Komentari na vest

Na krilima prvotimaca protiv Omonije: Zvezdini biseri overavaju uspeh iz Beograda

k

kurbla

pre preko 1 godinu

Poklon kvota na keca. Jos posle prvog meca sam napisao da su im se zadnjice vukle po patosu posle sat vremena igre i da su na srecu pobedili. Danas fortuna nece biti na njihovoj strani. Posle danasnjeg poraza jedva cekam izjavu trenera a i pojedinih igraca.
3

3212

pre preko 1 godinu

ostade ti bez cele ustedjevine od 200 dinara :D
7

74

pre preko 1 godinu

Strucnjak uze pare ti danas de recimi jos jednog keca
G

Gost123

pre preko 1 godinu

puno ce nauciti od Zorana Rendulica
З

Зимска лектира

pre preko 1 godinu

Неко се роди да се мучи у животу, да буде способан и да учи, да ради поштено и часно, да ради и по два посла да би нешто стекао... А неко као Рендулић да га гурају као играча у Звезду, а онда као тренера у Звезду и у млађе категорије репрезентације Србије.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Gost, nije tu problem toliki u Renduliću, struka kao struka zna koliko zna mada ima dosta tu časnih i poštenih ljudi koji posle igračke karijere pokušavaju da se snađu. Problem je u vrhuški kluba, ljudima koji vode omladinsku školu i menadžerski i tatinim i maminim sinovima. Kako je moguće da Zvezda kao najveći klub na ovim prostorima i kao takav najveći magnet za decu i talentovan i onu drugu već godinama ne može da izbaci igrača iz svoje škole za prvi tim? Poslednji koji je u Zvezdi nešto odigrao Grujić i to samo polusezonu i odmah ga zavalili.