Komentari na vest

Musijala mora da igra u prvoj postavi Nemačke: Preti li Tomasu Mileru klupa na Mundijalu?

ž

žilepacov

pre preko 1 godinu

Ne zna se ko je više uništio repku,flik nemce il sautgejt engleze,vataju se priče nebitno takmičenje a svi zovu i igraju s najjačim sastavima,niko drugi tim da izvede
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Flik i Sautgejt ne mogu zajedno u istu rečenicu. Flik je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener današnjice dok je Sautgejt poprilično loš trener.
M

Majatora

pre preko 1 godinu

Sigurno da ne
н

нс бој

pre preko 1 godinu

Бруталан играч,само упоредите да се код нас играч од 19-21 године и даље назива талентом.Играч у тим годинама мора да покаже квалитет ако причамо о европском врху.Тако да код нас тренутно нема супер талената,иако се бар 10 играча по медијима тако представља.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

@нс бој a sta je Vlahovic ako nije Super Talent ? Mnogi zaboravljaju da je on i dalje "Talent". I da tek ima 22 godine ! Motiku su tretirali u mladjim Kategorijama kao Talenta , igrao je sa Musialom zajedno medjutim Pametmjakovic otisao u Zbezdu i propao kao M kroz Gace
T

Tpb

pre preko 1 godinu

Jedan od najvecih talenata na svetu je Musijala,decko sa takvom lakocom igra da to nije normalno. U Nemackoj on i Virc su 2 najveca talenata s tim sto je Virca zadesila teska povreda i videcemo da li ce biti to taj igrac od ranije. Miler je legenda Bajerna i sve to stoji,ali Musijala mora da pocne da dobija sto vise minuta u klubu i reprezentaciji.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

On i Virc su strasni talenti,buducnost nemacke reprezentaciju u narednih 15 godina
J

Junker

pre preko 1 godinu

Kako stvari stoje da, samo da se ne ponovi slucaj Marko Rojs, pa da karijera prodje u povredama. Svakako Florijan, Musijala, Pedri, Belingem ozbiljni igraci, a ne pridaje im se toliko paznje kao npr Mbapeu u njihovim godinama, valjda jer su veznjaci.
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Ko prati Bundes ligu zna da ste u pravu za obojicu. Meni se sviđa mali Virc, sa 18 godina igra tako zrelo, trebao bi niti naslednik Mateusa. Pokidao je ligamente i to je tragedija, a u Kataru je trebao da bljesne.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Da je zdrav, Rojs bi bez dileme bio dirigent ovog tima. Najveći njihov igrač u zadnjih 15 godina, a bilo je velikih.