Ibrahim Mustafa (©Reuters)
Ibrahim Mustafa (©Reuters)

Mustafa ne može da igra protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.22. | 13:19

Plavo-beli po dogovoru dva kluba neće moći da računaju na jednog od boljih igrača svog tima

Plasmanom u polufinale Kupa Srbije fudbaleri Novog Pazara ostvarili su najveći uspeh u klupskoj istoriji. Doprinos tome dao je i 21-godišnji Ibrahim Mustafa, odigravši pola sata četvrtfinalnog duela sa Metalcem, u kom su plavo-beli slavili 1:0.

Mladi napadač iz Gane, međutim, neće moći da pomogne ekipi u polufinalu protiv Crvene zvezde, iz koje je došao kraj Jošanice na pozajmicu.

Izabrane vesti

Dogovor dva kluba, uobičajen u ovakvim situacijama kada je reč o srpskom fudbalu, glasi da Mustafa ne igra u duelima protiv crveno-belih. Zbog toga ga već nije bilo u protokolu za prvenstvenu utakmicu, kada je Zvezda ubedljivo slavila na svom stadionu 5:0. Efikasni su crveno-beli i u prvom okršaju sa Novim Pazarom ove sezone, pobedivši u gostima 4:0.

Mustafa je član plavo-belih od zimus, pošto je prvi deo sezone proveo na pozajmici u prvoligašu Radničkom iz Sremske Mitrovice. za koji je dao sedam golova i imao četiri asistencije u 19 nastupa. U Novom Pazaru je triput bio strelac, od čega je dva gola dao u plej-autu. Minulog vikenda pogodio je protiv Metalca za 3:0 sjajno istrčavši kontranapad.

Po završetku sezone u kojoj je pokazao da je spreman za seniorski fudbal, Ibrahim Mustafa vraća se u Crvenu zvezdu, ali je za očekivati da će ponovo negde na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo.



tagovi

FK Crvena zvezdaIbrahim MustafaFK Novi PazarKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara