Detalj sa prošlog Klasika (©Reuters)
Detalj sa prošlog Klasika (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 19. mart): Kvartet superderbija

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.03.23. | 08:03

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

BARSELONA - REAL M, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Španija 1)

El klasiko, možda i najveća međuklupska utakmica na svetu i ovaj put odlučuje o šampionatu. Ukoliko Kraljevići izgube, Katalonci će im pobeći na praktično nedostižnih 12 bodova.

LACIO - ROMA, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Derbi Večnog grada, uvek prestižan i napet. Trenutno ih deli dva boda i oba tima su u zoni plasmana u Ligu šampiona, tako da ova utakmica nikako nema revijalni karakter.

INTER - JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Derbi Italije dolazi u teškom momentu za ponovo osramoćeni Juventus. Inter, koji je praktično izgubio šampionsku trku sa Napolijem, osokoljen je prodorom u četvrfinale Lige šampiona.

AJAKS - FAJENORD, 14.30

(Fudbal, Holandija 1)

Nedeljni ručak uz derbi Holandije u trenutku dok Fajenord vodi na tabeli sa tri boda ispred najvećeg rivala. Kopljanici su slavili na poslednjih sedam duela sa klubom iz Roterdama u svim takmičenjima.

CSKA M. - ZENIT, 17.30

(Fudbal, Rusija 1)

Izolovani od fudbalskog sveta dok im država ratuje, ali i dalje interesantni za klađenje i gledanje. Posebno kada se igra derbi između dva najdominantnija kluba u tamošnjem prvenstvu od "osamostaljenja".

ARSENAL - K. PALAS, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

Jalova napadačka izdanja, serija od 12 utakmica bez pobede, odnosno četiri vezana meča bez postignutog gola, kao i činjenica da se Kristal Palas iako 12. na tabeli žestoko približio zoni ispadanja koštali su Patrika Vijeru posla na Selhurst parku.

MAN. JUN. - FULAM, 17.30

(Fudbal, FA kup)

Završnica je najstarijeg aktivnog fudbalskog takmičenja na svetu, igra se četvrfinale. Đavoli su pobedili Fulam na 11 od poslednjih 13 duela u svim takmičenjima.

NAPREDAK - C. ZVEZDA, 17.00

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Nakon tri vezana meča bez poraza, uz dve pobede, u Mozzart Bet Super ligi, Napredak je doživeo fijasko u Kragujevcu protiv Radničkog 1923 (0:3), no i oporavio se svega četiri dana kasnije u Subotici, protiv Spartaka u osmini finala Kupa Srbije (1:0).

ČUKARIČKI - VOŽDOVAC, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Čukarički je vezao četiri pobede na svom stadionu u okviru Mozzart Bet Suprelige Srbije, a od toga na tri susreta je uspeo da sačuva mrežu. Voždovac je u prošlom kolu prekinuo niz od pet mečeva bez pobede.

C. ZVEZDA - STUDENTSKI CENTAR, 19.00

(Košarka, ABA 1)

U dosadašnja tri susreta ova dva tima uvek je slavila Crvena zvezda i svaki put je postigla preko 90 poena. Crveno-beli se muče sa formom, ali su znakove dobre igre pokazali u tesnom porazu od Barselone u okviru Evrolige.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara