(@Starsport)
(@Starsport)

NAJAVA DANA (nedelja, 24. mart): Partizan Mozzart Bet u Podgorici i čekamo Italiju

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.03.24. | 08:34

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ITALIJA - EKVADOR, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Mateo Retegi je sa dva gola doneo pobedu Italijanima protiv Venecuele (2:1), a i drugu martovsku proveru u Sjedinjenim Američkim Državama izabranici Lučana Spaletija imaju protiv južnoameričke selekcije. Ekvador je trenutno peti u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal, ispred Brazila, a pre nekoliko dana savladao je Gvatemalu sa 2:0. Biće, ipak, veliko iznenađenje ako tim španskog selektora Feliksa Sančeza uspe da izbegne poraz od Italijana.

ŠIBENIK - CIBALIJA, 16.00

(Fudbal, Hrvatska 2)

Domaćin je u odličnoj formi, nema poraz u 2024. godini kada je reč o takmičarskim utakmicama. U pet susreta upisane su četiri pobede i jedan remi, pa je vodeći Zrinski na samo dva boda prednosti, a od trećeplasiranog Vukovara beži sedam. Kako stvari trenutno stoje, mogao bi Šibenik naredne sezone da igra među najboljim klubovima u Hrvatskoj. Cibalija je bliža donjem delu tabele, ali na bezbednoj udaljenosti od zone ispadanja. U prethodna dva meča ove sezone Šibenik je oba puta bio uspešniji (2:0 i 3:1).

ARECO - FERMANA, 14.00

(Fudbal, Italija 3)

Fermana trenutno drži fenjer Grupe B trećeligaškog karavana u Italiji i kao takva ne bi trebalo da predstavlja problem domaćem Arecu koji ima priliku da se učvrsti u grupi timova za plej-of. Jesenas je bilo 3:2 za Areco, iako su fudbaleri Fermane dvaput uspevali da stignu vođstvo rivala.

MLADOST GAT - RFK NOVI SAD, 15.00

(Fudbal, Srbija 2)

Mali novosadski derbi igra se u 26. kolu Mozzart Bet Prve lige. U oktobru je bilo 3:1 za RFK Novi Sad, ali su na tabeli uspešniji fudbaleri Mladosti koji imaju čak devet bodova više od gradskog rivala, poslednjeplasiranog tima na tabeli. U drugi deo sezone RFK Novi Sad je ušao pobedom nad vodećim OFK Beogradom, ali je potom zaređao četiri poraza. Mladost ima tri pobede, remi i poraz od zimske pauze.

AMOREBIJETA - SPORTING HIHON, 14.00

(Fudbal, Španija 2)

Uroš Đurđević i saigrači već neko vreme igraju u promenljivoj formi. Pobede, izgube, odigraju nerešeno, ali i dalje su na poziciji koja vodi u plej-of Segunde, a nije im daleko ni drugoplasirani Elče (četiri boda razlike), koji je na mestu za direktan plasman u najjači rang španskog fudbala. Poslednjeplasirani klub iz Baskije jesenas je uspeo da odoli u Hihonu (1:1), a s obzirom na važnost tri boda i za jedne i za druge ponovo se očekuje neizvesna utakmica.

VALJADOLID - EIBAR, 16.15

(Fudbal, Španija 2)

Ponadali su se navijači Valjadolida da će dolaskom Brazilca Ronalda na čelo kluba njihov klub da se izdigne i dobije zapaženu ulogu u španskom fudbalu, ali ništa od toga. Trenutno se fudbaleri kluba sa severozapada Španije bore za mesto u plej-ofu Segunde, a danas će igrati protiv direktnog konkurenta Eibara. gosti su u oktobru pred svojim navijačima slavili sa čak 5:1.

STUDENTSKI CENTAR - PARTIZAN MOZZART BET, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Uspeli su Podgoričani u septembarskom finalu ABA Superkupa da iznenade crno-bele i pobede sa 83:81, ali je u decembru tim Željka Obradovića bio poprilično ubedljiv i pobedio sa 99:76. Beograđani u Crnu Goru dolaze sa četiri vezane pobede u regionalnom takmičenju, ali i koncentrisani na borbu za mesto među 10 najboljih timova Evrolige.

DETROIT - NJU ORLEANS, 20.00

(Košarka, NBA)

Poslednjih godina kada se sastaju ova dva tima redovno igraju mečeve sa velikim brojem poena. Samo dvaput u poslednjih 10 okršaja nije se dogodilo da obe ekipe prebace 100 poena. Prethodni put sastali su se još u novembru, a Nju Orleans je kao domaćin pobedio sa 125:116. Bila je to sedma uzastopna pobeda Pelikansa, koji ponovo u meč ulaze kao favoriti iako su gosti.

L.A. KLIPERS - FILADELFIJA, 20.30

(Košarka, NBA)

Klipersi su nakon dva poraza vezali dve pobede i učvrstili se na mestu koje vodi u plej-of Zapadne konferencije, dok je Filadelfija u kontra ritmu: nakon dve pobede doživela je dva poraza, pa sada mora da juri šestoplasiranu Indijanu da bi izbegla baraž. Zanimljivo je da će im ovo biti prvi međusobni okršaj ove sezone nakn što su Seventisiksersi odigrali 70, a Klipersi 69 utakmica.

PALENSIJA - REAL MADRID, 12.30

(Košarka, Španija 1)

Real Madrid ima samo tri poraza u 25 mečeva ACB lige, a paralelno sa španskim prvenstvom dominira i u Evroligi. Uspeo je Ćus Mateo da u Beogradu protiv Partizan Mozzart Beta odmori neke od iskusnijih igrača, a verovatno će tako biti i protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli nacionalnog prvenstva.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara