Stadion Fulama (©Reuters)
Stadion Fulama (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 31. decembar): Kladilački pozdrav sa 2023. i doček 2024.

Vreme čitanja: 3min | ned. 31.12.23. | 08:04

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

FULAM - ARSENAL, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Tobdžije su postigle najmanje po tri gola na poslednja četiri gostovanja ovom gradskom rivalu u svim takmičenjima. Takođe je i slavio na poslednjih pet gostovanja Fulamu, isto u svim takmičenjima.

TOTENHEM - BORNMUT, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

Bornmut je postigao najmanje po dva pogotka u poslednjih sedam kola. Na devet susreta Pevaca u poslednjih 10 rundi engelskog šampionata palo je najmanje po tri gola.

KATAR - KAMBODŽA, 16.00

(Fudbal, prijateljski meč)

Na poslednja dva sureta na kojima je Katar bio domaćin palo je najmanje po četiri gola. Kambodža je u crnoj seriji od četiri poraza na gostovanjima, a nije pobedila na poslednjih osam.

HAVADER - KUZESTAN, 12.30

(Fudbal, Iran 1)

Na poslednjih sedam gostovanja trenutno poslednjeplasiranog tima iranskog šampionata palo je najviše do dva pogotka. A Esteglal Kuzestan nije zatresao mrežu na četiri od tih sedam mečeva.

ALU. ARAK - MALAVAN, 12.30

(Fudbal, Iran 1)

Sudar dva kluba koji se bore da se nađu u prva tri mesta koja vode u kontinentalna takmičenja. Arak nije doživeo poraz na stadionu Imam Homeini na poslednja tri gostovanja, a pritom je primio samo jedan pogodak.

S. KOUST - PERT, 09.00

(Fudbal, Australija 1)

Kako i dolikuje poslednji dan 2023. godine počinje kladilački već u 09.00 po srednjoevropskom vremenu i to na krajnjem jugoistoku naše planete, Australiji. Pert nije izgubio od ovog rivala na poslednja šest obračuna sa ovim rivalom u A-ligi.

DŽAHRA - KAZMA, 15.30

(Fudbal, Kuvajt 1)

Džahra nije slavila na poslednjih 16 susreta u svim takmičenjima. Kazma je u seriji od tri poraza u ovom takmičenju primivši u poslednja tri kola ukupno čak 12 golova.

VAŠINGTON - ATLANTA, 21.00

(Košarka, NBA)

Rivali iz Jugoistočne divizije, a Atlanta je slavila na oba odmeravanja sa ovim rivalom u dosadašnjem delu sezone. Hoksi su vezali četiri poraza, a nisu mnogo bolji ni Vizardsi sa samo jednim trijumfom na poslednja četiri susreta u NBA.

NJU ORLEANS - LA LEJKERS, 01.00

(Košarka, NBA)

Prva prilika da se u Novoj 2024. nešto zaradi na klađenju je upravo ovaj meč, uz istodobne susrete San Antonio - Boston i Oklahoma - Bruklin. Lejkersi su u jedinom njihovom odmeravanju sa ovim rivalom u tekućoj sezoni, 8. decembra u Los Anđelesu pregazili Nju Orlens sa 136:109.

SAN ANTONIO - BOSTON, 01.00

(Košarka, NBA)

Seltiksi su vezali pet trijumfa. Koliko su u dobroj formi najbolje govori podatak da su parket napustili spuštenih glava samo u dva navrata na poslednjih čak 15 utakmica. Ipak, ne mogu da računaju na povređenog Tejtuma, ali očekuje se i da Vembanjama propusti i ovaj meč Spursa.

MEGA - CEDEVITA OLIMPIJA, 12.00

(Košarka, ABA liga)

Poslednji regionalni meč u 2023. godini odigraće Mega i Cedevita Olimpija. Domaćin je ostao bez Nikole Topića, ali je stigao Lovro Gnjidić da ga zameni, gosti su došli bez trenera Simonea Pjaniđanija koji je na pragu otkaza. Mega je prekinula seriju od tri poraza trijumfom nad Igokeom, dok je Cedevita Olimpija dobila poslednja tri meča u AbA ligi. Ipak, kao gost Megi ima mešoviti učinak. Njihove utakmice u Beogradu su uvek efikasne.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara