivaz za vise poraza. Kljucni su bili protiv Ludogoreca i neigranje LE. Protiv Makabija direktni krivac za vracanje Makabija u zivot. Veceras kad se mucis sa igracem manje, on casti Trabzon golom. Da toga nije bilo, mozda bi bilo 1:1, ko to zna. I bilo je bezbroj Kanginih izgubljenih lopti na drugim utakmicama, nekada su padali golovi, nekad nisu, ali on je mina za svaku ekipu u kojoj igra.
T

Treba da

pre preko 1 godinu

pricamo o ostavkama. U stvari ne treba da pricamo,samo ih podnesite.
B

Banja Lukaaa

pre preko 1 godinu

Pa covjece, ovo je ogledalo tebe i slicnih tebi! Pa ti bi i Bajern Minhen ili PSG unistio. Mrs iz Zvezde! I to direktno u zatvor, dodji kod mene da cuvas ovce, to bi ti bilo bolje, za ovo ti nisi! Aj samo mi nabroji jednog jedinog igraca kojeg si otkrio, doveo za male pare i da je bio svima od koristi!? Mislim da ga nema 🥲
I

Iz Nis

pre preko 1 godinu

Sta treba da se desi da se na neki nacin upozore Mrkela i Terzic da ovo nije njihovo privatno vlasnistvo?Ajde ovaj je direktor kluba i kakvi smo bili izvadio nas malo iz blata pod uslovom da dug nije 100 miliona,ali Mrkelu treba oterati pod hitno jer se priblizava zimski prelazni rok gde ne sme greske da bude!Da covek ne pogodi ni jedno pojacanje je za neverovati,cak i Kangva se ispostavilo da nije kalibar za Zvezdu,svi znamo sta je radio i kog je dovodio a sad slag na tortu sa Milunovicem,Pesicem,Kulibalijem i Mickom!
T

Tirole

pre preko 1 godinu

Otkriva nam toplu vodu. Cuj, 3 igraca mu nisu u formi kaze. Kao arhivirali smo, idemo dalje. Alo bre prijatelju a zasto ti igraci nisu u formi??? Ko je odgovoran za tako nesto? Da nije mozda Cokna?
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Evo jedno jednostavno pitanje,zašto ste bacili pare na produženje ugovora Gobeljiću,ako je jedan prosečan vezni igrač(Srnić) bolji od njega na toj poziciji(tako ispada po postavi u Evropi)?
n

nebo

pre preko 1 godinu

E moj mito bekrijo, sve si pare procerdo
p

polakote

pre preko 1 godinu

samo ti i terzic niste krivi. pa kako to . oslanjate igru na matore igrace bez spremnih rezervi ako se povrede jer ipak igraci kao nasi sa 35+ godina stalno idu iz povrede u povredu. sto ee pesica tice doveli ste napadaca bez pripprema a prodali oba napadaca koja su bila u klubu u jednom danu. UPRAVA NAPOLJE.
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Ajde bre sta Pesic povredjen i slicna sr...nja,decko ne zna gde bije,igra kao sidras vraca se po loptu a nema ni skok ni snagu,svaki pas mu je pogresan,sa one dve ruke napred niti gleda gde je ni sta je,pokusava levom nogom neke poprecne pasove koji nemaju veze sa mozgom!Veliko nista od njega i onog gmaza.Pesic je igrac tipa Ohi ali ovaj ima njuh za gol...
R

Rt dobre nade

pre preko 1 godinu

Pešić nije tip Ohija jer Pešić uopšte nije centarfor.Pešić je jedan iritantan lik koji nema mesta u Zvezdi.Dobro je rekao onda da on nema kvalitet za Zvezdu.Potpuno tačno!
M

Misterno3

pre preko 1 godinu

Kako je ovom coveku dobro znaci to je sou sto bi reko zigara. Prodas pavkova i ohija 2 igraca koja su prosla pripreme sa timom (ajde za pavkova ali prodaja Ohija je za hag) i dovodis lika koji nije odigrao utakmicu kako treba pitaj Boga koliko dugo. Nespreman nacisto, svaki prelazni rok mislimo ne moze gore i ovi ( ne znam ni kako vise da ih nazovem a da puste komentar) nas stalno zadive risairo, dioni, kulibali, itd. Jednom ubodu sa napadacem i mislimo konacno nesto dobro od njih morali da ga prodaju odma a navijaci brondbija po komentarima u fazonu jesu ovi realni da su nam dali ovog igraca za dzabe skoro. Rezervnog levog beka ne bi nasli da im je pred ocima, a o desnom je suvise trositi bilo kakve reci vise posle onakvog komentara mrkele na kraju prelaznog roka. Sramota, jedino sto ih drzi u zivotu ( a nazalost i nasu Zvezdu izgleda) je sto igramo evropu svake godine jer ne daj Boze da propustimo jednu sezonu, ne zelim ni da pomislim sta bi bilo...
$

$LaloSalamanca$

pre preko 1 godinu

Samo da ti i Terzić odete već jednom iz zvezde
V

Viki Miljković

pre preko 1 godinu

Za svaki poraz Crvene zvezde do zimskog prelaznog roka direktno je odgovoran MITAR MRKELA! Za nedostatak desnog beka i prodaju DVA NAPADAČA u poslednjih 5 dana prelaznog roka ne postoji ni objašnjenje ni opravdanje!
H

Hota hota

pre preko 1 godinu

E baš nije. Puna podrška za GOSPODINA Mitu.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

alo mitar mrkela je zrtveno jagnje tvorzana terzica ,sto pre ukapiras bice ti lakse da razumes situaciju
N

Neks

pre preko 1 godinu

Napusti neznalico Zvezdu doveli ste nas do ivice ambisa sa vama i titulu tesko da osvojimo,mars iz Zvezde i ti i terzic!
G

Goust

pre preko 1 godinu

Ne znam sta bi rekao ovom coveku, da posle ovakvog prelaznog roka on nama prica sta je problem? Sve nelogicnosti su ispunjene u ovom prelaznom roku. Dva gol-napadaca prodata a dovedena zamena u Pesicu(povredjen) i Kulibali(nespreman), desni bek je pandorina kutija, a trener amater bez autoriteta, Micko tek posebna prica pred malog Stankovica? Treba li dalje da nabrajam?
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto se Mrkela oglasio i prica o formi i kvalitetu ekipe. Ti si svoje rekao u prelaznom roku i pokri se po usima.Sramotni su potezi u prelaznom roku i ovo su samo posledice svega toga.Svaku bre utakmicu bar jedan igrac igra na poziciji koja nije njegova.Amaterizam
a

ako niste znali

pre preko 1 godinu

gurnuo ga tvorza u vatru ...da se kali
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Ti prvi trebas da letis... prosle godine dioni ove raspali kuli bali... sem bukarija koga ste preplatili svi igraci koji su dosli su krs... pogledaj dijabate sta radi...
T

TNT

pre preko 1 godinu

Šta vi zamerate Mrkeli? Ne trenira on, ne igra on. Nije pomenuo sredinu terena koja je igrala i prošle godine i prošle godine su bili spori ali protivnik je bio sporiji u tranziciji. Protiv Ferencvaroš a u BG 5 ćemo da primimo. Kanga je spor, Sanogo spor, Dragović prespor, Rodić ni ne igra beka. Čupa treba da odigra 5 utakmica da shvate da on nikako ne može biti bek a naročito ne na desnoj strani. Branimo se na 7 metara u liniji. Dragović čeka igrača da uđe u šesnaest povlači se nazad. Niko ne izlazi na protivnički šut u blok kod drugog gola. Ali doćiće im iz dup..a u glavu. Samo da ne bude kasno. Za sadašnje stanje ekipe je najveći i isključivi krivac Stanković i njegovi kondicioni pajtosi.
J

Jan

pre preko 1 godinu

O čemu ti govoriš? Oterao Pavkova i Ohija a doveo Kalifu Kulibalija. Imao si svo vreme sveta da nadješ napadača koji bar nešta zna i ti doveo Kalifu, ej. Pa čovek izgleda smešno, tragedija. Dioni je za ovog Benzema. Nemaš beka pa eraković, srnić itd i ti očekuješ da napraviš nešta protiv ozbiljnih ekipa. Da ti voliš Zvezdu sam bi otišao, ne bi čekao da te mi teramo
d

dr magija

pre preko 1 godinu

cekaj jel ti stvarno mislis da mrkela dovodi igrace ??
S

Sale1

pre preko 1 godinu

vazno je da si ti u formi . dovodi i gomila igrace na pozicijama koje nam nisu potrebne .imamo jendog dobrog spica i drugog spica koji nije ni za sestu ligu ( cija su primanja godisnja oko 500000) nemamo desnog beka a vazno da se zadnji vezni dovodi . ustanak protiv mrkele !!!!
T

Tutifruti

pre preko 1 godinu

Pa kukate na špiceve a nemate igrače na sredini. Nema ko da asistira. Zato je Ohi i propao. Nema tog centarfora koji će da uzme loptu na sredini i predribla sve do golmana. Tako se ne igra fudbal.
G

Gost988

pre preko 1 godinu

ustanak protiv uprave
А

Анти портир

pre preko 1 godinu

Коме ћеш ти портиру да носиш пакете хахахха, забранити интернет приступ портирима
s

somieras

pre preko 1 godinu

Šteta.Trebalo je da dobijemo.Najbolja igra ove sezone protiv najjačeg protivnika.Dijabate odličan.Rikardo je morao da pogodi.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Ovaj promašio vesti, zlo
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Ako ne dobiju Ferencvaros, neće videti ni Ligu Konferencija, a kamoli LE
T

Terminator 2

pre preko 1 godinu

I necemo dobiti Ferencvaros ni kuci ni u gostima! Ovde oako bude nerešeno bice bod veliki kao kuca! U Budimpesti dobijamo 3.komada lagano kao Trabzon
C

Crna Gora

pre preko 1 godinu

Ti Mrkela prvo podnesi ostavku...pa onda pricaj. Prvo nijesu igraci u formu...kad ce biti u decembru vjetovatno. Drugo o transverima da ne pricamo...trece ne znam kako trener moze da napravi i treninga na dva gola da uigra ekipu. Kad ima ima 19 krila 7 stopera a dva beka i jednog po da nazovem napadaca. Jer Kukibalija ni ne smatram napadaca...posto veceras kad je usao prvj kontakt sa loptom od njega se odbi kao id zida....podnesi ostavku ako i malo volis Zvezdu. Ne vadi se na godine rada na funkcije...jer te postavio onaj samo da klimas glavom i slusas sta kaze. Vjerivatno svi u upravi.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Zvezda nakon sto protera upravu treba da pocne sa strategijom forsiranja domacih igraca, uz maksimum dva stranca u startnoj postavi, koji bi pravili razliku u kvalitetu za nas, a ne za protivnika. U cemu je to bolji Kings Kangva od Nikolica koji je potpuno u drugom planu?
K

Ko bi reko čuda da se dese

pre preko 1 godinu

Je l' te nije sramota da ovako pričaš?! Kakva bre naredna runda Lige Evrope?! Ako kojim slučajem uspemo da budemo treći u grupi, to će biti uspeh. Kako trenutno izgledamo, nismo ni za Ligu Šampiona ni za Ligu Evrope! Eventualno nokaut faza Lige Konferencije, ali po trenutnom stanju stvari u grupi i to će biti teško! Ne želim da pljujem i pričam protiv kluba koji neizmerno volim ali mislim da je situacija loša, blago rečeno! Gosin Mrkela i Terza, polako pakujete kofere, a našoj Zvezdi neka je Bog u pomoći!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Kako nisu u formi? Šta je sa rotacijom? Covjece, mi obicni ljudi koji se rekreativno bavimo fudbalom i pratimo taj sport iz ljubavi vidimo bolje nego ti koji si zaposlen i dobijaš ogroman novac za to sto (ne)radis .
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Ne treba sada da pricamo ? Pa kada cemo ? Posle sledece utakmice u prvenstvu pa kao osvrt na LE? Covek obraza nema sta radi i sta prica. Ovo nije najbolji prelazni rok nego najgori. Peta godina niste beka doveli , ovaj mali levi bek je bolji od Rodica ali dok Roda ne patosira od umora , ovaj nece videti teren. Ada ste mogli dovesti da ste bili ozbiljni u Junu jos , ali toliko ste se pokazali skrti i vi ste zavlacili Serif a ne oni nas. Sramota. O napadacima da ne govorimo jer to je veca bruka i ludost od desnog beka. Ne mogu da verujem da ste propustili da uzmete onog centarfora Makabija. Momak je zver. A Ohija moze da skloni iz ekipe i jos da ga proda samo totalni retard. Neverovatno. A o momcima koji su ostali u klubu i klincima koje ste razdelili i to je muka. Trebali su ovi matorci Krsticic , Ben i ostali neupotrebljivi likovi da dobiju zahvalnice ,a sansu u prvi tim Stankovic,Stanic , Lucic koji ce biti zver od igraca.. ali vi nemate plan za buducnost kluba , vi ne znate kako bezbolno da se zahvalite Kataiju , Borjanu , Srnicu , Rodicu , Gobeljicu pa i Kangi koji svaku bitnu utakmicu uspe da napravi bar po jednu glupost u rangu Srnicevih penala. I kad ponavljaju uvek iste greske , znaci da ne rade na tome da ih isprave. Bruka.
m

mumumi

pre preko 1 godinu

Pricace kada se zavrsi skupstina na rts2 hahahahaha
Š

Š M

pre preko 1 godinu

Ti si dečko očigledno ne znaš gde se nalaziš
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

I ovaj kalafon majstor se pravi blesav;ima veze očajna priprema pola tima s Radetom dunđerom,jer na prioremama uspeo da ključni igraci ne mogu da izvuku vise od pola sata iole valjane igre.Posle dusa u nosu,na poluvremenu out.Dakle satro ekipu,dunstercina.
3

393939

pre preko 1 godinu

Mustafa i Kulibali su igraci za ekipu iz sredine tabele SLS. Srnicu glavni kvalitet - bori se, pozrtvovan... Bolje da puste omladinca da igra spica nego ovaj sto ne zna kolko jako treba da sutne loptu kad dodaje.. Veljko Nikolic treba da ima vecu minutazu plus Lucic (da nije na pozajmici) i Motika(ne moze da bude losiji od Mustafe)
P

Poppaaaa

pre preko 1 godinu

Ima veze što mi nemamo trenera nego amatera.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Video da ne zna igraca da pogodi, pa resio da bude biljana obradovic
S

Srbac

pre preko 1 godinu

Ne mogu vjerovati da je Srnić opet igrao. Znači, ne vjerujem. Kanga nastavlja gubiti lopte i to nas skupo košta. I Kangva je zalutao. Izgleda da je Nikolić u najboljoj formi i treba ga pustiti da igra. Uprava je definitivno kriva što nije dovela pojačanja za deficitarne pozicije. Mislim da su Pavkov i Ohi mnogo bolji napadači od ovog Kulibalija, pa i od Pešića. Ovaj trener definitivno nema autoritet i ne vjerujem da će napraviti nešto dobro. Šteta što je Deki otišao.
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Stankovic je krivac vidi se da igaci nemaju snage,bojim se da se Milojevic vec pogubio pritisak je veliki,zasto forsiranje Erakovica na desnog beka, cini mi se da je ova sezona izgubljena u evropi nesto mora da se menja!!
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Pa bolje i on da igra desnog beka nego Gobeljic.
S

Sasa 79

pre preko 1 godinu

Divim se ovom coveku koliko ima obraza, odnosno koliko nema. Svako iole posten bi vec poodavno podneo ostavku a on ....
B

Bubuleja

pre preko 1 godinu

Plaćen je debelo da bude paravan i da mu obraz bude djon. Trebalo ga je oterati jos posle la perle 😡
К

Книнџерај

pre preko 1 godinu

Срамотно
R

RSrpska

pre preko 1 godinu

Ključne igrače si prodao, jer vam je vise stalo do para, nego do kluba.
G

Glllost

pre preko 1 godinu

Upravu najuriti...lid je ko dodje na stadion
G

Gosggggt

pre preko 1 godinu

Sin u zvezdi menadzwris3...drugi u air serbia...on u politickim paretijama i svi namireni a zvezda u blatu
G

Gostacabre

pre preko 1 godinu

Nemoj u isti kos da stavljate Terzu koji je podigao Zvezdu iz pepela sve znate. A sto se tice Mrkele on mora odmah da leti,pojma nema! A sto se Tice Kataia to je nas najbolji igrac. Priznajte svi smo se nadali da ce unese preokret u drugo poluvremenu...
G

Gostkkk

pre preko 1 godinu

Ovaj bi trebao da ode da niko ne zna i da se ne pojavi vise nigde
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Митар Мркела - злочин који траје!
K

Knele-CG

pre preko 1 godinu

Никад али никад не критикујем наш клуб, нити појединце. Али за све губитке, расуло играчко са трансферима, промашајима, лошим резултатима, све је крив овај човјек. Ова незналица која годинама једног играча није довео да зна нешто. Све остало су доводили Марин и тренери. Највећа срамота нашег клуба је Митар Мркела! Ћерајте ово док смо још на вријеме.Позз браћо Делије из српске Спарте!
З

Звезда падалица

pre preko 1 godinu

Немојте да наседнемо на Мркелину оставку, човек се реално пита исто колико и Тоза који шири шалове, морају да иду у пакету Творзан и Мркела.
D

Djjj

pre preko 1 godinu

Ovaj ce uci u istoriju fudbala kao sportski direktor sa najvise promasaja, a uopste ne razmislja o ostavci sve dok klub sa terzom ne vrati u period 2344.
М

Мркелсон

pre preko 1 godinu

Време је да своје место препустиш некоме ко уме да ради свој/твој посао.
P

Pitanje

pre preko 1 godinu

Hoće li profesionalci prirediti doček na aerodromu u znak podrške. Čuo sam da je dobra kinta.
G

Gostmmm

pre preko 1 godinu

ja idem...bice i sendvic....Doktor obecao a mozda dobijem i posao u Ultrakop
G

Gkkllvc

pre preko 1 godinu

A o ostavci niko ne razmislja od vas u upravi.Rezultati losi zbog vase selekcije igraca a ko to sisa samo teraj dalje.
M

M76

pre preko 1 godinu

e moj Mito
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Za transfere koje ste radili Ti i Tvorza, ide se na ozbiljnu robiju. Čekamo da u Srbiji budu neka lepša i normalna vremena pa da vama dvojici donosimo pakete. Bar nećete biti gladni.
T

Trener

pre preko 1 godinu

Umesto da Das otkaz ti Dajes Izjave.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

kad ste vec uspeli da ga nahvatate trebali ste ga zasuti sa jos 50 pitanja na koje je krajnje vreme da ponudi objasnjenja i odgovore, nek odgovara do jutra
r

realno85

pre preko 1 godinu

moze li ovaj covek da prestane da se pojavljuje bilo gdje i da nam vredja inteligenciju. da imas imalo morala davno bi ti podneo ostavku. ti si najvece zlo ovog kluba
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Nemogu vise da re gledam i slusam neznalice jedna velika.
T

Tralala

pre preko 1 godinu

Gov*o me zaboli kad ovo mrtvo puvalo krene da komentarise
D

Djordj1

pre preko 1 godinu

Potroseni, matori, preplaceni igracki kadar....Nakon ispadanja iz kva. za LS je trebalo OBAVEZNO prodati KAngu, Kataija, Sanoga, Bena, Gobelju i Srnica i sa podmladjenim sastavom napasti titulu...U januaru doselekcija i imas formiran tim za sledecu sezonu....Ovako nas ceka samo propast sa istrosenim igracima i trenerom bez autoriteta...PROPAST
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Sme li neko od vas novinara da pita Mitu i Terzu. Zašto je prodat Pavkov Ohi a doveden Kulibali koji veze nema, ovaj levi bek Azarov. Pešić što je nespreman doveden. Što nam igraju još Srnić, Gobeljić, Ben, Krstičić? Šta je sa motikom....
M

Mnsd

pre preko 1 godinu

Sram te bilo Mrkela, ne umes da pogodis 1 od 10 igraca. Cemu cudjenje zbog losih rezultata. Uzasno ste selektirali tim, gomilanje igraca na nekim pozicijama i deficit na drugim vec vise sezona.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Jedini razlog jer ste Terzic i ti nesposobni i pohlepni!Da imate i malo obraza sami biste otišli!
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Samo ste ga trebali pitati kako vam se cini igra Kulibalija? Da li je on uopste profesionalni fudbaler? Sramota je ono. Kanga divlja moze mu se. I ovaj ima obraza ovde da se posle silnih promasaja uopste pojavljuje.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Idi bre iz Zvezde starletanu. Veze ti nemas sa poslom sportskog direktora.Kako te nije sramota bilo kakvu izjavu da dajes
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Kako te nije sramota bilo što da izjaviš, osim da daš otkaz. Samo praviš greške iz sezone u sezonu
g

gost021

pre preko 1 godinu

ključn igračikoji su izdanci Vošine omladinske škole??
Т

Танасије ЦЗБГ

pre preko 1 godinu

СРПСКИ МОНЋИ!
G

Gostoje

pre preko 1 godinu

Mrkela, smeš li ti uopšte da se obratiš Kangi? Da ga kritikuješ, to znam da ne smeš. Kanga je poklonio gol Haifi. Da si mu tada bar jednu reč rekao, on ne bi to isto ponovio večeras protiv Trabzona. SRAMOTA JE ZA ZVEZDU TO ŠTA NJOJ KANGA RADI, BEZ IKAKVIH POSLEDICA PO SAMOG KANGU! DOKLE?????????
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Neunistivi Mrkela !
n

niz vodu

pre preko 1 godinu

Poturio te terza da se muceni narod ispazni na tebe, realno nebitnog lika, obicnog primaca plate upravo za ovakve stvari
T

Tralala

pre preko 1 godinu

Naravno, nema besplatnog rucka i pristao je na to

07.08.16

pre preko 1 godinu

Sikter iz Zvezde.Koliko veceras.
o

ostoja terzić

pre preko 1 godinu

ajde mrki, priznaj, kulibali je najbolji napadač na svetu, ma znamo mi to, samo ti i terza ste toliko skromni da ne želite da priznate da ste doveli njega i još neke druge koji su podigli nivo zvezdine igre za 80%
G

Gost223

pre preko 1 godinu

mito bekrijo0
q

qqq

pre preko 1 godinu

Mrkela nije ništa kriv. Zna se tko odlučuje, a neuspehe samo spinuje prema drugima. Zvezda ima solidan tim i rezultati će doći, ali treba malo vremena.
P

Pitanjeeee

pre preko 1 godinu

Od cega je to povredjen Katai????

Marcus Magnus

pre preko 1 godinu

Malo od Tee , malo od nocnog zivota ...
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Od vinjaka.
D

Da,da.

pre preko 1 godinu

Katai ima autoimuno obolenje koje se ne leci. Samo se omogucava normalan zivot. Novinari su pisali leukemija. Nije. Ali teze autoimuno oboljenje jeste.
D

Dt

pre preko 1 godinu

Ko je doveo poluspremnog Pesica? Ko je doveo Kulibalija koji sa loptom ne moze da se sastavi? Ko nije doveo desnog beka pa nam rukometas Srnic krpi? Ko nije doveo zadnjeg veznog? U stvari jeste doveo, "klinca" Micka koji je sramno otisao kad ga he neko hteo. Ajde polako kupi prnje, trebao si odavno. I povedi "madjiju". Raspadosmo se za.20 dana.
S

SINE MITRE

pre preko 1 godinu

Odlazi
M

Molim?

pre preko 1 godinu

Svali Mito sve na igrače šta ti teško
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

MRKELA OSTANI MRKELA OSTANI!!!
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Mislim da ti imas vecih problema od Mrkele…
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Imam ali mi je lakse kad vidim vas.
A

AcaPN

pre preko 1 godinu

M'rš bre iz naše Zvezde. I ti, i onaj koji ti čuva leđa. To što to vas dvojica radite, je sramota za ovaj klub.
G

Gost gostuje

pre preko 1 godinu

Ti si druskane nebitan! Onaj lopov Terzic treba da sazove konferenciju i da da ostavku a ne da gura tebe za pljuvanje a on da se javlja samo kad je nesto dobro. Hteli ste u LS bez pola tima (bekovi, zadnji vezni, napadac) pa ako prodje prodje a vama ostanu pare za lapanje, al prc. Posle onakvog ispadanja odose kola niza stranu i jos se ne zaustavljaju. Jos ce te da izgubite i titulu i uvedete groblje direktno u LS. MARS SVI IZ ZVEZDE!
d

dejankkk

pre preko 1 godinu

Pitanje za Mrkelu? Zasto prodaju Pavkova i Ohija, a Pesic povredjen?
J

Junker

pre preko 1 godinu

Legendo, kako to kad su pobede uspeh prepisujete sebi ti i tvoj mecena Terzic, a kad je neuspeh onda su krivi igraci?
d

dzonibgd

pre preko 1 godinu

gde ti je desni bek legendo???
G

GS

pre preko 1 godinu

A ni sa lijevim se nismo usrećili, imamo ga ali kao da ga nemamo. A napadači, od Parkera nismo gore imali. Umjesto da ekipa raste iz godine u godinu, mi sve gori.
P

PALI BRE

pre preko 1 godinu

MRŠ BRE IZ ZVEZDE!!!!!!!!!!!!! TI I TVORZA STE KOROV ZVEZDE.
B

Bozic NS

pre preko 1 godinu

Dokle vise Mrkela
P

Politika

pre preko 1 godinu

Opet spinujes. Pricaj istinu direktore!