Komentari na vest

Mrkela udario na FSS: Čemu služi VAR kada Dragovića udaraju kopačkom u glavu, neće se ponoviti 2017!

R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Momentalno kazniti Mrkelu za ove izjave. Dosta bre vise kuknjave i prepucavanja preko medija, gledaj ti svoj posao i svoje dvoriste. Zanemari sudije i pogledaj dal mozes posle silnih prelaznih rokova mozes naci pristojne bekove. Za svako pominanje sudija lepo kazna, ko god ih pominjao.
T

Taribo

pre preko 2 godine

Gde je zakazao var kad kasapin sanogo udara u surdulici laktom igraca radnika pravo u lice,bez ikakve potrebe
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Boli sto su vam Marko Nikolic i Leonardo oteli vec namestenu titulu. Ali jbg., Vozdovac na kraju i Partizan su jedini koji vam se nisu sklonili, i to je bilo dovoljno da titula zavrsi u pravim rukama. Znam da boli, ali morate da izdrzite.
P

ProfaMI

pre preko 2 godine

Druže nije FSS kriv što Zvijezda očajno igra, nije sudija kriv što Zvijezda ne stvara šanse. Sad kada je VAR tehnologija uvedena nema više dosuđivanja sumljivih penala gdje sudija jedva čeka da igrač Zvijezde padne u šesnestercu i odmah da se svira penal. Malo obratite pažnju kakav ste prelazni rok uradili, doveli žnj igrače koji u svojim timovima ni na klupi nisu sjedili da nam budu nosioci igre. Lako je napadati druge kad nešto nije uredu i govoriti ovako je onako je, treba nekad čovjek biti i samokritičan pa priznati da nešto nije dobro odradio.
N

Nos

pre preko 2 godine

nije zvjezda.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda ne može nikad da bude zvjezda. U imena se neubacuje "j" za nebesko teko možes reći da je zvjezda ali za nas ne.
I

Ivaan

pre preko 2 godine

Nenade ako već želiš da budeš nekome lektor, trebalo bi i sam da budeš pismen. Slovo j se ne_ubacuje u imena vlastitih imenica, dakle ime kluba je Crvena Zvezda, ali se ijekavicom za nebesko telo ne kaže ni zvJezda već isključivo zvIJezda.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Gospodine Mrkela, VAR je zakazao već u drugom kolu, kada nije signalizirao lakat Degeneka za penal Napretka u 90.minutu. Prvi ponovljeni penal je bio u Pazaru, da bi tvoje epohalno pojačanje koje si dugo pratio, postiglo bar jedan jedini gol u prvenstvu (Dioni). Najveće licemerje je pominjanje 2017.godine, kada smo vas tri puta dobili a bilo bi 4/4 da vam Majo Vujović ne priznade gol iz gol auta. O prozivkama Piksija neću ovaj put, jer to su pikanterije u okviru vaše "porodice".
g

ghost11

pre preko 2 godine

Piksi odavno nije u ljubavi sa Zvezdom i verovatno lobira protiv ove uprave. Svakako Mrkela treba da gleda svoja posla, da je pogodio sa nekim pojačanjem džabe bi im bila i pomoć sudija, Vučić, Piksi...
M

Mile Grobar

pre preko 2 godine

Veliki sam Grobar, ali Partizan da nema Belivuka, Rebića i Bjekovića ne bi bio među četiri ekipe! Nikad gori tim nismo imali i trenera čija se fudbalska filozofija zasniva na kraju prošlog veka i koji je izbačen čak i iz druge kineske lige. O stručnosti Ilieva i Vazure da ne govorim, takvi ljudi bi u normalnim državama gulili krtolu a ne vodili jednu fudbalsku gromadu! Zvezda je zadnjih 5 godina za dve klase bolja i nismo zaslužili ni ove kao ni one 2017te da osvojimo titulu!
M

Maestro

pre preko 2 godine

Zvezdas sam veliki,ali Partizan ove godine bolje igra od Zvezde i zasluzeno je prvi,kao sto je Zvezda predhodnih godina zasluzeno bila prva.I nema potrebe da se Mrkela odmah hvata za sudije,one ti nekad daju nekad uzmu...Treba da se pozabavi katastrofalnom transfer politikom,Garsija,Tomane,Zander,Van La Para,Dioni i jos gomila promasaja,ni jedan mlad igrac nas nije dobio ozbiljnu sansu,godinama ne mozemo nikog da prodamo za neki ozbiljan novac,time treba da se bavi...
M

Micko nis

pre preko 2 godine

Nije li te sramota da ovo izgovori. Nije tema prelazni rok i sta je sve radio ovaj covek vec var i sudjenja u njemu. Zar udarac kopackom u glavu bena i dragovica nisu penali? Mozda sudija to nije video lepo ali cemu onda sluzi var. Sa druge strane partizan u krusevac sutira penal dok ne da go i plus ovaj penal od sinoc.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Igra bolje? Igraju jadno ništa manje od nas.
V

Varela

pre preko 2 godine

Kako vas nije sramota da spominjete 2017. u kojoj su se vaši navijači stideli šta ste radili i kakve gadosti i prevare ste izmišljali?Te godine je titulu uzela ubedjivo najbolja ekipa u ligi koja vas je u 3 derbija rasformirala a i četvrti bi da nije bilo onog čuvenog gola sa atletske staze.O smejanju Boaćija na dosudjen penal i plakanje igrača Vojvodine i još milion situacija o tome tek nećemo...
O

Orao

pre preko 2 godine

Cist penal ko suza! Prvi put da se slozim s Mrkelom!!! Cemu sluzi VAR?
P

Peki30

pre preko 2 godine

Ko o cemu Mrkela i Zvezda o postenju
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Kakvi forasi, namestili iz 1-2 i sad mazu oci, sklanjaju ooglede sa toga vec se orica o nekom penalu koji nije SMEO da bude sviran. Smesni ste bre
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

A sto nije smeo da bude sviran sine?Ako je namestaljka iz 1-2,koja je razlika dal ce mec zavrsiti 1-2,ili 1-3?Lupas ko otvoren prozor...
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Mrkela treba da bude PR kluba a sportski direktor neko drugi...
P

Pjer

pre preko 2 godine

Protiv Zvezde najvise ti radis cim nam dovodis Falka,Risaria,Dionija,Bakajoka....ti s
M

Mrkelinjo

pre preko 2 godine

Donesi nam jos jednu titulu Mrkelinjo premocni.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Fala Bogu da i ovaj kaze ili uradi nesto korisno za klub!!!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Tužna je i žalosna naša liga.Zbog ovakvih saopštenja Partizan ne može da bude prvi.Ko zna kakvih će sve dešavanja biti do kraja šampionata.Ne zaboravite šta smo sve imali u prošloj godini i kakav je samo cirkus bio,koliko je samo nameštanja bilo.Za lakat protiv Napredka nije pisao saopštenje,ali zato su pisali prošle godine u prvom kolu upravo kada je Partizan igrao protiv Napredka,to se zaboravilo,kao što se zaboravilo šta je sve Sanogo radio prošle godine,pola lige osakatio,ni tada nije pisao saopštenje.što nije pisao saopštenje posle utakmice sa Radom kad je cela Srbija znala da će Zvezda odigrati nerešeno ili pustiti da Rad pobedi,što je ćutao na objavu delija je...bao vas Rad.Što nije pisao saopštenja kada je Zvezdi svirano dva penala protiv Indjije i to se zaboravilo itd mnogo toga se dogodilo i zaboravilo a dešavalo se relativno skoro.Na pola prošlog prvenstva Terzić je pričao kako će Zvezda sigurno osvojiti petu titulu u nizu,sad Mrkela priča kako će Zvezda osvojiti titulu poštujući sportski fer-plej.Kakav je to fer-plej kada unapred znaš da ćeš osvojiti titulu.Rajko Mitić je sve prazniji,neće niko da gleda takav fer plej osim onih plaćenika koji mogu da vredjaju,da povredjuju i da sidju i prekinu utakmicu kao protiv Zlatibora.
i

imbecilu

pre preko 2 godine

Da li si slep??? Sutnuo ga covek u glavu, za sta sluzi var ako ne za ovo?????? Napredak ste ove jeseni dobili zahvaljujuci ponovljenom penalu iz var sobe!!!!! To su cinjenice, dok ti pises nebuloze!!!!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Cinjenica je da ti je mezimica namestila utakmicu i ds taj penal nije smeo da bude sviran.
L

Ledeni

pre preko 2 godine

Laki je malo nervozan
N

Neko iz mase 77

pre preko 2 godine

Nego ce se ponoviti kradje svih ovih godina! Sram vas bilo!
K

Komendija

pre preko 2 godine

Idi bre u Cirkus da te ispaljuju iz topa.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Daj bre Mrkela ne skreći temu sa tvojih "pojacanja" . Stipu me penala da li je bio ili ne, dobili smo fer i muski utakmicu, cuti i radi svoj posao, samo me mani tvojih "strucnih" obzervacija.
Ž

Živorad žika živac

pre preko 2 godine

A be evegi naš sporcki direktor Mrkela, u plavo košuljče. Bravo ti ga na Mrkela, on je imo rezultati u safezu sa mladu reprezentaciju, sad ima rezultati i s Zvezda. A be će prodjemo grupu na ligi od Evrope. Će uskočimo opet u proleće na Evropi. Samoda sviju ostanu na okupu i dase dovedu još kojo pojačanjo. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Deketa je bijo golem fudbalist će bidne i golem trener. Deketa je mag na fuzbal. Wel7ka podrška za Terzetu Mitketa i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Kojim jezikom ti baratas? Pitam ozbiljno interesuje me jesi li Makedonac ili Srbin iz amerike? oni ponekad tako pisu i pricaju ili si nesto trece. Pozz
к

коментар

pre preko 2 godine

Поднеси оставку човече, иди из клуба, доста је било! Брукаш и себе и Звезду!
S

Skaut90

pre preko 2 godine

Ajde Mrkela ne loži se, čemu saopštenja, čemu kukanje. Pa nije titula rezervisana za Zvezdu i penala nije bilo. Topić nije ni video Dragovića kad ga je potkačio, a i Dragovićeva glava je bila na metar od zemlje. Takvi penali Zvezdi nisu potrebni. Utakmica je dobijena na fer način i to je dovoljno, nisu navijačima potrebne spin priče. Nemoj da se brukaš i da glumiš Terzinog advokata u raspravi sa Piksijem, jer ni jedan ni drugi ne možete da stanete sa takvom veličinom u istu rečenicu. Bolje se fokusiraj na svoj posao koji ne obavljaš baš najbolje i smanjite te tal-transfere pošto su vas svi provalili. Na zimu ispisnica Bakajoku i ekipi i priključite klince prvom timu, bolje da oni budu back up opcije nego vaši istrošeni stranci. Zasuci rukave i na posao, manje priče više rada.
n

nisterlo

pre preko 2 godine

Da se ne lažemo, za ovakav start bi svirali tri penala za partizai...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze sta pametujes ti bre??? Za koga navijas????? Ako navijas za Zvezdu sta ti smeta u ovome sto je rekao???????? Sutnuo ga je nogom u glavu u 16 metara, za sta sluzi var soba??????? Za ponavljanje penala bez ikakvog razloga Partizanu ili za cist penal kao sto je ovaj?????????? Mrkela i Terza su krivi za mnogotoga loseg u Zvezdi, ali Piksi je unistitelj Zvezde!!! Generator prvog velikog duga je upravo on, njegove nazovi igrace kao sto je Bronovicki, ili Suzuki, jos uvek placamo!!!!! I da, covek je oterao sa grobarima Pantelica, i pomogao nelegalno postavljenje Bjekovica na mesto predsednika FSS!!!! To su sve cinjenice, kao sto je jasno da od pocetka sezone taj isti savez protezira naseg rivala. To kakav je Piksi bio igrac nije tema, on je sada otvoreni protivnik Zvezde....
S

Skaut 90

pre preko 2 godine

#gost123 Prijatelju nema potrebe za nerviranjem. Navijam za Zvezdu, ali takođe imam dovoljno godina da realno i kritički razmišljam i da se ne vodim povicima mase. Moje mišljenje je da namere od strane Topića da napravi prekršaj nije bilo i da elemenata za penal nije bilo. Utakmica je bila tvrda, Voša je htela da nas nadigra na svežinu i na trčanje, pa se videlo kako smo ostajali sa 2-3 odbrambena igrača prilikom kontra napada u prvom poluvremenu. Da li bi bio problem da nas je Voša dobila u fer utakmici? Šta se dešava u Partizanu to me ne zanima, a ukoliko već žele naši funkcioneri neka skupe dokaze pa neka predstave to na polusezoni. Što se tiče Mrkele simptomatično mi je da se javlja posle Surdulice da kritikuje igrače i posle Voše da kritikuje sudije. Zašto nije u stanju da pronađe još jednog levog beka, da nam onaj siroti Rodić ne bi lipsao? Zašto nije u stanju da pronađe kršteno krilo? Moramo da sagledamo malo širu sliku, pošto su sva saopštenja, da li od Zvezde ili od Partizana uglavnom alibi priče. Što se tiče Piksija, bolje da se ne raspravljamo, vreme će pokazati. Pozdrav
S

Sone3281

pre preko 2 godine

Mrkela je takav kakav je, nesposobnjakovic kojem nije mesto u Zvezdi, sto ne znaci da nije u pravu za ovo veceras. Cudo da nema onog Rake da komentarise veceras sudjenja..
S

SINGL

pre preko 2 godine

Igraš Ajax 7+ 😂😂😂on završi 0:0 a kec bio 1.05😂😂😂
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

Kvota na 0 0 bila je 55. Sve jasno.
G

Gost7788

pre preko 2 godine

A kvota na 3+ 1.15!Ozbiljno razmišljam da ne udjem vise u kladionicu!
D

Djovani

pre preko 2 godine

Morate da shvatite da se ovde ne vidi ocigledno da je bilo kontakta i da za to var ne zove sudiju! Mora da se edukuju svi u nasem fudbalu da bi mogli da danu izjave ovakve. Da je udario dragovica imao bi nesto na glavi realno, zvezdas sam al ljudi VAR ima svoj prptokol kojrg se drzi
S

Sone3281

pre preko 2 godine

Znaci treba da mu raskrvari glavu jel? Ili jos gore, da ga posalje u komu da bi ti bio srecan? Penal cist ko kuca a to sto si ti navijac Partizana i operisan od realnosti je skroz druga strana medalje.
F

Familija

pre preko 2 godine

Čist penal nad Dragovićem gledao sam i video situaciju i sa Benom i ono je penal sramota je šta rade iz fss ali zato uredno uključe car kada treba poništiti Zvezdi gol i treba i tada da uključe var ali treba i za svaku spornu situaciju da ti kažem Dragović je pokupio loptu a igrač vojvodine je pokupio Dragovićevu glavu penal čist bez trunke razmišljanja
T

Trapatoni

pre preko 2 godine

Mislis nije postojala jasna namera da ga udari? Nisi u pravu, var mora da signalizira sudiji svaku sumnjivu situaciju a on donosi odluku nakon pregledanog snimka sta ce da dosudi, ali ok mozda su oni u var sobi videli da je sve cisto pa ko vele sta ima da ga smaramo, bolje nas imaginarne ovi da razvlace.
K

Koma

pre preko 2 godine

Nikad više 2017.
L

LadnoPivo

pre preko 2 godine

čuj ovog, da je ikakve pravde vas bi odavno izbacili iz lige na osnovu dugova i koliko ste opljačkali taj klub. Kad je mogao Rendžers, valjda može i ova svetska "gromada"
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Reče grobar i ostade živ...
T

Topla boza

pre preko 2 godine

Au sta naprica covece, sta je sa vasim postenjem? Gde su pljackasi koji su ostavili dugove u Zvezdi? Pitaj predsednika, takodje pitaj i zasto Dzaji lisice na ruke a Zeka i Bjeka posteno vare kohibu.

Delija

pre preko 2 godine

Penal je bio, objektivno gledabo, ali bila je ista situacija naf benom, ako ne penal bar indirektan udarac, ali imajuci u vidu ko je u FSS dobro smo prosli. Mada ja i falje zelim tebi da vidim ledja, doveo si igrace koji dele platu sa vama!!!

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Ajde dosta više! Igraj fudbal i ćuti! Piksi je institucija za sve vas! Samo kmečite iz oba tabora i uvek je neko drugi kriv!
S

Somelije

pre preko 2 godine

Imas pravo na svoje misljenje ali ja jos nisam cuo da neka njihova legenda podbada klub, moze da kritikuje lose stvari iz ugla Zvezdasa i ikone kluba ali ne kao neko koga zabole kao da nije ni bio u Zvezdi, nesto ga nisam cuo da je pozdravio nase rezultate a jesam cuo od Bjekovica da je prihvatljiv za selektora, te sujete i okretanje ledja i bacanje pod noge svega sto si napravio u Zvezdi to samo kod nas ima, zarad cega? Kome to treba? oni se drze kao jedan i svi grizu za Partizan a mi ni generaciju iz Barija posle 30 godina ne mozemo da okupimo, o prelasku igraca u suprotni tabor kako u fk tako i u kk da ne govorim.
i

iskenjamse

pre preko 2 godine

I na tebe i na Piksija bas!!!!!!!!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

@Somelije, Piksi "podbada klub" zato što je izjavio da je prvenstvo konačno regularno ili zato što je Kostadin dobio otkaz u FSS? Šta od toga?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Sanogo kadar nevera,šefe zbog mene su igrači završavali u urgentnom centru,pola lige sam osakatio.Što tada niste pisali saopštenja.
N

Nemufgh466

pre preko 2 godine

A što Mrkrla ne pominješ situaculiju pre gola Pavkiva. I kome u FSS smeetate. Daj imena što ovako napadaš.
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Evo mrkelar bivši sudija Jokić igrač OFK kao i ti nekad davno je rekao da nije penal što svi vide. Prvo je Top izbacio loptu a onda je ovaj iz Austrija naleteo na nogu. Kako si mi bio uvek ok i kao igrač 7 direktor u fss do pre par godina javno te pitam šta se to dogodi normalnim ljudima kad dođu na neku funkciju u ceze da se ponašaju onako kako nikad nisu. Kome se dodvoravate. Onim huliganima zbog kojih će da budete izbačeni ako ne ove onda iduće sezone. Setite se 2014 kako je uefa izbacila ceze zbog raznorazni mahinacija kad su bili prvaci a Vojvodina osvojila samo KUP na 100 g postojanja. Kažem samo jer smo imali duplo bolji tim sa Sergejem Gaćinovićem Radojom Alivodićem Veselinovićem Poletanivićem Ivanićem Nastićem Žakulom.. Al nismo smeli Treću Titulu da osvojimo pa ni drugi nismo bili već treći pa su grobari išli umesto berzana u kvalifikacije za LŠ a mi opet tridesetih put u zadnjih 30 godina samo u KUP Uefa ili kako se sad zove LE a u YU ligi koja je za ovu bila Bundes i Serija A zajedno smo čak 2 puta bili Šampioni i 3 puta vicešampioni uz odigrano čevrtfinale KEŠ 67
N

Nisterlo

pre preko 2 godine

Ma da, udario Dragović njega glavom u nogu...Nego je li Stanoje ispred skupštine? Protestvuje li što je partizaiu dosuđen samo jedan penal protiv Proletera?
B

Bomba

pre preko 2 godine

Mrkela, sutra das Falka, Bakajoka, Dionia, Zivkovica i 500000,00 plus EUR za Milojevica i molis Hamarbi . Plus 2mil.da vratis i pride i izvinis se i u PM.
P

PenaLtko

pre preko 2 godine

protiv Proletera se veceras jasno i glasno videlo kome drzava uz pomoc sudija namesta penale,sad je sve jasno ko dan!
U

U pravu je Mrkela

pre preko 2 godine

VAR ZA ZVEZDU NARAVNO NE RADI,ALI ZATO KAD JE GUSTO PROTIV PROLETERA I TE KAKO ZNA DA RADI...
B

Bss

pre preko 2 godine

Fk Vartizan
V

Vivaro

pre preko 2 godine

Sreca nasa sto je prelazni rok pred nama i sto ce hrabri Mita dovesti pojacanja koja ce nas povesti do 5 titule grobaru Piksiju u inat
L

LKLWE

pre preko 2 godine

Zvezda nesto prica o sudjenju??? 2017 je godina koja je usla u istoriju svetskog fudbala kao godina kada ste izgubili namstenu titulu. U drugoj polovini sezone su vam na svakoj utakmici sudili penal kad vam je trebalod a date gol. Da je rpavde ugasili bi vam klub za narednih 100 godina.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Seti se toleta i tog vremena... ne ponovilo se nikada i nikome. Cak ni vama. Eto uzeli ste tu.tiltulu 2017.. .nas su vec prezalili tada.
N

Ne lupetaj

pre preko 2 godine

Na derbiju koji je odlucivao smo pokradeni, plus nakaradni sistem o seci bodova koji favorizuje ekipe koje kiksaju u toku prvenstva, a onaj ko je nakupio bodove mora da ih vrati pa da dokaze sa moze da ih ponovo osvoji, e tek tada moze da bude prvak.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Prosto je pitanje.Kako smo izgubili titulu ako je namesteno??? Kako?
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Aha, u derbiju koji je direktno odlučivao titulu Leonardo udara Frimponga u lice i ne dobija žuti karton, naravno jer je već imao jedan. To je ta 2017. godina o kojoj vi pišete.
P

Penal Proleter

pre preko 2 godine

Penali su rezervisani iskljucivo za rezimski klub kome se 90% timova u nasoj ligi namerno sklanja jer im je rezim obecao titulu zbog izbora! Nepostojeci penal protiv Proletera je sve pokazao i dokazao!
M

Mesina

pre preko 2 godine

Nalupa se gluposti,a bezmozgovići u delirijumu:bravo,daj jos saopstenja.Kako naši ljudi vole kada ih neko pravi magarcima.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Moguće da su već krenula zamajavanja plebsa pred potencijalnu kaznu koja se očekuje od Uefe. Ukoliko izbace Zvezdu iz evro takmičenja ne samo ove već i sledeće sezone eto prilike da se ispinuje kako je Zvezda morala da pusti titulu Partizanu. Biće tu i Uefe i koječega. Samo da bi sačuvali svoje pozicije.
n

nebo

pre preko 2 godine

mrkelice, ti jos tu??
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Stvarno ga udario u glavu. U Engleskoj bi bio penal
N

Nema penalako ranije, pa kuknjava

pre preko 2 godine

Cekaj, kontakta mozda i jeste bilo (ako i jeste onda je bukvalno ovlas), ali covek je zalego dole. Nije ovaj digao nogu da ga klepi po faci, nego su krenuli istovremeno na loptu jedan nogom, drugi glavom (tamo gde postoji rizik da te neko klepi po istoj). Znaci treba ubuduce podletati glavom pod kopacke i onda kukati kako ti nesto nije svirano.
1

1244

pre preko 2 godine

брате јеси глуп... Па да је Драговић и ногом ишао на лопту а овај уместо лопте шутнуо његову ногу пенал је... У руку да га је шутнуо пенал је... Чињеница је једна, играч Војводине није шутмуо лопту, него играча Звезде.
N

Norge 199899

pre preko 2 godine

A majgeri nad Benom nije penal?
S

Sharloa

pre preko 2 godine

TAKO JE MRKELA,AKO SI IM REKAO,NE POMOZE IM NI PENAL PROTIV PROLETERA VECERAS!
D

Danac

pre preko 2 godine

@Cernomorec,Omonija,Serif, Isto sto i Crvenoj Z. nije pomoglo verovali ili ne cak 10 minuta nadoknade protiv Surdulice, 3 minuta vise nego sto je drugar i komsija Dr. Terzica, iz Lovcenca N.Simovic, prvobitno ( 7 minuta ) pokazao..
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Danac….a kolika je veceras protiv Proletera bila nadoknada? Ili se jos uvek igra…?
A

Andre Ayew

pre preko 2 godine

Zbog ovakvih od 2017. idem samo na evropksa gostovanja. Odvaljen od zivota 2,3 dana gledam nas kad smo uglavnom u podredjenom polozaju, jer je ostalo komedija. Za evropske tekma na Marakani gadno mi da dajem lovu ovako gadnim glavama.

Sakur

pre preko 2 godine

Ima li nekog iz uprave Partizana da kaze nesto,ili ce da cute kao sto cute zadnje 4 godine na zvezdine kradje,gde ste gospodo
L

Lord Lukan

pre preko 2 godine

Cuti bre tamo, i Lukic je cutao 6.godina pa nista!Postenjacino
e

ehehe

pre preko 2 godine

Lukic cutao? Svake nedelje izdavao saopstenje.

Delija

pre preko 2 godine

Sta da kaze uprava partizana?
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Od Lukića i Vesića su saopštenja i počela. Zatim Čović. Kamo sreće da Partizan nikada nije odgovorio ni na jedno.
Z

Za gur

pre preko 2 godine

Au covece koliko ti lupas, pa profa je pisao saopstenja dan i noc, cak nas je tuzakao uefi, pisao je da zna za uplatu kada je lekip objavio onu glupost, od uprave preko igraca ne zna se ko je vise jadikovao, Lola, Markec, Stojke.. strasno koje price tipa neka bude prva ako ima obraza, pa vi ste kraljine demagogije i pisanja iste.
P

Partizan hrvatski klub

pre preko 2 godine

Nedamo 5. uzastopnu titulu !
S

Skola

pre preko 2 godine

Ti Srbine, prvo nauci osnovna pravila srpskog jezika, pa onda prozivaj druge.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Dva puta nemaju zatvoreno i dva puta im sviraju penal... smejurija... krusevac i veceras...
7

777

pre preko 2 godine

Ubace VAR a onda nece ni da gledaju situaciju gde se nogom sutne Zvezdin igrac u glavu da li da se smejes ili places... Al zato se vidi nekakva ruka Proletera a onaj histericni komentator na Areni dozivljava orgazam, podsetio me na vreme Toelta kada je svrsavao na kradje Partizana ne ume da sakrije srecu prilikom kradja covek se vise raduje kada Partizan da neposten gol nego regularan... On je video da je penal ja gledao klip 100 puta nigde nista ne vidim ali on vidi ruku! Bice ovo najdraza titula!
G

Gost23

pre preko 2 godine

Mene stid ovih više ej!!! Čovek neprekidno spinuje da prikrije svoje katastrofalne greške u transfer politici i ne misli da prekine sa time!?
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Oa ti i Terza ste dva od tih klipova. A i sta ocekivati kad je Bjeka na celu, nelegitimno naravno, sta je sa izborima u FSS. Zasto Pantela ćuti.
Z

Zvezdasiiiii

pre preko 2 godine

Naravno sve njihovi ljudi i opet cimanja, pa kako!
V

Var je

pre preko 2 godine

tu da bi se Partizanu priznavali golovi iz ofsajda.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

За ово свака част!
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Prva pametna stvar sto je izgovorio kako je na funkciji...na nasu zalost to mu nije u opisu posla,nego majstore danas ti na klupi sjedi pet igraca sa godisnjim primanjima kao cijela liga ako izuzmemo Partizan....nesto mi tu ne stima...
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Prva pametna stvar sto je izgovorio kako je na funkciji...na nasu zalost to mu nije u opisu posla,nego majstore danas ti na klupi sjedi pet igraca sa godisnjim primanjima kao cijela liga ako izuzmemo Partizan....nesto mi tu ne stima...
D

Delija momčina

pre preko 2 godine

A baš sam danas komentarisao kako je dobro što je uveden Var jer prošle sezone posle svakog kola i zvezda i partizan su se obraćali sa debilnim saopštenjima i komentarisali sudijske odluke na mecevima ovih drugih ..kad ono ovaj se javlja i sad umjesto da se dobro zapita o skauting službi koja ne postoji,o promašenim pojačanjima,totalno promašenoj selekciji igrača,ogromnom dugu bez obzira na sve prihode...neki ljudi nemaju ni stida ni srama
M

Mosa pucko

pre preko 2 godine

A u cemu je tvoj problem ??? Pitao je covek kako je moguce da udarac kopackom u glavu nije penal ???
J

Jedina uloga VAR-a

pre preko 2 godine

Je da se Ritopek United-u ponovi penal.
t

ti si jedan od većih

pre preko 2 godine

Klipova u zvezdi!
M

Molim

pre preko 2 godine

Imao si ti mrkela vremena da reagujes koliko hoces. U zadnje 3 godine procerdane silne pare ds bi se tebo i terzicu punili dzepovi. Pa koliko ste krseva i matorih igraca doveli pa to je bezobrazluk. Prestara ekipa amo . Veceras se vidio domet bena kataija ivanica rodica pankova sanoga a svi preko 500000 e platu imaju. Klasican lopovluk a jos dodati krticica falka dionija .. pa srnic je bar limitiran igrac ali je igrac zadatka i gine za klub a ove babe?????pa taj kataji je 2/3sezone u rashodu e takav nikome ne treba mislim moze al da igra za 100000 e .
T

Teodul

pre preko 2 godine

E ovo je ta crvena kuhinja. Minut nakon našeg miksa, oni se oglašavaju kako su oštećeni i kako su svi protiv njih, a radi se o meču koji smo svi danas gledali u NS, i videli šta je bilo. Oni zamišljaju da je jedino normalno da oni budu 100 puta prvaci za redom i nista vise. A svi znamo da je čitava mašinerija iza njih. P. S. Zašto naša uprava čuti na sve ovo, zašto se i oni ne oglase? Ako smeju.
A

Acap456

pre preko 2 godine

Evo mene je kao rekao bih pravog zvezdaša sramota od ove nepismene spodobe MM. Dokle god je Zvezda pod sns skutima a navijači glavni neimari u ovoj napaćenoj i tužnoj državi, stadion me videti neće.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

I nemora
T

Tebra

pre preko 2 godine

Sad je našao da se javlja da nešto pametuje kada je promašio 95 pojačanja od 100...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

....... sudije su u Novom Sadu očigledno navijale za Vojvodinu, i na terenu i u VAR SOBI NAROČITO. ZO JE NEŠTO ŠTO ZVEZDA MORA DA SPREČI UBUDUĆE.
а

армата

pre preko 2 godine

Спортски директоре, погледај шта сте направили од екипе, довели Крсту, Ришаира, Фалка, Дионија а истовремено прије тога дајеш изјаву како у Србији нема квалитета да игра у Звезди. Па бар 30 играча има који су бољи од ових побројаних. Шта ти Младеновић ради у омладинској школи, ни на видику играча за први тим. Маните се ФСС и Пиксија и просипања магле.
О

Облак бели

pre preko 2 godine

Купи наочаре и посети неуропсихијатра. Павков са леђа гура играча Војводине и постиже гол који судија признаје, ВАР ћути , много би било оправдано поништити два гола поштеној звезди. Мркела што се не буниш против УЕФА.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma naravno, ne jedbog, nego dvojicu gura. Ma sta dvojicu, i golmana pride. Sve je tako bilo...
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Ne samo da FSS mora da ga kazni, nego i insektori moraju da ga pozovu u stanicu i ispitaju. Covek otvoreno govori o namestanju (krivicnom delu), red je da konkretno kaze ko namesta i da to lepo dokaze.
d

denula

pre preko 2 godine

2017 ste izgubili namestenu titulu. Toliko ste bili nesposobni da vam penal + crveni za protivnike nije bilo dovoljno. Da ne govorim da ste i tada kao i sada imali apsolutnu svu moguću podršku.. Pocevsi od vrha vlasti pa do budžeta al dzabe kad ste nesposobni. Te godine ste se izvukli jedino u onom derbiju gde je lopta uveliko izasla u aut pa je kanga vracao..ostala 3 derbija uključujući i finale kupa ste izgubili pa ne znam samo kako vas nije sramota da navodite i dalje tu 2017
G

Gostimir

pre preko 2 godine

A kako je nameštena onda ako je izgubljena???
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Pamtim tu godinu po zadnjem derbiju u prvenstvu kada onaj cirkusant Leonardo udara igrača bez lopte pred sudijom aon se pravi da nije video pri rezultatu1-1
1

1322

pre preko 2 godine

To ono kad su igraca Vozdovca dizali noge a Leonardo samarao ?? .
1

1322

pre preko 2 godine

To ono kad su igraca Vozdovca dizali noge a Leonardo samarao ?? .
Y

YAyart

pre preko 2 godine

Cemu sluzi sportski direktor ako dovede Bakajoko, onog malog nalizanog italijana, onog francuza sto ne zna gol da da kao pojacanja za Evropu???.i jos jedno dvadesetak igraca tipa Srnic, Krsticic....
G

Gost444

pre preko 2 godine

zvezdi jeste danas nije sviran cist penal i za ovo mora da se reaguje, zvezdi je preko vara ponisten gol ali za situaciju sa druge strane kao ova var ne reaguje
L

Le024

pre preko 2 godine

Pomisao na 2017, Marko Nikolic, Tango smrti, Leo, Djuka, dominacija Partizana u svim derbijima te sezone, gol zvezde iz gol auta, smejanje Boacija na dosudjene penale, kao i jedina postena utakmica Cz te sezone na “ Krovu” izuzev Vecitog derbija.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ovoga puta Mrkela je 100% u pravu. Zvezda je teško oštećena u Novom Sadu,,,, ako sudija na terenu nije video očigledan faul nad Dragovićem i nije dosudio očigledan penal i plus je morao da dodeli žuti karton igraču Vojvodine, ČEMU ONDA SLUŽE SUDIJE U VAR SOBI ,, ,,,, Zvezda je igrala veoma loše, skoro očajno ali je ipak na kraju zasluženo pobedila i pored očiglednog navijanja sudije i na terenu i naročito VAR SUDIJA ,
@

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

I kada je upravu, meni je muka... On je još tu...
Y

Yui

pre preko 2 godine

Kako oštećena a pobedila ?
u

u pravu si...

pre preko 2 godine

Zato penal nad bunkerom niko ziv nije video...sudija zbunio i partizanove igrace... pa ovo ni Jojic na bi "svirao"
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Dobro ste se setili da konačno reagujete. Mesecima već pišem o tome, slao sam vam i mail sa dokazima kako radi VAR u Srbiji a vi ste ćutali... Hvala Bogu pa ste konačno odlučili da branite istinu.
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Daj bre mrkela, idi gledaj youtube, mani se ovih gluposti. Bolje razmisli kako si doveo dionia, falka i ostale nesrecnike koji uzimaju stotine hiljada evra, a nisu ni za drugu ligu.

Sakur

pre preko 2 godine

dzaba vam sve otimamo vam vasu titulu jer je ona vasa to je valjda normalno ahahahahahahahahaha
g

guestME

pre preko 2 godine

Prvi put i ja da se u necemu slozim sa Mrkelom covek je rekao istinu. Inace prelazni rokovi moraju mnogo bolje
P

Prti

pre preko 2 godine

Nista VAR teraj dalje...
L

Ljumovic Obrenovac

pre preko 2 godine

Sluzi kao ukras. Kao i ti u Zvezdi
L

Ljumovic Obrenovac

pre preko 2 godine

Mita ima svoje botove. Uspeo u životu.

Sakur

pre preko 2 godine

krece masinerija dok su na prvom mestu sve je fino i lepo cim su drugi odmah krecu pretnje ucene,u kakvoj srbiji zivimo normalno je da su 4 godine sampioni
B

BiggieSmalls

pre preko 2 godine

I vi ste isti takvi
G

Gostreee

pre preko 2 godine

Gle ga ovaj, jao majko mila
G

Gost555

pre preko 2 godine

setio se najzad da reaguje
P

Pusti to

pre preko 2 godine

Pusti to gledaj da konacno dovedes beka Koji zna da igra fudbal.