Komentari na vest

Muka Hrvata i bleda senka vicešampiona sveta (VIDEO)

G

Gostimir

pre oko 3 godine

Gdje nađe PLETIKOSU da ga nema poslije SP 2018.
S

Sacha_PFC

pre oko 3 godine

Bice ovo buran period Hrvatskog fudbala i ocekujem ubrzan pad kvaliteta i reprezentacije a pogotovo Dinama sve zbog namere nekih sila da uniste Mamica i preuzmu i rascerupaju Dinamo.Sve dok je klub bio u sigurnim rukama Mamica doziveli su procvat i izbacili okosnicu reprezentacije Hrvatske a sada ce to bite otimanje ostataka u Dinamu.
d

d2

pre oko 3 godine

Ćorluka, Mandžukić i Rakitić su mnogo značili ovoj reprezentaciji i trebat će neko vrijeme da se stvari poslože. Mnogi su mišljenja da je izbornik Dalić trebao otići nakon uspjeha na SP-u i željeli bi da ga netko zamijeni već sada. Ono što je pozitivno je što su tu nove snage Livaković, Petković i Vlašić, dolaze mladi Gvardiol i Sosa, od Kovačića se tek očekuju dobre stvari u reprezentaciji jer do sada nije bio na nivou klupskih igara, dok Brozović i Kramarić imaju još mnogo toga za reći. Bitno je prebroditi ove kvalifikacije s uspjehom te uraditi pozitivne promjene. Hrvatska ima i dosta kvalitetnih trenera u usponu (Jurić, Bjelica, Leko) tako da ne bi oko toga trebalo biti problema.
M

Mister Goldpinga

pre oko 3 godine

Ocaj od fudbala. Teska antipropaganda. Jedni nece, rastimovana banda, drugi ne znaju, prepali se imena domacina. Ovo grupu rutiniraju Rusi prosecnim igrama kao Portugalce u kvalifikacijama za Brazil 2014. Ova Hrvatska ne moze da dobije ni Ruse, ni danas u Sociju odlicne Slovence, nigde, eventualno Slovake u jednom od dva meca. U ovoj formi im je i baraz predalek.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Dolazi do smene generacije, ovo je prirodan proces, zenit su dotakli, a sada ide pad. Biće im zeznuto da prođu, Slovenci i Rusi su nabrijani, a Kipar i Slovačka su mine.
B

Bh

pre oko 3 godine

Malta je mina,trenutno vide u Slovačkoj s 2:0
U

Uzhj

pre oko 3 godine

Na sve moguce tikete me oborili strasno
h

hgxdgh

pre oko 3 godine

Takodje nadam se da se nece kvalifikovati ahhaha
G

Gostimir

pre oko 3 godine

i mene isto pa se iskreno nadam da se nece kvalifikovati cak ni baraz jer su ocajni