Komentari na vest

Na šta ovo liči? Sramotno! Pričaju kako im fudbal cveta, a golman se povredio zbog lošeg terena

i

iz sljivika

pre 5 meseci

Sramota je to što gledate u tuđe dvorište umesto da sređujete svoje. Ali zato nam tako i jeste.

Goran Tubin

pre 5 meseci

Za ovo je stadion Dubočice i Loznice VEMBLI!
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

Ma ne se..i. Izjava na nivou "Za Rajka i JNA je novi stadion u Budimpešti Alijans Arena". Kakvo oktrivanje tople vode. Nismo to znali. Pogledaj njihov stadion u Osijeku, skoro duplo veći od svih ovih naših a za istu cenu napravljen.
A

A opet

pre 5 meseci

@Zeleznik Kad pogledaš JNA, taj Rajko kog spominješ je Santjago Bernabeu za stadion jugoslovenske narodne armije. Pošteno ako pričamo (pišemo) tako je.
k

kop22

pre 5 meseci

bolji je teren u lucanima i u ivanjici sigurno...use u svoje kljuse
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Sprdate se sa njihovim terenima, a naši ništa bolji. Prave se stadioni ekipama iz drugog i trećeg ranga, koji ko zna kada će videti superligu, a većina stadiona u superligi da platiš da ne odeš tamo. Jel postoji neki pravilnik, neki uslovi koji treba da se ispune da bi klubovi mogli da igraju superligu. Dokle više da se igra po njivama i na ruiniranim stadionima bez ikakvih uslova za gledanje utakmice. Zašto se ne donese pravilo da svi učesnici superlige moraju da postave travu kao što je trava na Zvezdinom terenu. Zašto se ne donese pravilo da učesnici superlige moraju da urede i renoviraju stadione, ili na im se naprave stadioni kao u Leskovcu, Zaječaru i Loznici. Hoće već jednom da se uvede neki red u superligi, ili će se i dalje nastaviti ovakvo kafansko birtijsko ponašanje. Imali smo priliku da menjamo stvari, Vidić je bio neko ko je hteo da promeni stvari na bolje, izmedju ostalog i infrastrukturu u Srpskom fudbalu, a mi smo ga oterali kao kera, jer mnogima neodgovaraju promene, mnogi vole da se valjaju u ovom mulju Srpskog fudbala, zbog svojih interesa.
g

gost54321

pre 5 meseci

Ne znam zasto smatrate da je teren los, ako uzmemo u obzir kisu, snijeg i minus temperaturu teren je super izdrzo.pogledajte samo kako lopta ide po njemu ne skace,ne zastaju. I golman se n8je ozlijedijo na terenu nego se okliznijona stepenicama prilikom izlaska.
L

Loris Bauer

pre 5 meseci

Sreća pa mi dominiramo sa izgledima terena, ne zna se kom klubu je podloga bolja.
2

22334455

pre 5 meseci

A U SRBIJI SVI TERENI POD KONAC,TRAVA BUJNA ZELENA,MA TEPIH JE MALO DETE
P

Paa

pre 5 meseci

Ovako loš teren čak ni mi nemamo. Govorim o Super Ligi.

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Pa trenutno kod nas u super ligu samo Niš, Kruševac, Ivanjica, i Surdulica imaju loše terene.
c

cr24

pre 5 meseci

Sve je bolje od veštačke trave i stadiona sa krovom. Fudbal je lep kad se igra po kiši i po snegu.

Crno Beli Partizan

pre 5 meseci

Činjenica je da ni jedna država bivše Juge nema dovoljno klubova sa kvalitetnim terenom, a kamoli stadionom da popune ligu. To samo kada bi fantazirali o nekoj regionalnoj, tu bi se valjda nakupilo tih 20 klubova sa nekom zadovoljavajućom infrastrukturom (a i tu sam optimističan...)
C

Crveno Beli Delija

pre 5 meseci

Slažem se. Nema šanse da u celoj bivšoj državi trenutno ima 20ak klubova sa okej uslovima (govorim o najjačim rangovima) . Evo kod nas su to Zvezda, Partizan (možda jer se JNA raspada ali ako ajde može da prođe), TSC (možda Napredak ali ne znam u kakvom je stamju, a i nema krov). U Makedoniji samo stadion u Skupju (čuo sam da ga i renoviraju). BiH verovatno niti jedan, CG takođe niti jedan. U Sloveniji možda ima dva eto. Stadiob Maribora i Olimpije. U HR možda Rijeka, Split i onaj novi u Osjeku. Kad se sve sabere nema ni 10 poštenih stadiona. A kad bi poredili sa evropskim bilo bi tačno NULA dobrih u celoj EX YU.
T

Tačno tako

pre 5 meseci

@Crveno Beli Delija Ne kapiram čemu toliki minusi sve si lepo analizirao. Svi stadioni iz bivše nam države su rupe.
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Oni barem nemaju stadione koji su odmah u startu propali i spremni za zatvaranje jer nista nije bilo uradjeno kako treba, oni barem nemaju stadione koji po godinu dana cekaju na otvaranje, oni barem nemaju stadion koji ce imati sumu i bastu i koji ce biti placen milijardu evra...
K

Koan

pre 5 meseci

Oni barem imaju stadion sa tribinom koje se ruši pa je zatvorena a na njemu se igraju utakmice i LŠ. Oni su barem, do ove godine, imali livadu, kao u Kruševcu, na kojoj su igrali LŠ. Čik pogodi.
T

Teme dileme

pre 5 meseci

Njima barem kredite nece vracati i cukunuci i bele pcele...
K

Koan

pre 5 meseci

Kako da vraćaju kredite kad su celu infrastrukturu na obali prodali Nemcima i ostalima.
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Ne bi uzimali kredite za takve stvari i da je i dalje primorje u njihovom vlasnistvu...
k

kaboom

pre 5 meseci

Juce u Krusevcu teren nista nije bio bolji. Onaj Koreanac umalo kuk nije slomio. Partizan za vikend gostuje u Nisu, a bice interesantno ispratiti terene i u Surdulici i Ivanjici.

Bojank91

pre 5 meseci

Šta, opet se tešimo onim da "ima i gore". To ne sme da nas zanima. Inače, šta je to "stroj" iz kog je ispao golman koji se povredio?
g

gorila

pre 5 meseci

Da si sluzio vojsku,znao bi sta je i stroj i strojevi korak.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Pa ovo je Vembli za nase stadione i terene..
D

Druže

pre 5 meseci

Budimo realni, ovo čak ni kod nas u našoj ligi nema.